Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.12.2010 23:26:39
SdZ
Zene moje drage, ja sam trazila savjete. Nisam trenutno u mogucnosti da kupujem nesto novo, pa sam zavirila dublje u svoj ormar. Ta mi kombinacija najvise odgovora, pa sam s vama htjela obraditi jos neke sitne detalje kao sto je nakit, dilemu u obuci... Ne zelim trzavice, svako ima pravo na svoje misljenje i svako mi moze dati savjet, a ja cu ga procitati, razmisliti o njemu i na kraju odluciti.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.12.2010 23:41:07
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: noa
zena bi imala sve crno samo bijelu kosulju kakav casper i kakve veze to ima s mladom ta nece obuci bijelu toaletu mislim zena nek obuce sta hoce,ja sam dala svoje misljenje
neko je rekao da treba biti nevidljiva ili neprimjetna, pa sam ja dodala ko Casper a di ti je smisao za humor
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.12.2010 23:43:33
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: noa
zena bi imala sve crno samo bijelu kosulju kakav casper i kakve veze to ima s mladom ta nece obuci bijelu toaletu mislim zena nek obuce sta hoce,ja sam dala svoje misljenje
neko je rekao da treba biti nevidljiva ili neprimjetna, pa sam ja dodala ko Casper a di ti je smisao za humor
e vala kod nas na crtanom je casper bijele boje zato sam rekla a ja isto ne pikam ''neprimjetne'' onda sjedi kuci ako zelis biti neprimjetan
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.12.2010 23:46:32
veeseelaa
tako je! kad Selmy stigne na svadbu treba svi da zinu a njen dragi da danima bude u behutu i da ima strah da mu je neko ne ukrade povezati seksi izgled sa podlošću obavezno
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 20.12.2010 23:53:55
SdZ
Bas tako. Zelim biti SEXY, a pristojna Hajde da se dogovorimo: Da li bros ili bisere, kakav oblik nausnica, da li da stavim narukvicu(iako je ja smatram viskom), kakvu frizuru(duzina kose mi je do ramena- stavite slike), kakvu sminku?? Sutra jos stavim drugu obucu, pa se i za njih odlucimo.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 21.12.2010 0:07:26
veeseelaa
pa sad neznam... kad staviš broš i bisere kako izgleda???
a šminku ja bi vako: naglasiti oči obavezno kreonom od do i maskaraom maksimalno izvući trepavice ukoso naglasiti jagodice i naravno usne Meni je crveni karmin nekako bezveze ja bi radije nekom olovkom oblikovala usne i stavila labelo sjajno ala bezbojno a frizuru bi vako nešto sklonjena sa lica, staviti neko sredstvo koje će je učiniti da izgled polumokro
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 21.12.2010 0:08:10
Visnja RR
Selmy... znam nekoliko tvojih fotografija... na svakoj si prelijepa... ti imas ljepotu koja plijeni pa makar na sebe i vrecu navukla... moj savjet: nemoj previse staviti detalja na sebe jer ces skrenuti paznju sa svog lijepog lica... sta god da obuces bices lijepa... prelijepa...
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 21.12.2010 0:15:20
veeseelaa
i ja sam nešto skeptična kao i Višnja oko tog broša ili bisera... tebi je najbitnije da obučeš nešto što ti stoji i da se našminkaš i napraviš frizuru kako bi izgledala što privlačnije tj kako rekosmo seksi a to broš, ma pusti, kad završiš sve stani pred ogledalo stavi jedno pa drugo i procijeni i nemoj da ti muž procjenjuje oni pojma nemaju il nas namjerno navode na krivi put
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 21.12.2010 0:17:54
teacher75
selmy, evo i ja da se javim kombinacija ti je super jedna od meni najdrazih kombinacija boja crveno-crno i sama je cesto oblacim. bijele kosulje ne volim jer nisam ljubitelj klasike, pa se slazem sa veeseelom da je crvena ljepsa i zanimljivija, posebno sto na svecanostima svi uglavnom oblace crno-bijelo ili sivo, pa ces se isticati od mnostva. slazem se i da trebas podici kosu, nisam neki specijalista za te frizure, ja svoju uglavnom pustam jer se ne svidjam sebi sa dignutom kosom. ne znam kakav je tacno kroj kosulje pa da ti savjetujem da li da stavis bros ili bisere, morala bih vidjeti i jedno i drugo kako izgleda. nausnice stavi diskretne ako budes koristila ostali nakit. ja volim crveni ruz ali uz diskretno naglasene oci, znaci ili jedno ili drugo- u slucaju da naglasis oci tamnim djenama (smoky eyes) stavi samo sjajilo neutralne boje. cipele gleznjace mi se svidjaju, ipak je hladno za neke cipelice otvorenije. ne znam kakve carape si mislila obuci, to nam nisi rekla. sad su moderne cipkane-mrezaste-s dezenom, ali bojim se da ce biti previse uz tu crvenu kosulju...sretno i lijep provod ti zelim
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 21.12.2010 0:18:04
SdZ
i ja sam nešto skeptična kao i Višnja oko tog broša ili bisera... tebi je najbitnije da obučeš nešto što ti stoji i da se našminkaš i napraviš frizuru kako bi izgledala što privlačnije tj kako rekosmo seksi a to broš, ma pusti, kad završiš sve stani pred ogledalo stavi jedno pa drugo i procijeni i nemoj da ti muž procjenjuje oni pojma nemaju il nas namjerno navode na krivi put
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 21.12.2010 0:19:17
myb@by
Selmy mila, ti si eni iskreno premlada i za broš i za bisere. Ja sam minimalno 5 godina starija od tebe i opet ne bih ni jedno ni drugo stavila. Sorry na iskrenosti. Slažem se sa Višnjom da si prelijepa
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 21.12.2010 0:22:11
veeseelaa
ma sve ovisi kakav je broš i kakvi su biseri ona bi htjela kako ja vidim da seksipil kojim zrači ublaži tetastim brošem tj biserima Selmy jesam li u pravu?
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 21.12.2010 0:23:05
teacher75
ma sve ovisi kakav je broš i kakvi su biseri ona bi htjela kako ja vidim da seksipil kojim zrači ubije tetastim brošem tj biserima Selmy jesam li u pravu?
ni ja ne volim ni broseve ni bisere, preozbiljno za moj ukus i temperament, mada imam jedne biserne nausnice, stavim ih nekad na posao, ali na svadbu no-no
< Poruku je uredio teacher75 -- 21.12.2010 0:24:33 >
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 21.12.2010 0:27:32
SdZ
Biseri i bros su nesto sto mi se jako, jako svidja. Mislila sam da bi jedno od njih moglo odgovarati uz ovu kombinaciju. Oni bi bili ozbiljni dio mene, a sve ostalo seksipilni.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 21.12.2010 0:28:08
teacher75
ma imam ja tih sr**** al ovisi u kakvom sam raspoloženju, gdje idem i kakav utisak želim ostaviti Svadba mi se ubila za sve sem tetastih stvari
hehehe, jest vala. ja najradije obucem neku haljinu, najlakse mi- ne moram se zamarati kombinacijama a i najljepse mi stoje. mada obicno na svecanosti izbjegavam crno, da se ne bih utopila u masi u zadnje vrijeme najcesce biram ljubicasto ili haljinu sa nekim sarenim dezenom
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 21.12.2010 0:29:10
SdZ
IZVORNA PORUKA: myb@by
Selmy mila, ti si eni iskreno premlada i za broš i za bisere. Ja sam minimalno 5 godina starija od tebe i opet ne bih ni jedno ni drugo stavila. Sorry na iskrenosti. Slažem se sa Višnjom da si prelijepa
Mybaby, iskrenost je nesto sto najvise cijenim. To je tvoje misljenje. Saljem ti veliki zbog toga. Hvala.
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 21.12.2010 0:31:13
myb@by
Selmy hajde ti nama to sve fino uslikaj , ipak se odluci za ono sto se tebi najvise dopada . Teacherko i ja najvise volim haljine, mada imam jedan kostim izgleda kao da je od cipke (imas ga na fb, n amojim slikama sa diplomskog) i on mi je isto super, alu u suštini haljine su mi
RE: Šta obući kad ste gost na vjenčanju? 21.12.2010 0:35:40
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: SelmydZanky
Biseri i bros su nesto sto mi se jako, jako svidja. Mislila sam da bi jedno od njih moglo odgovarati uz ovu kombinaciju. Oni bi bili ozbiljni dio mene, a sve ostalo seksipilni.
pa ja sam to i rekla da si time htjela postići kad završiš sa odjećom i šminkom vidjećeš sama dal ti pristaje il ne