Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
jelenaT ma ja to samo onako trazila a cisto sumnjam da bi nam to pomoglo İmamo i mi ljulasku sa muzikom od chico ali od kako smo je kupili nismo ukljucili jer trebaju neke specijalne baterije koje nismo mogli naci ovdje kako Ance slusal mamu, pubni je od nas
Draga nasa bolje pitanje je kako NE slusa mamu...hahahaha. Ovolisno a pomjera nam guzicu da oprostis kako joj volja, dok je po njenom dobro je . Ma sve bi mi lako bilo samo da hoce bolje spavati, od kako se ona rodila ja kao zombi . Jedini spas nam je Traktor Tom crtani, od jutra do sutra je upaljen, sanjam ga više . To jke jedino smiri.
Samedi, a je li ti nervozna, kako spava? Ja sam Anu hranila na spricu sigurno mjesec dana, znam da nije nikakvo rijesenje ali to mi je bilo jedino i ako postoji i jedna druga solucija ne pokusavaj, jer belaj kad se navikne
I moja lopužica je krenula u štrajk, odbija voćne i slane kašice, hoće samo siku, nekoliko noći me handri, samo se budi i kao nešto uzdiše, nemam blage veze šta joj je , nema ture, suha je, sita-bar mislim, jer ne traži da doji, samo prihvati siku, povuče par puta i opet u san, a od jutros ne liči na moju bebu, samo kiskolji, nigdje osmijeha , aa jest neobično mi je gledati takvu, kontam da nisu zubići , istina-bijeli se dole u vilici, ali kad pređem prstom preko desni - nije oštro , helem valjda će brzo proći... Leena čestitamo zubić Odoh i ja malo uz nju premorena sam....
zoe ja mislim da su kod vas isto zubici tako je i moja bila pa sam mislila da nemam dovoljno mlijeka a ustvari nju su mucili zubici. Zelim vam stoprije da se vratite na normalu i budete iman samedi hvala vam... iman hocu i ja taj cd da ali za navecer samedi ne znam zbog cega ali ja sam tebe mnogo starijom zamisljala kad ti curetak
a sto draga amela??? hihihi i ja sama sebi ne vjerujem koliko mi je godina a kad vidim rodni list osmijeh od uha do uha
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
Samedi, a je li ti nervozna, kako spava? Ja sam Anu hranila na spricu sigurno mjesec dana, znam da nije nikakvo rijesenje ali to mi je bilo jedino i ako postoji i jedna druga solucija ne pokusavaj, jer belaj kad se navikne
nije nervozna.super spava,evo sad slusa muziku i sjedi mi u krilu zato nemam nigdje velikog alova
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
idachaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nek si se javila ne mogu ti opisati kako sam se bila zabrinula
Nemojte me zezat, ja ne volim da sam teta
Ja mislimd a mom momku nista ne bi pomoglo da duze spava, sad sam ga evo kod prijateljice jedva uspavala... Ne da se, bori se, onda se rasplace sto idacha kaze bas me iznervira da poludim
odoh sad sa prijateljicom pit kafu, dosla njoj i na rr otisla hehehheh
Samo da mahnem, nekakva sam bljak, ujedam , ne znam sta mi je... Idacha, joj, kako mi je nekako slatko sada kada pricas o trudnoci, nekako mi se sva sjecanja ta vrate... ja sam mozda luda, ali nakon rizicne trudnoce i teskog poroda, ja bih sad odmah opet samo da skontam nesto za posao i da napokon se uozbiljim i zavrsim diplomski...:)
Iman, ja njemu sada lijeepo kazem da te pita je li taj cd dosao u novom broju ili nekom starom, a on me gleda k'o da sam blesava , pa eto da te ja pitam:). Esma je bas voljela fen, jedva samo je odvikli, a morali smo, jer me uvijek bilo strah izaci iz sobe, sve kontam sta ako pregori, ili nesto, taj cd bi bio idealan:)
Moja Esma je inace postala strasna za uspavati po danu, kao Edrug Erol, da sta ne propusti... Uspava je eventualno ako pjevam, ljubim joj ruku ili tako nesto, ali to traje sat vremena dok ne zaspi, bitno je samo da ne skonta da je pokusavam uspavati, inace je panika...
Evo svađa se sa tatom odoh mu pomoci
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
IZVORNA PORUKA: samedi a sto draga amela??? hihihi i ja sama sebi ne vjerujem koliko mi je godina a kad vidim rodni list osmijeh od uha do uha
ne znam ni sama ali tako sam te "zamisljala"starijom ad viidm nedje na nekoj temi da si jako mlada Ja sam jutros ustala presrecna...kasnije izasla u kupovinu sa Sarom i mm. Prvo smo Sari kupili par stvarcica kasnije sam obisla 100 butika i nista mi se nije svidjelo u kako koji sam butik ulazila sve me visa muka hvatala jer ne mogu nista kupiti, jer mi se nista ne svidjam jer mislim da sam pre debele jer...... pukla sam doslo mi je da placem Poslije svega toga svratimo na kafu kod bivse mi cimerke i izmjerim se + jos jedno kg. Ovoliki stomak nisam imala ni u sedmom mjesecu uzas uzas uzas. Pocela sam samu sebe da mrzim
Hehe, ma s njih dvoje uvijek drama, ili se maze i tepaju, ili se svađaju... Maloprije on nju kao ruzi nesto, jer mu otima telefon, a novi fazon joj je da se nekako izvija kad joj nije sve kako je zamislila, bas ruzno izgleda, i moze pasti i on nju ruzi, kao da ne smije tako, a ona pocela da rezi na njega, pa da se smije, kao "Kome ti tako?" ... A to za soping, ne mili mi se vise uopste... Sa 34 ili 36 koje sam nosila prije trudnoce sam dosla do 42 ii 44... Ma kad samo vidim hlace koje skinem sa sebe... A ne idu kile nikako... Moram nesto skontati, sada kada Esma vise ne doji (btw, kako ste vi opet poceli, kolika je bila pauza? cestitam u svakom slucaju, sta bih ja dala da esma jos doji...) mogu probati i neku dijetu... Nisam stvarno navikla biti debela, ne znam se ponasati i bas se fuj osjecam...
Iman, Esmi je gnoj i curio, isto sam se prepala, ali to stvarno tako treba, pitala sam, to samo znaci da se vakcina primila! Joj, dodjite nam, sada cemo imati prostora, a imamo i dva krevetica (onaj drveni i putni), ma ima da nam bude ludo i nezaboravno:)))) Saljem ti adresu, da se i ja naspavam malo , akko ti nije puno zahmetli:).Ljubi mi princezicu moju!
Huh, evo nas opet, mali "smor" je zaspao nakon što sam joj priuštila kupanje po njenom ćejfu, cika i vriska od sreće amela drago mi je za dojenje - da je ponovo krenulo, po pitanju kila nemam ti šta pametno kazati , s obzirom da dojiš, nemoj samo na kakvu dijetu, ma valjda će s vremenom otići Iman, joj i meni bi dobro došao taj CD, tačno mi je došlo da se danju , ma iscrpi me ona i njeno spavanje, ako zaspi prvo treba i više od dobrih pola sata raznoraznih položaja da je uspavam, kud pritom i doji, i taman joj prođe pola sata tako u snu, i kad ja ko fol odahnem eto nje progleda, a ja .Možda bih to i drugačije podnnosila da moj hairlija dolazi na vrijeme s posla, pa da je preuzme, ali zasad ništa od toga pa sam u zadnje vrijeme ovakva idacha često pomislim na tebe, sve kad uprtim svoju bucku, joj rekoh kako će idacha , ali velika je to radost, pa aBd da dobijete zdravu i hairli Aminu samedi, danas sam pravila rižu svojoj bebari bogme je spuca, skuhala rižu, prvu u blender pa propasirala je na cjetku , dodala mrkvu i soka od jabuke, malo bundevinog ulja i neureklo se -sve je smazala Joj odoh i ja sada pa se čujemo opet
< Poruku je uredio Zoe -- 12.11.2010 22:00:23 >
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
Iman to je normana reakcija na BSG vakcinu, ne sekiraj se i ja sam se nasekirala, moja beba je u utorak primila dvije vakcine u nogu i u ruku (di-te-per, polio i hemofilus influenze, samo ne znam gdje je šta primila) kad sma polsije provjeravala, samo je na nozi imala malu modricu i tu sam joj mazala hepatrombinom i skoro se povuklo, međutim večeras nakon kupanja vidim i na ruci ne zacrvenilo i namažem joj hepatrombinom i pri mazanju otkrijem da je jako tvrdo, pa me strah jel se resorbovalo, što je tvrdo, , hoće li proći
Pusa cure vidim da ima dosta novih ja sam se pravo isključila nemogu da vjerujem da sam tako loš organizator,,,,,,,,,, ništa ne stižem........... u kući mi je haos samo da mogu ove majstore ispratit.......... pusa za cure............i bebe
ja i melina smo danas bile kod njezinog pedijatra zbog njezine ojeda na guzi jer joj nista nije bilo bolje od hipermangana ni bilo koje kreme koju sam stavljala cak vise speklo se bilo bas je grozno izgledalo tako da sam se jutros spakovala i otisla doktorica nam je prepisala prvo presvlacenje da stavlajamo diaderm kremu pa sledece canesten pa zatim propolis kremu pa 4 to presvlacenje kantarion ulje i eto danas sam to sve izredala i vec joj je malkice bolje ipak sve hoce svoje......pitala sam doktoricu od cega bi moglo biti mlijeko joj nisam spominjala ona kaze kao vjerovatno joj je od mokrace sto ja malte ne totalno iskljucujem jer znam cim mi je popila domace mlijeko da je se to i desilo ali eto moze svasta biti uglavnom da njoj bude bolje inace ima 9 kg i 71 cm je duga ostalo je sve ok!!!!
kako su vase bebice??? amela ti si nam ponovo vesela super drago mi je a o kilama nemoj razmisljati sredi cemo se mi kad budemo drugo dijete rodile hahahhahahaha
Amelaaaa Super za dojenje, bas mi je drago.. I mi smo imali par kriza pa znam kako je to tesko za majku ali evo hvala Bogu i dalje fino doji
Vidim da bebe nece da spavaju... bas mi je zao Mi fino pajkimo i po noci i po dsanu. Jedino kad nas muce zubici onda ne mozemo al inace je ok. Imamo tri zubica (donje keceve i gornju dvojku ) Ljubimo sve bebice!