|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  145 146 [147] 148 149   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
6.11.2010 21:08:27   
selina
aida mila odakle si ti pa da vam je sada u ovo godisnje doba vaser???

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3651
6.11.2010 21:09:22   
idacha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image valja nam onda litrenjak pripremiti user posted image user posted image neka, neka...

e, curke moje,odoh vam ja lagano.. odoh sve lijepo pripremiti za ujutro za Imija i sebe za krevet i u carstvo snova.. hem sam izmorena danas, hem sam trudna.. ne znam od cega mi se vise spavauser posted image user posted image user posted image

puno poljubaca drugarima i drugaricama, i vama svima naravno..
zelim vam laku i ugodnu noc...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3652
6.11.2010 21:11:09   
aida.
gracanica ... tradicionalno 8.novembra al zadnjih godina krecu 4 dana prije i zavrsavaju jos 4 dana poslije user posted image user posted image tako da mi je cigalnuk danima pred vratima user posted image mrzzziiim tu guzvu...evo buba mi u kuci ubi user posted image user posted image samo nek prodje fujj... a tek koliko otpadaka pronadjem na prozoru user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 3653
6.11.2010 21:12:40   
aida.

IZVORNA PORUKA: idacha

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image valja nam onda litrenjak pripremiti user posted image user posted image neka, neka...

e, curke moje,odoh vam ja lagano.. odoh sve lijepo pripremiti za ujutro za Imija i sebe za krevet i u carstvo snova.. hem sam izmorena danas, hem sam trudna.. ne znam od cega mi se vise spavauser posted image user posted image user posted image

puno poljubaca drugarima i drugaricama, i vama svima naravno..
zelim vam laku i ugodnu noc...

user posted image user posted image user posted image laku noc mila moja... lijepo spavajte... ljubi mi Imija... puunoooo. milki tibu.... user posted image i ajde dodjiii ako mognes ovih dana user posted image user posted image ne pitah te za muza?? gdje je, jel u sa?? imal mami s tobom ?? ljubimmmmm

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3654
7.11.2010 9:33:49   
lilix
jutro......
ja napisah kilometarski post i on nestade user posted image , baš me nešto zeza ovaj rr...
aida mogu misliti jest vam veselo s tim vašerom user posted image , a čuj toliko traje...
samedi baš smo u petak bile u šetnji i na kafici Dženana, tajčika, Leena, Sulty i ja; delfin je osunetila Adema pa nam se nije pridružila ovaj put; baš nam je lijepo bilo, i što je najbitnije sve su bebice bile pametne pa smo fino mogle da sjedimo user posted image
idacha user posted image ženo kako si nam ti osim što si stalno pospana i umorna, jesu li se emocije konačno iskristalisale user posted image ? je li ti mm u Sa, hoćešli i ti doći koji dan ovdje, nadam se da ćeš uspjeti, cure bi se radovale kafici s tobom
zoe kako je krofnica podnijela vakcinu?

ja sad čekam da se ukućan probude, pa da idemo malo na planinu, a oni se uspavali pa nikako da se dižu user posted image
selina  i svim ostalim mamama i bebama jedan veliki user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3655
7.11.2010 9:44:47   
aida.

IZVORNA PORUKA: lilix

jutro......
ja napisah kilometarski post i on nestade user posted image , baš me nešto zeza ovaj rr...
aida mogu misliti jest vam veselo s tim vašerom user posted image , a čuj toliko traje...
samedi baš smo u petak bile u šetnji i na kafici Dženana, tajčika, Leena, Sulty i ja; delfin je osunetila Adema pa nam se nije pridružila ovaj put; baš nam je lijepo bilo, i što je najbitnije sve su bebice bile pametne pa smo fino mogle da sjedimo user posted image
idacha user posted image ženo kako si nam ti osim što si stalno pospana i umorna, jesu li se emocije konačno iskristalisale user posted image ? je li ti mm u Sa, hoćešli i ti doći koji dan ovdje, nadam se da ćeš uspjeti, cure bi se radovale kafici s tobom
zoe kako je krofnica podnijela vakcinu?

ja sad čekam da se ukućan probude, pa da idemo malo na planinu, a oni se uspavali pa nikako da se dižu user posted image
selina  i svim ostalim mamama i bebama jedan veliki user posted image

trebo bi trajat 3 dana al se seljaci ubezobrazili user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 3656
7.11.2010 11:14:53   
rose 87
dan...kako ste nam,dok iscitah sve zaboravi i sta ste pisaliuser posted image ,nesto sam zaboravna ovih dana,mi smo dobro,bolje spavamo,puzemo,hodamo oko namjestaja,novo je da smo poceli tasunati rukicama user posted image user posted image ,ja sam pocela da vjezbam tortu za rodjendan,zelim da mu napravim u obliku autica sa onim fondantom
amela nadam se da je user posted image bolje i da ture vise nece bitiuser posted image user posted image user posted image
sve vas puno puno pozdravljamo

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3657
7.11.2010 12:15:19   
amela2208
cao zenice...
Mi smo noc uzasno proveli, borili smo se sa turom 2 puta user posted image sad je trenutno dobro nadam se da nece ponovo poet ahhh zubi zubi sto nam namucise djecuuser posted image user posted image
rose87 hvala sto pitas za nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Rano vam je jos za pripremu za rodjendan pa zar nije krajem 12tog mjeseca. Mi odavnouser posted image user posted image maseomo kad neko ide i kazemo ba - ba valjda da joj je to baj baj user posted image user posted image user posted image pusa za malog frajera
i za sve ostale mamice i user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 3658
7.11.2010 12:34:43   
rose 87
uh amela znaci niste dobro spavale,nadam se da ce zubici uskoro i da vas nece opet muciti,a moram ranije sad ce to proci,posto sam odlucila ja da napravim tortu sinoc isprobavala onaj fondant,mislila sam da sigurno necu uspjeti ali bilo je dobro,zadovoljna sam

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 3659
7.11.2010 12:38:46   
amela2208
uzasno smo spavali al eto sad je dobro makar pa nek spava
Ja se ne bi smjela nakanit nista sa fondantima radit, nemam ja talenta za touser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 3660
7.11.2010 13:15:02   
ivanam28
hvala mila..danas ne kaslje nikako,malkice nosic,eno ga spava,sam se okrece kako mu odgovara, a stavila sam mu ja dekicu malo da ga odignem,medjutim...veliki problem, od rodjenja spava kod mene u krevetu,nece u krevetac pa se okrece na sve strane.a moram ga nekako navikavati na krevetac a pritom jos i nece da spava ako ne doji.bitno je da mu je sika tu i da sisa i uspava se.ako ima neko neki savjet za navikavanje na krevetac-super bi bilo.draga idacha, vjeruj malo malo pa mi naum padnes zbog druge trudnoce. ja sam zadnju user posted image  imala 09.09 (zadnji dan) i eto od tada nikako.nemam cak ni simptome da cu dobiti. kako mi je kasnila 2 dana uradim test negativno, i evo do danas nista. moguce da mi test nije mogao ocitati jer je rana trudnoca bila, elem ne smijem drugi raditi. iskrena da budem strah me. zelim drugo stvarno, a onda se uplasim zbog posla, finansija i tako razmisljajuci izludim....mada ako bude pozitivan user posted image user posted image user posted image  ja cu biti happy naravno....

ljubim vas 

Nas mali princ Filip Noa dosao na svijet 13.01.2010
Prva dva zubica dobio sa 3,5 mjeseca sada ih ima 8:))
06.01.2011 maleni andjelak PROHODAO:))))))

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3661
7.11.2010 14:44:24   
vjestica
ćao mame i bebe user posted image
sike bolje, zahvaljujući našoj lejli ka user posted image user posted image
na kraju nisam ni imala potrebe da idem ljekaru
a ne nma svejedno ni kome bih bebu ostavila user posted image
mama mi radi, a u ostale nemam povjerenja
ili su mlade osobe , pa im se ne usudim ostaviti bebu, jer mislim da se neće snaći
ili su starije koje misle da sve znaju i pokšavaju me zatrpati gomilom, za mene, nebuloznih savjetima, e tek se njima ne usudim ostaviti bebu
ja ne znma kako ću kad se vratim na posao , kad sad ne smijem nikoom eostaviti bebu nakratko user posted image user posted image

a danas cijeli dan vjetar puše i iako je toplo, ne znma jeli pametno da vodim bebu vani user posted image
ima li iko kakav savjet?

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

(odgovor članu ivanam28)
Neposredna veza do poruke: 3662
7.11.2010 16:02:32   
niki83
pozdrav svima user posted image
tako mi je drago da su mya i minja ok i konacno ponovo u svom domu..user posted image
mi smo se jutros u 7h "nadigle" user posted image jojjjjj, sto bih se ja voljela naspavati user posted image user posted image user posted image
evo poslijepodne odlucili da sve ostavimo i da i mi odspavamo s njom..i lezim..lezim...ali san nikako na oci...user posted image a N i mm usecerili user posted image
sta cu rekoh odoh onda malo na RR, i to mi je odmor! user posted image
vjestice, znam kako ti je sto nemas povjerenja..ja bih se pojela cini mi se da mi seka nije mogla cuvati djevojcica..ovako sam relax do radim, znam da je ona okuser posted image
JAOOOO, sto sam se sinoc nanervirala.. user posted image helem, prijateljica od sveki je DOKTORICA (opce prakse), i kaze meni moja svekrva kako je s njom bas pricala o tome da jos dojim N i kako joj je ona rekla: "Ma nema potreba vise, dosta je! Samo se ona dzaba iscrpljuje!" (misleci na mene, naravno)...oh Boze mili!!! pa da sam bar trazila savjet ili misljenje!?! ma ni tada mi ovakav ne bi dobrodosao! Jao, ja kod nas DOKTORA, da te Bog dragi sacuva!
eh sorry na postu ovako dugom, ali et da podijelim s vama, kad si vec vjestice govorila o savjetima nebuloznim..user posted image

N&N

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 3663
7.11.2010 16:05:34   
niki83
IZVORNA PORUKA: niki83

pozdrav svima user posted image
tako mi je drago da su mya i minja ok i konacno ponovo u svom domu..user posted image
mi smo se jutros u 7h "nadigle" user posted image jojjjjj, sto bih se ja voljela naspavati user posted image user posted image user posted image
evo poslijepodne odlucili da sve ostavimo i da i mi odspavamo s njom..i lezim..lezim...ali san nikako na oci...user posted image a N i mm usecerili user posted image
sta cu rekoh odoh onda malo na RR, i to mi je odmor! user posted image
vjestice, znam kako ti je sto nemas povjerenja..ja bih se pojela cini mi se da mi seka nije mogla cuvati djevojcica..ovako sam relax do radim, znam da je ona okuser posted image
JAOOOO, sto sam se sinoc nanervirala.. user posted image helem, prijateljica od sveki je DOKTORICA (opce prakse), i kaze meni moja svekrva kako je s njom bas pricala o tome da jos dojim N i kako joj je ona rekla: "Ma nema potreba vise, dosta je! Samo se ona dzaba iscrpljuje!" (misleci na mene, naravno)...oh Boze mili!!! pa da sam bar trazila savjet ili misljenje!?! ma ni tada mi ovakav ne bi dobrodosao! Jao, ja kod nas DOKTORA, da te Bog dragi sacuva!
eh sorry na postu ovako dugom, ali et da podijelim s vama, kad si vec vjestice govorila o savjetima nebuloznim..user posted image

ohohohohooho hahhhhauser posted image user posted image user posted image
drage moje, ja umjesto da pisem na temi bebe 1-2, ja dosla ovamo vama...
bas sam pobrkala, necete mi zamjeriti nadam seuser posted image user posted image user posted image user posted image

N&N

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 3664
7.11.2010 16:16:50   
rose 87
niki sta ima veze,neka si vala i ovdje malo pisala
amela i ja sam se jedva usudila ali dobro je proslo ovaj put user posted image user posted image
vjestice bas mi je drago da si bolje a i ja se usudjujem samo mami ostaviti user posted image ,mi izadjemo setati svaki dan,samo kapicu posebno na usi pazim zbog vjetra i malo se izigramo i kuci

(odgovor članu niki83)
Neposredna veza do poruke: 3665
7.11.2010 20:45:27   
aida.
s obzirom da smo i mm i ja meteoropate jel moguce da je ovo moje dijete nervozno pred kisu user posted image smori me user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 3666
7.11.2010 23:06:56   
malena.
imamo upalu uha...od sinoc je nervozna a danas citav dan plakala...ma jadnica nije prestajala.vodila sam je i kod doktora dao mi je neke kapi za usi.sad se malo smirila citav dan nije oka sklopila al evo sad zaspala nadam se da ce spavat.dusa me je bolila za njom nikad je nisam cula da tako place...sunce mamino.a jos ja dobila prvi put..ma raspadam se al sta cu citav dan sam je nosala al nije bilo koristi...ehhh ugledala ja sunce i poletila sa bebom vani i eto mi sad!!!

mamina princeza stigla na svijet 24.8...i od tada mami uljepsava dane...
:-)))))

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3667
7.11.2010 23:15:17   
aida.

IZVORNA PORUKA: malena.

imamo upalu uha...od sinoc je nervozna a danas citav dan plakala...ma jadnica nije prestajala.vodila sam je i kod doktora dao mi je neke kapi za usi.sad se malo smirila citav dan nije oka sklopila al evo sad zaspala nadam se da ce spavat.dusa me je bolila za njom nikad je nisam cula da tako place...sunce mamino.a jos ja dobila prvi put..ma raspadam se al sta cu citav dan sam je nosala al nije bilo koristi...ehhh ugledala ja sunce i poletila sa bebom vani i eto mi sad!!!

user posted image bas mi je zao... user posted image nadam se da ce biti bolje sutra, a hoce sigurno... i ja sam sa svojim malisanom po cijeli dan po ovom suncu napolju i bas nam godi... doduse uvijek mu stavim kapu user posted image nadam se da nece biti posljedica mada je ovo "zubato sunce" nema sta.... user posted image al eto sutra i kise sto smo setali setali smo.. user posted image a mozda si dobila i ti od dnervoze radi nje... i ja sam prvi puta dobila kad smo sunetili Erola... sve od nervoze...

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 3668
7.11.2010 23:29:21   
malena.

IZVORNA PORUKA: aida.

IZVORNA PORUKA: malena.

user posted image bas mi je zao... user posted image nadam se da ce biti bolje sutra, a hoce sigurno... i ja sam sa svojim malisanom po cijeli dan po ovom suncu napolju i bas nam godi... doduse uvijek mu stavim kapu user posted image nadam se da nece biti posljedica mada je ovo "zubato sunce" nema sta.... user posted image al eto sutra i kise sto smo setali setali smo.. user posted image a mozda si dobila i ti od dnervoze radi nje... i ja sam prvi puta dobila kad smo sunetili Erola... sve od nervoze...

hvala draga tjesis me...zaista se nadam da ce sutra bit bolje. i zaista divim se ovim mamama sto imaju musku djecu zbog suneta...ja neznam kako bi to uspjela.a mozda sam bas dobila od nervoze kao i ti...ma cini mi se nikad u zivotu mi nije bilo ovako...tece ko ludo,stomak mi se raspada...a inace nikad nisam imala problema s tim.evo je jos uvijek spava l gledam je sve mi nekako tuzna joj faca i sve ono ko u snu jeca...user posted image user posted image
i vala nek i nije suncano samo ce me opet natjerat da idem van i da mi opet isto bude.ovako kad kisa pada bar necu padat u iskusenje

mamina princeza stigla na svijet 24.8...i od tada mami uljepsava dane...
:-)))))

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3669
8.11.2010 8:12:03   
bebacha
Aida,nazalost djeca su veci meteoropati nego odrasli.
Ja juce vodila svoju curu na vaser,potpuno joj se posvetila,vozala se.ma sve za 5,nadam se da nece boti prehlada poslije ovog.
Alen cuvo tajo,i tako kaze da je bio prava dobrica.
ja kad sam dosla on mi se samo mazio,smijao mi se,uh bas sam uzivala.
vidim evo i jesen nam stigla,jest da smo svi uzivala vani na ovon suncu al ipak nek je i ovakvog vremena,ipak ono nije bilo normalno.
nama ce ovaj mjesc biti potpuno ispunjen,evo sad vaser,pa jednoj princezi rodendan,pa mojoj mami rod,bajram,pa nam se treba rosit jedan djecak.uhh bas ispunjen mjesec.odo sad pravit dorucak i cjelu kucu sredit,ko da je tornado preletio al tako je kod mene poslije vikenda

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 3670
8.11.2010 8:31:50   
lilix
jutro....

mi juče cijeli dan bili na planini, super nam je bilo, djeca uživala pravo, a Berina mi je prespavala noć sa samo jednim buđenjem user posted image i još uvijek spava, valjda je onaj zrak ošamutio user posted image
malena user posted image baš mi je žao bebare, nadam se da će te kapi brzo da pomognu i da danas neće biti bolova i plakanja;
aida i ja sam s djecom stalno vani, mi čak izađemo i po kiši user posted image
amela kako tvoja curica, je li prošla temperatura ?

idem sad da pijem kafu s Benjom user posted image

user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 3671
8.11.2010 9:13:45   
rose 87
jutro,nama je jutro grozno pocelo,kad se sjetim sve bih plakala user posted image user posted image user posted image user posted image
evo opet je zaspao a probudio se prije 2 sata,prije toga se isplakao ne pamtim kad je toliko plakaouser posted image user posted image user posted image ,uzasno je nervozan a i ja s njim,mene uho boli i grozno sam spavala sinoc a E. nezna sta bi od sebe
aida i mi smo izgleda meteoropateuser posted image user posted image user posted image
malena bas mi je zao user posted image ,uho strasno boli,ja se patim s tom nekom upalom ima i 2 god.,prestane pa opet,ljubi nam je procice,cim je zaspala znaci da je bolje,a i mi smo hodali svaki dan,tako da nije do tebe draga

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 3672
8.11.2010 10:09:02   
Zoe
Hej raja, jutroo i od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
rose, miša mu njegovog - upalauser posted image
Joj znam kako je meni teško kad kuburim s tim, a često mi se dešava, kako je tek malim bebaramauser posted image user posted image
Nadam se da će drug brzo ozdraviti i da se neće puno napatiti..
lilix, uživancija na planini hauser posted image user posted image , tako vi često, nek se vala malo i oni ošamuteuser posted image user posted image
Fara je super podnijela vakcinu, al me od jutros izmasirala, pa je tek sada zaspala i to jedvauser posted image Ne znam da li zbog zubića ili je nešto drugo u pitanjuuser posted image Uglavnom tamo gdje će joj zubić još uvijek je mekano, ništra oštro zasad..Juče sam je kupala u kadi, mama sjela u kadu i nju u krilouser posted image user posted image  ma kao kauboj, maše nogama i priča li priča, ah jesmo joj se i ismijali, a vala brzo je i okupahuser posted image
bebacha, dobar tvoj hairlija kad je mogao toliko čuvati Alena, svaka mu častuser posted image , ja se sinoć komirala,rekoh MM čuvaj je, da ja samo malo otkunjam, e jest šipak, eto ih nakon 40 minuta, ona plače  a ja oči ne mogu otvoriti i u onom snu dam joj siku, i obe smo zaspale user posted image user posted image
vjestice drago mi je da su sike bolje, kako nam je princessuser posted image

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 3673
8.11.2010 10:33:30   
samedi
Ajoj sta je ovo,punmo djecice nam bolesno user posted image user posted image

Amela draga,sad sam citala na drugoj temi sts vas je snaslo,ma uzas,nemam rijeci,ja sam mislila da je kod vas makar malo bolje to zdravstvo nego kod nas,fuj!!! Samo se nadam da ce tura uskoro spasti@@

Lilix,eh bas mi je draago da cujem nesto o nasim "kolegicama" mogu misliti sto vam je bilo fino na kafici sa user posted image I ja sam jcue citav dan hodala ali ne po planini user posted image a sinoc je noc i nama bila uzasna,N/ se budila svako pola sata,nece flasicu nece nista,samo kmezi i vristi u kreveticu pa opet zaspi i tako ciejlu noc,krepana sam danas user posted image

Bebacha,joj miline,mogu misliti Ajle kako se obradovala,citav dan mama samo za nju user posted image user posted image

Vjestice super da si izbjegla doktora i da su sike bolje sada!!!

Malena. joj upala uha,pa kako je sad? Ima li ture? Bas zeznuto...

Rose pa zar i E. nervozan,ja ne znam sta je ovo stvarno ako nije do promjene vremena sto kaze aida

user posted image

Zoe,ja kad svom muzu prepustim cuvanje,vratim se za 10 minuta,on zaspo a N. mase rucicama i nozicaam i kmezi a on spava ko top. To se desilo vise od 5 puta,ne smijem mu je ostaviti ni na sat vremena,ali zato ima sveki hvala BOgu

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 3674
   [Obrisana poruka]
8.11.2010 12:27:21   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 3675
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  145 146 [147] 148 149   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  145 146 [147] 148 149   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *