|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju?
21.12.2010 8:54:07   
SdZ
Moze. Uradit cu tako!!user posted image user posted image

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 476
21.12.2010 18:33:17   
SdZ
user posted image
user posted image

Evo.. To su druge gleznjarice-cipele. Koje da izaberem??

<3 28.6. <3

(odgovor članu manuela RR)
Neposredna veza do poruke: 477
21.12.2010 18:46:49   
teacher75
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

user posted image
user posted image

Evo.. To su druge gleznjarice-cipele. Koje da izaberem??

i ove su ti pravo lijepe, tesko je odluciti. ja bih probala i jedne i druge pa vidjela kako je ljepse

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 478
21.12.2010 18:50:41   
SdZ
IZVORNA PORUKA: teacher75

selmy, evo i ja da se javimuser posted image kombinacija ti je superuser posted image user posted image user posted image jedna od meni najdrazih kombinacija boja crveno-crnouser posted image i sama je cesto oblacim. bijele kosulje ne volim jer nisam ljubitelj klasike, pa se slazem sa veeseelom da je crvena ljepsa i zanimljivija, posebno sto na svecanostima svi uglavnom oblace crno-bijelo ili sivo, pa ces se isticati od mnostva. slazem se i da trebas podici kosu, nisam neki specijalista za te frizure, ja svoju uglavnom pustam jer se ne svidjam sebi sa dignutom kosom. ne znam kakav je tacno kroj kosulje pa da ti savjetujem da li da stavis bros ili bisere, morala bih vidjeti i jedno i drugo kako izgleda. nausnice stavi diskretne ako budes koristila ostali nakit. ja volim crveni ruz ali uz diskretno naglasene oci, znaci ili jedno ili drugo- u slucaju da naglasis oci tamnim djenama (smoky eyes) stavi samo sjajilo neutralne boje. cipele gleznjace mi se svidjaju, ipak je hladno za neke cipelice otvorenije. ne znam kakve carape si mislila obuci, to nam nisi rekla. sad su moderne cipkane-mrezaste-s dezenom, ali bojim se da ce biti previse uz tu crvenu kosulju...sretno i lijep provod ti zelimuser posted image

I meni bi bilo previse strample s dezenom - bio bi pravi kic onda. Tako da sam se ja odlucila za obicne crne strample.

<3 28.6. <3

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 479
21.12.2010 18:59:53   
AMELIC
Ja ne volim gležnjačeuser posted image . Po meni one dobro stoje samo djevojkama sa jako, jako dugim nonamauser posted image
Ako si jedna od takvih onda super ako baš i nisi onda bolje neke cipele elegantnije, čak bi i neke fine čizmice bile OK!

PS. Ja volim broševe i oni definitivno nisu samo za ozbiljnije ili starije...ja ih često stavljam a stil oblačenja mi nije čista klasika...oni se mogu super kombinovati i nositi samo ako znaš kakouser posted image  Zato ja sam definitivno za brošuser posted image

Duša mamina uljepšala je naš život...14.03.12
Mala princeza,miris mamin 03.05.13
Veselo nema šta...:)

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 480
21.12.2010 19:53:17   
SdZ
Ne znam da li si vidjela slike ove moje obuce, nisu ni gleznjarice niti prave cipele. Cizme s petom nemam, a trenutno nisam "s parama"user posted image tako da sam zavirila duboko u ormare.
Dijelimo misljenje o brosevima.

<3 28.6. <3

(odgovor članu AMELIC)
Neposredna veza do poruke: 481
21.12.2010 23:02:24   
myb@by
Meni su ljepše ove druge gleznjarice user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 482
22.12.2010 1:27:52   
milenium
ove druge bez šnjura su mi bolje.
broš-biseri,ja bi broš(broš uvijek može biti glamurozan ali i ozbiljan ako je sitan tj mali a biseri su biseri,ozbiljni uvijek. slažem se s veselom ,uzmi naušnice što veće da razbiješ tu strogoću suknje i košulje.a frizura:pusti koji pramen da ti ono kao nemarno pada po licu(kao da je ''''''''slučajno''''''''ispao iz one frizure koje mi je btw super).i sinoć sam ti mislila ovo napisati ali poruka nije prošla a post bio kilometarski,nije mi se dalo ponovno pisat.user posted image i ruž crveni zašto neuser posted image

< Poruku je uredio milenium -- 22.12.2010 1:28:57 >

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 483
22.12.2010 23:15:30   
Anoniman
Evo Selmy za tebe kombinacije...
user posted image

(odgovor članu milenium)
  Neposredna veza do poruke: 484
22.12.2010 23:17:14   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Breskva

user posted image

super, i meni se svidja! predivnouser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 485
23.12.2010 20:07:49   
Anoniman
Pitanje za strucni ziri:

uz kombinaciju na slici gore, crne providne strample ili u boji koze???

Neposredna veza do poruke: 486
23.12.2010 20:12:53   
Hanady RR
Jeli misliš na ovu Breskvinu  slikuuser posted image

uz nju ja bih boju kože obukla...
ove cipelice obuti može dobra visoka noga zgodne žene...
eh sad za nju crna vizuelna kombinacija štrmli nije potrebna....
boja kože ( bez puno likre) tačnije da ne sjaje ko lampioni na nogama meni bi išla perfektno.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 487
23.12.2010 20:22:05   
SdZ
IZVORNA PORUKA: Breskva

user posted image

Sve ce biti ovako samo cu imati nausnice boje srebra i najvjerovatnije bros boje srebra. I necu imati sesir. A ja sam mislila crne strample.

<3 28.6. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 488
23.12.2010 21:37:25   
myb@by
I ja bih uz ovu kombinaciju obukla strample boje kože, nekako mi djeluje prefinjenije uz ovu kombinaciju nego crne čarape. user posted image

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 489
23.12.2010 21:40:39   
klemzi
Salmy, mislim da bi morala obući sve ovo što planiraš, uslikati i postaviti da mi to vidimouser posted image user posted image user posted image user posted image Mani nam zamišljanja, daj još koju fotkicu s tobom lijepo stvorenjeuser posted image user posted image

Ljubav mamina i babina,16.2.2010 - 10.4. 2010. :(
Uvijek ćemo te voljeti najviše na svijetu ljubavi naša najveća <3
Ljubav drugorođena, ljubav oduvijek,zauvijek... 08.11. 2013.

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 490
23.12.2010 21:41:31   
teacher75
IZVORNA PORUKA: myb@by

I ja bih uz ovu kombinaciju obukla strample boje kože, nekako mi djeluje prefinjenije uz ovu kombinaciju nego crne čarape. user posted image

slazem se! probaj oboje pa vidi...

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 491
23.12.2010 21:59:05   
Galicia
Crne strample idu uz ovu kombinaciju.

“It takes a long time to make it simple.”

Neposredna veza do poruke: 492
23.12.2010 22:00:05   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Galicia

Crne strample idu uz ovu kombinaciju.

idu, ali je mozda pretamno sa crnim carapama, ipak je vjencanje u pitanju a ne nocni izlazak u kafice

(odgovor članu Galicia)
Neposredna veza do poruke: 493
23.12.2010 22:18:46   
SdZ
Klemziuser posted image user posted image
Sutra, ako stignem, napravit cu generalnu probu-obuci cu se i postavit cu vam sliku, moze??

<3 28.6. <3

Neposredna veza do poruke: 494
23.12.2010 22:21:55   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Klemziuser posted image user posted image
Sutra, ako stignem, napravit cu generalnu probu-obuci cu se i postavit cu vam sliku, moze??

možeuser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 495
24.12.2010 7:48:19   
chuci
joj jest ovo super tema user posted image

ja isto idem na svadbu sutra, nisam još odlučila zasigurno šta da obučem.
imam jednu tamno zelenu haljinu, uska do ispod koljena, dekolte, bez rukava.

kontala sam nju obući i nećkam se da li da preko obučem sako trofrtaljnih rukava, ili samo da stavim šal? i sako i šal su sa više boja od kojih je jedna ta nijansa zelene. a ja volim plesati pa kontam sako će mi smetati. ali jel nekulturno da idem bez sakoa? možda da ponesem šal, pa kad skinem sako da imam da se ogrnem.

a imam i takvu sličnu crnu haljinu, samo manji dekolte. možda njuuser posted image

kad dođem kući ak ostignem uslikaću pa da mi pomognete.

jah i koje cipele, smeđe ili crne?

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 496
24.12.2010 10:00:56   
jasmin
Ja kupila sebi ovu haljinu za svadbu.
user posted image .

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 497
24.12.2010 10:04:57   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: chuci

joj jest ovo super tema user posted image

ja isto idem na svadbu sutra, nisam još odlučila zasigurno šta da obučem.
imam jednu tamno zelenu haljinu, uska do ispod koljena, dekolte, bez rukava.

kontala sam nju obući i nećkam se da li da preko obučem sako trofrtaljnih rukava, ili samo da stavim šal? i sako i šal su sa više boja od kojih je jedna ta nijansa zelene. a ja volim plesati pa kontam sako će mi smetati. ali jel nekulturno da idem bez sakoa? možda da ponesem šal, pa kad skinem sako da imam da se ogrnem.

a imam i takvu sličnu crnu haljinu, samo manji dekolte. možda njuuser posted image

kad dođem kući ak ostignem uslikaću pa da mi pomognete.

jah i koje cipele, smeđe ili crne?

u slikaj obavezno....
čuj nekulturno...bježi bona zgodna žena ako je tvoja haljina dobro ti is toji...
ja bih išla na zelenu varijantu i obukla sako troftaljnih rukava...onako sexy elegancija...
kad ga skineš skinula si ga ša te briga....

ja volim šalove al oni baš znaju da smetaju i nerviarju i stalno spadaju....

ja sma za sakoić i zelenu haljinu i a cipele...dok vidim sako pa ću da ti predložimuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 498
24.12.2010 10:07:08   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: jasmin

Ja kupila sebi ovu haljinu za svadbu.
user posted image .

jasmin vesela haljina nema štauser posted image user posted image user posted image

samo kako to ide sa svatovima obučeš je ispod i ne skidaš se....
jel se išta do nje vidi...
vjerujem smao donji diouser posted image

baš me zanima...kako se obučeš...nikab, hidžab.....crnouser posted image ili neka druga bojauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu jasmin)
Neposredna veza do poruke: 499
24.12.2010 10:12:20   
jasmin
uuuu ovdje su svadbe san,bukvalno.Veselje bude ili u dvorcu ili u dvoristu u koje se postave stolovi i stolice,ukrasi se maksimalno.
Muskarci i zene su odvojeni,tako da se zene ono bas dotjeraju.Skinem,naravno,odjecu i budem u ovoj haljini,stiklice,sminka,frizura :).Sve potpuno normalno,jer nema muskaraca :).Svadbe su im pravo luksuzne,ja sam se odusevila.I sve zene nose jako svecane haljine.

”A robovi Milostivog su oni koji po zemlji mirno hodaju, a kada ih bestidnici oslove; odgovaraju: - Mir vama”!

Cvijete...šta od tebe miriše ljepše?- Dijete!

2007, 2008 ( dva puta moje sve )

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 500
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  18 19 [20] 21 22   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *