|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  144 145 [146] 147 148   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
6.11.2010 19:41:50   
ivanam28
pozdrav drage moje,

e moja selina i moj maleni spava i ja evo kontam sta ce veceras a i ja skupa s njimuser posted image ..jos ga i prehladica muci, nosic, kasalj,malo malo pa se probudi.a u kuci mi haos, kutija na sve strane, selimo se, ne znam gdje udaram.cijeli dan ja spremim u kutiju, okrenem se on se dosunja i sve povadi i tako cijeli dan.hajd barem je njemu interesantno.ja sam kao da me voz pregazio:))) jos kontala neki kolacic napraviti ma nema sanse, to ce sutra biti:(((
inace kako ste vi ostale mamice i bebice? slusaju li bebaci?

pusa

Nas mali princ Filip Noa dosao na svijet 13.01.2010
Prva dva zubica dobio sa 3,5 mjeseca sada ih ima 8:))
06.01.2011 maleni andjelak PROHODAO:))))))

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 3626
6.11.2010 19:47:26   
selina
znaci jos ga nepopusta pa mila jesil ga vodila doktoru ili jos pokusajes starim dobrim metodama i jesil kupila ili nabavila sebi onaj baby wac???bas mi je zao za malenog a i tebi nije lako uz njega

(odgovor članu ivanam28)
Neposredna veza do poruke: 3627
6.11.2010 19:59:52   
ivanam28
vodila sam ga.kaze dr sve ok blaga prehlada nije za antibiotika, dajem mu sirup,i sve ostalo prirodno i mogu ti reci da je bolje.manje kaslje,malkice jos nosic, mislim jos dan dva i gotovo.zao mi lijepog vremena sto je u kuci.kaze dr da ga ne izvodim, jer je previse toplo, ako ga utoplim oznojit ce se i jos vise prehladiti, a na ovu prehladicu ne smijem  mu nista lagano obuci. nadam se da ce biti jos malo lijepo vrijeme:))))ma on je super, pici po kuci, jede, sve super, al cim spava..belaj:(((

Nas mali princ Filip Noa dosao na svijet 13.01.2010
Prva dva zubica dobio sa 3,5 mjeseca sada ih ima 8:))
06.01.2011 maleni andjelak PROHODAO:))))))

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 3628
6.11.2010 20:07:46   
selina
super znaci ide uglavnom na bolje nasem vrsnjaku malom i drago mi je da nije za antibiotika nek ih bar bilo sta omasi a i to sto noci malo teze dise bit ce ako bog da uskoro bolje uglavnom lijepo jede i veseo je......evo moja se lopuza budila pisem sa njom zajedno i pozdravljamo vas puno i zelimo brz oporavak

(odgovor članu ivanam28)
Neposredna veza do poruke: 3629
6.11.2010 20:17:29   
amela2208
jedno veliko mahanje mamicama i puno pusa bebicama od nas dvije
selinauser posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 3630
6.11.2010 20:20:04   
idacha
vecer, zenice.. kako ste mi? ja smooooooooooorena totalno... danas mi je Imran nesnosan, a ja nisam navikla na njega takvog, pa ne mogu sebi doci.. jedva je zaspao maloprije, a skoro citav dan nije spavao, sto je i vise nego neobicno od njega..
mi smo prekjuce bili na vakcini, dobro je prolso, nije puno plakao, ali kako ga je ona koza ubola, majek mi, ko da lutki daje vakc, a ne djetetu.. tacno sam cula kako puca koza.. doslo mi da je zviznem.. hB nismo imali ni ture...

ja juce napisala klometarski post, svima po nesto i da posaljem.. klik..nece.. kako sam ja izuzetnoooooo strpljiva osoba, naravno da sam odmah na turn off otisla..

Helem, htjela sam Leeni da cestitam prvi zubic, odnosno maloj princezici.. bravo za vas.. nama je juce nikao i teci zubic-gornja jedinica.. jutros sam Imiju davala kasicu i kako se nije jos navikao na zubic, ujede se za usnicu, podje i malko krv, on se zakucenuo od placa.. mislim da se i zbunio vise nego da ga je toooliko bolilo..
Maminabebo, cestitamo sunet, neka je sa srecom i haijrli.. eto, i vi sada momcinu mashallah imate...
aida., hvala na maaaaaaaaailu, odusevljena sam.. mada, izgleda kao da su malom roditelji drogerasiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saaaalim se,.. nemam komentara, za 10 su slike... jedva cekam da ih mm vidi..

sto se bolova tice, mene sve zivo boli.. ledja, zglobovi, koljeno, kuk, rucni zglob narocito... hehehehe, jadnih mojih 27 godina :)
uh, mashallah i mene.. covjek ni ne zna koliko je star tj mlad dok ne napise cifru.. tek onda skonta.. hehehehehehe..
i mi smo danas proveli cijeli dan vani, bas je lijepo bilo...

sve vas jubimo, necu da nabrajam, opet cu izostaviti nekoga meni mnogo dragog... a, svi ste mi vala dragi... sto jest'-jest'...

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 3631
6.11.2010 20:20:42   
selina

IZVORNA PORUKA: amela2208

pade mi na um jesil busila sari usi???? ili jos izbjegajes i imal sara zubica???

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 3632
6.11.2010 20:23:46   
aida.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image idacha, selina, amela

idacha pa sta je s drugom sigurno sad zubic taj malo ga muci user posted image cestitamo na jos jednooom user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3633
6.11.2010 20:25:38   
amela2208
IZVORNA PORUKA: selina

IZVORNA PORUKA: amela2208

hihh nisam joj jos busila usi nije sto izbjegavam nrgo sto nemam vremenauser posted image imamo 2 zubica odavno i 2 gornja samo sto nisu izbili. kod vas??
pade mi na um jesil busila sari usi???? ili jos izbjegajes i imal sara zubica???
Vidi vidi raja sa teme "razgovori u iscekivanju bebe"je skoro sva prisutnauser posted image user posted image user posted image user posted image sto me jako raduje felix, aida, ti idacha.....
Hoce li mela hodat uskoro ja cekam svakı dan da se sama pusti

< Poruku je uredio amela2208 -- 6.11.2010 20:26:08 >

Sara&Mohammad

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 3634
6.11.2010 20:26:23   
idacha
vidi, vidi... okupila se ''trudnicka'' raja user posted image user posted image user posted image amela, selina user posted image user posted image samo sto sam sada samo JA user posted image ... user posted image user posted image user posted image
Ivana, ne sikiraj se, procice brzo.. i mi smo bili isto tako prehladjeni do prije mozda 5 dana.. nosic curio stalno, ko cesma. hB pa nije bilo ni temperature niti icega konkretnijeg.. i ja sam Imrana odvela ped, isto rekla da nema potrebe za antibioticima, dala nam Reukap kapi i proslo je vrlo brzo.. stim sto sam ja Imrana non stop polagala na stomacic, da mu sve iscuri i mogu ti reci, lilo je.. bas sam forsirala da sve izadje.. i eto, hB, proslo je, pa ce tako i kod vas...
jos nesto, i Imran je tesko spavao zbog nosica, pa sam mu ja stavljala dekicu, da bude malo izdignut, vrlo malo.. lakse mu je bilo disati mnogo, pa pokusaj i ti... sretno, mila......

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 3635
6.11.2010 20:29:17   
idacha
hehehe.. amela, imamo isto zapazanje user posted image user posted image user posted image
aida., mila, i ja mislim da je to razlog danasnje nervoze.. mada je zaista tesko kada je dijete ovako kenjkavo svo vrijeme..kako nam je drugar? vidim, boris se sa dojenjem... mashallah, sto si ga i do sada uspjela dojiti...

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3636
6.11.2010 20:30:44   
selina
hehehe i melina sama stoji ustaje hoda oko krevetca i tako ali nije jos sama zakoracila nesmije jos da se usudi a kaf je stavim da puze ona zakoci nogama i sama ustaje znaci nevjerujem ni da ce puzati.........nadji bona vremena za mindjusice dok je jos manja da nemas poslije problema a za zubice super moja je jos kreza a kako je sara podnijela nicanje zubica???? i jesil ti sta smrsala ja jos stojim ni tam ni vam

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 3637
6.11.2010 20:40:06   
aida.
ne pocinjite o kilazi user posted image user posted image ja poslije poroda nisam stala na vagu nikako, ne smijem... imam osjecaj da mi nista nije spalo..samo ko da sam se udebljala user posted image user posted image user posted image user posted image a crko "trudeci se" user posted image user posted image

idacha proci ce nervoza...Erolu nekad dodje period kad je takav i bas bude nesnosljivo... hvala Bogu pa je pretezno dobar user posted image user posted image on je sad u fazi kad zeli svu paznju svijeta... evo ga sad kenjka jer ja tipkam ne pricam mu user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 3638
6.11.2010 20:42:05   
idacha
eh, drage moje, i mene boli prica o kilazi... meni ostale jos 3 kile do prijetrudnicke linije, taman pocela nositi staru gardarobu i sada opet jovo-nanovo.. samo se nadam da se ovaj put necu udeblajti 30kliogramauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3639
6.11.2010 20:43:24   
selina
joj eto ja pomenu kilazu ali izgleda da nam je vecina nas to bolna tema ali eto moramo se pojaditi.......hehehhe za centar svjeta vidjet ces od sad pa nadalje neces imati mira evo ja svoju zavaravam pudingom dam joj kasikicu pa pisem inace nema sanse

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3640
6.11.2010 20:44:10   
Anoniman
ne pocinjite o kilazi user posted image user posted image ja poslije poroda nisam stala na vagu nikako, ne smijem... imam osjecaj da mi nista nije spalo..samo ko da sam se udebljala user posted image user posted image user posted image user posted image a crko "trudeci se" user posted image user posted image

ma smrsat ces polako.
Ja sam skoro pa dosla do svoje kg.sad imam 57kg.
a kad sam bilauser posted image imala sam 73kg.tacno i evo me kao da nisam rodilauser posted image ..

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 3641
6.11.2010 20:44:27   
aida.
30??? ja sam 20 a ooogromna sam ostalauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3642
6.11.2010 20:45:42   
selina
ja sam 25 kg se ugojila a 19 smrsala a osjecam se kao da nisam nista mogla bi jos deset tad bi bilo super

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3643
6.11.2010 20:46:33   
amela2208
IZVORNA PORUKA: idacha
hehehe.. amela, imamo isto zapazanje user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
selina imam joj 3 para mendjusica zlatnih ali nemam vremena majke mi ni sekunde. Za zubice ne pitaj evo sad sam se iznervirala muka me uhvatila evo upravo je dopila temperaturu 39stepeniuser posted image dqala saam jıoj paracetamol i vlaznom krpom je hladim p malo da vidim sta ce bit dalje.
Za kilazu ne pitaj sa 68 ne mrdam a sato kaze aida. "trudim se"bas punouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3644
6.11.2010 20:47:04   
idacha
hehehehe... centar svijeta,,, :) meni je neki dan bila bratisna Lamija, ima 18 mjeseci i prosto je neodoljiva.. bila je tu i moja mama, na svu sreccu...u jednom momentu, Imran poce da place hoce da jede, on me vuce za nocu i vice ''teka, ja gadna, oce supice'' i lagano pocinje da se nervozi.. moja mama mrtva hladna sjedi i posmatra.. rekoh joj ''reaguj, bona'' ona se nasmija, kaze ''samo te gledam.. eh, vidis, kada Imran bude imao 18 mj kako Lamija sada, beba ce imati 6 mjeseci kao Imran sada, pa se uci''..
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 3645
6.11.2010 20:48:59   
aida.

hehehehe... centar svijeta,,, :) meni je neki dan bila bratisna Lamija, ima 18 mjeseci i prosto je neodoljiva.. bila je tu i moja mama, na svu sreccu...u jednom momentu, Imran poce da place hoce da jede, on me vuce za nocu i vice ''teka, ja gadna, oce supice'' i lagano pocinje da se nervozi.. moja mama mrtva hladna sjedi i posmatra.. rekoh joj ''reaguj, bona'' ona se nasmija, kaze ''samo te gledam.. eh, vidis, kada Imran bude imao 18 mj kako Lamija sada, beba ce imati 6 mjeseci kao Imran sada, pa se uci''..

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3646
6.11.2010 20:49:51   
idacha
da, da, aida, draga.. ja ostala trudna sa 57, a otisla da se porodim sa 84user posted image user posted image user posted image user posted image sada imam 60... i polako se vec pocinjem cuvati hrane, mada ruku na srce meni stvarno nije problem da skinem kile.. nije bas za pohvalu, ali totalno se nuredno i neredovno hranim... svi me kritikuju zbog toga, ali sta cu, takva sam kad nisam trudna.. kad jesam, metem sve zivooooooooo

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3647
6.11.2010 20:54:01   
aida.
i ja se neuredno hranim i bas se zbog toga debljam...doruckujem u 3 poslijepodne uvijek... i sve nesdto usput jedem-to deblja... nema odredeno rucka u nas nego ono kad smo gladni...

ojjjjjjjjjjj sto me pjesma s tv.a baci neeegdje daleko... Angie-rolling stonesuser posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3648
6.11.2010 21:04:45   
idacha
hhehehehehehe.. gdje li te bacaaaa????????' user posted image user posted image user posted image user posted image
i ja tako isto.... doduse, ja jedem prvi i posljednji put oko 3-4... neeeeeekada nesto oko 6, ako je bas nesto od cega mi voda ide na usta.. sve ostalo, nista... zato kafe i cigara,.... kad nisam trudna...

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3649
6.11.2010 21:06:20   
aida.

hhehehehehehe.. gdje li te bacaaaa????????' user posted image user posted image user posted image user posted image
i ja tako isto.... doduse, ja jedem prvi i posljednji put oko 3-4... neeeeeekada nesto oko 6, ako je bas nesto od cega mi voda ide na usta.. sve ostalo, nista... zato kafe i cigara,.... kad nisam trudna...

ne znam ni sama koliko kafa popijem..... user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3650
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  144 145 [146] 147 148   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  144 145 [146] 147 148   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *