samedi
|
Joj ljudi danas sam gore nego juce,a tek je 10h,kako li ce se zavrsiti Sinmoc od sve one nervoze,jos procitam sta se desilo mami2009,posvadjam se s mm,eto onako bezze,na njemu se kola slomila Sreca pa on cim vidi koliko je sati bjezi,jutros je bukvalno pobjegao iz kuce,ko veli bolje da se ne vidimo dok se ne smirim Nemojte mi za kile nista spominjati,ja sam u totalnoj depresiji,ostalo mi 16 kg viska,od danas jedem samo po pola dosadasnje porcije i ne veceram,svecano obecavam!!! I mi smo skroz lose spavali,N.zaspala u 7:30h,ja joj oko 11 napravila flasicu,nije htjela,popila mozda trecinu ili manje,budi me u 02:20,opet joj dam flasicu i opet nece,samo malo povuce,budi me opet u 05.00 i popije 120 ml,i opet zaspala i probudi se u 6,oci ko sijalice,nece vise da spava i gotovo. Ma ne sjecam se kad se zadnji put toliko budila po noci Ja bas nesto kontam,da li da poradimo na jos jednoj pa promislim,ne bi mi sad nikako odgovarala trudnoca,sa ovoliko kg viska i sa pokvarenim zubima koje nikako da sredim,pa jos sa nekim radovima po kuci i oko kuce,tako da to otpada zasad,a uvijek sam nekako potajno prizeljkivala da nam se "zalomi" pa da imamo malu razliku izmedju djece. A opet,ne znam kako bih,bas sam tanka sa zivcima u zadnje vrijeme,zacas explodiram i samo se nerviram... Htjela sam vam svasta napisati i odgovoriti al sve sam zaboravila! Svima veliki
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
|