Leena
|
Jelena, i ja sam na brdu, Bistrik, ali iznad tranzita:) Lilix, ma samo nek smo skupa, nema veze gdje smo:))) Selina, visok je moj otac i visoka je svekrva, a ostali su svi nizi, ili prosjek... Ma nek su nam žive i zdrave, zgodne su već . Esma danas nikako da odspava, dva puta po 15 minuta i to je to... Ali je dobra, stigla sam cijelu kucu srediti, osim kupatila, a i to cu kad kuma dođe da pričuva Esmu, više nije kao da je bomba pala... Joj, odoh praviti sebi i kumi rižoto sa plodovima mora (nisam ih jela ni u trudnoci, ni dok sam dojila, a vooooliiiim), a mm cu neku piletinu, on nije ljubitelj morske hrane:)... A esma mi je ubila samopouzdanje u kuhinji... ima 7 dana, sta god skuham, osim supe, pljuje, a one hipp kasice smaze u sekundi ... i jos nesto, pocela je, napokon, ponovo piti tecnosti, ali iz case... ne one sa kljunom, nego prave, samo plastične, sva se zalije, ali popije dosta
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|