|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razvod braka!!
6.9.2010 15:43:35   
sporty mamaa
Sarajko draga, ja se sve nadam da ces se ti javiti sa bolijim vijestima, ali vidim jos uvijek ste na istom...
Poprilicno sam sigurna da ce vasa prica imati ovakav ishod "Njemu ce kad tad doci iz guzuser posted image u glavu, pozelit ce svoju malu curicu i njenu mamu, osjetit ce da je izgubio ono sto mu je bilo najvrjednije u zivotu... Osjecat ce se sam, izgubljen, potrazit ce te i reci prave razloge i moliti da mu se vratis".... A iskrena da budem, ako smijem reci, to u tvom slucaju i prizeljkujemuser posted image

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 501
6.9.2010 15:44:07   
Nedi
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

nažalost ona se već iseljeva, isto sam je savjetovala ali ona ne želi više da bude s njim ni minute....
jadnica zvala je čak i svekrvu u nadi da će ista uticati na sina al ona joj je rekla "ako ne možete zajedno, razvedite se", strašno, povrijeđena je ono baš..... a stan je inače svekrov, nije na mužu tako da .... neznam....
za ovu njenu "borbu" znam već dugo al sinoć me zvala i jutros i ispričala mi detalje
Kaže nije cijelu noć oka sklopila, molila je Boga da donese ispravnu odluku i odlučila je da ode....
I njeni su je podržali, vide i oni da više nema selameta, svaki dan je sve nervoznija a rješenja ni na pomolu
Njen muž samo brine o sebi i o svojim ličnim potrebama

šteta...ja bi mu uzela i gaće sa guuser posted image nema šanse da bi otišla tek tako. Želim joj svu sreću

Neposredna veza do poruke: 502
6.9.2010 15:44:24   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

Sarajko draga, ja se sve nadam da ces se ti javiti sa bolijim vijestima, ali vidim jos uvijek ste na istom...
Poprilicno sam sigurna da ce vasa prica imati ovakav ishod "Njemu ce kad tad doci iz guzuser posted image u glavu, pozelit ce svoju malu curicu i njenu mamu, osjetit ce da je izgubio ono sto mu je bilo najvrjednije u zivotu... Osjecat ce se sam, izgubljen, potrazit ce te i reci prave razloge i moliti da mu se vratis".... A iskrena da budem, ako smijem reci, to u tvom slucaju i prizeljkujemuser posted image

slažem se, bit će baš ovako

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu sporty mamaa)
Neposredna veza do poruke: 503
6.9.2010 15:45:39   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Nedi

nažalost ona se već iseljeva, isto sam je savjetovala ali ona ne želi više da bude s njim ni minute....
jadnica zvala je čak i svekrvu u nadi da će ista uticati na sina al ona joj je rekla "ako ne možete zajedno, razvedite se", strašno, povrijeđena je ono baš..... a stan je inače svekrov, nije na mužu tako da .... neznam....
za ovu njenu "borbu" znam već dugo al sinoć me zvala i jutros i ispričala mi detalje
Kaže nije cijelu noć oka sklopila, molila je Boga da donese ispravnu odluku i odlučila je da ode....
I njeni su je podržali, vide i oni da više nema selameta, svaki dan je sve nervoznija a rješenja ni na pomolu
Njen muž samo brine o sebi i o svojim ličnim potrebama

šteta...ja bi mu uzela i gaće sa guuser posted image nema šanse da bi otišla tek tako. Želim joj svu sreću

ma ona je drugačiji tip, uzeće samo svoje stvari i bebicine a zajedno što su stekli podijelit će, muž joj ne braniuser posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 504
6.9.2010 15:55:47   
sporty mamaa
IZVORNA PORUKA: Trnoruzica

IZVORNA PORUKA: hanabanana

Zbog ovih stvari i ovakvih životnih situacija ja želim:
- da imam SVOJE društvo
- da imam samo SVOJE prijateljice
- da imam NAŠ i SVOJ život
- da imam samo SVOJE VRIJEME

Ovoga se uvijek drzim kao pijan plota user posted image
I onda kad mi tamo kazu na onoj drugoj temi, mi nigdje jedno bez drugog ne idemo. Mislim, bez uvrede ikome. Ali svakoga moze zadesiti ovakva sudbina (koliko god mi govorili ma kakvi), i sta onda.. Nigdje nikog svog nemati.

Sara user posted image user posted image Posteno si me rasplakala. user posted image

Dzanini i blaze, samo sabura i strpljenja is ve ce biti u redu aBd. Vrijeme svoje pokaze user posted image

Hanabana ja bi jos samo dodala :

da imam svoj POSAO!!!!
Evo ja vec dvije godine ludim, jutros se bas muzu zalim, kako svaki dan pokusavam naci nacin da na neki nacin ubijem dosadu, pametno iskoristim vrijeme... Sve moje prijateljice rade, a neke od njih su i odselile odavde, kad mm ode na posao ja samo smisljam sta danas... Neki kazu pa imas dijete, da imam dijete i volim ga najvise na svijetu, ali isto tako zelim imati i neku obavezu mimo svakodnevnog spremanja kuce, rucka, i ostalog... Ne znam, po meni je zena nekako ispunjenija kad radi, pa i kad se bavi nekom aktivnoscu.... Ono ma bas sam iskreno pozelila neke obaveze, pozelila sam da radiiiiimmmm... Po meni je na prvom mjestu dijete i obitelj, ali svakoj ali bas svakoj zeni bih preporucila da radi ako ikako moze... osjecas se nekako bolje....

(odgovor članu Trnoruzica)
Neposredna veza do poruke: 505
6.9.2010 15:58:34   
sarayka

IZVORNA PORUKA: sporty mamaa

slažem se, bit će baš ovako

user posted image user posted image

Ljube vas Lamija i mama :)

"Kad nam sreća zatvori jedna vrata, često nam otvori i druga, ali mi
ponekad znamo predugo gledati u ona zatvorena i ne vidimo otvorena." - Helen Keller

Neposredna veza do poruke: 506
20.10.2010 14:54:05   
shpagica
Sarayko, nisi nam se dugo javila, mislimo na tebe! Javi nam ako ima nekih novosti? Nadam se da je sve onako kako ti zelis!

(odgovor članu sarayka)
Neposredna veza do poruke: 507
20.10.2010 14:56:53   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: hanabanana

Zbog ovih stvari i ovakvih životnih situacija ja želim:
- da imam SVOJE društvo
- da imam samo SVOJE prijateljice
- da imam NAŠ i SVOJ život
- da imam samo SVOJE VRIJEME

ma lutka moja pametna, ljubim te

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu shpagica)
Neposredna veza do poruke: 508
12.11.2010 12:51:26   
malamia
nazalost prije sam dosla na ovu temu nego da se prestavim.Nakon 8 godina braka kraj...neide vise alkohol je dotukao sve imamao kćer 18 mjeseci i oboje radimo.
Tuzbu ću ja podnijeti ali neznam odakle početi..
raspadam se od tuge ali nemogu vise i djete i ja patimo.
Imamo zajednički stan kome pripada,kako ide alimentacija i sto je najbitnije KOLIKO TO DUGO TRAJE...ja sam na izmaku snaga.Hvala vam unaprijed na odgovoru na vas me uputila kuma

< Poruku je uredio malamia -- 12.11.2010 12:52:01 >

Neposredna veza do poruke: 509
12.11.2010 12:53:59   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

evo izvod iz Porodičnog zakona F Bih
zakona koji je na snazi

8. Razvod braka

Član 41.
Bračni partner može tražiti razvod braka ako su bračni odnosi teško i trajno poremećeni.
Član 42.
Razvod braka može se zahtijevati tužbom ili zahtjevom za sporazumni razvod braka.
Član 43.
Muž nema pravo na tužbu za razvod braka za vrijeme trudnoće žene ili dok njihovo dijete ne navrši tri
godine života.
Član 44.
(1) Sud će razvesti brak po zahtjevu za sporazumni razvod braka:
a) ako je od sklapanja braka proteklo najmanje šest mjeseci,
b) ako postoji sporazum bračnih partnera, sklopljen u postupku posredovanja, o: ostvarivanju
roditeljskog staranja, izdržavanju djeteta, uvjetima i načinu održavanja osobnih odnosa i neposrednih
kontakata djeteta sa roditeljem koji ne ostvaruje roditeljsko staranje i izdržavanju bračnog partnera.
(2) Sud će odbiti zahtjev za sporazumni razvod braka ako sporazum koji se tiče djeteta nije u
djetetovom interesu.

9. Posredovanje
Član 45.
(1) Prije pokretanja postupka za razvod braka bračni partner ili oba bračna partnera koji imaju djecu
nad kojom ostvaruju roditeljsko staranje dužni su podnijeti zahtjev za posredovanje fizičkom i pravnom
licu ovlašćenom za posredovanje.
(2) Federalni ministar rada i socijalne politike u roku od 30 dana od dana stupanja na snagu ovog
Zakona propisat će uvjete koje mora ispuniti osoba iz stava 1. ovog člana. Izbor fizičkog i pravnog lica
koje ispunjava uvjete izvršit će federalni ministar rada i socijalne politike na osnovu javnog poziva
objavljenog u dnevnoj štampi. Popis izabranih lica dostavit će Federalnom ministarstvu pravde.
(3) Zahtjev za posredovanje mogu podnijeti i bračni partneri koji nemaju djecu nad kojom ostvaruju
roditeljsko staranje.
(4) Bračni partner nije dužan podnijeti zahtjev za posredovanje ako je boravište drugog bračnog
partnera nepoznato najmanje šest mjeseci i ako je bračnom partneru oduzeta poslovna sposobnost.
Član 46.
(1) Zahtjev za posredovanje podnosi se ovlašćenoj osobi na čijem području podnosilac zahtjeva ima
prebivalište, odnosno boravište, ili na čijem su području bračni partneri imali posljednje zajedničko
prebivalište.
(2) Izuzetno, bračni partneri mogu podnijeti zahtjev za posredovanje ovlašćenoj osobi izvan mjesta
svoga prebivališta, odnosno boravišta.
Član 47.
(1) Osoba ovlašćena za posredovanje dužna je u roku od osam dana od podnošenja zahtjeva pokrenuti
postupak posredovanja i pozvati oba bračna partnera da osobno pristupe i učestvuju u ovom postupku.
(2) Punomoćnici ne mogu zastupati bračne partnere, niti mogu prisustvovati u postupku posredovanja.
Član 48.
(1) U postupku posredovanja ovlašćena osoba nastojat će ukloniti uzroke koji su doveli do poremećaja
bračnih odnosa i izmiriti bračne partnere. Prema potrebi preporučit će im da se obrate savjetovalištima
ili drugim ustanovama koje im mogu dati potreban savjet.
(2) Ovlašćena osoba upoznat će bračne partnere sa posljedicama razvoda braka, a posebno sa onim koje
se odnose na djecu.
Član 49.
(1) Ako se oba bračna partnera, uredno pozvana, ne odazovu na poziv da učestvuju u postupku
posredovanja, a ne opravdaju svoj izostanak, postupak će se obustaviti.
(2) Izuzetno, postupak se neće obustaviti u slučaju izostanka bračnog partnera koji se nasilnički ponaša
prema drugom bračnom partneru.
(3) Ako nakon obustave postupka iz stava 1. ovog člana bude podnesena tužba ili zahtjev za
sporazumni razvod braka, sud će taj podnesak odbaciti.
Član 50.
(1) Ako se u postupku posredovanja bračni partneri ne izmire, ovlašćena osoba nastojat će da se oni
sporazumiju o tome sa kim će živjeti njihovo maloljetno dijete ili dijete nad kojim se ostvaruje
roditeljsko staranje nakon punoljetstva, o njegovim osobnim odnosima sa roditeljem sa kojim neće
živjeti, o njegovom izdržavanju i o ostalim sadržajima roditeljskog staranja.
(2) Ako bračni partneri ne postignu sporazum iz stava 1. ovog člana, ili postignuti sporazum ne
odgovara interesima djeteta, organ starateljstva će na zahtjev ovlašćene osobe ili po službenoj dužnosti
odlučiti o pitanjima iz stava 1. ovog člana.
(3) Odluka iz stava 2. ovog člana važi do pravomoćnosti odluke o razvodu braka.
(4) Žalba protiv odluke iz stava 2. ovog člana ne odlaže njeno izvršenje.
Član 51.
(1) O postupku posredovanja ovlašćena osoba sastavit će zapisnik.
(2) Ovlašćena osoba dužna je u roku od dva mjeseca okončati postupak posredovanja.
(3) U naročito opravdanim slučajevima rok iz stava 2. ovog člana može se produljiti za jedan mjesec.
(4) Federalni ministar rada i socijalne politike u roku od 30 dana od dana stupanja na snagu ovog
Zakona propisat će osnovne elemente koje mora sadržavati stručno mišljenje u postupku posredovanja.
Član 52.
Ako se tužba ili zahtjev za sporazumni razvod braka podnese prije okončanja postupka posredovanja,
sud će taj podnesak odbaciti.
user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 510
12.11.2010 12:59:02   
veeseelaa
draga iskreno mi je žao zbog situacije u kojoj si se našla ali nemoj nikako da očajavaš i da padaš u depresiju, svom djetetu a i sebi si najpreča
Ako si već odlučila da se razvedeš moraš biti hrabra, jaka i istrajna!
Reci mi radiš li i hoćeš li ostati u zajendičkm stanu a da on iseli il kako si to sve skontala uraditi???

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 511
12.11.2010 12:59:50   
veeseelaa
i čemu tolika tuga????? budi sretna jer ćeš se kultarisati problema

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 512
12.11.2010 13:02:40   
malamia
radim i ostala bih ali neznam prava upravo ću pročitati.
ma tuga...valjda zbog činjenice da je nekome bitniji alkohol i on sma od djeteta

Neposredna veza do poruke: 513
12.11.2010 13:07:32   
veeseelaa
joj draga moja ne očajavaj, glavu gore, osmijeh na lice, nemoj da dijete vidi tvoje suze
Budi jaka, budi laf.... a on? nek ga djavo nosi, neko jednostavno nezna šta je sreća.... problem nije mali, alkohol je u pitanju, naravno da ne želiš da ga vaša kćerka gleda pjanog, i ne treba, nikako....
Posjeti socijlanog radnika u općini na kojoj si nastanjena on će ti dati adekvatne informacije
Drago mi je da radiš, ipak kad je žena situirana sve je lakše

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu malamia)
Neposredna veza do poruke: 514
12.11.2010 13:11:15   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: malamia

nazalost prije sam dosla na ovu temu nego da se prestavim.Nakon 8 godina braka kraj...neide vise alkohol je dotukao sve imamao kćer 18 mjeseci i oboje radimo.
Tuzbu ću ja podnijeti ali neznam odakle početi..
raspadam se od tuge ali nemogu vise i djete i ja patimo.
Imamo zajednički stan kome pripada,kako ide alimentacija i sto je najbitnije KOLIKO TO DUGO TRAJE...ja sam na izmaku snaga.Hvala vam unaprijed na odgovoru na vas me uputila kuma

kao prvo dobro nam došla...nažalost razlog pisanja posta nije baš radostan i sama si nam jako tužna....
ali nabaci osmijeh user posted image i iščitaj postove i javi se...zajedno smo jačiuser posted image
draga evo imaš izvod iz zakona koji će ti dati osnovne inforamcije.
međutim....
nebih da me pogrešno shatiš ali ako je alkohol jedini porblem ( nije pratilo zatamljenje uma i dolazak do fizičkih napada) mislim da u tvom postu osjećam da bi možda mogla dalje.
naime alkohol je bolest koja se uspješno ličei...
to nije bolest samo njegova tvoga supruga, to je bolest cijele porodice....
ako si voljna da pokušaš spasiti brak ako ga voliš i smtraš da bi on to želio...obratite se zavodu za alkoholizam i druge toksikomanije u kantonu sarajevo....
Naime i u djelu kod socijalnog radnika kada će trajati tzv. mogućnost mirenja ovo bi vam bilo ponuđeno...

nemoj da se raspadaš od tuge...dijete je malo i treba jaku majku, a ti bi to trebala moći...
8 godina toga ''pakla'' nije malo....

ako želiš pokušati ništa vas neće koštati, naravno on treba biti za to...imaš li podršku porodice...
ako ne, nećeš ti i nemoj,  opet nije razlog za tolike boli....

niti si prva niti posljednja koja će se razvesti....
podnesi tužbu, ostavi ga i nastavi živjeti punim plućima....
nemoj dozvoliti da uradiš nešto što će tebe deprimirati...naravno nije lako, nebi nikome bilo....
ali evo mi ovdje bićemo ti podrška ako se odlučiš i za prvu i za drugu soluciju. jer ti to zaslužuješ kao i svaka žena na ovome svijetuuser posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu malamia)
Neposredna veza do poruke: 515
12.11.2010 13:11:34   
veeseelaa
malamia zna da ti sad nije do druženja al bilo bi lijepo kad bi došla na ovo regionalno druženje koje se će održati sad u nedjelju u restoranu Lajt na Grbavicu, počev od 12 sati
Upoznala bi fine ženice koje bi ti pomogle savjetom, podrškom
Ja bi baš voljela da dodješ user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

Neposredna veza do poruke: 516
12.11.2010 13:24:04   
Anoniman
malamia jako mi je žao  zbog svega sto prolazis,hrabra si žena jer si se odlucila suocit sa problemom i borit se za sebe i svoje dijete, zato glavu gore,dobro razmisli  želis li i vrijedi li se borit da spasis brak,vrijedi li se trudit oko njega da mu pomognes da se izljeci svoje ovisnosti,možda je preduboko zaglibio da se ne može sam osloboditi bez strucne pomoci.. u svakom slucaju imas nasu podrsku,dobrodosla na ovaj forumuser posted image

Neposredna veza do poruke: 517
12.11.2010 13:38:22   
Hanady RR
malamia
ako ti treba infromacija o dobrom akvokatu za podnošenje tužbe, javi se na PP da odeš sa preporukom kod njega.
ako ti treba pomoć i odlučiš se za ovaj prvi korak koji sam ti pisla također piši na PP da i tamo odeš sa preporukom.
u svakom slučaju želim ti sreću i snagu koju moraš izvući iz sebe.user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 518
12.11.2010 14:00:52   
malamia
hvala vam puno.zivim u Mostaru pa nemogu na druzenje a jos nisam pametna odakle početi socijalni radnik ili odmah Sud.Konfuzija u glavi ,nadam se da me shvatate

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 519
12.11.2010 23:49:35   
sporty mamaa
Mala miauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Imas pp..

(odgovor članu malamia)
Neposredna veza do poruke: 520
13.11.2010 0:04:39   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: malamia

hvala vam puno.zivim u Mostaru pa nemogu na druzenje a jos nisam pametna odakle početi socijalni radnik ili odmah Sud.Konfuzija u glavi ,nadam se da me shvatate

odgovorila sam ti na PPuser posted image
a ovo što pitaš....
ti i kada predaš na sud kod socijalnog radnika ideš....
naime Socijalne službe su ovlaštene za podredovanje između supružnika koji imaju dijete...vi ga imate i morate proći fazu posredovanja koju obavlja socijalni radnik.
Ti si dužna najprije se obratiti sovijalnoj službi.

kada bude tužba na sudu neka to radi advokat za tebe, a u fazi posredovanja to radite sami i lično...na te sastanke morate lično doći.

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu malamia)
Neposredna veza do poruke: 521
13.11.2010 18:00:19   
ivana199974
IZVORNA PORUKA: ivana199974

nazalost bojim se da ću se i ja morati ovdje obratiti za savjet
rastajemo se imamo dijete 11 mjeseci oboje radimo i mislim da ćemo ići na sporazumni
koliko traje parnica
kolika je alimentacija drugog roditelja
kako odprilike idu viđanja djeteta nećemo biti u istom gradu udaljenost 15 kilometara

ima li postotak osnovice kolika je alimentacija ?mi smo pokusali spasiti brak i nije islo čak se pogorsalo .imamo prvi "sastanak" u socijalnoj sluzbi u ponedjeljak sta mogu očekivati.Hvala vam zene

(odgovor članu ivana199974)
Neposredna veza do poruke: 522
13.11.2010 22:23:34   
R&T@
Uvijek je boji razvod nego nesretan brak jer zivot je samo jedan...

Imam pitanje:
Zar se moguce rastaviti ako je dijete mladje od tri godine?

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu ivana199974)
Neposredna veza do poruke: 523
13.11.2010 22:38:31   
maja78 RR
IZVORNA PORUKA: tajra

Uvijek je boji razvod nego nesretan brak jer zivot je samo jedan...

Imam pitanje:
Zar se moguce rastaviti ako je dijete mladje od tri godine?

da ako majka povuce taj potez

"Svi mi živimo pod istim nebom, ali nemamo isti horizont." - Konrad Hermann Josef Adenauer

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 524
13.11.2010 22:44:25   
R&T@
Hvala, Majo...

Jednom muskarcu je to, nazalost, vrlo vaznouser posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu maja78 RR)
Neposredna veza do poruke: 525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  19 20 [21] 22 23   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *