Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.12.2010 22:50:59
SdZ
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
Eto, vidis da ces mi dati neki savjet :) :) Mislis da bi na ovu frizuru bile bolje duge nausnice?
mislim da na tvoj facu idu neke duže naušnice, izgledaćeš mi više seksi nego sa malim naušnicama al sad i do stila je, možda ti ne želiš izgledati sexi
Oooo, naravno da zelim. Kakvog oblika nausnice da uzmem, Veselice? Mojim usima ne pase ni zlato ni srebro tako da cu morati bizoteriju, ali ima i njih lijepih.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.12.2010 22:52:42
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
IZVORNA PORUKA: dadada
IZVORNA PORUKA: noa
a da vas pitam (silver i selmy) zasto gleznjace na ove suknje meni nekako vise idu cipele jer suknja izduzuje a gleznjace s nizom petom znaju ''skratiti'' noge...ne pametujem majke mi niti imam osnova nisam fashion guru nego cisto razgovaramo
evo ti noa slika za avatar...e promijeni
uh kad vidim ove usnice
salmy...imas li jos kakvih kosulja...mislim boja....meni ta crveno-crna kombinejsn nije najsretnija
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.12.2010 22:54:18
myb@by
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
a da vas pitam (silver i selmy) zasto gleznjace na ove suknje meni nekako vise idu cipele jer suknja izduzuje a gleznjace s nizom petom znaju ''skratiti'' noge...ne pametujem majke mi niti imam osnova nisam fashion guru nego cisto razgovaramo
evo ti noa slika za avatar...e promijeni
uh kad vidim ove usnice
salmy...imas li jos kakvih kosulja...mislim boja....meni ta crveno-crna kombinejsn nije najsretnija
Iskreno selmy slažem se sa dadadom, ta crveno crna kombinacija mi je nekako . Iskreno i noa je upravu za cipele, ipak je stikla stikla.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.12.2010 23:00:38
veeseelaa
Oooo, naravno da zelim.user posted image Kakvog oblika nausnice da uzmem, Veselice? Mojim usima ne pase ni zlato ni srebro tako da cu morati bizoteriju, ali ima i njih lijepih.
upravo tako, imaš jako lijepih naušnica bižuterijskih uzmi samo neke lagane
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.12.2010 23:03:26
N_N
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
ih meni je kombinacija s bijelom kosuljom jos bolja onda puknes neke dobre nausnice i to je to
Ja nesto nisam za tu kombinaciju jer to su boje koje najcesce nosim, bas bih voljela nesto s crvenom.
Kada su tijekom istraživanja muškarcima pokazali niz fotografija žena odjevenih u različite boje, gotovo su svi pokazivali reakcije na žene odjevene u crveno.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.12.2010 23:04:41
veeseelaa
Kada su tijekom istraživanja muškarcima pokazali niz fotografija žena odjevenih u različite boje, gotovo su svi pokazivali reakcije na žene odjevene u crveno. user posted image
ma naravno a ona tamna ma ima da bude za 10 gdje ćeš bijelo, mlada nek se provaljuje u bijelom
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.12.2010 23:23:01
Anoniman
zena bi imala sve crno samo bijelu kosulju kakav casper i kakve veze to ima s mladom ta nece obuci bijelu toaletu mislim zena nek obuce sta hoce,ja sam dala svoje misljenje