|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Porodiljska naknada
15.12.2010 15:22:15   
nikos
Drage mame, samo da vas obavjestim da je "13" naknada bila za mjesec oktobar. Odnosno za one porodilje kojima je zadnja isplata bila u septembru.
Iako tu naknadu dijeli kanton, moja opstina je NS.
Pozdrav

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2401
15.12.2010 18:32:24   
leona81
hajd hvala bogu kad je bila ta naknada? da znam kad da ocekujem moju, moja je zadnja bila u novembru...

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu nikos)
Neposredna veza do poruke: 2402
15.12.2010 22:00:53   
bebac2
znaci da bi mi sa novembarskim bebama mogle dobiti za mjesec i po ili dva

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2403
20.12.2010 12:37:52   
tekja
IZVORNA PORUKA: tekja

... ja svoju 13. naknadu nikad nisam ni dobila...naime, meni je porodiljsko isteklo jos u junu ove godine, a 13. naknade nigdje...krenem u potragu, opstina - kazu poslali spisak u decembru?!(tad mi je istekao ugovor i dobila sam otkaz na poslu dok sam dakle na porodiljskom, pa mi se od januara opstinska naknada preimenovala iz one za zaposlenu majku, u naknadu za nezaposlenu majku porodilju), u gradu me i nadju na spisku za januar - navodno tvrde sam je primila jer nema povrata, a meni postar novac nikad nije donio...danas cu se jos cuti sa Mustafom iz gradske uprave, da vidim koji su mi dalji koraci, jer zaista nemam namjeru nekom prepustiti svoj novac!

Imam pitanje za nase pravnice sa RR...jesu li imali pravo iz opstine da me stave na spisak za 13. naknadu u pola porodiljskog odsustva samo zato sto je vrsta naknade preimenovana ili su trebali sacekati da mi istekne kompletno porodiljsko odsustvo? I kome se obratiti ako u gradskoj nadju moju uplatnicu, a ja novac vidjela nisam? Hvala puno!

eh pisah ovo nekad u oktobru...jos uvijek nisam dobila naknadu, a izgleda da ni necuuser posted image , nakon okretanja bezbroj telefona, pisanja molbe gradskoj upravi, trazenja uplatnice sedmicama, danas dobijem info u GU da uplatnica postoji, nasli je, znaci pare je neko uzeo, potpisao se i gotovo, jos mi u gradu kazu da ti se nije kakva rodica potpisala...mislim halooooouser posted image  danas ce MM otici, uzeti tu kopiju uplatnice pa cemo ici na postu...sta ce biti dalje ne znam, mislim odustati necu, ali osjecam se kao da lupam glavom od ziduser posted image

Jul 20th

...just because it burns
doesn't mean you're gonna die
you gotta get up and try try try!

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 2404
20.12.2010 14:01:40   
bebac2

... ja svoju 13. naknadu nikad nisam ni dobila...naime, meni je porodiljsko isteklo jos u junu ove godine, a 13. naknade nigdje...krenem u potragu, opstina - kazu poslali spisak u decembru?!(tad mi je istekao ugovor i dobila sam otkaz na poslu dok sam dakle na porodiljskom, pa mi se od januara opstinska naknada preimenovala iz one za zaposlenu majku, u naknadu za nezaposlenu majku porodilju), u gradu me i nadju na spisku za januar - navodno tvrde sam je primila jer nema povrata, a meni postar novac nikad nije donio...danas cu se jos cuti sa Mustafom iz gradske uprave, da vidim koji su mi dalji koraci, jer zaista nemam namjeru nekom prepustiti svoj novac!

Imam pitanje za nase pravnice sa RR...jesu li imali pravo iz opstine da me stave na spisak za 13. naknadu u pola porodiljskog odsustva samo zato sto je vrsta naknade preimenovana ili su trebali sacekati da mi istekne kompletno porodiljsko odsustvo? I kome se obratiti ako u gradskoj nadju moju uplatnicu, a ja novac vidjela nisam? Hvala puno!

eh pisah ovo nekad u oktobru...jos uvijek nisam dobila naknadu, a izgleda da ni necuuser posted image , nakon okretanja bezbroj telefona, pisanja molbe gradskoj upravi, trazenja uplatnice sedmicama, danas dobijem info u GU da uplatnica postoji, nasli je, znaci pare je neko uzeo, potpisao se i gotovo, jos mi u gradu kazu da ti se nije kakva rodica potpisala...mislim halooooouser posted image  danas ce MM otici, uzeti tu kopiju uplatnice pa cemo ici na postu...sta ce biti dalje ne znam, mislim odustati necu, ali osjecam se kao da lupam glavom od ziduser posted image

ne mogu da vjerujem, UŽAS. kako je postar dao nekom nepoznatom uplatnicu kada te sigurno zna jer je 12 mjeseci donosio redovnu naknadu. bas mi je mnogo mnogo zao

dva djecaka,.2006. i 2009.

(odgovor članu tekja)
Neposredna veza do poruke: 2405
21.12.2010 11:48:26   
leona81
najsmjesnije je sto lazu da nemaju para

http://www.bhtelecom.ba/portalnovost+M529f9f71d7f.html

For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu bebac2)
Neposredna veza do poruke: 2406
5.1.2011 10:13:57   
leki34
kada ce nam naknada je li iko od vas zvaouser posted image

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2407
5.1.2011 10:29:11   
anidla
ja jos nikad nisam dobila 13 naknadu user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu leki34)
Neposredna veza do poruke: 2408
5.1.2011 11:15:49   
Emica_sa
Ni ja nisam dobila i cini se da niko ne zna kad ce ta 13??

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 2409
5.1.2011 11:30:42   
salmy
Ja zvala prosle hevte i rekose nemaju loveuser posted image user posted image user posted image  ali oktobarska bi se "trebala" isplatiti iza nguser posted image user posted image user posted image znaci ovih danauser posted image user posted image user posted image  i rece da sam na spiskuuser posted image user posted image
nadam se uskoro i sa lovom u ruciuser posted image user posted image
hajde postare poletiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo ja user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2410
6.1.2011 12:13:27   
Emmy
Ima li naknade na pomolu?user posted image . Ja pripremila sitno za postara za kaficu, ali nema ga ni na vidikuuser posted image

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 2411
6.1.2011 14:21:51   
leona81
i meni su rekli da sam na spisku....valjda ce novembarska do februara onda?

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 2412
6.1.2011 16:55:43   
esmina i bebina mam
Kod mene je slatka dobila sam u decembru rjesenje zaposlenoj majci o naknadi. Nakon onog otkaza i zaposlenja u drugu firmu, tako da sada jos samo da dobijem u stavri podem dobivati ja se nadam 1oj nekad u februaru ako ima ko iz Ze-Do da zna kada otprilike user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 2413
6.1.2011 18:47:04   
Niina
ja ocekujem tu 13. naknadu, pa me zivo interesuje hocul je primiti...mada prema ovome sta citam...daj Boze...pitam se , jel iko ikad primio tu 13. naknadu?

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 2414
6.1.2011 18:58:04   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Niina

ja ocekujem tu 13. naknadu, pa me zivo interesuje hocul je primiti...mada prema ovome sta citam...daj Boze...pitam se , jel iko ikad primio tu 13. naknadu?

primile su je neke...al je odavno u kašnjenu.
posljednje su dobile one koje su posjednju 12 primile u septembruuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 2415
6.1.2011 23:06:49   
Niina
ma to je bezobrazluk pravi...koga se treba zvati da se raspitam oko svega toga?

Kada bi srce moglo da misli, na svijetu ne bi bilo ljubavi.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 2416
7.1.2011 11:59:10   
bubamarićka
žene bila nafaka
STARI GRADuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 2417
7.1.2011 12:01:05   
Emmy
Supeeeruser posted image , mozda i nas uskoro posjetiuser posted image

Mamina radost 20.12.2006.
Druga radost stigla 20.08.2010.

(odgovor članu bubamarićka)
Neposredna veza do poruke: 2418
7.1.2011 12:03:59   
leki34
Kod mene ga jos nema isto sam u Starom Gradu valjda ce naletiti,neka je bilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Emmy)
Neposredna veza do poruke: 2419
7.1.2011 12:05:01   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Niina

ma to je bezobrazluk pravi...koga se treba zvati da se raspitam oko svega toga?

naprije nazovi opštinsku službu opštine kojoj pripadaš prijavom i koja ti je poslala rješenje za nakandu...

pitaj je jeli poslano tvoje ime i Gradsku upravu i kada kojeg datuma tačno ( trebalo bi biti da je do 10. oktobra poslano u Grad na spisku )

nakon što ti ona kaže tačnu informaciju nazovi gradsku upravu službu za finansije
033 220 767 i kaži im da je tvoje pordiljsko isteklo tada i tada , da si u opštini  dobila infomaciju da si na spisku sa danom tim i tim, kada da očekujem 13 nakandu.

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Niina)
Neposredna veza do poruke: 2420
7.1.2011 12:09:25   
salmy
Bio cika postar i donio 13user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas me obradovao!
opcina Novo Sauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Micki)
Neposredna veza do poruke: 2421
7.1.2011 12:12:54   
anidla
IZVORNA PORUKA: salmy

Bio cika postar i donio 13user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bas me obradovao!

jel majke ti?

sto ga nema kod mene??? a danas idemo na put user posted image ako me zaobidje i ovaj mjesec user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 2422
7.1.2011 12:14:05   
salmy
IZVORNA PORUKA: anidla

IZVORNA PORUKA: salmy

jel majke ti?

sto ga nema kod mene??? a danas idemo na put user posted image ako me zaobidje i ovaj mjesec user posted image

Ako bude dolazio doci ce do 4 -5,da ga ipak cekasuser posted image user posted image  

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 2423
7.1.2011 12:17:41   
Emica_sa
Ja sam zadnju dobila u novembru,da li sam ja na toom spisku sada?koliko je para?

(odgovor članu salmy)
Neposredna veza do poruke: 2424
7.1.2011 12:21:44   
salmy
IZVORNA PORUKA: Emica_sa

Ja sam zadnju dobila u novembru,da li sam ja na toom spisku sada?koliko je para?
Mislim da nisi,jer moja zadnja je bila u Septembru! Nazovi ipak Opcinu pa pitaj imal te na spisku! 

(odgovor članu Emica_sa)
Neposredna veza do poruke: 2425
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  95 96 [97] 98 99   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Ime za nasu curicu
Azja

Koje ime vam je ljepse i zvucnije od ponudjenih

Merjem (64%)

Dalal (36%)

Broj svih glasova: 66

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *