|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiljska naknada
7.1.2011 12:39:51   
peky
bila naknada Novo S. ........... jupiiiii user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 2426
7.1.2011 12:47:58   
Niina
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

IZVORNA PORUKA: Niina

ma to je bezobrazluk pravi...koga se treba zvati da se raspitam oko svega toga?

naprije nazovi opštinsku službu opštine kojoj pripadaš prijavom i koja ti je poslala rješenje za nakandu...

pitaj je jeli poslano tvoje ime i Gradsku upravu i kada kojeg datuma tačno ( trebalo bi biti da je do 10. oktobra poslano u Grad na spisku )

nakon što ti ona kaže tačnu informaciju nazovi gradsku upravu službu za finansije
033 220 767 i kaži im da je tvoje pordiljsko isteklo tada i tada , da si u opštini  dobila infomaciju da si na spisku sa danom tim i tim, kada da očekujem 13 nakandu.

pa zar to ne salju svaki mjesec poboguuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sam dobila platu umanjenu za porodiljsku naknadu...pa zar oni mogu tako raditi
ako ne dobijem ovih dan dva nazvat cu obavezno da vidim sta je to.

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2427
7.1.2011 12:49:58   
Emica_sa
Kad si ti primila zadnju naknadu?

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 2428
7.1.2011 12:51:47   
Hanady RR

ma to je bezobrazluk pravi...koga se treba zvati da se raspitam oko svega toga?

naprije nazovi opštinsku službu opštine kojoj pripadaš prijavom i koja ti je poslala rješenje za nakandu...

pitaj je jeli poslano tvoje ime i Gradsku upravu i kada kojeg datuma tačno ( trebalo bi biti da je do 10. oktobra poslano u Grad na spisku )

nakon što ti ona kaže tačnu informaciju nazovi gradsku upravu službu za finansije
033 220 767 i kaži im da je tvoje pordiljsko isteklo tada i tada , da si u opštini  dobila infomaciju da si na spisku sa danom tim i tim, kada da očekujem 13 nakandu.

pa zar to ne salju svaki mjesec poboguuser posted image user posted image user posted image user posted image
Ja sam dobila platu umanjenu za porodiljsku naknadu...pa zar oni mogu tako raditi
ako ne dobijem ovih dan dva nazvat cu obavezno da vidim sta je to.

nina bojim se da te sad ne raumijem....

jesi ti pitala za 13 onu koju daje grad nakon svih 12 koje si dobila putem opštine od kantona po rješenju, 13 nakanduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 2429
7.1.2011 13:33:35   
Niina
Sad ni ja nista ne kontam...
Eh, ovako ja sam se porodila 17.12.2009. i prva naknada mi je bila za pola mjeseca, tj. od 17 -31.12. i od tada sam dobijala redovno. zadnju naknadu sam dobila u 12 mjesecu za novembar i sad ocekujem tu naknadu za decembar tj od 1.12. do 17.12.
Jel to ta 13. naknada ?

Neposredna veza do poruke: 2430
7.1.2011 13:39:48   
Hanady RR

Sad ni ja nista ne kontam...
Eh, ovako ja sam se porodila 17.12.2009. i prva naknada mi je bila za pola mjeseca, tj. od 17 -31.12. i od tada sam dobijala redovno. zadnju naknadu sam dobila u 12 mjesecu za novembar i sad ocekujem tu naknadu za decembar tj od 1.12. do 17.12.
Jel to ta 13. naknada ?

ma nije ženouser posted image user posted image user posted image user posted image

zanči tebi fali dio 12 naknade koju moraš imati cijelu...moraš 12 punih primiti od kantona putem opštine.
Eh tebi fali ovih 17 dana...
njih moraš dobiti....
jesu bile naknade ovaj mjesec u tvom okruženju ne znam koja si opština oni su ti morali sad sa decembarskim poslati ove dane koje ti duguju.
Ako je bila podjela u tvojoj opštini a ti nisi dobila, nazovi službu za rad i socijalnu politiku tvoj opštine i pitaj gdje su ti novci...ako ti kažu da ne znaju putem telefona onda idi u opštinu i podnesi im zahtjeva da ti plate tvoje....jer tvoje je i imaš pravo na to.

a 13. naknada je naknada od Grada sarajeva, na nju pravo ostavruju one majke koje su se porodile na nekoj od 4 gradske opštine, N grad, N saraveo, stari grad i centar i koje su bile punih 12 mjeseci na porodiljnom dopustu. Ova naknada za zaposlene žene iznosi 260 Km a za ne zaposlene 360 Km ...elem tebe i ova sljeduje....ako si na posrotu grada sarjeva u ove 4 opštine

kako je u kašnjenju...tebe bi mogla obradovati za 2 mjesecauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 2431
7.1.2011 13:42:58   
Niina
aaaaaaaa...hanady ti si za mustuluka...nisam bona ni znala da me i to slijeduje...auuu...kako se fino obradovati parama nenadanimuser posted image user posted image user posted image user posted image kad god dosla 13. dobro doslauser posted image user posted image user posted image user posted image
A znaci cika postar ce doci ako Bog da :)))

Neposredna veza do poruke: 2432
7.1.2011 13:45:06   
Hanady RR

aaaaaaaa...hanady ti si za mustuluka...nisam bona ni znala da me i to slijeduje...auuu...kako se fino obradovati parama nenadanimuser posted image user posted image user posted image user posted image kad god dosla 13. dobro doslauser posted image user posted image user posted image user posted image
A znaci cika postar ce doci ako Bog da :)))

ih koliko sam ja mauštuluka zaradila na ovom forumuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

da sam svaki prihvatila od sramote se nebi više javila

samo sa hairom da dođe do tebeuser posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 2433
7.1.2011 13:57:41   
Emica_sa
Ja sad zvala kaze meni teta dobit ce te za otprilike 2 mjeseca hahaha bas me obradovalauser posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2434
7.1.2011 14:00:48   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Ja sad zvala kaze meni teta dobit ce te za otprilike 2 mjeseca hahaha bas me obradovalauser posted image user posted image

nažalost toliko je kašnjenje gradauser posted image
al bolje ikad nego nikad zar neuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2435
7.1.2011 14:04:05   
ruby_
bila naknada u Novom Sarajevu. 432 KM ovaj mjesec user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 2436
7.1.2011 14:07:13   
Emica_sa

nažalost toliko je kašnjenje gradauser posted image
al bolje ikad nego nikad zar neuser posted image

To jeste ali bas se puno ceka ja svoju zadnju primila u novembru,a ona kaze za 2  mjeseca znaci 4 mijesecia se ceka, bas puno se kasni

Neposredna veza do poruke: 2437
7.1.2011 14:20:41   
Niina
Meni ce moja, koliko vidim doci u ljeto....user posted image user posted image user posted image Neka samo dodje 

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2438
7.1.2011 14:25:18   
amiboj
Drage moje, koliko se ceka rjesenje za porodiljsko?

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 2439
7.1.2011 14:41:03   
leona81
Centar, dobila 13 naknadu...ne znam kako jer sam ja zadnju primila u novembru za oktobar? mislila sam da ce tek u februaru...eto da znate

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu amiboj)
Neposredna veza do poruke: 2440
7.1.2011 14:56:59   
Emica_sa
Leona koliko si ti dobila para i kako ne kontam,ja se porodila  2.11 i kaze mi tek za 2 mijeseca sad mi nista nije jasnouser posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2441
7.1.2011 16:11:42   
assmiras

Objave: 14
Status: odsutan bila naknada u Novom Sarajevu. 432 KM ovaj mjesec

kako bila, mene postar zaobisao user posted image  user posted image   user posted image  user posted image .... i malo brate, mora da razlike nisu
racunali u prosjecnu platu user posted image

Naša malena je dosla 05.02.2010.,
Selma, mamino sunce.....

A nas drugi cvijet 15.05.2012......

(odgovor članu ruby_)
Neposredna veza do poruke: 2442
7.1.2011 16:21:03   
Aiša
Meni nije poštar dolazio, Centar, i nema još ništa user posted image user posted image

(odgovor članu assmiras)
Neposredna veza do poruke: 2443
7.1.2011 16:53:02   
kleoopatra
n.sarajevo 432
bilaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

22.02.2010. Sara

(odgovor članu Aiša)
Neposredna veza do poruke: 2444
7.1.2011 18:09:00   
leona81

Leona koliko si ti dobila para i kako ne kontam,ja se porodila  2.11 i kaze mi tek za 2 mijeseca sad mi nista nije jasnouser posted image

360 km

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2445
7.1.2011 22:12:12   
Aiwa
Centar  posjetio poštar i donio i naknadu i od grada odjednom, kad nisam pala unesvijest!  user posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2446
7.1.2011 22:25:41   
Niina
IZVORNA PORUKA: Aiwa

Centar  posjetio poštar i donio i naknadu i od grada odjednom, kad nisam pala unesvijest!  user posted image

i ja sam centar..kad si se ti porodila???

(odgovor članu Aiwa)
Neposredna veza do poruke: 2447
8.1.2011 7:47:39   
Emica_sa
IZVORNA PORUKA: Aiwa

Ovo stvarno nije uredu neko ceka po 3 mijeseca,neko dobio nikvog reda nema,to sam juce skontala u razgovoru sa tetom u gradskoj upravi,a jos cu nazvati u ponedjeljak i tek cu onda da ima kazem svasta jer sam bijesnauser posted image

(odgovor članu Aiwa)
Neposredna veza do poruke: 2448
9.1.2011 13:12:09   
bebac2
IZVORNA PORUKA: leona81

Centar, dobila 13 naknadu...ne znam kako jer sam ja zadnju primila u novembru za oktobar? mislila sam da ce tek u februaru...eto da znate

porodile smo se isti dan, ali kod mene jos nista nema. opcina novi grad

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2449
9.1.2011 17:33:47   
leona81
dobila sam zuti listic pise naknada od grada za 10 2010 godine?

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 2450
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  96 97 [98] 99 100   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

ptice
myb@by

Šta mislite o masovnom pomoru ptica, koji se desio u Arkanzasu i Švedskoj?

plaši me (43%)

ne plaši me (57%)

Broj svih glasova: 98

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *