idacha
|
vecer, zenice.. kako ste mi? ja smooooooooooorena totalno... danas mi je Imran nesnosan, a ja nisam navikla na njega takvog, pa ne mogu sebi doci.. jedva je zaspao maloprije, a skoro citav dan nije spavao, sto je i vise nego neobicno od njega.. mi smo prekjuce bili na vakcini, dobro je prolso, nije puno plakao, ali kako ga je ona koza ubola, majek mi, ko da lutki daje vakc, a ne djetetu.. tacno sam cula kako puca koza.. doslo mi da je zviznem.. hB nismo imali ni ture... ja juce napisala klometarski post, svima po nesto i da posaljem.. klik..nece.. kako sam ja izuzetnoooooo strpljiva osoba, naravno da sam odmah na turn off otisla.. Helem, htjela sam Leeni da cestitam prvi zubic, odnosno maloj princezici.. bravo za vas.. nama je juce nikao i teci zubic-gornja jedinica.. jutros sam Imiju davala kasicu i kako se nije jos navikao na zubic, ujede se za usnicu, podje i malko krv, on se zakucenuo od placa.. mislim da se i zbunio vise nego da ga je toooliko bolilo.. Maminabebo, cestitamo sunet, neka je sa srecom i haijrli.. eto, i vi sada momcinu mashallah imate... aida., hvala na maaaaaaaaailu, odusevljena sam.. mada, izgleda kao da su malom roditelji drogerasi saaaalim se,.. nemam komentara, za 10 su slike... jedva cekam da ih mm vidi.. sto se bolova tice, mene sve zivo boli.. ledja, zglobovi, koljeno, kuk, rucni zglob narocito... hehehehe, jadnih mojih 27 godina :) uh, mashallah i mene.. covjek ni ne zna koliko je star tj mlad dok ne napise cifru.. tek onda skonta.. hehehehehehe.. i mi smo danas proveli cijeli dan vani, bas je lijepo bilo... sve vas jubimo, necu da nabrajam, opet cu izostaviti nekoga meni mnogo dragog... a, svi ste mi vala dragi... sto jest'-jest'...