|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju?
24.12.2010 10:13:30   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Galicia

Crne strample idu uz ovu kombinaciju.
potpisujem...i to ako je puna peta obavezno one s puno likre...tj s sto vise dena...tj. sto gusce...a ako je stikla onda tanke

jasmin...i mene ovo zanima...mislim sto te hanady pita

(odgovor članu Galicia)
  Neposredna veza do poruke: 501
24.12.2010 10:15:11   
jasmin
Procitaj na prethodnoj stranici,napisala sam :):):).

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 502
24.12.2010 10:18:36   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: jasmin

uuuu ovdje su svadbe san,bukvalno.Veselje bude ili u dvorcu ili u dvoristu u koje se postave stolovi i stolice,ukrasi se maksimalno.
Muskarci i zene su odvojeni,tako da se zene ono bas dotjeraju.Skinem,naravno,odjecu i budem u ovoj haljini,stiklice,sminka,frizura :).Sve potpuno normalno,jer nema muskaraca :).Svadbe su im pravo luksuzne,ja sam se odusevila.I sve zene nose jako svecane haljine.

a da odvojeno su muškarci i žene...
vjerujem da je to veliko veselje i slavlje i da je jako veselo....

user posted image user posted image user posted image user posted image
haljinica super

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 503
24.12.2010 10:20:27   
anidla

uuuu ovdje su svadbe san,bukvalno.Veselje bude ili u dvorcu ili u dvoristu u koje se postave stolovi i stolice,ukrasi se maksimalno.
Muskarci i zene su odvojeni,tako da se zene ono bas dotjeraju.Skinem,naravno,odjecu i budem u ovoj haljini,stiklice,sminka,frizura :).Sve potpuno normalno,jer nema muskaraca :).Svadbe su im pravo luksuzne,ja sam se odusevila.I sve zene nose jako svecane haljine.

ja bih voljela vidjeti okavu svadbu user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 504
   RE: Šta obući kad ste gost na vjen�anju?
24.12.2010 10:26:35   
jasmin
Vjerujte,odusevile biste se.Jako je veselo...sluh bude kritican...nema muzike,ali defom naprave odlicnu atmosferu i melodiju,pjevaju uz def,tako da je bas ono veselo...npr.poput ove ilahije:

http://www.youtube.com/watch?v=3XvLJD89Soo&feature=related

S tim da su kod njih pjesme predvidjene za svadbeno veselje :).

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 505
24.12.2010 10:29:57   
jasmin
Ovakve su im sale za bajramski skup ili kada imamo neki skup opcenito.

user posted image

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 506
24.12.2010 10:32:59   
Hanady RR
wowo salonauser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 507
24.12.2010 10:35:41   
Anoniman
joj jasmin da te mozemo malkice vidjeti u ovoj haljini,bas je lijepa i svecanauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 508
24.12.2010 10:48:02   
Anoniman
fino je ovo jasmin,voljela bih vidjeti jednu takvu svadbu a i prisustovati...
meni se smuči kad na našim svadbama opletu po ko zna koji put "udaje se moja mezimicaaaaaa"user posted image user posted image user posted image ...

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 509
24.12.2010 10:49:29   
anidla
IZVORNA PORUKA: Breskva

meni se smuči kad na našim svadbama opletu po ko zna koji put "udaje se moja mezimicaaaaaa"user posted image user posted image user posted image ...

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 510
24.12.2010 10:54:08   
Anoniman
i ja bih voljela prisustvovati tako jednoj svabiuser posted image jako interesantno...interesuje me da li si citala "dnevnik jedne princeze", jasmin? ako jesi...da li je istinit?

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 511
24.12.2010 10:57:55   
jasmin
dadada o cemu se radi?Knjiga?

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 512
24.12.2010 10:59:25   
mama_debeljuca

IZVORNA PORUKA: Breskva

user posted image user posted image user posted image
Jasmin, super ti je haljinica. I ja bih voljela prisustvovati nekoj takvoj svadbi

:-)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 513
24.12.2010 11:01:17   
Anoniman

dadada o cemu se radi?Knjiga?
cekaj...trazimuser posted image ...izgleda da sam zaboravila tacan naziv...a znam da je princeza u naslovuuser posted image

(odgovor članu jasmin)
  Neposredna veza do poruke: 514
24.12.2010 11:02:06   
Lalana
jasmin, bona, vidis da bi haman svi voljeli prisustvovati svadbama, moras nesto smisliti, neko rjesenje, podhitno user posted image improvizuj nesto za raju RR

Moje tri srece...

(odgovor članu mama_debeljuca)
Neposredna veza do poruke: 515
24.12.2010 11:04:54   
Anoniman
nasla...zove se princeza sultana...imaju tri nastavka...krug prin. sultane i cerke princeze sultane...tako nekako...jako zanimljivo...inace se radi o nacinu zivota u saudiskoj Arabi...pogotovo zena...pa me interesuje koliko je zaista tacno

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 516
24.12.2010 11:05:10   
jasmin

IZVORNA PORUKA: Lalana

jasmin, bona, vidis da bi haman svi voljeli prisustvovati svadbama, moras nesto smisliti, neko rjesenje, podhitno user posted image improvizuj nesto za raju RR

Bogami gospoja ti ces sad na svadbu,komsija ti se zeni,ostaje ti da ovaj narod pozoves da vide kako je hehehe:).
P.S:Nemoj sad da se vadis...

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 517
24.12.2010 11:07:47   
Anoniman

Bogami gospoja ti ces sad na svadbu,komsija ti se zeni,ostaje ti da ovaj narod pozoves da vide kako je hehehe:).

jest,jest lalana nemoj da se vadis nego slicice na pp da vas vidimouser posted image user posted image user posted image user posted image samo za ''zenske oci''user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasmin)
  Neposredna veza do poruke: 518
24.12.2010 11:07:49   
Lalana

IZVORNA PORUKA: dadada

nasla...zove se princeza sultana...imaju tri nastavka...krug prin. sultane i cerke princeze sultane...tako nekako...jako zanimljivo...inace se radi o nacinu zivota u saudiskoj Arabi...pogotovo zena...pa me interesuje koliko je zaista tacno

dadada ja sam odmah znala da je ta knjiga u pitanju, ja sam je citala, i vjeruj mi, mada nakon onih stvari znam da ti je tesko vjerovati, da sam se grozila na ono. Dakle, ona knjiga je sve osim nacin zivota zena u Saudijskoj arabiji, a pogotovo zena kraljevske porodice. Ali, uvijek ima neko ko ce to predstvljati iz ovog ili onog razloga na onaj gnusni odvratni nacin koji je potpuno netacan, ali eto..

Moje tri srece...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 519
24.12.2010 11:09:07   
jasmin

Nisam citala,a bas bih voljela.Ovako ne znam o cemu se radi :).Uglavnom,da im je lijepo,zaista jeste i ja malo pozitivno zavidim njihovim zenama.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 520
24.12.2010 11:09:47   
Lalana

IZVORNA PORUKA: noa

jest,jest lalana nemoj da se vadis nego slicice na pp da vas vidimouser posted image user posted image user posted image user posted image samo za ''zenske oci''user posted image user posted image user posted image user posted image

jasmin je zakuhala, nek se sad sama izvadi user posted image a ja vas rado pozivam na svadbu a vi ako imate nacina, dodjite user posted image

Moje tri srece...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 521
24.12.2010 11:13:38   
Hanady RR

dadada ja sam odmah znala da je ta knjiga u pitanju, ja sam je citala, i vjeruj mi, mada nakon onih stvari znam da ti je tesko vjerovati, da sam se grozila na ono. Dakle, ona knjiga je sve osim nacin zivota zena u Saudijskoj arabiji, a pogotovo zena kraljevske porodice. Ali, uvijek ima neko ko ce to predstvljati iz ovog ili onog razloga na onaj gnusni odvratni nacin koji je potpuno netacan, ali eto..

i ja sma čitala knjige...
a onad se baš malo raspitivala i istraživala o istinitosti navoda....
uglavnom svi kažu kao i lelanauser posted image
moguće da je priča iz nekih davnih prošlih vremena...ali opet ima dosta toga totalno nesuvislog i nikako uvezanog sa ovim svjetom...vjeraje protivna tome i koliko god da su željeli ženu potlačiti vjeru nisu mogli ignoristiuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 522
24.12.2010 11:14:05   
anidla

IZVORNA PORUKA: noa

jasmin je zakuhala, nek se sad sama izvadi user posted image a ja vas rado pozivam na svadbu a vi ako imate nacina, dodjite user posted image

ma kakve slike, hocu uzivo da vidim i dozivim takvu vrstu obicaja i tacka user posted image

(odgovor članu Lalana)
Neposredna veza do poruke: 523
24.12.2010 11:15:50   
Anoniman
Lalana eh ta svadba bi nas baš koštalauser posted image , a kako ide tamo sa poklonima i ono bacanje love, imal toga?

(odgovor članu Lalana)
  Neposredna veza do poruke: 524
24.12.2010 11:16:55   
Lalana
anidla, onda ti ne preostaje nista drugo nego da te ugostimo i upoznamo sa svim... eto dogovoreno user posted image ali moras dociiiiiiiiii

Moje tri srece...

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *