Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.7.2010 13:49:29
Anoniman
Eh, ovu ću obući( jutros kupljena), cipele/sandale, torbica i nakit ostaju otvorene, to ću još skontati, znam da veća potpetica bolje pristaje, ali ja sam ležerniji tip i nisam baš ljubitelj štikli. Što se mene tiče, ja bih obula i ove papuče ...hajde sad očekujem napad
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.7.2010 13:55:18
emma.L
Ali bih ja svejedno sad neke skroz lagane i romantične sandalice sa kaišićima i ako ikako može viša peta - možda srebrne i malu srebrnu torbicu. Meni je isto ova najljepša pošto je moj stil . A nakit samo neke zanimljive naušnice ili sat ili narukvica. Ali ja ne bih ništa krupno.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.7.2010 14:00:30
Hanady RR
haljinica mi je super...slatka skroz i super za ove ljetne prilike... nakita ti ne treba puno uošte iz nju radi dezena...
a cipelice...
e sad neke lagane ljetne samo mislim da bi trebala biti svjetlija boja...crno mi se čini nekako pretamno uz nju...srebrene papučice sa petom i kaiščićima recimo
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.7.2010 14:01:02
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: zinanina
Eh, ovu ću obući( jutros kupljena), cipele/sandale, torbica i nakit ostaju otvorene, to ću još skontati, znam da veća potpetica bolje pristaje, ali ja sam ležerniji tip i nisam baš ljubitelj štikli. Što se mene tiče, ja bih obula i ove papuče ...hajde sad očekujem napad
neeeeeeeeeeeee, hoću da vidim sandalice s bezbroj kajšića a štikla od 10-15 cm zinanina inače svaka bi ti haljina lijepo stajala, zgodnasi mi baš, pozdrav i da malkice se namaži bejbi uljem, ih ima da budeš
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.7.2010 14:21:11
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka
I hajde molim te otkrij tajnu kako si na tri slike uspjela postići identičnu pozu?
fakat si u pravu
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.7.2010 14:25:51
milenium
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
I hajde molim te otkrij tajnu kako si na tri slike uspjela postići identičnu pozu?
fakat si u pravu
ova zadnja haljina ti je najbolje.i poslušaj veselu:sad na to neke sandale sa što više tankih kaišića.ja baš imam jedne koje bi idealno išle na ovu haljinu ,s puno kaišića i roze.a torbicu bi bjelu.nipošto crnu,zlatnu i tako te
< Poruku je uredio milenium -- 20.7.2010 14:26:14 >
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.7.2010 14:26:49
Anoniman
Pa eto,ja sam ti nekad bila manekenka, pa ostalo...šalim se , pojma nemam, inače ti nisam fotogenična, a kako sam se sad slikala " bez glave" nekako sam se okuražila pa zauzela stav, i nije loš, a glavu ćemo kad se sredim za te svatove.
Veeseela, daću sve od sebe da se ubacim u neku štiklu ali nikad u tu koju ti navede hvala na komplimentu
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 21.7.2010 15:49:47
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: milenium
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
fakat si u pravu
ova zadnja haljina ti je najbolje.i poslušaj veselu:sad na to neke sandale sa što više tankih kaišića.ja baš imam jedne koje bi idealno išle na ovu haljinu ,s puno kaišića i roze.a torbicu bi bjelu.nipošto crnu,zlatnu i tako te
Torbica i sandale, odnosno torba i obuća uvijek trebaju da budu u tonu, pogotovo ako je riječ o nekom velikom događaju, tu ne smije da bude fule.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 21.7.2010 16:17:44
Atarka
IZVORNA PORUKA: mama alma RR
Torbica i sandale, odnosno torba i obuća uvijek trebaju da budu u tonu, pogotovo ako je riječ o nekom velikom događaju, tu ne smije da bude fule.
Nije vise pravilo. To je bilo IN u vrijeme nasih mama, a danas to vise nije tako strogo. Stilski strucnjaci cak preporucuju razbijanje suvise predvidljivih kombinacija sa nekim neocekivanim elementom. Meni je bas bezveze vidjeti zenu kad previse uskladi cipele, kais, torbu pa jos i majicu u istoj boji. Meni to vristi "nemam stila i idem na sigurno". Zar vec nemamo slicnu temu "Stilski savjeti"?
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 21.7.2010 16:33:57
škorpija
zinanina sandale su super, ali ja bih na tvom mjestu u torbicu stavila i neke svečanije ravne papuče (ja sma ponijela crne ravne japanke sa cirkonima i preobula sam se nakon 2 sata na štikalama, noge su mi na vrućini bile natekle kao buhtle )
ja sma na kraju otišla na svadbu u crnoj haljini sa srebrenim detaljima (ogrlica, narukvica i rajf) i valjda je ok igzgledalo još uvijek nemam niti jende fotke
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 21.7.2010 16:38:21
Mona Mohamed
Zinanina, prelijepo izgledas. Stikle za 10. Mada je meni i prva haljina jako lijepa. Sta ces sa kosom? Imas li ideju?
Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom. Aisha..30.7.2010.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 21.7.2010 16:45:35
marny
Zina, baš si zgodnica, moram priznati. Iako veliš da si se odlučila za ovu zadnju haljinu, moram kazati da je meni prva haljina i ove zadnje sandale , torba i cipele po novome ne moraju biti u istoj boji. još neka pismo torbica, a kosu bi ja ispeglala, neka pada, nikakve punđe i tome slično.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 21.7.2010 16:47:13
Atarka
IZVORNA PORUKA: škorpija
zinanina sandale su super, ali ja bih na tvom mjestu u torbicu stavila i neke svečanije ravne papuče (ja sma ponijela crne ravne japanke sa cirkonima i preobula sam se nakon 2 sata na štikalama, noge su mi na vrućini bile natekle kao buhtle )
ja sma na kraju otišla na svadbu u crnoj haljini sa srebrenim detaljima (ogrlica, narukvica i rajf) i valjda je ok igzgledalo još uvijek nemam niti jende fotke
Bravo Skorpija, sa crnom haljinom ne mozes fuliti, little black dress je bezvremenska. Svaka zena bi je trebala imati u svom ormaru. Jos uz srebrne detalje- pun pogodak. Steta sto nemas slike. Zinanina, nemoj zaboraviti na accessories. Obavezno neku upecatljivu narukvicu ili nesto slicno.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 21.7.2010 18:25:40
Anoniman
Škorpija, i ja sam kontala ponijeti papuče Mona, sa kosom ne mogu plaho izmišljati, kratka mi je, postaviću sliku poslije svadbe, da vidite kakva je bila frizura. Marny, hvala...možda još jednom obučem prvu haljinu i ove sandale. Torbicu i nakit još kombinujem, pa se javim kasnije.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 21.7.2010 23:06:38
neki
Eeeeeeeeeeeeh neki kupila haljinicu
Haljinica je duga,nijanse smedje,bez i crne boje,skroz duga,a sto je najbitnije,STOJI MI Nego su mi sad problem sandalice,da li ravne ili stiklica?????? Mrsko mi sad slikati i postavljati sliku,ako imate prijedlog,bujrum