Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
ma to je bezobrazluk pravi...koga se treba zvati da se raspitam oko svega toga?
naprije nazovi opštinsku službu opštine kojoj pripadaš prijavom i koja ti je poslala rješenje za nakandu...
pitaj je jeli poslano tvoje ime i Gradsku upravu i kada kojeg datuma tačno ( trebalo bi biti da je do 10. oktobra poslano u Grad na spisku )
nakon što ti ona kaže tačnu informaciju nazovi gradsku upravu službu za finansije 033 220 767 i kaži im da je tvoje pordiljsko isteklo tada i tada , da si u opštini dobila infomaciju da si na spisku sa danom tim i tim, kada da očekujem 13 nakandu.
pa zar to ne salju svaki mjesec pobogu Ja sam dobila platu umanjenu za porodiljsku naknadu...pa zar oni mogu tako raditi ako ne dobijem ovih dan dva nazvat cu obavezno da vidim sta je to.
pitaj je jeli poslano tvoje ime i Gradsku upravu i kada kojeg datuma tačno ( trebalo bi biti da je do 10. oktobra poslano u Grad na spisku )
nakon što ti ona kaže tačnu informaciju nazovi gradsku upravu službu za finansije 033 220 767 i kaži im da je tvoje pordiljsko isteklo tada i tada , da si u opštini dobila infomaciju da si na spisku sa danom tim i tim, kada da očekujem 13 nakandu.
pa zar to ne salju svaki mjesec pobogu Ja sam dobila platu umanjenu za porodiljsku naknadu...pa zar oni mogu tako raditi ako ne dobijem ovih dan dva nazvat cu obavezno da vidim sta je to.
nina bojim se da te sad ne raumijem....
jesi ti pitala za 13 onu koju daje grad nakon svih 12 koje si dobila putem opštine od kantona po rješenju, 13 nakandu
Sad ni ja nista ne kontam... Eh, ovako ja sam se porodila 17.12.2009. i prva naknada mi je bila za pola mjeseca, tj. od 17 -31.12. i od tada sam dobijala redovno. zadnju naknadu sam dobila u 12 mjesecu za novembar i sad ocekujem tu naknadu za decembar tj od 1.12. do 17.12. Jel to ta 13. naknada ?
Sad ni ja nista ne kontam... Eh, ovako ja sam se porodila 17.12.2009. i prva naknada mi je bila za pola mjeseca, tj. od 17 -31.12. i od tada sam dobijala redovno. zadnju naknadu sam dobila u 12 mjesecu za novembar i sad ocekujem tu naknadu za decembar tj od 1.12. do 17.12. Jel to ta 13. naknada ?
ma nije ženo
zanči tebi fali dio 12 naknade koju moraš imati cijelu...moraš 12 punih primiti od kantona putem opštine. Eh tebi fali ovih 17 dana... njih moraš dobiti.... jesu bile naknade ovaj mjesec u tvom okruženju ne znam koja si opština oni su ti morali sad sa decembarskim poslati ove dane koje ti duguju. Ako je bila podjela u tvojoj opštini a ti nisi dobila, nazovi službu za rad i socijalnu politiku tvoj opštine i pitaj gdje su ti novci...ako ti kažu da ne znaju putem telefona onda idi u opštinu i podnesi im zahtjeva da ti plate tvoje....jer tvoje je i imaš pravo na to.
a 13. naknada je naknada od Grada sarajeva, na nju pravo ostavruju one majke koje su se porodile na nekoj od 4 gradske opštine, N grad, N saraveo, stari grad i centar i koje su bile punih 12 mjeseci na porodiljnom dopustu. Ova naknada za zaposlene žene iznosi 260 Km a za ne zaposlene 360 Km ...elem tebe i ova sljeduje....ako si na posrotu grada sarjeva u ove 4 opštine
kako je u kašnjenju...tebe bi mogla obradovati za 2 mjeseca
aaaaaaaa...hanady ti si za mustuluka...nisam bona ni znala da me i to slijeduje...auuu...kako se fino obradovati parama nenadanim kad god dosla 13. dobro dosla A znaci cika postar ce doci ako Bog da :)))
aaaaaaaa...hanady ti si za mustuluka...nisam bona ni znala da me i to slijeduje...auuu...kako se fino obradovati parama nenadanim kad god dosla 13. dobro dosla A znaci cika postar ce doci ako Bog da :)))
ih koliko sam ja mauštuluka zaradila na ovom forumu
da sam svaki prihvatila od sramote se nebi više javila
samo sa hairom da dođe do tebe
Ovo stvarno nije uredu neko ceka po 3 mijeseca,neko dobio nikvog reda nema,to sam juce skontala u razgovoru sa tetom u gradskoj upravi,a jos cu nazvati u ponedjeljak i tek cu onda da ima kazem svasta jer sam bijesna