Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 11:17:49
Hanady RR
eh onda seljeće reginalno druženje kod jasmin i lelane na svadbi nekoj
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 11:18:43
Lalana
IZVORNA PORUKA: Breskva
Lalana eh ta svadba bi nas baš koštala , a kako ide tamo sa poklonima i ono bacanje love, imal toga?
ma ima svega, uglavnom je dobrodosao i ko je donio poklon lovu i ko nije nista, tako da... Ali jednom cu vam napisati moje utiske sa zadnje svadbe, danima sam prepricavala, svima sam dojadila hahahha, uglavnom ono zaista ni u bajkama nisam citala, jarane, al kostaaa hehe
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 11:23:33
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: noa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
eh onda seljeće reginalno druženje kod jasmin i lelane na svadbi nekoj
a sto bi nam veselo bilo breskva,anidla,hanady i ja bilo bi ko sex i grad 2 ja bi zavrsila u zatvoru
kakvom crnom zatvoru.... pa čuavle bi nas jamin i lelana.... ne brinem ja bio bi to doživljaj...al baš baš
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 11:33:29
Lalana
anidla ja sam ozbiljna, vjeruj mi na rijec da se ne salim, mada znam da je tesko trenutno izvodljivo, ali tim cim mognes doci, nekog cemo natjerati da se udaje ili zeni no frks
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 11:34:43
anidla
IZVORNA PORUKA: Lalana
anidla ja sam ozbiljna, vjeruj mi na rijec da se ne salim, mada znam da je tesko trenutno izvodljivo, ali tim cim mognes doci, nekog cemo natjerati da se udaje ili zeni no frks
hvalaaaa
mene samo interesuje kako bi to izgledalo da je mm u jednoj prosotoriji a ja u drugoj i da se ne smijemo gledati dok vjencanje ne zavrsi...ima i to svoju car..
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 11:37:52
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: jasmin
anidla haj ti i hanady dignite kredit breskva i ja cemo vam vracati od penzije
...sto se ismijah!!!
joj što se ismijah draga noa....
al hajd može...sve za raju.....
znaš šta bude sa onima koji zanemaruju raju
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 11:40:36
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: anidla
anidla haj ti i hanady dignite kredit breskva i ja cemo vam vracati od penzije
joj samo ja imam jedan problem, bojim se aviona
hoces me drzati za ruku?
pa znas da hocu
joj ovo ko Mi nismo Anđeli.....
Niki hoćeli me boljeti kod čika zube.....
a on je tješi:
naravno da hoće hahahaha
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 11:49:08
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Breskva
đe nestade Breskva ona i ja imamo jos 25 godina do invalidske proletit ce to za cas
evo galamim...ovaj moj vuče sanke po parketu pa ga usmjeravam na tepih...a noa među nama nećemo im reći da će nam ukinuti i penziju do tad
biće nam vaši muževi žiranti pa me briga za vaše peMzije
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 24.12.2010 11:52:59
jasmin
IZVORNA PORUKA: tajra
IZVORNA PORUKA: jasmin
Ja kupila sebi ovu haljinu za svadbu. .
Ova haljina sigurno moze proci u tvojoj zemlji, jasmin... Ovdje bi nas definitivno ismijali
Jeste li primjetile da na svecanostima kod nas najvise ima crne, teget, bordo? Jednostavne linije? Malo detalja?
Da!I meni je to,bez uvrede ikome,malo bezze.Nekada,da nije onih cvjetica,pomislim da je pogreb,a ne tako veseo skup. Ovdje je super obicaj po tom pitanju.