|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: čizme :-)
8.12.2010 22:40:10   
Anoniman
ma bjezite ba zene...sta mi radite...odoh placuci

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 676
8.12.2010 22:40:50   
Anoniman
sheri ja sam rekla mm ako pođem uzeti zelene,plave,ljubicaste da me slobodno izvede iz prodavnice pa ako treba i silu da upotrijebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hocu reci prediiiiiiivne cizme i bojauser posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 677
8.12.2010 22:40:54   
anidla
IZVORNA PORUKA: dadada

dje ces? cekaj mene user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 678
8.12.2010 22:42:08   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

dje ces? cekaj mene user posted image

pa stvarno nisu feruser posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 679
8.12.2010 22:42:40   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: anidla

i ja sam u potrazi sa cizmama, ali ne znam ni sta da kupim ni gdje vise da trazim, nista mi se ne svidja user posted image
jos ova neka nova moda sa punom petom mi je user posted image
fine su mi ove kod teacher i kod noe

gdje cu ja naci fine cizmeeeeeee   hocu nesto na retro fazon user posted image

Moja seka je tražila i tražila i u Grand centru na ilidži neka radnja Fortuna bar mislim da je takouser posted image ...kupila je moćne čizme totalno....
nešto poput noinih ali su njene malo visočije, a i cijena nije lošauser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 680
8.12.2010 22:42:48   
sheri
IZVORNA PORUKA: noa

sheri ja sam rekla mm ako pođem uzeti zelene,plave,ljubicaste da me slobodno izvede iz prodavnice pa ako treba i silu da upotrijebiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

hihihihi, meni je dosadilo ja uvijek u patikama, ili ravnim skoro pa muskim cipelama. i zato sam si rekla, e ove cu, kad vec mijenjam da skroz promijenim izgleduser posted image user posted image user posted image user posted image
a dobre su, bar meni na meni user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 681
8.12.2010 22:43:32   
Hanady RR

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja imama ovakve kratke ljubičaste...
2 puta obula...
al hajd nek imam nek se nađuuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 682
8.12.2010 22:45:32   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: sheri

user posted image
nemam pojma jesam li uspjela, ali ove sam si ja neki dan kupila user posted image

fakat su dobre...jest da ja sebe ne bih mogla zamisliti u ovome...al fakat su dobre

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 683
8.12.2010 22:48:39   
Hanady RR
dobre dadada nego šta...
al ja u boji kupim samo kad imama kompletan asortiman crne ravne, smeđe ravne, crne na štiklu, smeđe na štiklu, bagerice, gojzerice...e onda uzmem jedne .dvoje u boji...
imama sive i ljubičaste...u retru u robotu kupila...uz sive imama tašnu...al uz ljubičaste nikada ne nađoh to što tražih....al ide dobro i sa crnomuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 684
8.12.2010 22:48:43   
Anoniman
ja sam prije 100 godina napravila kod ede cizme...kostale su me...uzas...ali se zato jos jako dobro drze...kupila sam prosle godine u alpini...nisu ni sluga edinim

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 685
8.12.2010 22:50:04   
neki

ja sam prije 100 godina napravila kod ede cizme...kostale su me...uzas...ali se zato jos jako dobro drze...kupila sam prosle godine u alpini...nisu ni sluga edinim

Ja edine nosim vec trecu godinu,tople,zgodne,ne prokisnjavaju...udobneuser posted image user posted image user posted image Al su bile skuuuuuupe,ali vrijedeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 686
8.12.2010 22:52:20   
sheri
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

dobre dadada nego šta...
al ja u boji kupim samo kad imama kompletan asortiman crne ravne, smeđe ravne, crne na štiklu, smeđe na štiklu, bagerice, gojzerice...e onda uzmem jedne .dvoje u boji...
imama sive i ljubičaste...u retru u robotu kupila...uz sive imama tašnu...al uz ljubičaste nikada ne nađoh to što tražih....al ide dobro i sa crnomuser posted image

pa nisam ni ja ove uzela za svaki dan, imam i ja ravne zaokokuce, za izlazak, imam za planinu, ma saso mangeuser posted image user posted image user posted image user posted image
al eto nesto mi bio ceif, i uzela ih, i obukla samo jednomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 687
8.12.2010 22:52:34   
new mama

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja imama ovakve kratke ljubičaste...
2 puta obula...
al hajd nek imam nek se nađuuser posted image

Hocu i ja ljubicasteuser posted image user posted image user posted image user posted image

A&V ~moje sve na svijetu ~

Neposredna veza do poruke: 688
8.12.2010 22:54:41   
Anoniman
a ja hocu zeLJene kao kod sheriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu new mama)
  Neposredna veza do poruke: 689
8.12.2010 22:55:05   
Hanady RR
ma žene ko žene...samo daj nam daj.....
joj ja i obuća i tašne užas više me sramota...

al mi muž danas dvije tašne kupio...vjerolavali ili ne...poklon za novu godinu...
ja sam se tako oduševila da sam večeru sa tašnom jednom od dvije preko ramena pravila...
eto što ti je blesavo ženskouser posted image user posted image user posted image user posted image

i samo da dodam sad sam na internetu tražila model čizama koža-lak smeđe...samo mi još te fale...
pa msilim stavrno nisma dure nema govorauser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu new mama)
Neposredna veza do poruke: 690
8.12.2010 22:56:57   
Anoniman

al mi muž danas dvije tašne kupio...vjerolavali ili ne...poklon za novu godinu...
ja sam se tako oduševila da sam večeru sa tašnom jednom od dvije preko ramena pravila...
eto što ti je blesavo ženskouser posted image user posted image user posted image user posted image

i samo da dodam sad sam na internetu tražila model čizama koža-lak smeđe...samo mi još te fale...

meĆi slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da pisem pismo Deda Mrazuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 691
8.12.2010 22:59:35   
Anoniman

meĆi slikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da pisem pismo Deda Mrazuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jeeeeeeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 692
8.12.2010 22:59:50   
sheri
ja bih volejla da mi neko objasni otkud to zensko prokletstvo za obucom, torbama, odjecomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 693
8.12.2010 23:01:29   
Anoniman

ja bih volejla da mi neko objasni otkud to zensko prokletstvo za obucom, torbama, odjecomuser posted image user posted image user posted image
to je negdje zapisano u genetskom koduuser posted image user posted image ...nikakvo cudo sto je 99,9% modnih kreatora gejuser posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 694
8.12.2010 23:01:33   
Anoniman

ne znam al imam osjecaj da je to sastojak plodne vodeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sheri)
  Neposredna veza do poruke: 695
8.12.2010 23:01:41   
anidla

i ja user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 696
8.12.2010 23:05:30   
Honey3
ove ja sceri svojoj kupila,futrovane i nepromocive i vec isprobane udobne super,samo sto sam sad vidjela da su u planici 129,00 a mi kupile na Carsiji 139,00 -tamaris

http://www.planika.ba/index.php?lang=ba&sel=5&grupa_main=2&view=2847

< Poruku je uredio zaha -- 8.12.2010 23:06:43 >

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 697
9.12.2010 9:47:24   
Neca xxx

Hanady, a na kojim stranicama gledas cipele, tj. odakle narucujes a da dostavljaju i u BiH. Hajde daj mi malo vise detalja, ko, sta, gdje, kako, kolika je postarina, nacin i vrijeme isporuke. user posted image  Ja stvarno volim cipele i cizme i jos kada bih skontala gdje mogu da ih narucim preko interneta, gdje bi mi bio kraj. :) Btw, ne brini se, necu reci muzu da si mi ti rekla za to, tako da si bezbjedna. user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 698
9.12.2010 9:49:12   
teacher75
ja se ne bih usudila naruciti obucu preko interneta, a da je ne probam kako stoji, jel udobna itd... pogotovo cizme. jos imam i visok ris pa mi ne moze svaki model. jedino da probam ovdje neki model pa da isti narucim preko interneta

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Neca xxx)
Neposredna veza do poruke: 699
9.12.2010 9:52:52   
Skvo RR
Ja sam kupila smedje i crne...Zadovoljna...kako mi je "tanji" list...ove godine sam bas imala srece...da nadjem odgovarajuce modele..user posted image

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 700
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  26 27 [28] 29 30   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Dezodorans
SdZ

Preporucite mi neki dezodorans, a da nije Garnier i Lady Speed Stick. Koristila sam oba i kao da mi vise ne odgovaraju. Bas mi treba neki koji traje barem 7-8h ako ne ona reklamna 24h.

... (97%)

... (3%)

Broj svih glasova: 98

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *