|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: čizme :-)
9.12.2010 9:53:40   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: teacher75

ja se ne bih usudila naruciti obucu preko interneta, a da je ne probam kako stoji, jel udobna itd... pogotovo cizme. jos imam i visok ris pa mi ne moze svaki model. jedino da probam ovdje neki model pa da isti narucim preko interneta

Isto...ni ja ne bi mogla obucu kupiti "na daljinu"...
Onako sam "teska" na probanju...user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 701
9.12.2010 9:54:19   
Hanady RR
Neco ja gledam brendove pa onda zadužim tetku ili amidžinice muževe ili kolegicu najbolju da mi uzmu i pošaljuuser posted image
Nisma nikada kupila intenetom tipa platim preko interneta pa mi direkt odtave...

Baš sam sinoć nakon što sam skenirala čizmice od techaer našla ispod na slikama moder za sebe po super cijeni....
kolegici u beču poslala sliku i zadatak....
čekam da mi se javiuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 702
9.12.2010 9:54:34   
teacher75
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

IZVORNA PORUKA: teacher75

ja se ne bih usudila naruciti obucu preko interneta, a da je ne probam kako stoji, jel udobna itd... pogotovo cizme. jos imam i visok ris pa mi ne moze svaki model. jedino da probam ovdje neki model pa da isti narucim preko interneta

Isto...ni ja ne bi mogla obucu kupiti "na daljinu"...
Onako sam "teska" na probanju...user posted image

ja sve probam i odjecu i obucu, nisam nikad nesto uzela "naslijepo"user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 703
9.12.2010 9:55:43   
babina beba
Ja sam par puta uzela preko interneta i nikad nisam potrefila da mi odovaraju i zavrse kao poklon na kraju, a  drugarica vazda potrefi i ona vazda happy!

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 704
9.12.2010 10:19:14   
veeseelaa
Timberland, 339 KM

user posted image

419 KM
user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu babina beba)
Neposredna veza do poruke: 705
9.12.2010 10:30:18   
colito
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

Timberland, 339 KM

user posted image

419 KM
user posted image
nisu dobre, nego su predobreeee

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 706
9.12.2010 10:39:00   
veeseelaa
al im je cijene stvarno povisoka, jest da je kvalitet deri-peri ali ipak.... malo ko ih može sebi priuštiti, nažalost

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu colito)
Neposredna veza do poruke: 707
9.12.2010 10:55:50   
colito

al im je cijene stvarno povisoka, jest da je kvalitet deri-peri ali ipak.... malo ko ih može sebi priuštiti, nažalost

meni stvarno nije zao dati za cizme ravne,ali ovo je bas punoo,jeste da me seka prosle god ponovila sa ugg 250$,user posted image user posted image mozda me opet ponovi hahaha,zato cekam jos user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 708
9.12.2010 10:58:30   
veeseelaa
user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu colito)
Neposredna veza do poruke: 709
9.12.2010 11:02:54   
M kao Mama
Joj vesela, popravi mi dan sa ovim čizmama, tako sam ja ušla u jednu radnju, da nereklamiram koju i pitam koliko su vam ove, kaže te su vam na sniženju oko 800 KM, ja stala pa gledam, i taman da kažem hvala, a žena poče da ih hvali, a ja to ne voljem, i ja ne mogadoh da otrpim i pitam, velite talijanska koža, baš u lijepe nema šta, još samo kad bi mi ujuto govorile dobro juto, jesi li se naspava na Talijanskom odmah bih ih uzela. I preko vrata. 

Neposredna veza do poruke: 710
9.12.2010 11:26:18   
muby
Ja volim ravnu obucu ali vec dvije god trazim fine cizme s petom. Ono sto je presudno je zapravo dubina cizama jer mi sve ove do koljena nekako vuku na stranu, jer su mi malo krivudave noge, i onda mi pasu samo one do pola lista. Slucajno sam nasla ove duboke koje ne vuku valjda sto je malo kruca koza (ako sam dobro objasnila sta mislim). Odmah sam ih kupila :)
Inace mi je jako tesko dati puno love za bilo sta, i obicno postavim neki limit (Nije da nemam nego mi bas zao). I ove su mi bile poskupe ali obzirom da mi je bilo tesko naci nisam puno razmisljala.

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 711
9.12.2010 12:59:33   
Neca xxx
Uuuuuuu Veseela, sto su dobre ove cizme.
Hanady (i ostale) hvala vam na odgovorima. Ma ni ja nikada do sada nisam kupila nesto (a pogotovo obucu), a da nisam probala. Ali volim da zamisljam mogucnosti kupovine cipela koje bi mi stvorila kupovina preko neta. user posted image user posted image user posted image user posted image
A ja sam htjela da kupim u Planici Ledgero Gore-tex cizme (za koje sam cula da su udobne i da ne propustaju vodu), ali usla sam u 2 prodavnice i nemaju moj broj. user posted image  Bas sam se iznenadila, obzirom da nisu tako jeftine, oko 270 KM.

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 712
9.12.2010 13:09:43   
M kao Mama
Neco ja imam ove Planikine i kunem se u njih, ko ih izmisli za Nobelove nagrade je, ja sam svoje platila mislim oko 180 ili 190 km, prošle godine, to kada su došle jagma u radnji bila, kao da su besplatno dijelili.

Slobodno ih uzmi nečeš se pokajati.

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 713
9.12.2010 13:11:40   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: mama alma RR

Joj vesela, popravi mi dan sa ovim čizmama, tako sam ja ušla u jednu radnju, da nereklamiram koju i pitam koliko su vam ove, kaže te su vam na sniženju oko 800 KM, ja stala pa gledam, i taman da kažem hvala, a žena poče da ih hvali, a ja to ne voljem, i ja ne mogadoh da otrpim i pitam, velite talijanska koža, baš u lijepe nema šta, još samo kad bi mi ujuto govorile dobro juto, jesi li se naspava na Talijanskom odmah bih ih uzela. I preko vrata. 

user posted image user posted image user posted image  vala si u pravu al nevjerovatno ali ima ženica koje i takve čizme kupe, pa ih onda treba osigurati ko auto user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 714
9.12.2010 13:21:28   
Amelaa RR
Ja sam neki dan kupila u Astri ove cizme, super su udobne, s certifikatom da ne propusta vodu.user posted image user posted image

1. ICSI Bahceci-Sarajevo
22.07.2013pocetak bockanja
04.11.2013 Beta 1:(
2. ICSI Bahceci-Sarajevo
26.06.2015 - Beta 73-80 biohem
3. 17.11.2015 Beta 0,1
4. 30.09.2016 Beta pozitivna
10.11.2016 Spontan
5. 2018 FETBahceci Beta pozitivna

Neposredna veza do poruke: 715
9.12.2010 13:25:57   
Anoniman

419 KM
user posted image
moze li na rateuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 716
9.12.2010 13:28:08   
veeseelaa
može, može
jedna kad udješ u radnju a druga kad kreneš user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 717
9.12.2010 13:30:17   
M kao Mama
MA, mogla sam ih i ja kupiti, a onda mjesec dana da laje na zvjezde

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 718
9.12.2010 13:31:00   
sheri
IZVORNA PORUKA: dadada

419 KM
user posted image
moze li na rateuser posted image user posted image user posted image user posted image

mojoj drugarici seka kupila desnu vcizmu a ona lijevu, pa eto i ti nadji nekoga da ti kupi desnu, a ti sebi lijevuuser posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 719
9.12.2010 13:34:47   
M kao Mama

može, može
jedna kad udješ u radnju a druga kad kreneš user posted image user posted image user posted image

Vala,a ko ne središ popust za žene sa RR, oho ti se, hahaha.

Stvarno urgiraj, pa znamo da možeš, nemoj da pomislimo da nečeš. user posted image

Neposredna veza do poruke: 720
9.12.2010 13:38:38   
Anoniman

može, može

Stvarno urgiraj, pa znamo da možeš, nemoj da pomislimo da nečeš. user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam joj neku vece rekla da cu uci u radnju i reci poslala me veeseela po cipeleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i da platim po nekoj solidnoj cijeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 721
9.12.2010 13:41:23   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sheri

IZVORNA PORUKA: dadada

419 KM
user posted image

mojoj drugarici seka kupila desnu vcizmu a ona lijevu, pa eto i ti nadji nekoga da ti kupi desnu, a ti sebi lijevuuser posted image user posted image user posted image

pa da se svaki drugi dan mijenjamo...ona meni desnu ja njoj lijevuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 722
9.12.2010 13:41:31   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: noa

može, može

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja sam joj neku vece rekla da cu uci u radnju i reci poslala me veeseela po cipeleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image i da platim po nekoj solidnoj cijeniuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

noa ja nemam veze sa radnjom u Mo, mada znam vlasnike
a što bi vam ja sredjivala popust? nismo mi baš neka raja user posted image user posted image user posted image  ja i za sebe platim il otmem user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 723
9.12.2010 13:43:32   
Anoniman

može, može
nije problem...ostacu ja u radnji 12 mjeseciuser posted image ...ko pripomoc

Neposredna veza do poruke: 724
9.12.2010 13:44:03   
Anoniman
ma ja sam mislila na ovu u SA user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa sta sto nismo raja ja i neprijateljima svojim pomognem ako mogu a dusmanima mi je najdraze izaci u susretuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kg u trudnoći
milkicc

koliko kilograma ste dobile tokom trudnoće??

10 (29%)

15 (27%)

20 (21%)

25 (7%)

manje od navedenog (5%)

više od navedenog (12%)

Broj svih glasova: 126

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *