|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju?
20.7.2010 13:49:29   
Anoniman
user posted image

Eh, ovu ću obući( jutros kupljena), cipele/sandale, torbica i nakit ostaju otvorene, to ću još skontati, znam da  veća potpetica bolje pristaje, ali ja sam ležerniji tip i nisam baš ljubitelj štikli.
Što se mene tiče, ja bih obula i ove papučeuser posted image ...hajde sad očekujem napaduser posted image

(odgovor članu dacy)
  Neposredna veza do poruke: 351
20.7.2010 13:51:03   
koka i po
Nema napadauser posted image  o ukusima se ne raspravljauser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 352
20.7.2010 13:55:18   
emma.L
Ali bih ja svejedno sad neke skroz lagane i romantične sandalice sa kaišićima i ako ikako može viša peta - možda srebrne i malu srebrnu torbicu. Meni je isto ova najljepša pošto je moj stil user posted image . A nakit samo neke zanimljive naušnice ili sat ili narukvica. Ali ja ne bih ništa krupno.

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 353
20.7.2010 14:00:30   
Hanady RR
haljinica mi je super...slatka skroz i super za ove ljetne prilike...
nakita ti ne treba puno uošte iz nju radi dezena...

a cipelice...

e sad neke lagane ljetne samo mislim da bi trebala biti svjetlija boja...crno mi se čini nekako pretamno uz nju...srebrene papučice sa petom i kaiščićima recimo user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu emma.L)
Neposredna veza do poruke: 354
20.7.2010 14:01:02   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: zinanina

user posted image

Eh, ovu ću obući( jutros kupljena), cipele/sandale, torbica i nakit ostaju otvorene, to ću još skontati, znam da  veća potpetica bolje pristaje, ali ja sam ležerniji tip i nisam baš ljubitelj štikli.
Što se mene tiče, ja bih obula i ove papučeuser posted image ...hajde sad očekujem napaduser posted image

neeeeeeeeeeeee, hoću da vidim sandalice s bezbroj kajšića a štikla od 10-15 cmuser posted image
zinanina inače svaka bi ti haljina lijepo stajala, zgodnasi mi baš, pozdrav
i da malkice se namaži bejbi uljem, ih ima da budeš user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 355
20.7.2010 14:06:19   
mama Nataša
vi mene uopšte ne shvatate ozbiljno! daj nam odaj koji si gabarit, možda nađemo nešto boli glava!

ja imam štiklica 39 raznih boja i jednu mrak mrakova crnu haljinu bez leđa user posted image i još nekih

veliki dječak 16.10.2004.
i mali dječak 16.08.2009.

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 356
20.7.2010 14:13:35   
Lejla Ka
I hajde molim te otkrij tajnu kako si na tri slike uspjela postići identičnu pozu?

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu mama Nataša)
Neposredna veza do poruke: 357
20.7.2010 14:21:11   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

I hajde molim te otkrij tajnu kako si na tri slike uspjela postići identičnu pozu?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
fakat si u pravu

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 358
20.7.2010 14:23:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: mama Nataša

vi mene uopšte ne shvatate ozbiljno! daj nam odaj koji si gabarit, možda nađemo nešto boli glava!

ja imam štiklica 39 raznih boja i jednu mrak mrakova crnu haljinu bez leđa user posted image i još nekih

Ja tebe uistinu nisam shvatila ozbiljno...a nosim 39...a nisam iz Sa pa eto

(odgovor članu mama Nataša)
  Neposredna veza do poruke: 359
20.7.2010 14:25:51   
milenium
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
fakat si u pravu

user posted image user posted image

ova zadnja haljina ti je najbolje.i poslušaj veselu:sad na to neke sandale sa što više tankih kaišića.ja baš imam jedne koje bi idealno išle na ovu haljinu ,s puno kaišića i roze.a torbicu bi bjelu.nipošto crnu,zlatnu i tako teuser posted image

< Poruku je uredio milenium -- 20.7.2010 14:26:14 >

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 360
20.7.2010 14:26:49   
Anoniman

Pa eto,ja sam ti nekad bila manekenka, pa ostalo...šalim se , pojma nemam, inače ti nisam fotogenična, a kako sam se sad slikala " bez glave" nekako sam se okuražila pa zauzela stav, i nije loš, a glavu ćemo kad se sredim za te svatove.

Veeseela, daću sve od sebe da se ubacim u neku štiklu ali nikad u tu koju ti navedeuser posted image hvala na komplimentuuser posted image

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 361
21.7.2010 15:24:04   
Anoniman
user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 362
21.7.2010 15:26:29   
emma.L
Lijepo, lijepo,  user posted image  a torbica?

Ema, kokola i sreća najveća, 15.10.2008.
Timur, radost mamina, 9.10.2011.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 363
21.7.2010 15:30:25   
Anoniman
Biće, biće...

(odgovor članu emma.L)
  Neposredna veza do poruke: 364
21.7.2010 15:42:03   
mama Nataša
može, može, superiška user posted image

a štiklice su zakon!

veliki dječak 16.10.2004.
i mali dječak 16.08.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 365
21.7.2010 15:49:47   
M kao Mama
IZVORNA PORUKA: milenium

IZVORNA PORUKA: Hanady RR

fakat si u pravu

user posted image user posted image

ova zadnja haljina ti je najbolje.i poslušaj veselu:sad na to neke sandale sa što više tankih kaišića.ja baš imam jedne koje bi idealno išle na ovu haljinu ,s puno kaišića i roze.a torbicu bi bjelu.nipošto crnu,zlatnu i tako teuser posted image

Torbica i sandale, odnosno torba i obuća uvijek trebaju da budu u tonu, pogotovo ako je riječ o nekom velikom događaju, tu ne smije da bude fule.

(odgovor članu milenium)
Neposredna veza do poruke: 366
21.7.2010 15:59:21   
Lejla Ka
Sandale pogodak!
Promjenila je ruku na boku, promjenila je ruku na boku!!!!!!!! user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 367
21.7.2010 16:17:44   
Atarka
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Torbica i sandale, odnosno torba i obuća uvijek trebaju da budu u tonu, pogotovo ako je riječ o nekom velikom događaju, tu ne smije da bude fule.

Nije vise pravilo. To je bilo IN u vrijeme nasih mama, a danas to vise nije tako strogo. Stilski strucnjaci cak preporucuju razbijanje suvise predvidljivih kombinacija sa nekim neocekivanim elementom. Meni je bas bezveze vidjeti zenu kad previse uskladi cipele, kais, torbu pa jos i majicu u istoj boji. Meni to vristi "nemam stila i idem na sigurno".
Zar vec nemamo slicnu temu "Stilski savjeti"?user posted image

30.09.2009

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 368
21.7.2010 16:25:35   
Anoniman

Sandale pogodak!
Promjenila je ruku na boku, promjenila je ruku na boku!!!!!!!! user posted image

To ja da me shvatite ozbiljno, da ne mislite da je neka montaža.
Sandale su visoke za moj pojam, ali izdržaću.

(odgovor članu Lejla Ka)
  Neposredna veza do poruke: 369
21.7.2010 16:33:57   
škorpija
zinanina sandale su super, ali ja bih na tvom mjestu u torbicu stavila i neke svečanije ravne papuče (ja sma ponijela crne ravne japanke sa cirkonima i preobula sam se nakon 2 sata na štikalama, noge su mi na vrućini bile natekle kao buhtleuser posted image )

ja sma  na kraju otišla na svadbu u crnoj haljini sa srebrenim detaljima (ogrlica, narukvica i rajf) i valjda je ok igzgledalo još uvijek nemam niti jende fotkeuser posted image

Ajdin 22.4.2009. - čojkić :-))))

Alina 20. 2. 2016 - maća :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 370
21.7.2010 16:38:21   
Mona Mohamed
Zinanina, prelijepo izgledas.user posted image
Stikle za 10.user posted image
Mada je meni i prva haljina jako lijepa.
Sta ces sa kosom? Imas li ideju?

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 371
21.7.2010 16:45:35   
marny
Zina, baš si zgodnica, moram priznati.
Iako veliš da si se odlučila za ovu zadnju haljinu, moram kazati da je meni prva haljina i ove zadnje sandale user posted image , torba i cipele po novome ne moraju biti u istoj boji. još neka pismo torbica, a kosu bi ja ispeglala, neka pada, nikakve punđe i tome slično.

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 372
21.7.2010 16:47:13   
Atarka
IZVORNA PORUKA: škorpija

zinanina sandale su super, ali ja bih na tvom mjestu u torbicu stavila i neke svečanije ravne papuče (ja sma ponijela crne ravne japanke sa cirkonima i preobula sam se nakon 2 sata na štikalama, noge su mi na vrućini bile natekle kao buhtleuser posted image )

ja sma  na kraju otišla na svadbu u crnoj haljini sa srebrenim detaljima (ogrlica, narukvica i rajf) i valjda je ok igzgledalo još uvijek nemam niti jende fotkeuser posted image

user posted image  Bravo Skorpija, sa crnom haljinom ne mozes fuliti, little black dress je bezvremenska. Svaka zena bi je trebala imati u svom ormaru. Jos uz srebrne detalje- pun pogodak. Steta sto nemas slike.
Zinanina, nemoj zaboraviti na accessories. Obavezno neku upecatljivu narukvicu ili nesto slicno.

30.09.2009

(odgovor članu škorpija)
Neposredna veza do poruke: 373
21.7.2010 18:25:40   
Anoniman
Škorpija, i ja sam kontala ponijeti papučeuser posted image
Mona, sa kosom ne mogu plaho izmišljati, kratka mi je, postaviću sliku poslije svadbe, da vidite kakva je bila frizura.
Marny, hvala...možda još jednom obučem prvu haljinu i ove sandale.
Torbicu i nakit još kombinujem, pa se javim kasnije.

Hvalauser posted image

(odgovor članu Atarka)
  Neposredna veza do poruke: 374
21.7.2010 23:06:38   
neki
Eeeeeeeeeeeeh neki kupila haljinicuuser posted image user posted image user posted image

Haljinica je duga,nijanse smedje,bez i crne boje,skroz duga,a sto je najbitnije,STOJI MIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Nego su mi sad problem sandalice,da li ravne ili stiklica??????user posted image user posted image user posted image
Mrsko mi sad slikati i postavljati sliku,ako imate prijedlog,bujrumuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 375
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  13 14 [15] 16 17   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *