Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ali da se sazna bila bi brisana sa eviencije nezaposlenih, a ti si kad si se prijavljivala na biro dala izjavu kojom potvrđujes neke stvari, samo da znas, pa pazi sta pricas
ja ti kazem ono sto ja znam i sto je 100% tacno
jako dosta ljudi koji studiraju sa mnom, redovno, su na birou...sto je jasan dokaz da im sistem ne funkcionise, pogotovo ako njihovi zaposlenici ljudima pokazu nacin kako da taj isti sistem prevare...ako je to uopste varka jer sam ja uz studij radila 2 godine u agenciji i nakon toga sam zaista nezaposlena, samo sam se vratila na studij...
za tvoju informaciju ubrzo ce se provoditi revizije i kontrole svega toga, jer se od necega mora poceti, a bezveze mi je da pricamo sad o tome jer je tema nesto deset_o i fakat mi je glupo nastavljati, ja sam ti samo rekla da se ne iznenadis ako te sutra brisu sa evidencije i oduzmu ti pravo na z.osiguranje ako ga imas
< Poruku je uredio Almaa -- 7.12.2010 12:02:14 >
29.04.2013-29.10.2013...184 days For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...
evo bio i kod mene. dobila 198 KM i zavrsila sa kantonom. nikad mi primanja nisu bila redovnija nego dok sam ih dobijala iz budzeta, a ubuduce sam opet na milosti poslodavca- privatnika.
Ako ima neka dobra duša da mene posavjetuje koga trebam zvati
ja sam zadnju 12tu porodiljsku nadoknadu primila u oktobru (jer mi je porodiljsko isteklo 22 septembra) i nisam još dobila 13tu nadoknadu. na općini Novi Grad sam cijelo vrijeme.
ako neko zna koji tel trebam zvati bila bih jako zahvalna
naprije nazovi opštinu novi grad.... 291-1000 i traži da te spoje sa službom za poslove porodiljskih naknada to je za rad i socijanu politiku al ti odmah traži porodiljske dobiće teć azru na telefon... pitaj je jeli poslano tvoje ime i Gradsku upravu i kada kojeg datuma tačno ( trebalo bi biti da je do 10. oktobra poslano u Grad na spisku ) nakon što ti ona kaže tačnu informaciju nazovi gradsku upravu službu za finansije 033 220 767 i kaži im da je tvoje pordiljsko isteklo tada i tada , da si u opštini novi grad dobila infomaciju da si na spisku sa danom tim i tim, kada da očekujem 13 nakandu.
Hvala puno HanadyRR. Nije me bilo 10tak dana pa ne vidjeh ovo prije. Evo poslije 8 su mi rekli da nazovem, nema sada nikoga.
meni postar rece da proslog mjeseca nisu uopšte dijelili 13. naknadu, jer valjda nisu imali sredstava, pa ce sada sigurno sve biti u zakasnjenju (pod uslovom da nam nastave isplacivatu)
ja sam zvala opcinu na spisku sam od oktobra vec za 13tu naknadu medjutim nista jos nisam dobila, zvala sam gradsku upravu oni kazu da nije krenula isplata i da ne znaju kad ce? cak mi je zena rekla kad sam pitala da mi kaze okvirno datum da nije azira i ne gleda u kasike?
ja sam zvala opcinu na spisku sam od oktobra vec za 13tu naknadu medjutim nista jos nisam dobila, zvala sam gradsku upravu oni kazu da nije krenula isplata i da ne znaju kad ce? cak mi je zena rekla kad sam pitala da mi kaze okvirno datum da nije azira i ne gleda u kasike?
bas me nasmija - Azira koliko si ti dobila naknadu za novembar od Kantona, vidim da smo dobile bebu isti dan