Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
on je savjetovao obicno ulje, a ostali maslinovo . Ovo dijete kao da si ti Leena rodila . Nego kakvo je vrijeme na Bistriku , nama super sa sankama mozemo do čaršije kad zapada
hahaha, i ja kontam, posalji mi anci, nas dvije se razumijemo, a evo tebi esma, ona bolje spava . Niz bistrik potoci, samo jos kakvu barkicu da nabavim i nađemo se na čaršiji:)
Rose, i ti škorpija:D, ja i mm duple škorpije oboje , zamisli kako zvuči kad se posvađamo .. A Esmičak je bikic, dobrica mala:)
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Zivio taxi... . Ni kod nas nista nije bolje, em je usko em puno krivina, a uzbrdooooo. KAd ko dolazi kod nas dok objasnim kako da dodje napatim se, a kad krene kazem samo nizbrdo i neces zalutati
hehehe, kad ko dolazi nama ja kaze: ides.. znas... ma uzmeš taxi:) a ja imam fobiju od voznje, panicar sam strasni i nikad nisam polozila, ali zato me svi taksisti znaju haahaha
Ja imam vozacki pa od kako se Ana rodila nisam nikad nigdje sa njom otisla sama, jedino ako ima neko s anjom da sjedi pozadi, strah me zaplakace, a ja cu se pogubiti pa spucati koga , a sa taxistima sam svima na TI
mm vozi esmu sam, a ja kad sam u autu sjedim s njom, jednom me nagovorio da sjednem naprijed, cim je rekla:a, ja pocela paniciti... premda imamo onaj mali retrovizor za bebe (zgodna stvarcica, a kosta 8km u Dm-u), ali cini mi se ja da vozim, ja bih samo u retrovizor gledala
lejna, ne smiju se jesti morski plodovi dok se doji, jer su jak alergen, ali esma ne doji vec mjesec dana.
kako samo ja to nisa znala ja volim morske plodove i bas sam juce jela ribu a dojim, a dok sam bila trudna uhhhh jela sam skoro svak, dan som ribu Vidim da se niko ne zali sto me nema Odjadila sam vam znam Nejese... Dobro vece svim mamicama i malim bebicama, ja malu pauzu pravim oci mi skapase od monitora, a bas sam vrijedna bila danas
i moj mm ide sa Anom sam, ali on ima hiljade i hiljade kilometara iza sebe, a ja ne znam imam li i hiljadu . Anci generalno voli da se vozi, pogotovo kako smo joj kupili ovu "veliku" sjedalicu, pa gleda kroz prozor, prava mahaluša, kad vidim da ce zaspati samo joj spustim sjedalicu u lezeci i milina
Amela, ne odnosi se na ribu ovo, ribu je zdravo jesti i dok si trudna i dok dojis, nego na skoljke, jastoge, racice, skampe i lignje. Tako da nista ne brines:) i ja sam ribu jela, bez ribe nista:) Jelena, blago vama, esma hoce da bjezi iz sjedalice kad je njena zuta minuta uhvati, pokusava skinuti onaj kaišić, a kad ne uspije onda vriiiistiiiii , ali mm ima neku tektiku, njega slusa, ne znam kako:)
Vece drage moje..kako su bebice jesul ozdravile... Ja sam sve jela dok sam dojila, i med, i jagode i morske plodove...samo sam se cuvala onoga sto ce naduti stomacic bebi. I nije nam nista hvala bogu.
Amela..ucis li ti...cccc....cccc...
Leena pogresno sam te shvatila ok pubnı prıncezu Niina ucim, imam jos jedno 1-2 sata da zavrsım ovaj projekat za sjutra, sara jos nıje zaspala pa posto zaspı nastavljam Myb@by kako ste mi? Nema onih PP sto sı obecala svako vece
Leena pogresno sam te shvatila ok pubnı prıncezu Niina ucim, imam jos jedno 1-2 sata da zavrsım ovaj projekat za sjutra, sara jos nıje zaspala pa posto zaspı nastavljam Myb@by kako ste mi? Nema onih PP sto sı obecala svako vece
Amelice dijete mi bilo bolesno, a nisam nesto ni bila na rr. Ljubi malu cupu
vidi nje... pa ššta ti radiš tu... ja te po hanumi dozivam...ccccccccccccc deder malo na hanumu da koju pormuhabetimo...nema te nešto žemska
Amelice dijete mi bilo bolesno, a nisam nesto ni bila na rr. Ljubi malu cupu
aaa nisam znala, nadam se da ste sad dobro pusa od nas
Vece drage moje Mi se jos borimo oko spavanja/nespavanja...jos nam se nista ne zna....danas opet samo pola sata spavao za cio dan.. i nervozan je bio, vidim danas pa njemu dva zuba rastu odjednom, pa nije ni cudo sto mu se sve poremetilo.. Malo slabije i jede , valda ga boli, dusa moja....
JelenaT smorise tebe gosti ovih dana ... ljubimo vas takve slatke obje i tebe i Anicu dragu. A hvala na komplimentu..
Selina, Amela, aida...ma sve da ne nabrajam pusa od nas