|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: čizme :-)
12.12.2010 10:11:00   
teacher75
IZVORNA PORUKA: leli§

IZVORNA PORUKA: teacher75

nikada u zivotu ne kupih nesto dok ne "opipah" ne probah i ne obrnuh se milion puta pred ogledalom... no, ponudjene su mi na pokloncic famozne UGG cizmice a ja veze nemam ni koje bih ni koju boju ... moze li  mala pomoc? nisam bila neki fan ovih cizama uopste ali sam skuzila dva modela i svidjaju mi se samo ne znam koji da odaberem sta vi mislite?

opcija 1 (boja: siva, bijela, ili ljubicasta---bijele mogu uzeti nema kise nema snijega)
http://www.uggaustralia.com/ProductDetails.aspx?gID=w&productID=1878A&model=Classic Cardy Tall#pr-header-1878A

opcija 2 (boja: siva)

http://www.uggaustralia.com/ProductDetails.aspx?gID=w&productID=1873&model=Bailey Button Triplet#pr-header-1873

meni su ove najbolje: http://www.uggaustralia.com/ProductDetails.aspx?gID=w&productID=1923&model=Annabelle
user posted image mada su i ljubicaste lijepe al nervira me vise taj njihov standardni model jer u svakoj radnji prodaju kopije, pa onda kad prodjes gradom ko da svi imaju iste cizme...nekako su mi isfurane

ticerko zivote ne radi ti ovaj link user posted image

kako ne radi, ja sad kliknula i pokazase mi se cizme

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 751
12.12.2010 10:11:24   
leli§
radi radi u Australiji ali u USA ne radi user posted image user posted image user posted image  ma ovo su bas cizme i to dobreuser posted image ...ali to imam... hocu "pape"

jos uvijek sretno samujemo

"...The future''s in the air
I can feel it everywhere
Blowing with the wind of change..."

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 752
12.12.2010 10:12:08   
Skvo RR
leli$

Ja bi opciju dva, bez razmisljanja.

Sa one strane ideje o dobrim i lošim djelima,
postoji jedno polje. Tamo ćemo se naći

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 753
12.12.2010 10:13:07   
teacher75

radi radi u Australiji ali u USA ne radi user posted image user posted image user posted image  ma ovo su bas cizme i to dobreuser posted image ...ali to imam... hocu "pape"

onda ljubicasteuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 754
12.12.2010 10:17:41   
leli§
ja ako napisem jos jedan komentar ispasce da pricam sama sa sobom... hajde da vidim sta jos zenica kaze, pa da onda sumiram.

a mozda bolje dvije muhe jednim udarcem i ovu i narednu godinu.... hmmm... ev' me sutim (casna izvidjacka) cekam odgovore

I can feel it everywhere

Neposredna veza do poruke: 755
12.12.2010 10:19:33   
teacher75

ja ako napisem jos jedan komentar ispasce da pricam sama sa sobom... hajde da vidim sta jos zenica kaze, pa da onda sumiram.

a mozda bolje dvije muhe jednim udarcem i ovu i narednu godinu.... hmmm... ev' me sutim (casna izvidjacka) cekam odgovore

postavi anketu pa da glasamo, taman da se ona bezvezna anketa od juce izgubiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 756
12.12.2010 10:29:02   
Skvo RR
user posted image

user posted image user posted image user posted image

Morala, sam ponijelo me....user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 757
12.12.2010 10:30:33   
leli§
taman da ukomponujes u ovaja avatar user posted image user posted image user posted image

teacher---ne moze anketa. (doduse mozda sam ja malo smotana, odoh probati opet) izbaci mi " http ne moze" :):):)

I can feel it everywhere

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 758
12.12.2010 10:31:14   
Skvo RR

taman da ukomponujes u ovaja avatar user posted image user posted image user posted image

teacher---ne moze anketa. (doduse mozda sam ja malo smotana, odoh probati opet) izbaci mi " http ne moze" :):):)

user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa to je to...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 759
12.12.2010 10:35:55   
leli§
skvo moderatoru mozes li ti postaviti anketu (ustvari moze li anketa za ovo?) kod mene izbaci neku gresku

obavezan ti je ovaj "outfit" pogotovo kad krenes na vlasic...a vuka cemo dobaviti s igmana user posted image

< Poruku je uredio leli§ -- 12.12.2010 10:36:13 >

I can feel it everywhere

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 760
12.12.2010 10:41:36   
Skvo RR
Evo pokusala sam, ne moze nesto...user posted image

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 761
12.12.2010 10:42:12   
Skvo RR

skvo moderatoru mozes li ti postaviti anketu (ustvari moze li anketa za ovo?) kod mene izbaci neku gresku

obavezan ti je ovaj "outfit" pogotovo kad krenes na vlasic...a vuka cemo dobaviti s igmana user posted image

Ne brini za vucinu...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leli§)
Neposredna veza do poruke: 762
12.12.2010 12:03:50   
Anoniman
leis...ja sam isprobala sve...ove bod br.1 super izgledaju na foto ali na nozi ne...meni barem...ja sam na kraju kupila klasicne...najslicnije ovim br.2...ko nikad nije probao ugsice ne zna sta propusta...to jesu najruznije cizme sto postoje zato se tako i zovuuser posted image ali su najljepseuser posted image ...ne mogu ti opisati tu milinu...niti jedna carapa nije toliko lagana i udobna...nisu za sarajeva (osim kada je suho vrijeme, je propustaju...ja evo vec kontam kako da opet dodjem do njih...i jos nesto...uvijek uzmi br. manje...meni su barem bile prevelike ovaj moj broj...za kopije ne znam...kopije nisam ni gledala...vov je ipak citava ovca oko tvoje noge...griju a noga se ne znoji...kopije su vjerovatno od sintetike...ja ih ne bi uzela nikad

ja glasam za br. 2user posted image user posted image i ove sto je skvo postavila su mrakuser posted image user posted image

ova se cizma ubila za svakog ko puno hoda

a ovaj model cizme, cizme klasicne sto si stavila...ne bih

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 763
12.12.2010 12:11:29   
amanullah
IZVORNA PORUKA: Skvo RR

user posted image

Morala, sam ponijelo me....user posted image user posted image user posted image

nekako ti pristaju SKVO, svaka čast na izboru user posted image

Abdullah obradovao mami 23.02.2010

Zivot bez vjere je prazan i besmislen !

(odgovor članu Skvo RR)
Neposredna veza do poruke: 764
12.12.2010 12:17:01   
teacher75
IZVORNA PORUKA: dadada

leis...ja sam isprobala sve...ove bod br.1 super izgledaju na foto ali na nozi ne...meni barem...ja sam na kraju kupila klasicne...najslicnije ovim br.2...ko nikad nije probao ugsice ne zna sta propusta...to jesu najruznije cizme sto postoje zato se tako i zovuuser posted image ali su najljepseuser posted image ...ne mogu ti opisati tu milinu...niti jedna carapa nije toliko lagana i udobna...nisu za sarajeva (osim kada je suho vrijeme, je propustaju...ja evo vec kontam kako da opet dodjem do njih...i jos nesto...uvijek uzmi br. manje...meni su barem bile prevelike ovaj moj broj...za kopije ne znam...kopije nisam ni gledala...vov je ipak citava ovca oko tvoje noge...griju a noga se ne znoji...kopije su vjerovatno od sintetike...ja ih ne bi uzela nikad

ja glasam za br. 2user posted image user posted image i ove sto je skvo postavila su mrakuser posted image user posted image

vjerujem da su jako udobne, tako izgledaju. meni nisu ni ruzne, zavisi koja je boja. one klasicne oker mi nisu bas lijepe a ljubicaste su mi bas sminka. vjerujem i da su tople ali buduci da zivim u sarajevu i cesto hodam, povucena dosadasnjim iskustvom, zimi ne kupujem nista na petu niti bilo sta sto propusta... e sad, zavisi gdje zivis. da zivim negdje drugo, gdje su suhe zime, nanosala bih se Uggs sigurno, ovdje bi ih obukla mozda par puta godisnje- za ovu cijenu se ne isplati nikakouser posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 765
12.12.2010 12:34:39   
Anoniman
ticerka, isplate se vjeruj mi...ja sam ih se za ove dvije godine nanosala ama bas...jedino kada padne snijeg treba izbjegavati...zapravo po onom suhom, hladnom mozes bez problema...bljuzga je ta koju treba izbjegavati

Neposredna veza do poruke: 766
12.12.2010 13:22:49   
leli§

meni se bas ne ukaza prilika da ih probam :( nazalost... zato i jesam neodlucna jednostavno ne znam na sta da se odlucim. ma meni se jako svidjaju ove bijele...a bojim se da ne izgledaju kao pokucinice.. a ove druge su mi extra al me strah da mi en bude prevruce sa tom ovcicom oko none. a vrijeme mi je pravo za uggsiceuser posted image  ali nisam sigurna za temperature

koje bona trece spominjes user posted image user posted image  dadoooo ne zbunjuj me... prvo skvo hoce da razuzda lance vukovima a ti me sad sa matematikom bunis user posted image

I can feel it everywhere

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 767
12.12.2010 13:49:03   
Anoniman

meni se bas ne ukaza prilika da ih probam :( nazalost... zato i jesam neodlucna jednostavno ne znam na sta da se odlucim. ma meni se jako svidjaju ove bijele...a bojim se da ne izgledaju kao pokucinice.. a ove druge su mi extra al me strah da mi en bude prevruce sa tom ovcicom oko none. a vrijeme mi je pravo za uggsiceuser posted image  ali nisam sigurna za temperature

koje bona trece spominjes user posted image user posted image  dadoooo ne zbunjuj me... prvo skvo hoce da razuzda lance vukovima a ti me sad sa matematikom bunis user posted image
greska...ove cizme...trece...klasicne, je ticerka postavila...do mene jeuser posted image

kazem ti...ove pletene izgledaju woow na slici a na noziuser posted image ...barem meni...sta ja znam...ja sam krenula njih da kupim pa sam se predomislila i uzela klasicne...ja sam doduse htjela sive...bijele nisam ni probala

(odgovor članu leli§)
  Neposredna veza do poruke: 768
12.12.2010 14:00:12   
bebbe RR
UGG su super, ali super čizme. Ja nemam originalne jer koštaju za mene 210 eura, a za Emu, veličina 22, 169 eura, ali imam neku kopiju. Udobne su i super za neke šetnjice kada je hladno a suho vrijeme...

26.02.1995. Anja, prva najveća ljubav!
25.11.2008. Ema, mamina šarmerka!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 769
12.12.2010 14:05:27   
Anoniman

user posted image

Wow iskreno i mene bi

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 770
12.12.2010 15:11:39   
Skvo RR
IZVORNA PORUKA: MarinaDK

user posted image

Wow iskreno i mene bi

Malo svratila na temu da ih opet pogledam....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 771
12.12.2010 15:20:00   
Anoniman
a stvarno su lijepeuser posted image a i lijepo bi ti stajale...jesam bezobraznauser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 772
12.12.2010 15:21:12   
Skvo RR

a stvarno su lijepeuser posted image a i lijepo bi ti stajale...jesam bezobraznauser posted image

Palim se polako...polako...lallallaal....neka neka...imat cu sigurno 20X ulaz na ovu temu.....da mi se skroz zapaliti...user posted image user posted image user posted image user posted image

Predobre su....user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 773
12.12.2010 15:23:17   
Anoniman
a koliko kostaju ove cizme u Australijiuser posted image dolazi mi rodbina pa da narucimuser posted image

(odgovor članu Skvo RR)
  Neposredna veza do poruke: 774
12.12.2010 15:27:53   
Anoniman
skupe su...jako su skupe...oko 180 eura stari model...toliko sam ja barem ove moje platila...imaju cak ugg za novorodjencad   da ih samo vidite...a one su bile oko 80 eura

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 775
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  29 30 [31] 32 33   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

odjeca
skorpi

Da li perete skupa ves vase djece i vas

NE (40%)

DA (42%)

ZAVISI STA OD VESA (15%)

SAMO AKO JE NA 90 C (3%)

Broj svih glasova: 353

Hvala na glasovima. Glasovala/glasovao si već na svim aktualnim anketama. Možeš napraviti svoju anketu!

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *