|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju?
21.7.2010 23:15:02   
myb@by
Neki pošto mi je Igbala objasnila kakva je haljina ide bulje ravnija varijanta obuce. Ja imam slicnu haljinu i uz nju oblacnim zlatne japanke. Posto je rijec o svadbi mozes obuci i neke lijepe sandale sa tankim kaisicima.user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 376
21.7.2010 23:17:45   
neki
IZVORNA PORUKA: myb@by

Neki pošto mi je Igbala objasnila kakva je haljina ide bulje ravnija varijanta obuce. Ja imam slicnu haljinu i uz nju oblacnim zlatne japanke. Posto je rijec o svadbi mozes obuci i neke lijepe sandale sa tankim kaisicima.user posted image

Jooooooooooj legendoooooooooooooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image

E gdje li ste se srele i pricale o meniuser posted image user posted image user posted image

I ja sam za varijantu ravnoguser posted image user posted image user posted image

P.S.Pa ti nikako da se javis s vremena na vrijeme...Ljubni curicu slatkuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 377
21.7.2010 23:22:48   
myb@by
Sreli smo se u novom prelijepom salonu i na meni je bila slicna haljina. Tu sam ja ali imam poživu user posted image tako da nemam vremena user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu neki)
Neposredna veza do poruke: 378
21.7.2010 23:26:53   
neki

Sreli smo se u novom prelijepom salonu i na meni je bila slicna haljina. Tu sam ja ali imam poživu user posted image tako da nemam vremena user posted image

user posted image user posted image user posted image Ja u novi salon dolazim u petak aBduser posted image

Hvala na savjetima,a ja imam dva vragolana,pa znam kako ti jeuser posted image

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 379
22.7.2010 10:55:28   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu neki)
  Neposredna veza do poruke: 380
22.7.2010 11:07:14   
škorpija
Desna mi se više sviđa, svečanija je

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 381
22.7.2010 11:09:40   
Sonja
i meni je desna ljepsa

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 382
22.7.2010 11:16:05   
teacher75
lijeva mi je vise varijanta za dnevnu kaficu-setnju a za vjencanje mi je ipak desna, svecanija je...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 383
22.7.2010 12:11:57   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: teacher75

lijeva mi je vise varijanta za dnevnu kaficu-setnju a za vjencanje mi je ipak desna, svecanija je...

potisujem i zaista je lijeva haljina super za priliku vjenčanja....

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 384
22.7.2010 12:13:45   
M kao Mama
I meni je satenska prelijepa, a zinanina, kako uganja ovu boju zida, kako mi se sviđa

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 385
22.7.2010 12:15:52   
Mona Mohamed
Desna haljina mi je mnogo prikladnija za vjencanje..user posted image

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 386
22.7.2010 12:23:08   
Lejla Ka
DESNA! Zinanina, totalno dobitna kombinacija. Jedna šira narukvica u nekoj boji sa haljine, ljubičastoj možda, i dobiješ krasnu svečano lepršavu kombinaciju za ljetno vjenčanje. 

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 387
22.7.2010 15:36:27   
Anoniman
Hvala vam na trudu, svadba je 30.07., do tada ima još, ja se kolebam...javiću vam šta će ma kraju biti.

user posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 388
22.7.2010 16:27:24   
emma.L
A ako smijem dodati da ti desna, satenska, ljepše istakne struk. user posted image  Uglavnom, ako ti baš neće biti udobno, zanemari prijedloge, ali zaista je svečanija.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 389
22.7.2010 16:29:52   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

potisujem i zaista je lijeva haljina super za priliku vjenčanja....

ako vas nisam zbunila sebe jesam totalnouser posted image user posted image user posted image user posted image

desna je za vjenčanje super to je i razlog što sam potpisala teacheruser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 390
22.7.2010 23:44:25   
myb@by
Desna mi je puno ljpsa. Ja bi ovu haljinu jos strukirala crnom, sirokom satenskom masnom, jer zaista imas lijep struk. Steta ga ne istaci.user posted image

Neposredna veza do poruke: 391
22.7.2010 23:52:16   
marny

Desna mi je puno ljpsa. Ja bi ovu haljinu jos strukirala crnom, sirokom satenskom masnom, jer zaista imas lijep struk. Steta ga ne istaci.user posted image

apsolutno se slažem

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 392
22.11.2010 0:27:35   
veeseelaa
mm je dobio pozivnicu za jedno vjenčanje sad u subotu, ja ljude lično neznam.... možda odemo
Kontala sam da obučem moju matursku haljinu (iskreno mrsko mi je ići u kupovini) al kontam haj znaj kakva je to ekipauser posted image da ne budem strčila u toj haljini ????
mada vjenčanje će se održati u jednom hotelu a ocijenivši po pozivnici trebalo bi biti gala a zamisli dodjem a ono sve ženice u kompletićima, zakopčane do vrata user posted image user posted image user posted image user posted image ima da strčim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 393
22.11.2010 0:28:33   
veeseelaa
il da se držim one (kao i uvijek) šta me briga, pa ja, ko im je kriv pa nisu došle u haljinama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   nek se one stide, sram ih bilo user posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 22.11.2010 0:29:54 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 394
22.11.2010 0:34:50   
Visnja RR
šta te briga za zakopčane žene u kompletićima user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

Neposredna veza do poruke: 395
22.11.2010 0:35:31   
teacher75
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

il da se držim one (kao i uvijek) šta me briga, pa ja, ko im je kriv pa nisu došle u haljinama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   nek se one stide, sram ih bilo user posted image

ja bih obukla tu haljinu a za svaki slucaj ponijela nesto preko- neki bolero ili elegantni dzemper ili sako, zavisi kakva je haljinauser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 396
22.11.2010 0:41:42   
myb@by
I ja bih obukla tu haljinu, meni su svadbe idealna prilika da obucem neku dobru haljinu jer naprosto sam luda za istim. Daj nam sliku haljine user posted image

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 397
22.11.2010 1:38:02   
veeseelaa
tiki ići će svakako sako, jer je haljina kimono rukava
a slika evo (isto sa jedne svadbe, na ovoj sam kuma vjenčana)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1066540185312&set=a.1293491778960.2041344.1280265878

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 398
22.11.2010 1:39:25   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

šta te briga za zakopčane žene u kompletićima user posted image

ma znaš kakvi su ljudi, a žene osobito user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 399
22.11.2010 1:44:55   
myb@by

IZVORNA PORUKA: veeseelaa

tiki ići će svakako sako, jer je haljina kimono rukava
a slika evo (isto sa jedne svadbe, na ovoj sam kuma vjenčana)

http://www.facebook.com/photo.php?fbid=1066540185312&set=a.1293491778960.2041344.1280265878

Aj ne mogu da vidim haljinu user posted image

Neposredna veza do poruke: 400
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  14 15 [16] 17 18   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *