|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju?
20.12.2010 22:50:59   
SdZ
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Eto, vidis da ces mi dati neki savjet :) :) Mislis da bi na ovu frizuru bile bolje duge nausnice?

mislim da na tvoj facu idu neke duže naušnice, izgledaćeš mi više seksi nego sa malim naušnicama
al sad i do stila je, možda ti ne želiš izgledati sexi user posted image user posted image

Oooo, naravno da zelim.user posted image Kakvog oblika nausnice da uzmem, Veselice? Mojim usima ne pase ni zlato ni srebro tako da cu morati bizoteriju, ali ima i njih lijepih.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 426
20.12.2010 22:51:30   
Anoniman

Moje su ovakve user posted image

Kupila ih prosle godine i obula 2 puta.

fine su ja cesto vidim one cizmice sa petom 4-5 cm i bas mi ruzno izgleda,ovo kod tebe je vise cipela i mislim da ce ti se uklopitiuser posted image

(odgovor članu SdZ)
  Neposredna veza do poruke: 427
20.12.2010 22:51:56   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image noa Emerik ti više ležiuser posted image user posted image user posted image
Selmy slikaj tu kombinaciju pa da vidimo šta će Emerik reći

< Poruku je uredio Breskva -- 20.12.2010 22:53:55 >

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 428
20.12.2010 22:52:42   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

IZVORNA PORUKA: dadada

IZVORNA PORUKA: noa

a da vas pitam (silver i selmy) zasto gleznjace na ove suknjeuser posted image meni nekako vise idu cipele jer suknja izduzuje a gleznjace s nizom petom znaju ''skratiti'' noge...ne pametujem majke mi niti imam osnova nisam fashion guruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nego cisto razgovaramouser posted image
evo ti noa slika za avatar...e promijeni

user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image

uh kad vidim ove usniceuser posted image user posted image user posted image user posted image

salmy...imas li jos kakvih kosulja...mislim boja....meni ta crveno-crna kombinejsn nije najsretnija

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 429
20.12.2010 22:53:10   
SdZ
One mi dodju tacno do zgloba, tako da su sto ti kazes vise cipele. Imam jos jedne, uslikam ih sutra, pa stavim. Da odlucimo koje da obujem.

<3 28.6. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 430
20.12.2010 22:53:38   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

user posted image user posted image user posted image noa Emerik ti više ležiuser posted image user posted image user posted image
Salmy slikaj tu kombinaciju pa da vidimo šta ćemo Emerik će da ocjeni

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja imam prirodne usneuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a i veca sam od njegauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 431
20.12.2010 22:54:18   
myb@by

IZVORNA PORUKA: Visnja RR

a da vas pitam (silver i selmy) zasto gleznjace na ove suknjeuser posted image meni nekako vise idu cipele jer suknja izduzuje a gleznjace s nizom petom znaju ''skratiti'' noge...ne pametujem majke mi niti imam osnova nisam fashion guruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nego cisto razgovaramouser posted image
evo ti noa slika za avatar...e promijeni

user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image

uh kad vidim ove usniceuser posted image user posted image user posted image user posted image

salmy...imas li jos kakvih kosulja...mislim boja....meni ta crveno-crna kombinejsn nije najsretnija

Iskreno selmy slažem se sa dadadom, ta crveno crna kombinacija mi je nekako user posted image . Iskreno i noa je upravu za cipele, ipak je stikla stikla.

‎"Tri puta vode do mudrosti: razmišljanje - ono je najplemenitije; odgoj - on je najlakši; i iskustvo - ono je najneugodnije."

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 432
20.12.2010 22:54:35   
SdZ
Imam bijelu(standardna kombinacija) jest' da je kosulja s ruskom kragnom i crnu kosulju, ali vise klasicna- za svaki dan.

<3 28.6. <3

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 433
20.12.2010 22:55:20   
SdZ
Slikam sutra.

<3 28.6. <3

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 434
20.12.2010 22:56:41   
Anoniman

Imam bijelu(standardna kombinacija) jest' da je kosulja s ruskom kragnom i crnu kosulju, ali vise klasicna- za svaki dan.

ih meni je kombinacija s bijelom kosuljom jos bolja onda puknes neke dobre nausnice i to je touser posted image

(odgovor članu SdZ)
  Neposredna veza do poruke: 435
20.12.2010 22:56:55   
Anoniman
Selmy ti to sve fino slikaj a mi ćemo glasati i ima da budeš tip topuser posted image

(odgovor članu SdZ)
  Neposredna veza do poruke: 436
20.12.2010 23:00:31   
new mama
Selmy sad kad imas stiliste,ima da budes tip top,posebno Emerikauser posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 437
20.12.2010 23:00:36   
SdZ

ih meni je kombinacija s bijelom kosuljom jos bolja onda puknes neke dobre nausnice i to je touser posted image

Ja nesto nisam za tu kombinaciju jer to su boje koje najcesce nosim, bas bih voljela nesto s crvenom.

<3 28.6. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 438
20.12.2010 23:00:38   
veeseelaa
Oooo, naravno da zelim.user posted image Kakvog oblika nausnice da uzmem, Veselice? Mojim usima ne pase ni zlato ni srebro tako da cu morati bizoteriju, ali ima i njih lijepih.

upravo tako, imaš jako lijepih naušnica bižuterijskih
uzmi samo neke lagane

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 439
20.12.2010 23:03:26   
N_N

Ja nesto nisam za tu kombinaciju jer to su boje koje najcesce nosim, bas bih voljela nesto s crvenom.

Kada su tijekom istraživanja muškarcima pokazali niz fotografija žena odjevenih u različite boje, gotovo su svi pokazivali reakcije na žene odjevene u crveno.  user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 440
20.12.2010 23:03:34   
veeseelaa

neee bijelo nikako, završena priča

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 441
20.12.2010 23:04:41   
veeseelaa
Kada su tijekom istraživanja muškarcima pokazali niz fotografija žena odjevenih u različite boje, gotovo su svi pokazivali reakcije na žene odjevene u crveno. user posted image

ma naravno a ona tamna ma ima da bude za 10
gdje ćeš bijelo, mlada nek se provaljuje u bijelom user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 442
20.12.2010 23:07:09   
Anoniman

e ako ces ici tako...ja ne bih nista od nakita nego bi isla pravo minimalisticki...nesto na ovaj fazon

user posted image

(odgovor članu SdZ)
  Neposredna veza do poruke: 443
20.12.2010 23:07:16   
SdZ
Kazem, najcesce sam u crno-bijelim kombinacijama, a pravilo je da mladenka bude u bijelomuser posted image user posted image

<3 28.6. <3

Neposredna veza do poruke: 444
20.12.2010 23:08:34   
Anoniman

neee bijelo nikako, završena priča

a zasto ne bijelo?
klasika...fazoni

Neposredna veza do poruke: 445
20.12.2010 23:09:46   
veeseelaa
hahaha najbolje nek se pretvori u Caspera
hajte žene molim vas s ove teme user posted image user posted image user posted image user posted image
sk

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 446
20.12.2010 23:10:13   
N_N

mlada nek se provaljuje u bijelom user posted image user posted image user posted image

A naša mladenka će biti u crnom user posted image  - rockerka

Neposredna veza do poruke: 447
20.12.2010 23:10:53   
N_N
čuj mladenka user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
Neposredna veza do poruke: 448
20.12.2010 23:23:01   
Anoniman
zena bi imala sve crno samo bijelu kosuljuuser posted image kakav casper i kakve veze to ima s mladom ta nece obuci bijelu toaletuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image mislim zena nek obuce sta hoce,ja sam dala svoje misljenjeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu N_N)
  Neposredna veza do poruke: 449
20.12.2010 23:25:41   
N_N
A šta mislite o ovoj mladoj u crnom? user posted image
Meni bilo malo neobično na početku, sad mi je već cool user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  16 17 [18] 19 20   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *