|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  190 191 [192] 193 194   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
29.11.2010 20:38:46   
Leena
Samo da vas ljubnem:)
Melly, Sulty, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nema vas sto godina!

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4776
29.11.2010 20:39:23   
Leena
Idacha, user posted image za bebaru!

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4777
29.11.2010 21:04:22   
rose

IZVORNA PORUKA: idacha

sto je najbitnije, beba je u redu, na prvom mjestu, a na drugom pocela sam ugovarati uzimanje maticnih celija.. nekako mi je to sa imijem promaklo, a sada samo kazem Boze zdravlja i para, pa aBd da ovaj put uzmem mat celije... bas zelim...

ja sam pohranila maticne celije...uskoro bi im trebao novac biti na racunu...100% su vitalne, zlu ne trebalo

nisam mogla do kredita al je srecom bilo na stednji...ovaj mjesec ce finansijski biti cupav al valjda se provucemo user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 4778
29.11.2010 21:21:12   
Anoniman
Evo i nas. Danas se pitam kako da je probudim, cim sam post napisala ona plače, za cijeli dan nepunih poal sata spavala user posted image , vise ni sama ne znam odakle mi snaga, ali vidim da je polako gubimuser posted image .
Bili na kontroli, pa posle toga u nabavku u apoteku. Opet kesa lijekova. Poludicu vise, ORL kaze jedan lijek, pedijatri kazu niposto. Prvi put sto nam je ORL dao, kad je i otkrio upalu i ostecenje sve smo popili kako je napisao i vidjelo se vidno poboljsanje na njoj, manja nervoza, manje plača, manje čupanje kose i trljanja usiju i vise sna. Posle toga pedijatri sto jada, kao npr flonidan ne smije prije godine, ja prestanem, meni dijete opet se vraca na staro, opet nos, opet kasalj, opet ovo, opet ono. Sad nam je propisao bukvalno kesu sirupa, i ima sve da dajem kako je napisao i nadam se da nece biti tih nus pojava sto pedijatri kazu, jer sve te lijekove je vec pila prvi put. user posted image

(odgovor članu rose)
  Neposredna veza do poruke: 4779
   [Obrisana poruka]
29.11.2010 21:52:05   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4780
29.11.2010 22:19:00   
selina
pozdrav dragi nasi

evo melina zaspala na vrjeme hvala bogu a ja opet slobodna uh kako mi je fino malo i mojoj dusi odmora.......

jelena sad citam tvoje problemcice bas mi je zao sto tako kroz to sve prolazis sa malom hem nespavanje hem i ti lijekovi neznam sta da ti kazem ali ja bi slusala tog orl ipak bolje da je prodje neg jadna da se pati pa uz boziju pomoc nece imati nus pojava

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 4781
29.11.2010 23:21:11   
Anoniman
Jbga predeverao je Mujo i gore Selina, biće bolje user posted image . Rervira me ovo nase zdravstvo, jedni na druge kao drvlje i kamenje. Neki dan pedijatar kaze normalan je kasalj dok spava iz nekih tamo bla, bla razloga, a ovaj kaze to je opasan kasalj. desno uho ima vise od lijevog upale, a desno bolje cuje od lijevog. Najgore sto sam isla kod vise pedijatara oni svi pricaju istu pricu, a i kod vise orl oni svi pricaju istu, ali totalno razlicitu od one od pedijatara. Veceras sam joj dala svu terapiju, cetiri sirupa i sprej u nos, pa cemo vidjeti kakve ce biti reakcije.

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 4782
29.11.2010 23:24:19   
selina

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Jbga predeverao je Mujo i gore Selina, biće bolje user posted image . Rervira me ovo nase zdravstvo, jedni na druge kao drvlje i kamenje. Neki dan pedijatar kaze normalan je kasalj dok spava iz nekih tamo bla, bla razloga, a ovaj kaze to je opasan kasalj. desno uho ima vise od lijevog upale, a desno bolje cuje od lijevog. Najgore sto sam isla kod vise pedijatara oni svi pricaju istu pricu, a i kod vise orl oni svi pricaju istu, ali totalno razlicitu od one od pedijatara. Veceras sam joj dala svu terapiju, cetiri sirupa i sprej u nos, pa cemo vidjeti kakve ce biti reakcije.

jesil pokusala otici kojem privatniku???svaki doktor misli da je za sebe najbolji uvjek oni imaju razlicita misljenja samo sto se zafrkavaju sa djecom jadnom

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4783
29.11.2010 23:34:26   
Anoniman
Isla sam i jednima i drugima, a sad samo kod privatnika. Da nisam otisla kod privatnika nikad mi niko ne bi ustanovio da dijete ne cuje, jer kad sam ja i pitala da joj izmjere sluh u domu zdravlja iznapadali me. Nekad tako pobjesnim da bi ih sve ocarupala ko kokoske user posted image

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 4784
29.11.2010 23:41:46   
selina

IZVORNA PORUKA: jelenaT

Isla sam i jednima i drugima, a sad samo kod privatnika. Da nisam otisla kod privatnika nikad mi niko ne bi ustanovio da dijete ne cuje, jer kad sam ja i pitala da joj izmjere sluh u domu zdravlja iznapadali me. Nekad tako pobjesnim da bi ih sve ocarupala ko kokoske user posted image

bezobraznici jedni treba nih sve tuziti user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 4785
30.11.2010 9:26:55   
Mamica24
Drage moje mame i bebice... samo da vas ljubnem i pozdravim....

Kod nas u Hadzicima je velika zalost... sirota Mahira user posted image user posted image user posted image da joj se Bog smiluje...

Ja još uvijek ne mogu da se oporavim od tragedije zaista je uzas jedan sta se desilo!!!

NIsam dugo bila ovdje al nadoknadicu ja to sve .... sve vas puuunoooo pozdravljam...

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 4786
30.11.2010 9:38:11   
samedi
Jutroo
Mamice sta je bilo,nisam u toku? user posted image

Mi smo dobro spavali sa samo jednim bidjenjem hB,i sinoc ste bile vrijedne citam vas poslije...

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 4787
30.11.2010 9:47:42   
klipica
Sta se desilo s sirotom zenom u Hadzicima? Ja sam cula da se sama porodila u stanu ?! Vrlo sture info, ostala sam sokirana juce user posted image

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4788
30.11.2010 9:55:26   
Leena
Bile smo jutros kod pedijatra, samo zacepljen nosic, ostalo, hvala Bogu, dobro... Imamo 7800g i dugi smo 68cm, kaze doktorica da malo brze raste, nego sto dobija na tezini, da kao nije to problem, ali ce biti visokauser posted image , a ne znam na koga, mm je prosjecne visina, a ja 162cm, jos malo i prerast ce meuser posted image . Vakcina nema, da zovemo, a meni nije ni zao sto nema, ko bi se jos i za to sekirao...

Mamice, sta se desilo, duso?!

Jelena, ja znam jednog predobrog orl, ne znam jeste bili kod njega, meni je u trudnoci tako pomogao (i ja imam hronicnu upalu usiju, koju su izazvale stalne alergije koje doktori nisu vidjeliuser posted image ), stvarno je dusa od covjeka, ali je u DZ, pa ne znam je li vam se sve to vise smucilo...Ovaj je u DZ Stari Grad, ne znam kako se zove, ako hoces pogledat cu u nalazima, samo da ih nađem... Ja sam stvarno jedno vrijeme svaku noc isla kod njega na terapije i plakala od bolova, a on me hrabrio i bio divan... Mm me jednom zezao:"hajd' nista ti je to sta ce biti porod", a on mu rekao:"Gosopodine, poslije poroda ce dobiti dijete, a ovo je bol koju vi ne mozete razumjeti...", sav je nekakav brizan i pazljiv, na sve misli, tako da mogu misliti kakav je tek sa djecom... Kad mi je, nakon poroda, davao kapi pitao me cuje li mm bebu kad po noci place, da mi nade drugu terapiju ako ne cuje, da "skontamo nesto drugo"... Ma divan je stvarno.

Ljubim vas!

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4789
30.11.2010 9:59:21   
Leena
a joj, nasla sam to o cemu mamica prica... UZAS!
http://www.oslobodjenje.ba/?id=11144

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 4790
30.11.2010 10:07:27   
lilix
jutro....
moja Berina je fascinirana snijegom user posted image user posted image , evo je pola sata samo gleda kroz prozor user posted image

ja sam u totalnoj frci, zovu me da se vratim na posao u što kraćem vremenu, a ja evo ganjam ženu za čuvanje, a osjećam se user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image baš fuj nekako; s tetom sam imala dogovoreno čuvanje od februara a sad vidjećemo da li će je moći uzeti ranije user posted image ; s tim da ću ja pristati da se vratim prvi mjesec-dva na samo pola radnog vremena

Leena hoće li nam to Esmić u manekene, a s obzirom da je pozerka mala može i u foto-modele;
Iman kad će taj cd s uspavankama user posted image , da se i mi malko naspavamo user posted image ; čestitke za kilažu user posted image
jelenaT kako curica danas, nadam se da će brzo sve to da se sanira

eno moja tersuša je počela da kenjka idem malo da je zabavljam...

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 4791
30.11.2010 10:10:43   
Leena
lilix, a joj, znaci, ipak posao ranije... misa im.. btw, gdje ti vidis snijeg? kod nas samo kisa... ljubi mi djecicu:)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 4792
30.11.2010 10:16:54   
Anoniman
aaaaaaaaaa ispisah se i error user posted image

Hvala ti Lena punoooo. Mislim da smo bili kod tog ORL-a i on nam je isto savjetovao da idemo privatno, jer kao bolja aparatura, a moja Ana cim vidi bijeli mantil vristi, cetvoro je drzi da je pregleda, pa kao zbog te bolje i brze aparature sve ce to lakse ici, jer sad je samo caka u tome da se pravilno snimi i ocita nalaz sluha. Nama nije problem ORL ljekar, dr Gezo, dr Mandilovic itd su super, vec nama problem sto se pedijatri ni pod razno ne slazu sa njihovom terapijom. Znate i sami kad vam neko kaze NE, a neko DA za neku banalnu sitnicu zapitate se sta uraditi, a ne za lijek koji dati devetomjesecnoj bebi user posted image

(odgovor članu Leena)
  Neposredna veza do poruke: 4793
30.11.2010 10:19:52   
Anoniman
Leena ne znam gdje si ti, ali evo i na Pofalićima snijeg user posted image , ni ja moju od prozora ne mogu odvojiti, sjedi u setalici i virka kroz prozor.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 4794
30.11.2010 10:21:52   
lilix
Leena kod nas se bijeli koliko pada, na momente s kišom a na momente baš onaj pravi snijeg;
a za posao vidjećemo, izgleda da ću ipak morati user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 4795
30.11.2010 10:30:15   
samedi
Uhh kakva tragedija u Hadzicima!!! Ne mogu da vjerujem stvarno,nista mi nije jasno,valjda ce nam dati vise informacija o tome sta se zaista desilo,zao mi male bebe i djecice,i mlade zene user posted image user posted image user posted image

Lilix,pa otkud to ranije na posao,zar si im toliko neophodnda user posted image user posted image
Tek kad pocnes raditi neces imati vremena ni za sta user posted image user posted image Kad bi otprilike trebala poceti,sta su ti rekli? Ma joj necu dalje da pisem rastuzicu te,posla sam ti nesto napisati ali necu....

Otkud kod vas snijeg,kod nas samo kisa,ja jedva cekam da padne snijeg,radujem se prvom snijegu ko malo dijete user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 4796
30.11.2010 10:35:30   
Mamica24
izgleda da se sirota zena sama poradjala kuci. Ujutro je pronadjena mrtva kao i njeno novorodjenče... užas jedan... ne znam što nije zvala pomoć... kako je niko nije čuouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pronašla ju je njena kćerkica.. tako se priča....

jooooj evo od juče ne mogu da se dozovem....

Živi dobar i častan život, tako da kad ostariš i pogledaš unazad moći ćeš da uživaš po drugi put. (L. i B. - naše neprocjenjivo blago)

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4797
30.11.2010 11:01:05   
samedi
Da,evo sad sam procitala sve sto sam mogla naci o ovoj tragediji,stvarno uzas. Ovdje se prica i osudjuju zene koje imaju vise djece a nemaju dovoljno sredstava i prica se o njima sve najgore,licno sam to cula i dozivjela da cujem od pojedinih osoba koje sebe smatraju najpametnijim i savrsenim. a onda se desi ovakva tragedija da nas sve otrijezni. Jadna zena sigurno nije nikome ni smjela reci niti koga zvati upomoc kad bi je svi osudili,pocev od roditelja,komsija pa nadalje,kao da se ona tu puno pitala hoce li dijete ili ne? A vjerovatno nije niti isla doktoru i vodila trudnocu,ma ne znam stvarno ovo je i mene duboko potreslo i zamislilo user posted image user posted image user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu Mamica24)
Neposredna veza do poruke: 4798
30.11.2010 11:36:04   
amela2208
pozdrav od nas
Mi smo lose spavalı,  budıla se par puta, nesto dira usi valjda da joj je od njıhuser posted image mozda je svrbeuser posted image
Ja sam rijesila da se trebam malo vise posvijetit ucenju nego RR tako jedno veliko mahanje od mene za sve mozda vam se budem javljala na pauzama. Pusa za vas svija i vase bebice
Leena curica dobro napreduje mashAllah, jos malo pa ce i Saru da pretekneuser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 4799
   [Obrisana poruka]
30.11.2010 11:47:59   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 4800
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  190 191 [192] 193 194   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  190 191 [192] 193 194   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *