Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Drage mame, samo da vas obavjestim da je "13" naknada bila za mjesec oktobar. Odnosno za one porodilje kojima je zadnja isplata bila u septembru. Iako tu naknadu dijeli kanton, moja opstina je NS. Pozdrav
... ja svoju 13. naknadu nikad nisam ni dobila...naime, meni je porodiljsko isteklo jos u junu ove godine, a 13. naknade nigdje...krenem u potragu, opstina - kazu poslali spisak u decembru?!(tad mi je istekao ugovor i dobila sam otkaz na poslu dok sam dakle na porodiljskom, pa mi se od januara opstinska naknada preimenovala iz one za zaposlenu majku, u naknadu za nezaposlenu majku porodilju), u gradu me i nadju na spisku za januar - navodno tvrde sam je primila jer nema povrata, a meni postar novac nikad nije donio...danas cu se jos cuti sa Mustafom iz gradske uprave, da vidim koji su mi dalji koraci, jer zaista nemam namjeru nekom prepustiti svoj novac!
Imam pitanje za nase pravnice sa RR...jesu li imali pravo iz opstine da me stave na spisak za 13. naknadu u pola porodiljskog odsustva samo zato sto je vrsta naknade preimenovana ili su trebali sacekati da mi istekne kompletno porodiljsko odsustvo? I kome se obratiti ako u gradskoj nadju moju uplatnicu, a ja novac vidjela nisam? Hvala puno!
eh pisah ovo nekad u oktobru...jos uvijek nisam dobila naknadu, a izgleda da ni necu , nakon okretanja bezbroj telefona, pisanja molbe gradskoj upravi, trazenja uplatnice sedmicama, danas dobijem info u GU da uplatnica postoji, nasli je, znaci pare je neko uzeo, potpisao se i gotovo, jos mi u gradu kazu da ti se nije kakva rodica potpisala...mislim halooooo danas ce MM otici, uzeti tu kopiju uplatnice pa cemo ici na postu...sta ce biti dalje ne znam, mislim odustati necu, ali osjecam se kao da lupam glavom od zid
... ja svoju 13. naknadu nikad nisam ni dobila...naime, meni je porodiljsko isteklo jos u junu ove godine, a 13. naknade nigdje...krenem u potragu, opstina - kazu poslali spisak u decembru?!(tad mi je istekao ugovor i dobila sam otkaz na poslu dok sam dakle na porodiljskom, pa mi se od januara opstinska naknada preimenovala iz one za zaposlenu majku, u naknadu za nezaposlenu majku porodilju), u gradu me i nadju na spisku za januar - navodno tvrde sam je primila jer nema povrata, a meni postar novac nikad nije donio...danas cu se jos cuti sa Mustafom iz gradske uprave, da vidim koji su mi dalji koraci, jer zaista nemam namjeru nekom prepustiti svoj novac!
Imam pitanje za nase pravnice sa RR...jesu li imali pravo iz opstine da me stave na spisak za 13. naknadu u pola porodiljskog odsustva samo zato sto je vrsta naknade preimenovana ili su trebali sacekati da mi istekne kompletno porodiljsko odsustvo? I kome se obratiti ako u gradskoj nadju moju uplatnicu, a ja novac vidjela nisam? Hvala puno!
eh pisah ovo nekad u oktobru...jos uvijek nisam dobila naknadu, a izgleda da ni necu , nakon okretanja bezbroj telefona, pisanja molbe gradskoj upravi, trazenja uplatnice sedmicama, danas dobijem info u GU da uplatnica postoji, nasli je, znaci pare je neko uzeo, potpisao se i gotovo, jos mi u gradu kazu da ti se nije kakva rodica potpisala...mislim halooooo danas ce MM otici, uzeti tu kopiju uplatnice pa cemo ici na postu...sta ce biti dalje ne znam, mislim odustati necu, ali osjecam se kao da lupam glavom od zid
ne mogu da vjerujem, UŽAS. kako je postar dao nekom nepoznatom uplatnicu kada te sigurno zna jer je 12 mjeseci donosio redovnu naknadu. bas mi je mnogo mnogo zao
Ja zvala prosle hevte i rekose nemaju love ali oktobarska bi se "trebala" isplatiti iza ng znaci ovih dana i rece da sam na spisku nadam se uskoro i sa lovom u ruci hajde postare poleti evo ja
Kod mene je slatka dobila sam u decembru rjesenje zaposlenoj majci o naknadi. Nakon onog otkaza i zaposlenja u drugu firmu, tako da sada jos samo da dobijem u stavri podem dobivati ja se nadam 1oj nekad u februaru ako ima ko iz Ze-Do da zna kada otprilike
ja ocekujem tu 13. naknadu, pa me zivo interesuje hocul je primiti...mada prema ovome sta citam...daj Boze...pitam se , jel iko ikad primio tu 13. naknadu?
pitaj je jeli poslano tvoje ime i Gradsku upravu i kada kojeg datuma tačno ( trebalo bi biti da je do 10. oktobra poslano u Grad na spisku )
nakon što ti ona kaže tačnu informaciju nazovi gradsku upravu službu za finansije 033 220 767 i kaži im da je tvoje pordiljsko isteklo tada i tada , da si u opštini dobila infomaciju da si na spisku sa danom tim i tim, kada da očekujem 13 nakandu.