samedi
|
Pozdrav drage moje uspavane ljepotice!!! Ja lutam po temama u zadnje vrijeme i taman podjem ovamo nesto napisati obaveze zovu Danas je ba sbio prelijep dan,malo smo setali,malo isli u Bingo,trosili lovu,malo kuhali,ma svasta pomalo Malena. kako je sad ima li ture? Bas mi zao sto se isplakala,ali sta ces,valja nam svima kroz to proci . Sto se tice hapice,ja koristim Aptamil,sad smo presli na dvicu,ali moja N. je samo jednom dobila 1050 gr. Prvi mjesec je dojila i dobila je 350gr,drugi mjesec 800gr a treci ili cetvrti je dobila 1000,ali ona otkako se rodila nema apetit,jednostavno joj je dosadno i mrsko jesti. Joj koliko sam se nervirala,i dan danas se nerviram zbog toga,ali ona je jednostavno takva. Prosli mjesec je dobila 650gr,sljedeca kontrola nam je iza Bajrama pa cemo vidjeti,sad jede pomalo i cvrstu hranu ali opet pomalo nista puno nece da jede.Meni je dr.rekao da ne mijenjam vrstu AD/a,tako da smo otpocetka koristili ovaj. Ne znam bi li bolje napredovala s drugim mlijekom,sad mi nesto bezze da eksperimentisem. Posavjetuj se s pedijatrom oko mijenjanja hapice,to je najbolje. I nije ti malo dobila,to je super! Aida,ja ne znam sto to ledja toliko bole poslije poroda,prvo sam mislila da je od debljine tj.tezine jer sam se puno udebljala prije poroda a poslije jos vise,ali sad vidim da nije do toga. I mene nekad toliko bole ledja da oplacem vjeruj mi,a Nejru uopste ne nosam nesto pretjerano,kad je uzmem u ruke obicno sjedim i igram se s njom. Voljela bih naci objasnjenje za tu pojavu Kod tebe haman presusilo mlijeko? Ma super da ste i toliko dojili,ne znam sta da ti kazem,dojenje mi je jos uvijek svjeza rana na srcu.... Idachaaaa pa ima li te igdje? MaminaBeba,cestitam mila,pisala sam ti na drugoj temi,super da je sve proslo kako treba i aBd da ne bude nikakvih komlikacija. Sad se opusti i uzivaj! Selina,sta ima kod tebe? KAko nam je drrugarica? Meri29,hvala ti puno za ovu slicicu i za mail,pokusala sam ti poslati pp ne znam jel uspjelo,u tom momentu se neka greska desila na forumu! Ja nikako ne mogu da skontam ovu tabelu,tezinu inekako ali visinu ,ne zamjeri mozda sam smotana s ovim stvarima Rose87,sta je to tebe spopalo pa nemas vremena da nam se javis? Lilix,Amela,Zoe,bebacha Evo jedan veliki svima koje nisam spomenula!
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
|