Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Cure moje pa zar ni jedna!? Ja sam sad opet pocela plakati kad sam ovo procitala.....nadala sam se da cete me makar vi obradovati :( Jesam ja jaka, i kazem idemo dalje, ali jako mi je tesko kada vidim da niti jedna nije uspjela, a najgore mi je sto je to toliko neizvjesno pa se zapitam koliko ce mi postupaka boze dragi trebati...jer svaki puta se nadas da je to to i onda vidis da nije..... Ljubim vas sve i budite mi jake!!!
.-..-. `·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca... ?/ /? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne / \ gubeći entuzijazam"... http://sunasce.blogger.ba/
Zao mi je da vam nemogu reći.Nemogu vjerovat da se sve okrenulo protiv nas :((((Nadam se ipak da cemo sve jednoga dana biti ponosne mamice svojih preslatkih bebica.Drago mi je da i pored tolike tuge ipak pozitivno razmisljate i ne odustajete.Još jednom beskrajno mi je žao od sveg srca.Ljubim vas puno i budite mi hrabre i istrajne žao mi je!!!
Malena ze, Orange jako mi je žao, i znam da nema nekih riječi koje vas mogu utješiti...ali znajte da su trudilice uz Vas i da ne smijemo gubiti nadu da ćemo i mi jednog dana zabebiti.. Upravo sam saznala da je od mm kolegica trudna 13-ta sedmica i to iz 9 tog pokušaja VTO ostala Zato drage moje samo hrabro,uz Božiju pomoć i mi ćemo biti mamice
I IVF - menopur+gonal, nisam reagovala. II IVF - klomifen+gonal, punkcija, nema jajnih stanica. III ICSI femara,gonal-jedna jajna stanica,neoplođena. IV AIH, beta 0 V ICSI-femara,vraćena dva embrija,beta 0
Drage moje buduce mamice. Javljam vam lijepu vijest. Nasa Lekyca je jutros rodila prelijepu djevojcicu. , Porod je prosao u najboljem redu,mama i bebica se dobro osjecaju, bebica je rodena sa kosicom, dusa moja. Najvjerovatnije da ce se zvati Zara. Zara je djelo dr.Reša. Lekyci, njenom muzu i njihovoj Zari od sveg srca zelim sve najbolje. Ljubim ih obadvije
Više o plodnosti, neplodnosti, zatrudnjivanju i postupku van
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.