|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: čizme :-)
13.11.2010 12:35:27   
Anoniman

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 651
13.11.2010 14:45:20   
Nunichi
I ja sam se zaljubila danas u jedne bagatt cizme. user posted image user posted image user posted image
Nisam im odolila. user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 652
8.12.2010 18:41:48   
muby
Neplanski sam se ponovila
smedje su boje mada na slici to nije vjerno predoceno
presretna sam :)

uzivo mi nekakko puno ljepse izgledaju i super idu uz nogu :)

< Poruku je uredio muby -- 8.12.2010 18:43:16 >

(odgovor članu Nunichi)
Neposredna veza do poruke: 653
8.12.2010 20:49:35   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: muby

Dobreeee
I ja sam se ponovila ima 10-ak dana, ali nikako da vam ih ubacim.

(odgovor članu muby)
  Neposredna veza do poruke: 654
8.12.2010 21:25:04   
Hanady RR
pahuljice jesu one koje si planiralauser posted image
de nam ih ubaci...da smo u toku user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 655
8.12.2010 21:27:29   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: muby

dobre skrozuser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 656
8.12.2010 21:29:41   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

pahuljice jesu one koje si planiralauser posted image
de nam ih ubaci...da smo u toku user posted image

Ma nisuTe su 300Km, a ne daje mi se na cizme toliko. Toliko su mi podne plocice u kuhinji i hodniku
Ove koje sam kupila su pola jeftinije(159KM) i u pola kraceuser posted image user posted image user posted image Peta je 7,5 cm

(odgovor članu Hanady RR)
  Neposredna veza do poruke: 657
8.12.2010 21:34:33   
Anoniman
user posted image user posted image user posted image i meni Sv.Nikola donio čizmeuser posted image user posted image user posted image user posted image al sto sam ja teska na postavljanju slika cudo jednouser posted image
imala bih i na drugu temu postaviti al mi se bas nedauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 658
8.12.2010 21:36:38   
Anoniman
Bravo za sv. nikoluuser posted image , i ove moje su bajramski poklon, mao zakasnjeli. Hajde postavi slicicu, pa cu se i ja natjeratiuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 659
8.12.2010 21:39:38   
Hanady RR
dajte slike što ste škrteuser posted image user posted image user posted image user posted image
pahuljice i jeste puno 300KM...al ja vjerujem te upola su i bolje....

noa ne zabušavaj...

joj ja vam kasnije stavim svoj poklon za Novu godinu...stigao danas dosta ranije al neka je baš me oduševiouser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 660
8.12.2010 21:40:11   
Anoniman
muby tvoje su user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 661
8.12.2010 21:57:10   
Anoniman
user posted image

evo ihuser posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 662
8.12.2010 22:11:09   
teacher75
ja sam se jos proljetos ponovila sa:
http://www.amazon.com/Timberland-Womens-Charles-Street-Brogue/dp/B001U89M9Q/ref=pd_sim_dbs_shoe_12
kako je bilo toplo vrijeme, pocela sam ih nosati tek prosli mjesec i prezadovoljna sam. tople, lijepe, udobne i nepromocive (bar na kisi, a nadam se da ce biti i po snijegu). svi me pitaju gdje sam ih kupilauser posted image user posted image user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 663
8.12.2010 22:16:32   
Hanady RR
noa dobre čizme...user posted image user posted image user posted image

teacher kladila bih se da sam vidjela ove tvoje...garant si ih već postavljalauser posted image kokad pamtim i što treba i što ne trebauser posted image
dobre su pravo....user posted image

meni je sad super što je haman ravno u modi...majkemi da se nelomatam sa štiklom...
ja sam prošle godine u janurau kupila jedne ovoga tipa tamarisove...ma nebi ih dala za sve štikle svijetauser posted image
gdje god krenem bez bolova dođemuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 664
8.12.2010 22:23:45   
teacher75

noa dobre čizme...user posted image user posted image user posted image

teacher kladila bih se da sam vidjela ove tvoje...garant si ih već postavljalauser posted image kokad pamtim i što treba i što ne trebauser posted image
dobre su pravo....user posted image

meni je sad super što je haman ravno u modi...majkemi da se nelomatam sa štiklom...
ja sam prošle godine u janurau kupila jedne ovoga tipa tamarisove...ma nebi ih dala za sve štikle svijetauser posted image
gdje god krenem bez bolova dođemuser posted image

nisam na ovoj temi, mozda sam ih postavljala na onoj o kupovini opcenito, ne sjecam se, davno je proljece bilouser posted image user posted image user posted image a predobre su!! ja inace ne nosim stikle, ne dozvoljava mi visina a ni kicma- bas se napatim sa petama, tako da su ove cizme onakve kakve sma godinama sanjala...

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

Neposredna veza do poruke: 665
8.12.2010 22:25:15   
Anoniman
uuuuu...dobre ove timbrlenke

Neposredna veza do poruke: 666
8.12.2010 22:28:16   
Hanady RR
jesi ti njih teacher naručila preko inteneta...majkemi sad nađoh bar dvoje savršenih....
cijena nije veća od 150 KM...
ja ove prošle godine  platih dobro ...ma vjeruj svake sa ove slike mi ljepšeuser posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 667
8.12.2010 22:29:33   
Anoniman
a koliko dodje postarinauser posted image

Neposredna veza do poruke: 668
8.12.2010 22:30:28   
teacher75

jesi ti njih teacher naručila preko inteneta...majkemi sad nađoh bar dvoje savršenih....
cijena nije veća od 150 KM...
ja ove prošle godine  platih dobro ...ma vjeruj svake sa ove slike mi ljepšeuser posted image

nisam, kupila mi mama u bbi u timberland mislim povodom 8.marta- ponovila meuser posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 669
8.12.2010 22:32:00   
Anoniman
ja bih oveeeeee http://www.amazon.com/Timberland-Earthkeepers-Bethel-Knee-High-Boot/dp/B0034G557A/ref=pd_sbs_shoe_2

(odgovor članu teacher75)
  Neposredna veza do poruke: 670
8.12.2010 22:33:14   
anidla
i ja sam u potrazi sa cizmama, ali ne znam ni sta da kupim ni gdje vise da trazim, nista mi se ne svidja user posted image
jos ova neka nova moda sa punom petom mi je user posted image
fine su mi ove kod teacher i kod noe

gdje cu ja naci fine cizmeeeeeee   hocu nesto na retro fazon user posted image

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 671
8.12.2010 22:34:21   
teacher75
IZVORNA PORUKA: dadada

ja bih oveeeeee http://www.amazon.com/Timberland-Earthkeepers-Bethel-Knee-High-Boot/dp/B0034G557A/ref=pd_sbs_shoe_2

dobreeeeee

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 672
8.12.2010 22:34:28   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: anidla

i ja sam u potrazi sa cizmama, ali ne znam ni sta da kupim ni gdje vise da trazim, nista mi se ne svidja user posted image
jos ova neka nova moda sa punom petom mi je user posted image
fine su mi ove kod teacher i kod noe

gdje cu ja naci fine cizmeeeeeee   hocu nesto na retro fazon user posted image

haj dođi u MO ima svakakvihuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anidla)
  Neposredna veza do poruke: 673
8.12.2010 22:36:01   
anidla
e ako budemo isli u Budvu preko Mostara dolazim ti uskoro user posted image ljubim

You may only be a person in this world, but for someone, you are the world ¦ ¦ ¦

09.11.2009 :) Noa

07.01. prohodali :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 674
8.12.2010 22:37:00   
sheri
user posted image
nemam pojma jesam li uspjela, ali ove sam si ja neki dan kupila user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu anidla)
Neposredna veza do poruke: 675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  25 26 [27] 28 29   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Kafa/kahva
lost

Koju kafu/kahvu vuše volite?

Bosanska kahva (47%)

Nesscafe (37%)

Espresso (7%)

Neka druga (8%)

Broj svih glasova: 177

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *