|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
9.11.2010 15:09:41   
sunce27
Eh evo i mene drage moje citavo jutro sam nesto po kuci pospremala i jos nista ama bas nista nisam uradila, imam jos dosta posla ali vala danas vise i ne mogu. Sada hocu da idem malo kod moje drage nane da se odmorim! Hvala vam sto pitate za moju seku, jos je u bolnici i po njihovim procjenama ne vjeruju da ce se bas brzo poroditi, ali eto morali su je zadrzati radi pritiska. Laro, sutra ako Bog da ti prebacuje u 6 mjesec, bas vrijeme brzo leti. gagach cestitam na ulasku u 5 mjesec. rose, tvoja princeza nece jos vani, izgleda pravo joj lijepo pa nema namjeru jos vani. Veliki pozdrav za sve vas...

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 1876
9.11.2010 15:21:59   
Medi_87
IZVORNA PORUKA: gagach

medi joj mogu misliti kako se koprcao djecacic...mogu misliti kako si uzivalauser posted image

Ti meni odredi spol bebiceuser posted image user posted image user posted image ja jos uvijek zovem samo moja beba user posted image user posted image user posted image ovaj put na uzv doktorica kaze misli da je musko ali nije sigurna, ali samo misli, krije se moja beba, neka nekauser posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1877
9.11.2010 15:42:06   
Lara83
Evo ja upravo smazala porciju palacinaka sa nutelom user posted image i sad ne mogu da disem...
Rimljanka draga vjerujem da ti ga je zao, ali u jednom momentu mi je zao i same sebe kad se po citavu noc prevrcem k'o na raznju a nikako da se namjestim, uh, ah svako malo, wc svako 2h...u posljednje vrijeme mm me vise i ne cuje user posted image prije se budio na svaki sum a sad kad ga vidim kako fino spava najradije bi skocila na njega i rekla mu ''dizi se i pravi mi drustvo dok ponovo ne zaspem'' user posted image nisam nimalo sebicna user posted image
Sunce draga kako si ti upratila da mi se sutra prebacuje user posted image super user posted image  uzivaj s nanom i cuvaj se!
Medi bas bi mi bilo drago da je deckic hehehe user posted image u manjini su nesto...ali najbitnije je da je sve u redu...user posted image  

(odgovor članu Medi_87)
Neposredna veza do poruke: 1878
9.11.2010 16:55:12   
neda 30
Dobar dan drage user posted image .

Gagach draga čestitam na 5.mjesecuuser posted image user posted image user posted image , pratimo se, pratimo rame uz rameuser posted image .

Lara 83, ti nam malo bježiš, ali neka sve ide svojim redomuser posted image , uh i ja bih sad palačinke sa nutelom i keksom, poslije ručka da se zasladim malo user posted image

Medi baš bi bilo lijepo da je dječak, user posted image da popravi prosjek na RR, iako su  u mojoj blizini u posljednje vrijeme više dječaci rođeni.

Felix, Rose, Vila vilica, esmina i bebina mama, Rimljanka, Sarah i sve ostale drage user posted image veliki user posted image

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1879
9.11.2010 16:57:20   
megi
samo mali pozdrav dragim user posted image

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 1880
9.11.2010 17:19:32   
gagach
svasta sam vam bila napisala i onda ERROR aaaaaaaaaaaaaa znaci toliki stres da vam nemogu opisati...tacno bih trebala popiti apaurinuser posted image  

medi hahahahahha joj izvini hahahahha ali VIDIS da se dr slaze samnom user posted image  to sam ja vidjela u svojoj staklenoj kugli hehehhe

laro joj u pravu si prije bi se mm kao i trznuo kad bih isla u wc da me pita jel sve ok, jesam li dobro, sto to ne spavam a sada...ni da trepne a ako se slucajno probudi jer ja zapnem za nesto ili udarim u nesto onda kao rastreseno gleda u mene...neku noc sam zapela za cuku...mislim da me se boji od tada malouser posted image cuko ne muz hehehheh

rose (mima sis) kontaktirat cu babygaga portal da ubace desetu slikicu...stvarno je to diskriminacija:)

sad odoh u merkator...opet sam sve pojela...user posted image ja stvarno ne znam gdje nestaje ova hrana iz frizidera...
puuuusa

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 1881
9.11.2010 17:21:54   
Ida2010
Evo mene kao padobranac user posted image user posted image . Samo da pozdravim drage user posted image i pozelim da se sto bolje osjecaju svaki dan user posted image , a one kome se termin blizi pozelim sto laksi porod i ako Bog da zive i zdrave bebice user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1882
9.11.2010 18:46:44   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: Rimljankaa

IZVORNA PORUKA: felix

rimljankaauser posted image user posted image user posted image user posted image sve najbolje u ulazak u 8mi mjes masalah sto vrijeme ide......
Za hrkanje neznam sta rec nego  proce kad,rodis pa ce vam onda hrkati mali pisonja ili pisuljauser posted image user posted image jos jedno nespavanje obadvomauser posted image user posted image
Zato je mm.seli iz sobe kad sam pocela hrkat,pa kad sam rodila i dan danas nespava samnom,jer se ovaj lopuza naucio pored mene spavat a u troje nema sanse ....
Zgura nas budi se i tako,mm.rani na posao i pobjegne u dnevnuuser posted image .......

Hvala felix,jos malo pa osmi mjesec.. Bas vrijeme brzo leti.. termin mi je polovinom januara ako Bog da...

Tako je i moj pobjegao sinoc,ali sam ga ja vratila,i obecala da necu vise.. A ko zna da li sam pocela kad sam zaspala pa je trpio,hahaha...

A to sam cula,da bebice koje doje najcesce spavaju s majkom i da nece u krevetic...  Vidjecemo kako ce biti...

ma nemora znaciti vjeruj,ja A.nisam dojila ni 15dana samouser posted image ostalo na ad.bio.
Spavao je u krevetcu sve dok nas desni nisu pocele muciti tj.sa neki 12mjes.od tad nocu nespavamo budimo se,meni budaloj bilo mrsko ustajat svaki 10min.vracat ga i prenositi u krevetac stavim ga jedno 3.noci pored sebe da mi bude lakse i on se eto,naucio pored meneuser posted image spavati.
Al,porast ce pa ce znat gdje mu je mjesto dok citavu noc u cugu odspavauser posted image ...
Cekaju vas puno,neprospavani nociuser posted image Hrkanje je 0 bodova nasprem Bebinog budjenja,plakanjauser posted image user posted image user posted image ....neplasim vas samo vam istinu govorim,ima sve svoje i dobrog i loseg.
Takav je zivotuser posted image user posted image user posted image !!!
Al,neka su samo zdravi i zivi sve covjek izdevera,..

Neposredna veza do poruke: 1883
9.11.2010 19:22:32   
Anoniman
svasta sam vam bila napisala i onda ERROR aaaaaaaaaaaaaa znaci toliki stres da vam nemogu opisati...tacno bih trebala popiti apaurinuser posted image

sta je bila mila koje diro???user posted image
Nemoj da nam se sikiras,nedaj da moras bezzz da pijes apaurine !!!

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 1884
9.11.2010 19:33:31   
esmina i bebina mam
ja vas drage moje citam ali utrnutost ruku mi ne da tipkati odvratan mi je taj osjecaj user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1885
9.11.2010 19:37:53   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

ja vas drage moje citam ali utrnutost ruku mi ne da tipkati odvratan mi je taj osjecaj user posted image

user posted image user posted image user posted image od cega trne ruka sto 

(odgovor članu esmina i bebina mam)
  Neposredna veza do poruke: 1886
9.11.2010 20:05:51   
sarah
Hello trudnjace, sta radite?
Evo ja pecem kestenje user posted image
Danas sam isla da kupim nesto za dorucak i Interex i ugledam jedne lijepe male carapice za bebe i nisam mogla da odolim pa ih kupim, iako je rano. Br. je 14/15 i pise da su za bebe od 1-2 mjeseca. Ali tako su sicusne, daj Boze da mu budu mogle bar jedan mjesec.
Gagach, kod mene je neka lijena beba izgleda. Osjetila sam prije neki dan nesto kao mjehurice, pa onda kao bockanje prstom, valjda je to to, ali to sam osjetila tek nekoliko puta. Valjda ce uskoro biti malo aktivniji. Kazes da ti vec uveliko osjetis user posted image . Kod tebe je onda bas zivahna ta bebica. Eto i tebe u 5. mjesecu, lagano zamnom.
Rose, divan je ovaj kutak sto ste napravili za bebicu, bas je sladak, jos samo da princeza konacno dodje.
Laro, i ja sam juce smazala palacinke sa nutelom i bananom, mmm mljac, pa mislim kad cemo ako necemo sad user posted image
Vilo, jesi li isla danas na vjezbice? Lara, gagach i ja idemo aBd uskoro, tamo nekad poslije Bajrama pa ako zelis mozes nam se pridruziti, zajedno smo jace, i deblje user posted image . Mi cemo u Skerlicevu.
Esmina, mamin cvjetic, naidice, sunce, medi, neda, taurus, rimljanka i sve ostale da ne nabrajam veliki user posted image  za vas.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1887
9.11.2010 20:56:33   
sunce27

IZVORNA PORUKA: Lara83

Sunce draga kako si ti upratila da mi se sutra prebacuje user posted image super user posted image  uzivaj s nanom i cuvaj se!

Prebacuje 22+2, ja to bas pratim, tako da eto i tebe ako Bog da sutra zvanicno u 6 mjesecu. Dosla sam od nane puna , ona je u mene trpala sve i svasta, draga moja nana mi je jos maksuz napravila kolace eh dusa moja draga kako mi je samo dobra...

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 1888
9.11.2010 21:36:12   
mamin cvjetić
Ej žene pala mi je jedna ideja na pamet a to je da ću sebi sašiti sling maramu eto vala morala sam ovu ideju podjeliti sa vama a pokušat ću da sašijem i onu mai tae čini mi se da se tako piše.
sunce kako seka jel šta javila.
rose još si sa nama javlja šta se dešava.
Gagach i naidice samo vi uživajte u pokretima vaših bebica to je naj osjećaj usput im pjevušite i pričajte priče mazite ih i razmazite.
taurus kako ti jeli se pupa imalo spustila i sama ti imam isti problem kad se podigne hoće mi duša na nos još kod mene stoji glavica gore guza dole pa je još gore vjeruj mi a nadam se da će se okrenuti do poroda mada kaže dr da čisto sumnja jer je tako čitavu trudnoću a što se tiče onih komentara što te nerviraju ima nas još takvih da te utješim a tada samo uključi ignor i zapjevajuser posted image .
Laro ženo kad ćeš na odmor user posted image
Ladyblue Rimljanla Iris Medi Mino i ostale pozdrav i šaljem poljubceza male pupareuser posted image

Nevidljivom niti najčvršće smo povezani

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 1889
9.11.2010 21:42:34   
Rimljankaa
grrr

(odgovor članu mamin cvjetić)
Neposredna veza do poruke: 1890
9.11.2010 21:44:20   
Rimljankaa

grrr

dva puta pisem poruku i dva puta errorrrr.... Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Samo da vas pozdravim...

Felix,ja se nadam jednoj mirnoj bebici user posted image user posted image user posted image  Neka se rodi zivo i zdravo,a sve ostalo ce se predeverati,ako kazes.. Treba porod izdrzati,a tako je blizu...

Sta li je s Rose? Mozda je vec u bolnici?

A Marci,ni ona se nejavlja???

Esmina,kakvo je to trnjenje?

Zagrljaj vam veliki,ljubite pupe

Neposredna veza do poruke: 1891
9.11.2010 21:51:12   
Anoniman
ma nebrini za porod rekla sam ti jednom,da je puno lakse kad ti je "prvi put" moze pricat,tko god sta oce ti neznas nista mozes poslusat al brzoo zaboravisuser posted image user posted image !!!!
Nemas sta briniti prezivjete ces,sve smo i ti cesuser posted image user posted image !!!!

Neposredna veza do poruke: 1892
9.11.2010 22:06:43   
rose

Laro,nije jos osmi mjesec,ali ubrzo ce... Iscekujemo... A hrkanje katastrofa,prosto me sramota.. Sve hodam i pricam,sta bi od onakve zene? Hahahaha!!!! 

Citam na netu,i vidim d aje to cesta pojava i normalna u trudnoci... Moram sad sve kopirati i muzu poslati na mail,hahaha... da ga utjesim da ce proci i da cu biti ako prije,hahaha...

moje hrkanje prije trudnoce je mm prihvatio jos dok smo se zabavljali user posted image moje hrkanje u trudnoci ga traumira jer se ja valjda fakat pocnem gusiti u neka doba...nadam se da ce proci nakon poroda...ako ne...odo ja plasticaru na jednu malu rekonstrukciju user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

Neposredna veza do poruke: 1893
9.11.2010 22:11:08   
rose
IZVORNA PORUKA: gagach

rose (mima sis) kontaktirat cu babygaga portal da ubace desetu slikicu...stvarno je to diskriminacija:)

i reci im da ja nisam jedina...ima nas jos koje prebacimo ...eee sjetit ce se neka od vas mene u ovim trenucima user posted image

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 1894
9.11.2010 22:16:36   
rose

Sta li je s Rose? Mozda je vec u bolnici?

A Marci,ni ona se nejavlja???

ma bas...najblize zdravstvenoj ustanovi je bio moj danasnji odlazak na vjezbe za trudnjace...necu vise, sramota me user posted image

a fakat mozda je kod marcy sta krenulo...nju je tu i tamo boluckalo...ma i mene tu i tamo al ja uspijem i u kafanu otic user posted image veceras sam cak u celtic pubu bila user posted image sutra nova kontrola...ako ne bude nista, opet za dva dana...hajd valjda krene user posted image

< Poruku je uredio rose -- 9.11.2010 22:19:22 >

Neposredna veza do poruke: 1895
9.11.2010 22:29:06   
vila.vilica
cao zene user posted image
mene je moja mala danas nalemala pravo..nikad nije bila aktivnija, doduse to jos nisu oni udarci da zaboli, vec brate ne mogu se skoncentrisati od njenog poskakivanja...a najvise voli kad sam na poslu user posted image
gagach sad si u fazi kad apetit buja...znam po sebi..trebala bi katanac jalti lokot stavljat na fridz user posted image usput vezano za error..nauci nesto od lare pa pisi u wordu..ja npr. nisam jos to naucila..ali cu kopirati poruku prije postiranja user posted image
rose...ti hrčeš i budna ..znaš da si me prepala na vježbama prošli put user posted image p.s. slike su ti na hotmailu
sarah znaci mogle bismo se viđati češće od sljedeće sedmice..ja sutra neću ići, Bajram ništa znači srijeda aBduser posted image
usput..sto se tice malih carapica..razumijem te..ja bih prosli mjesec crkla da nisam kupila malu cuclicu i makazice user posted image

eh tako...ostale lijepe bembele dame..zelim vam lahku noc ..cmokuser posted image

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1896
9.11.2010 22:30:56   
Admiraaa
Rose to ti isla na vjezbe, joj ja nisammogla nesto me glava boli cijeli dan. Jutros bila na pregledu. Nece josuser posted image napolje.

Jel to sad svaki dan ili svako drugi dan na pregled ?
Onaj kutak za ljepoticu ti je prelijep. Super ideja su ti one naljepnice...

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 1897
9.11.2010 23:04:44   
esmina i bebina mam
Admiraaa e pa ti si extra jos i na vjezbe mislis ma sta vi u stvari radite na tim vjezbama user posted image user posted image user posted image

vila.vilica znaci tuce baby mene ovaj moj izudara trazit cu mu odstetu user posted image user posted image user posted image

rose mala se udomacila pa joj se ne da napolje a jos je ti vodas po kaficima user posted image user posted image user posted image a za plasticara da mi javis da onog svog MM -a posaljem pa ne mogu vise durati

Rimljanka hvala sto pitas za mene nadam se da neces imati slican problem trnjenje ruku draga moja patnja ziva user posted image

sarah mmmmmmm kesten punooooooo volim prijatno

felix,mamin cvjetic,sunce 27,.........user posted image user posted image user posted image user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Admiraaa)
Neposredna veza do poruke: 1898
10.11.2010 8:16:45   
Almaa
jutro spavalice, kod mene su poceli problemi sa spavanjem, ne mogu od žgaravice u horizontalu, kako se vi rješavate ove napasti?

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 1899
10.11.2010 8:21:16   
taurus
jutrouser posted image

almaa to ti je normalno jer stomak raste i podiže želudac
ja sam u prošloj trudnoći zadnji mjesec spavala u polu-sjedećem položaju jer kada legnem sadržaj želuca mi dođe u ustauser posted image user posted image
za kiselinu možeš uzeti Rennie tablete, bademe, nemasne kokice, ali meni je od svega najviše pomagala svježa mrkva
to mi je rekla jedna mamina prijateljica i u početku nisam mogla vjerovati, ali kada sam probala počela sam da jedem svježu mrkvu svaku noć prije spavanja i pomagalo mi je

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 1900
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  74 75 [76] 77 78   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *