Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
amela, sto si lose, lutko? ja navikla na tebe zdravu i pozitivnu.. sta je bilo? ko diroooooooooooooooo????????
zadnjıh dana sam pod velıkım stresom ı prıtıskom pa zato sam lose, bit ce bolje ako Bog da prıjatno vam spavanje ı mılujte ı ljubıte ta mala zlata od nas
eh, mile moje, vrijeme je da teletabisi kazu laku noc... odoh i ja da se smjestim i namjestim... sutra na vakcinu idemo aBd.. sve vas ljubim redom, necu nabrajati
ajnur čestitam i dobro nam došla na temu aida i ja sam počela dobijati prošli mjesec, i to sam dva puta dobila au roku od 20 dana , nadam se da će ubrzo to da mi se unormali melly pa gdje si ti, ja sam pretpostavila da si to ti na fb al nisam bila baš 100% sigurna; a kako me nađe ? joj i meni su te vakcine dosadile, mi idemo aBd za koji dan, još je ova moja pravi mali ters, mi čim uđemo u ordinaciju ona pođe da vrišti , jedva je dr. pregleda; prava je tersuša; idacha kako si ti? kako podnosiš trudnoću? jesi li pospana i sl.; sreća pa je tvoj dječak pametan mami, to u svakom slučaju puno olakšava amela je li se raspoloženje popravilo?? felix kako Anelko, čini mi se da sam negdje pročitala, al možda me i sjećanje vara, izgleda da smo ti i ja zemljakinje samedi jesi li se razvaljanila, ja danas planirala drugu sobu dovesti u red, al izgleda da ću danas da se dignem malo u tutnjažu, vrijeme je prelijepo
pozdrav veliki svima
jutro ı o nas lilix mi smo danas nadam se da nam se nece raspoloenje promıjenıt:))))kako tvoji malisani Ovo moje se 100 put budilo i plakala je dosta zubi gornjı samo sto nısu ızaslı Leena kopijo nasa srecan 1.zubic i da ti izadju svi bez bolova te temperature iman draga pa dje si, kako bebi meri29, selina, idacha samedi, aida, rose i ostale sta nam je sa Monom nema je nesto u zadnje vrijemei kaniita25 isto
< Poruku je uredio amela2208 -- 4.11.2010 11:39:39 >
jutrooooo ,kako ste nam evo mi prvo spavanje od pola 8 pa da se i ja javim,joj mi smo u zadnje vrijeme puno naucili,sinoc govorim mm-u kako nam je porastao,zna reci mama,baba,nene,dede,dada(dajdja),zig-zig je sporet,pokazuje rukicom sve sto zeli,annnn je auto,puse baloncice od pljuvacke i neznam kako je to uspio ,ma jos svasta nesto,pravo je ziv i nestasan a izvija se i ukoci cim mu nesto nedas Idacha zadnjih dana si mi hiljadu puta naumpala,kasni mi 10 dana cini mi se,uh vec sam se bila zamislila trudnom,kad uradih test negativan,sva sam se tresla to jutro kad sam test radila,a inace vec mi se jednom tako isto desilo,bas me zeza ova vjestice nadam se da su grudi bolje ajnur dobro dosli tvoja ko i moj momcina skoro 5 kg kad se rodio felixxxxxxxx zeno pa gdje si,nemam puno vremena za RR bas sam pozeljela da te citam,kako ste nam Leena cestitam zubic Meri pisi nam kako nam je drugarica,imal ona kakvih novih "fazona" Iman jeli se to popravlja djevojcica amela tako treba samo osmijeh na lice uhhh eto za sve koje nisam spomenula jedan veliki i ljubim sve slatke nam
Napisah poruku i neprođe Sad ću kratko - bili na vakcini , samo 1-što me ugodno iznenadilo, ja očekivala 2 , Fari nam je duguljica 70 cm i teška 8050gr , kad bandit zaspi ponovo se javim
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
mrsko mi vas ictat iskreno nemam kad samo da vas sve redom pozdravim. Aida bravo za druga ajnur,masalah za haruna ziv i zdrav uvjek bio i napredan masalah rodila si odhranjenu bebicu ...Mi smo toliko kg.imali sa 3mjes.haman Dobrodoslica i od nas
Hvala puno Jeste mashallah napredan cak je dobio 600gr.Koliko je normalno da beba dobije mjesecno?Njemu je 17 dan?
U prvih par mjeseci bebe rastu i dobijaju na kilazi puno vise nego npr. od 5-6 mjeseca. Majda je na pocetku dobijala po kilu mjesecno i ja se navikla da brojim te njene kilice kao nesto normalno i onda kada smo sa nekih 8 mjeseci otisli na kontrolu, a ona u dva mjeseca dobila manje od 800gr ja se zaprepastila, doktorica mi se smije. Kaze: pa vi bi mama da vam beba bude sumo borac Sa godinom bi trebala utrostruciti porodajnu tezinu. Imas li onu tablicu da otprilike pratis visinu i tezinu
Drugarica je lopov pravi Prije par dana pocela je puzati, na to sam strasno ponosna, niko nam u porodici nije puzao, a meni je bas slatko vidjeti bebicu koja puze. Po citav dan sam sa njom na podu i puzemoooo Inace sto se tice fazona ja se pravo iznenadim svaki dan bar jednom Evo jutros sjedimo nas dvije na krevetu i ona odjednom samo prekri lice rukama i ko fol da je trazim, pa onda poslije nekog vremena skloni ruke i gleda u mene, smije se, kao ono nasla sam je. Ili stane kod uticnice i mase prsticem i govori ne,ne. Kada je gladna govori njam, njam, njam, kada je ljuta puse se kao na mom avataru... Ma puna je nekih fazona. Kako ostala djecica, ko je sta od vasih bebica novo naucio
Drugarica je lopov pravi Prije par dana pocela je puzati, na to sam strasno ponosna, niko nam u porodici nije puzao, a meni je bas slatko vidjeti bebicu koja puze. Po citav dan sam sa njom na podu i puzemoooo Inace sto se tice fazona ja se pravo iznenadim svaki dan bar jednom Evo jutros sjedimo nas dvije na krevetu i ona odjednom samo prekri lice rukama i ko fol da je trazim, pa onda poslije nekog vremena skloni ruke i gleda u mene, smije se, kao ono nasla sam je. Ili stane kod uticnice i mase prsticem i govori ne,ne. Kada je gladna govori njam, njam, njam, kada je ljuta puse se kao na mom avataru... Ma puna je nekih fazona. Kako ostala djecica, ko je sta od vasih bebica novo naucio
na odjednom samo prekri lice rukama i ko fol da je trazim, pa onda poslije nekog vremena skloni ruke i gleda u mene, smije se, kao ono nasla sam je. Ili stane kod uticnice i mase prsticem i govori ne,ne.
Moja se smije grohotom kad se ovako igram s njom,samo sto ja pokrijem lice rukama i onda otkrijem i kazem "be,evo meee" a ona se nasmije ma pojela bi je!!
MaminaBebo,sretno sutra i javi nam kako je bilo!!!!
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
felix , iznenadila sam se i ja za visinu al kad pogledam u porodici pa ima brate i na koga ajnur zaboravih ti čestitati Drugu Harunu sve najbolje želimo i mašala baš je napredan od prvih dana, on izgleda ništa nije izgubio na porođajnoj težini, nego je samo dobio Meri vala baš to kažeš - iz dana u dan sve zanimljiviji, pravi mali slatki zvrkovi, spominješ tu tablicu - možemo li je i mi kako vidjeti Samedi i ova moja reaguje na to bee čak promrmlja neto nalik tome
Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila. Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede. Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.
drage moje, nikako da se fino javim... hvala na cestitkama. Zubic narastao bez vece frke, samo malo tečna stolica 2-3 dana... Večeras je malo bila nervozna, čini mi se da i drugi ide za ovim odmah, pa da je desni malo bole. Dala joj malo paracetalmola i evo protiv bolova i evo pajki, a ja sam umorna k'o pašče:(, odoh odmarati, ljubim vas sve, da ne nabrajam, ko god krene nabrajati nekoga zaboravi
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)
*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)
Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)
All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
Hajde valjda će bezbolno proći i drugi , nego idi se ti ispruži i odmori