|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  143 144 [145] 146 147   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
4.11.2010 22:22:41   
Meri29
Zoe mozes li mi na pp poslati svoj mail pa da ti ja posaljem tablicu, treba mi vremena da naprvaim upload slike ovdje, a Majda mi je vec pomalo u carstvu snovauser posted image

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu Zoe)
Neposredna veza do poruke: 3601
4.11.2010 22:55:33   
malena.
samo da se malo javim...i da vas sve puno pozdravim.ja bas nisam imala vremena zadnjih dana pa se nisam javljala...sutra idemo na vakcinu i savjetovaliste...i moramo da vadimo pasos...ihhh samo mi treba da bude nervozna poslije vakcine i d aplace pa je necu moc uslikat :-)))

mamina princeza stigla na svijet 24.8...i od tada mami uljepsava dane...
:-)))))

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 3602
5.11.2010 7:43:15   
lejlašh
Evo mene sa dobrim vjestima, hB. Sve je prošlo super, prvi dan je malo plakao, par sati i kada je dobro zapškio pelenu počeo se smijati i gukati kao da ništa nije ni bilo i upravo se tako i ponaša. Kada mu je čika dokto skidao prvi zavoj nije ni pisnuo, samo je mumljao nešto i kao da je stisnuo zube user posted image . Mamina junačinauser posted image
Ranica je još pomalo crvena, ali hB prolazi bez problema
Hvala svima na podršci i pusa za bebare user posted image user posted image user posted image

Merjem, 11.11.2007.
mamina sultanija
Arman, 23.07.2010.
mamin pasha

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 3603
5.11.2010 8:22:09   
bebacha
auuu sto smo mi lijeni.evo sad cemo malo da se javimo.uglavnom nismo od kuce,stalno hodamo,koristimo vrijeme.efv jos malo pa ce nam biti vaser.tako ce cuvat Alena a mama i seka idu na vaseruser posted image user posted image
Alen,dusa mamina,je prava dobrica.evo vec drugu noc zaspi u 21 i jede tek u 5.
nadam se da ce se javit Lejlak da mi kaze jel rano da on izbaci nocno podoj,ima 4,5 mjesca.strah me da nece smanjit mlijeko.
uglavnom mogu s njim svugdje otic,cim ga stavim u kolica odma zaspi,ako je slucajno budan razgleda.

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu lejlašh)
Neposredna veza do poruke: 3604
5.11.2010 8:37:10   
lilix
jutro........user posted image
bebacha vala si nam se baš nešto ulujenila, nigdje te user posted image user posted image ; samo ti skitaj user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 3605
   [Obrisana poruka]
5.11.2010 16:53:01   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu lilix)
  Neposredna veza do poruke: 3606
5.11.2010 17:00:46   
Anoniman
sta je ovo i ovdje sve lijenouser posted image user posted image za pisanje......
sigurno ste danas setale pa se slabo javljateuser posted image !!!!!

(odgovor članu Meri29)
  Neposredna veza do poruke: 3607
5.11.2010 18:44:31   
aida.
ja jesam user posted image cijeli dan u hodnji i jucer i danas i svaki danuser posted image user posted image user posted image i sad sam evo kod mame user posted image user posted image user posted image kod nas nista novo ... eh eto... toliko user posted image user posted image

Mamina beba kako je proslo sunecenje?????

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3608
5.11.2010 19:03:23   
samedi
Nesto nikako da se javim ovdje danas,ne stignem od drugih tema user posted image

Meri,hocu i ja tu tablicu,pokusacu ti poslati mail ako budu poruke radile!

Zoe,tek sad procitah,mala Farah nam duguljica,mashallah! Neka je,jubim je u obrascice medene!!!

Malena,kako prodje vakcina? Veliki pozdrav i od nas za vas! user posted image

Lejlash,cestitam user posted image bas mi je drago da je sve tako fino proslo!!!

Bebacha,kako bi na vasaru,jesi li isla? Kako se tata snasao sam s Alenom?

Lilix,sta nam vi radite ovih dana? Cujes li se sa Sulty,delfin,tajcikom? Pozdravi ih od mene ako se budete cule! I jubi mi malenu i Benju posebno@@

Iman,eto vidis da brzo prodje taj skok i sve nastavi normalno! Eh mogu misliti tog olaksanja,kakiti nakon 5 dana user posted image Moja jednom nije kakila 6 dana al onda se bas ono momacki iskakila,da nadoknadi user posted image

Leena,jesi li se stigla odmoriti? Kako prodje sa sveki?

Idacha sta je stobom? Kako maleno u pupi? Imran ce da bude aBd veliki braco zastitnik,jedva cekam da nam sve ispricas!!!

Aida,samo hodas user posted image user posted image user posted image

Veliki pozdrav svima!

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 3609
5.11.2010 22:50:32   
malena.
i sad mi se place kad se sjetim kako je plakala kad su je bocnuli...ma zacenula se jadnica...nije prestajala 10 min...i onda se nekako smirila setali smo bar nekih 3 h onda skoro citavo vrijeme prespavala al kad sam dosla kuci opet place...i imala malo temp al ok.zaspala je curica moja.
i nisam zadovoljna bas sa dobijanjem na tezini dobila je 800 gr nije to malo al eto sad ima 4200gr i dobila je 5 cm tako da sad ima 56...ocekivala sam ono 1 kg al sta cu...jede dosta al cesto bljucne. jel se vama dobar pokazao hipp ja tu hapicu koristim.jel neka bolja...

mamina princeza stigla na svijet 24.8...i od tada mami uljepsava dane...
:-)))))

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 3610
5.11.2010 23:30:46   
aida.
Meni ledja otpadaju user posted image ne kaze se dzaba da zena hafifna postane poslije poroda, ziva istina user posted image user posted image nikad me nista prije nije boljelo a sad svaki dan nesto drugo.. danas smo bas dan proveli u setnji i sutra cemo aBd jer u nedjelju najavljuju kishu (nadam se da grijese) ... bas se moj malac izmorio, sad mu dala mlijeko i nastavio je jedno 5 min sebi pjevat u krevetcu AAA... AAA... hori cijela kuca a on zmireci pjeva i zaspa user posted image user posted image taj mi je prizor najdrazi... sinoc tokom noci nisam imala mlijeka da dojim user posted image jutros kad se probudio stavih ga ko malkice je nesto vukao al jel to to ne znam... sad ga stavila na sikaru on mlati glavom nervozno ko da je nece, al usta opet otvori i trazi, znam da je gladan otkad nije jeo... i dam mu flasicu, zaspa... pokusat cemo opet veceras ili ujutro zavisi kad se probudi pa cemo vidjeti... ako bude to to od mog dojenja ipak sam presretna jos koji dan pa mu je 8 mjeseci user posted image
MaminaBeba drago mi je da ste osunetili malisu, sad gledam slike na fb kako se smije, dobrica majusna user posted image vidis da je sve ok a onog kamena nema u stomaku user posted image

idacha kako ste mi vas troje draga?? ti i bebachaimate pp i mail user posted image

felix, lilix, samedi, melly---------------kad god nabrajam nekog cu zaboravit znam... KAKO STE MI OSTALEEEE??? user posted image

uhhh kilometraznog posta mi sta ce ovo bit user posted image user posted image
user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 3611
5.11.2010 23:36:22   
selina

IZVORNA PORUKA: aida.

Meni ledja otpadaju user posted image ne kaze se dzaba da zena hafifna postane poslije poroda, ziva istina user posted image user posted image nikad me nista prije nije boljelo a sad svaki dan nesto drugo.. danas smo bas dan proveli u setnji i sutra cemo aBd jer u nedjelju najavljuju kishu (nadam se da grijese) ... bas se moj malac izmorio, sad mu dala mlijeko i nastavio je jedno 5 min sebi pjevat u krevetcu AAA... AAA... hori cijela kuca a on zmireci pjeva i zaspa user posted image user posted image taj mi je prizor najdrazi... sinoc tokom noci nisam imala mlijeka da dojim user posted image jutros kad se probudio stavih ga ko malkice je nesto vukao al jel to to ne znam... sad ga stavila na sikaru on mlati glavom nervozno ko da je nece, al usta opet otvori i trazi, znam da je gladan otkad nije jeo... i dam mu flasicu, zaspa... pokusat cemo opet veceras ili ujutro zavisi kad se probudi pa cemo vidjeti... ako bude to to od mog dojenja ipak sam presretna jos koji dan pa mu je 8 mjeseci user posted image
MaminaBeba drago mi je da ste osunetili malisu, sad gledam slike na fb kako se smije, dobrica majusna user posted image vidis da je sve ok a onog kamena nema u stomaku user posted image

idacha kako ste mi vas troje draga?? ti i bebachaimate pp i mail user posted image

felix, lilix, samedi, melly---------------kad god nabrajam nekog cu zaboravit znam... KAKO STE MI OSTALEEEE??? user posted image

a mene opet nema nigdje boze boze bas sam tuzna user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3612
6.11.2010 1:10:22   
MaminaBeba
Aida mila hvala za podršku puuuuuuuuuuuuuno te ljubim i grlim. Sve je super prošlo hB!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 3613
6.11.2010 7:31:45   
Meri29
Jutro mameuser posted image
Mamina bebo cestitke za sunecenje, neka je sve proslo kako treba, ranica ce brzo zarasti user posted image
Evo vam tablica za pracenje visine i tezine kod djeteta, onu noc nisam imala vremena da je postavim od ove svoje lopozice.
Inace smo dobro, polako nam se blizi rodendan pa se samo oko toga prica, narucili smo tortu user posted image

[img]user posted image
By [URL=http://profile.imageshack.us/user/meri29]meri29[/URL] at 2010-11-05[/img]

< Poruku je uredio Meri29 -- 6.11.2010 7:37:02 >

Stigla sam 25.11.2009
Mama i tata su sad najsretniji na svijetu ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

(odgovor članu MaminaBeba)
Neposredna veza do poruke: 3614
6.11.2010 10:28:16   
aida.

IZVORNA PORUKA: selina

IZVORNA PORUKA: aida.

a mene opet nema nigdje boze boze bas sam tuzna user posted image user posted image user posted image

pa rekla sam da cu nekoga izostaviti .... ma podrazumijevas seeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 3615
6.11.2010 11:06:58   
rose 87
jutro,dan kako kome user posted image
kako ste nam,nemam vremena da pisem evo user posted image zove,samo da vas pozdravimo user posted image user posted image user posted image

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3616
6.11.2010 11:13:23   
aida.
rose pozdrav i za tebe user posted image

eh da ... zadnjih nekoliko dana kad sam ga dojila pred spavanje bilo je obavezno nocno budjenje i po 2 put cak... i sinoc sam mu dala flasicu pred spavanje i spavo do pola 6 jutros... kad se probudio stavim ga na siku vuke je malo i zaspo...probudi se pola sata poslije...ja opet siku opet se probudi kroz 10 min i place...ja mu dam flasicu pojede, zaspa i do 10..kad pritisnem izadje koja kap ali skrooooz blijedo, ko voda pa hajd.. dal je bas doso kraj mom dojenju user posted image

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 3617
6.11.2010 18:18:30   
aida.
Sta je ovo nigdje nikog???
Ja danas fino prosetala, sad mi bila rodica na kafi... kod nas vaser vec uveliko, fuj user posted image mrzim vaser, i guzvu i sve ovo user posted image user posted image

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3618
6.11.2010 18:18:49   
samedi
Pozdrav drage moje uspavane ljepotice!!! Ja lutam po temama u zadnje vrijeme i taman podjem ovamo nesto napisati obaveze zovu user posted image Danas je ba sbio prelijep dan,malo smo setali,malo isli u Bingo,trosili lovu,malo kuhali,ma svasta pomalo user posted image

Malena. kako je sad user posted image ima li ture? Bas mi zao sto se isplakala,ali sta ces,valja nam svima kroz to prociuser posted image . Sto se tice hapice,ja koristim Aptamil,sad smo presli na dvicu,ali moja N. je samo jednom dobila 1050 gr. Prvi mjesec je dojila i dobila je 350gr,drugi mjesec 800gr a treci ili cetvrti je dobila 1000,ali ona otkako se rodila nema apetit,jednostavno joj je dosadno i mrsko jesti. Joj koliko sam se nervirala,i dan danas se nerviram zbog toga,ali ona je jednostavno takva. Prosli mjesec je dobila 650gr,sljedeca kontrola nam je iza Bajrama pa cemo vidjeti,sad jede pomalo i cvrstu hranu ali opet pomalo nista puno nece da jede.Meni je dr.rekao da ne mijenjam vrstu AD/a,tako da smo otpocetka koristili ovaj. Ne znam bi li bolje napredovala s drugim mlijekom,sad mi nesto bezze da eksperimentisem. Posavjetuj se s pedijatrom oko mijenjanja hapice,to je najbolje. I nije ti malo dobila,to je super!

Aida,ja ne znam sto to ledja toliko bole poslije poroda,prvo sam mislila da je od debljine tj.tezine jer sam se puno udebljala prije poroda a poslije jos vise,ali sad vidim da nije do toga. I mene nekad toliko bole ledja da oplacem vjeruj mi,a Nejru uopste ne nosam nesto pretjerano,kad je uzmem u ruke obicno sjedim i igram se s njom. Voljela bih naci objasnjenje za tu pojavu user posted image Kod tebe haman presusilo mlijeko? Ma super da ste i toliko dojili,ne znam sta da ti kazem,dojenje mi je jos uvijek svjeza rana na srcu....

Idachaaaa pa ima li te igdje?

MaminaBeba,cestitam mila,pisala sam ti na drugoj temi,super da je sve proslo kako treba i aBd da ne bude nikakvih komlikacija. Sad se opusti i uzivaj!

Selina,sta ima kod tebe? KAko nam je drrugarica? user posted image user posted image

Meri29,hvala ti puno za ovu slicicu i za mail,pokusala sam ti poslati pp ne znam jel uspjelo,u tom momentu se neka greska desila na forumu! Ja nikako ne mogu da skontam ovu tabelu,tezinu inekako ali visinu user posted image ,ne zamjeri mozda sam smotana s ovim stvarima user posted image user posted image

Rose87,sta je to tebe spopalo pa nemas vremena da nam se javis? user posted image

user posted image user posted image user posted image

Lilix,Amela,Zoe,bebacha user posted image

Evo jedan veliki user posted image user posted image svima koje nisam spomenula! user posted image user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu malena.)
Neposredna veza do poruke: 3619
6.11.2010 18:19:48   
samedi
Auuu koliki post,ccccc,izvinite necu vise,gora sam od MamineBebe user posted image user posted image user posted image user posted image

Prohodala 6.6.2011.<3

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 3620
6.11.2010 18:22:31   
Mona Mohamed
Aisha nam je danas dobila vakcinu u nogu, u debelo meso. Jadno moje malo koliko je samo plakala. Konacno je zaspala..

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 3621
6.11.2010 18:23:21   
aida.

IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed

Aisha nam je danas dobila vakcinu u nogu, u debelo meso. Jadno moje malo koliko je samo plakala. Konacno je zaspala..

Sunce medeno, proci ce... pubimo medene nogice user posted image user posted image

(odgovor članu Mona Mohamed)
Neposredna veza do poruke: 3622
6.11.2010 18:27:57   
samedi

IZVORNA PORUKA: Mona Mohamed

Prohodala 6.6.2011.<3

Neposredna veza do poruke: 3623
6.11.2010 18:41:26   
Mona Mohamed
user posted image  user posted image user posted image user posted image

Čovjeka kojeg se naopako vodi, postaje duševno i duhovno sve bolesniji… Odstupi li previše od svojih osnovnih pretpostavki, od uslova za vlastiti razvoj, od plana po kojem je skiciran, naći ce se u nevolji i doživjeće slom.
Aisha..30.7.2010.

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 3624
6.11.2010 19:28:41   
selina
pozdrav mile kako ste mi vi i vasi potomcici??? evo i mi malo da vam se javnemo da nas ne bi zaboravili hehhehe
idacha,aida,samedi i naravno moja amelica.........evo ja se cijeli dan pomalo borim sa melinom i kucom nju uspavam trci po kuci ona se probudi trci oko nje i tako sam ja sad tuto kaputo a mala sad malo zaspala pa bas u pogrjesno vrjeme sta ce veceras biti sa nas bog sam zna ali valjda me nebude dugo zezala inace mi je nervozna pomalo nista strasno pa se sve nadam sad ce zubici ali nema od toga nista moja melina hoce da bude ko matora baba da hoda a da bude kreza hehehheh

ljubite djecicu i ostalim zenicama i bebicama veliki pozdrav i cmoka

Neposredna veza do poruke: 3625
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  143 144 [145] 146 147   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  143 144 [145] 146 147   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *