|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju?
22.11.2010 10:00:40   
SdZ
Ni ja ne vidim haljinu, a bas bih htjela.
Vesela, obuci ono sto je tebi dobro i tm, a za druge te nije briga. Kao sto tebe nije briga za njihove kompletice, tako ni njih ne treba brinuti tvoja haljina. Ako tu haljinu zelis obuci- obuci ju.

<3 28.6. <3
Zivot je dobio svoj smisao...

(odgovor članu myb@by)
Neposredna veza do poruke: 401
22.11.2010 10:46:21   
Lejla Ka
A ja sad umirem da te vidim u toj haljini, na tom konkretnom vjenčanju, i ekipu o kojoj ne znaš ništa. Uh mahaluše user posted image

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 402
22.11.2010 14:59:20   
Apotekarka
Bas je lijepa haljina boja joj dobra...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 403
26.11.2010 13:13:11   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Lejla Ka

A ja sad umirem da te vidim u toj haljini, na tom konkretnom vjenčanju, i ekipu o kojoj ne znaš ništa. Uh mahaluše user posted image

zezaš ti mene user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Lejla Ka)
Neposredna veza do poruke: 404
20.12.2010 21:12:56   
SdZ
Drage moje, u subotu imam jedno vjencanje(veca svecanost) i pitanje je sta obuci po ovoj hladnoci.
Planirala sam obuci crvenu kosulju poludugih rukava, suknju crnu usku s dubokim strukom do koljena, crne strample i crne gleznjarice s petom od 10-12cm. Kao dodatak tome mislila sam staviti bros veliki okrugli, imitacija srebra na kosulju na ono zadnje dugme kraj vrata(razumijete me, sigurno) i neke nausnice male, srebrene, ali uocljive :) ili crne bisere i nausnice male crne- uocljive.
Frizura bi isla na ovaj fazon user posted image

<3 28.6. <3

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 405
20.12.2010 22:29:54   
N_N
A ja sam ove subote kuma user posted image user posted image  i haljina je spremna user posted image user posted image  i jedva čekam samo još ne znam šta ću sa kosom user posted image
salmy, varijanta koju si spomenula mi zvuči sasvim lijepo i pristojno a frizura je user posted image

I nogom u guzicu je korak naprijed!

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 406
20.12.2010 22:30:23   
veeseelaa

nadam se da će se svakako javiti i ove žene koje su modne osvještene user posted image jer ja ipak ne pratim modu, nosim ono što mi mislim da mi stoji

< Poruku je uredio veeseelaa -- 20.12.2010 22:31:01 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 407
20.12.2010 22:32:29   
veeseelaa
Planirala sam obuci crvenu kosulju poludugih rukava, suknju crnu usku s dubokim strukom do koljena, crne strample i crne gleznjarice s petom od 10-12cm. Kao dodatak tome mislila sam staviti bros veliki okrugli, imitacija srebra na kosulju na ono zadnje dugme kraj vrata(razumijete me, sigurno) i neke nausnice male, srebrene, ali uocljive :) ili crne bisere i nausnice male crne- uocljive.

crveno, crno, super, ti tamna aman
za broš neznam a naušnice zašto male? user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 408
20.12.2010 22:33:17   
SdZ
Vesela, mozes mi reci kako ti se cini takva kombinacija? Da li da uzmem bisere ili bros? To je ono sto me zanima.user posted image user posted image

<3 28.6. <3

Neposredna veza do poruke: 409
20.12.2010 22:33:29   
Anoniman
meni ne ide ova frizura uz tu kombinacijuuser posted image

Neposredna veza do poruke: 410
20.12.2010 22:34:29   
Anoniman
a biseri su mi skroz ozbiljni pa bolje bros.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 411
20.12.2010 22:34:45   
SdZ
Eto, vidis da ces mi dati neki savjet :) :) Mislis da bi na ovu frizuru bile bolje duge nausnice?

<3 28.6. <3

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 412
20.12.2010 22:34:57   
marny
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Drage moje, u subotu imam jedno vjencanje(veca svecanost) i pitanje je sta obuci po ovoj hladnoci.

ma super i obavezno pismo torba, može srebrna budući da imaš tih srebrnih dodataka. ja ne bi ovu frizuru, teško ju je pogoditi, bolje bi bila neka ipak malo glamuroznija frizura.

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 413
20.12.2010 22:36:13   
Anoniman
ja sam imala istu dilemu ovih dana...ovu subotu idem na svadbu rodjaku...kupila nekakvu haljinu do koljena i u radnji je sve bilo ok ali kuci...user posted image nimalo mi se nesvidja i sad sam probavala pred dragim i odlucila se za slicnu kombinaciju crnu suknji usku sa dubokim strukom do ispod koljena gleznjace crne i gore kosuljicu sa onim napuhanim blago pufnastim rukavima i dekolteom u obliku kocke! i kosuljicu "utrpati" :) staviti mozda zlatni nakit ili srebrnim, posto sam crnka i "kudrava" pa da se vidi ispod kose! eto to ti je moja varijanta za ovu subotu, bar sto se mene tice!

Neposredna veza do poruke: 414
20.12.2010 22:39:34   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: noa

Salmy slušaj nou "žena zna" ona je modno osvješćena...hej noa hoću da vidim tvoju haljinicu koju ćeš obući za Novuuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 415
20.12.2010 22:42:19   
Anoniman
a da vas pitam (silver i selmy) zasto gleznjace na ove suknjeuser posted image meni nekako vise idu cipele jer suknja izduzuje a gleznjace s nizom petom znaju ''skratiti'' noge...ne pametujem majke mi niti imam osnova nisam fashion guruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nego cisto razgovaramouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 416
20.12.2010 22:44:19   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Breskva

Salmy slušaj nou "žena zna" ona je modno osvješćena...hej noa hoću da vidim tvoju haljinicu koju ćeš obući za Novuuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nije za NG vec za svadbu za NG cu skafander jer cu na snijeguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moram pitati dadau da mi posudi od Andrejevicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ona je njemu kupila za moj uzrastuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 417
20.12.2010 22:44:49   
Anoniman

a da vas pitam (silver i selmy) zasto gleznjace na ove suknjeuser posted image meni nekako vise idu cipele jer suknja izduzuje a gleznjace s nizom petom znaju ''skratiti'' noge...ne pametujem majke mi niti imam osnova nisam fashion guruuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nego cisto razgovaramouser posted image
evo ti noa slika za avatar...e promijeni

user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 418
20.12.2010 22:45:53   
Anoniman

IZVORNA PORUKA: Breskva

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nije za NG vec za svadbu za NG cu skafander jer cu na snijeguser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moram pitati dadau da mi posudi od Andrejevicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ona je njemu kupila za moj uzrastuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ...moze, moze...i cizme ce ti mociuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 419
20.12.2010 22:46:39   
Anoniman
Pa et stavi nam je ovdje user posted image , pisala si na temi za Novu i ja kontam hoće maca negdje u crnoj-mini haljinici a ona na planinuuser posted image .
Ja mislim da bi ti mogla stat u Andrejev skafanderuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 420
20.12.2010 22:47:36   
Anoniman
oooooooooo...tisu raja...padre gledauser posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 421
20.12.2010 22:48:05   
SdZ
Moje su ovakve user posted image

Kupila ih prosle godine i obula 2 puta.

<3 28.6. <3

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 422
20.12.2010 22:48:12   
Anoniman
de se uozbiljite ne idite OTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dadada jesam li ti rekla da mi ne stavljas sliku javno na forumuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 423
20.12.2010 22:48:30   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky

Eto, vidis da ces mi dati neki savjet :) :) Mislis da bi na ovu frizuru bile bolje duge nausnice?

mislim da na tvoj facu idu neke duže naušnice, izgledaćeš mi više seksi nego sa malim naušnicama
al sad i do stila je, možda ti ne želiš izgledati sexi user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu SdZ)
Neposredna veza do poruke: 424
20.12.2010 22:48:34   
Visnja RR
IZVORNA PORUKA: dadada

evo ti noa slika za avatar...e promijeni

user posted image

user posted image user posted image user posted image

user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  15 16 [17] 18 19   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *