|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  141 142 [143] 144 145   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
3.11.2010 22:26:20   
selina

IZVORNA PORUKA: idacha

cccc, jesam grozna.. curke moje, felix, rose, Leena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3551
3.11.2010 22:29:08   
idacha
jooooooooooooooooooooj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa znaaaaaas ti koliko smo mi noci provele u rpicanju na teni iscekivanja bebe, kada su nam mm-ovi bili nocne :) :) :) :)

juuuuuuuuuuuuuuuubimo va spuno
kako je Melinica?

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 3552
3.11.2010 22:30:14   
idacha
aman, koliko gresaka u jednom postu... ccc. sorry!

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3553
3.11.2010 22:31:42   
selina
pa zato sam ja tuzna sto nas nepominjes user posted image user posted image user posted image evo je pajki a ja malo dosla da vidim kako su moje trudnice i zenice i bebice,kako si mi ti???u kojoj si sedmici?? gdje nam je djug mali

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3554
3.11.2010 22:33:04   
selina

jooooooooooooooooooooj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa znaaaaaas ti koliko smo mi noci provele u rpicanju na teni iscekivanja bebe, kada su nam mm-ovi bili nocne :) :) :) :)

juuuuuuuuuuuuuuuubimo va spuno
kako je Melinica?

da ovo podebljano bude bez r bas se ismijah user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3555
3.11.2010 22:36:10   
idacha
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hehehehehehehehe..... jesi otkacena... hehehehhehehhe..
pa, kada sam bila kod dr, prosle sedmice valjda, bila sam 4/5 sedmica... tek pocetak :)
a Imi sava uveliko... okupala ga, jeo i zaspao ko beg se razbacao u kreveticu svom.. jel nam drugarica spava?

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 3556
3.11.2010 22:37:30   
idacha
o, Boze mene danas, ja sva smetena.. ti lijepo napisala da pajki, a ja pitam jel spava.. nemoj mi zamjeriti, molim te, bas sm danas nekakva blesava..

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3557
3.11.2010 22:40:03   
selina
hehhehe asocira me na to posto si napisala r picanja kad su nam muzevi bili u nocnoj hahahhaha mala spava od pola devet valjda se nece buditi do jutra jer sam sad i ja horna za spavanja dok mi dodje muzic iz druge odmah idem u krevetac svoj.........znaci trudnoca je skroz mala hajd neka sa hajrom da protekne lijepo da nebude simptoma jakih pa sad ti ni spavanje ne bi godilo pokraj imija hehhehehe

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3558
3.11.2010 22:40:15   
aida.
idacha lutko moja nasmijes me kad niko ne moze user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image SIGURNOST DA SI MAJKA JOS UVIJEK JEDNOM DJETETU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image KRALJICE!!! sta si me spominjala user posted image user posted image ja tebe vala stalno spominjem user posted image po dobrom Boga mi hehehe user posted image kako si mi?? Kukam ja veceras kako me boli stomak kaze meni mm mozemo mi poraditi na tome da te ne boli bar nekih 9 mjeseci user posted image user posted image user posted image user posted image nemoj reko ziv mi bio user posted image user posted image user posted image bar jos nekih 5 godina user posted image ako ne ofuli user posted image user posted image ooojjjj koje sam smajlije stavila user posted image user posted image user posted image user posted image
Da, da moj pametnjakovic poceo da brblja poprilicno.. naucio je da "pljuje" odnosno sastavi usta i govori frrrrrrr user posted image user posted image user posted image i onda sve ispljuva...smijesno mu... ne znam kako da objasnim user posted image
Helem crkla sam , prvi put sam ga SAMA okupala veceras... crkla sam... to sto sam sva mokra to je uobicajeno ali sto sam sva ukocena.... doduse i to je postalo uobicajeno user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 3559
3.11.2010 22:41:05   
selina

o, Boze mene danas, ja sva smetena.. ti lijepo napisala da pajki, a ja pitam jel spava.. nemoj mi zamjeriti, molim te, bas sm danas nekakva blesava..

ma nesikeraj se bona ti si u drugom stanju tebi sve prastamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3560
3.11.2010 22:41:47   
aida.

ko da si trudna user posted image user posted image

selinaaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3561
3.11.2010 22:45:16   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: selina

cccc, jesam grozna.. curke moje, felix, rose, Leena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zato ja nenabrajam ima vas dosta da nebi koga izostavila,user posted image
nego ovako sve od reda vas cmoknem koliko vas imauser posted image user posted image ljubite mi bebice male puno......
laka noc

jesam smotanauser posted image user posted image sve pobrka aj nema veze oprostit cete zbog posta nisam dobro citirala,idem lec....anel je vec odavno u krpamauser posted image

< Poruku je uredio felix -- 3.11.2010 22:46:33 >

(odgovor članu selina)
  Neposredna veza do poruke: 3562
3.11.2010 22:49:17   
selina
heheh zenice treba nam neki smily da primamo poljubce...........user posted image user posted image mozel ovo hahhahahahah

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3563
3.11.2010 22:50:20   
selina

IZVORNA PORUKA: felix

nego ovako sve od reda vas cmoknem koliko vas imauser posted image user posted image ljubite mi bebice male puno......
laka noc

jesam smotanauser posted image user posted image sve pobrka aj nema veze oprostit cete zbog posta nisam dobro citirala,idem lec....anel je vec odavno u krpamauser posted image

ako si trudna oprosticemo ti inace user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3564
3.11.2010 22:51:30   
aida.

IZVORNA PORUKA: felix

laka noc

ako si trudna oprosticemo ti inace user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 3565
3.11.2010 22:55:50   
idacha
hehehehhe, evo felix nije trudna, a pomijesa, tako da je ipak nesto u vazduhu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala selina na lijepim zeljama.. aBd inashallah, samo da sve bude ok...
eh, aida., necu da ti kazem sto sam te spominjala... uobrazices seuser posted image user posted image user posted image user posted image   eh ja imija skoro redovno sama kupam i to je praaava avantura za njega, mene i sve moje kosti u tijelu.. sada me vala strah da se toliko saginjem preko kade, a ima i mashallah skoro 10 kg, pa mi je tesko i strah zbog trudnoce da ga drzim.. veceras ga je mama okupala.. moja mama.. kada je zavrsila, rekoh ''de, sad mene Bogati, nemam snage''... sinoc sam ga ja sama kupala i haman zeznula lijevi kuk.. jedva stajem na nogu cijeli dan.. popustice, polako :) jel nam drugar zaspao?

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 3566
3.11.2010 23:01:40   
selina
aaaaaaaaammmmmmmmmmmeeeeeeeeeelllllllllaaaaa pa djisi ti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3567
3.11.2010 23:02:02   
amela2208

a ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image a jauser posted image
amela je danas lose pa je dosla raju da pozdraviuser posted image user posted image user posted image

< Poruku je uredio amela2208 -- 3.11.2010 23:03:30 >

Sara&Mohammad

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 3568
3.11.2010 23:03:28   
aida.

hehehehhe, evo felix nije trudna, a pomijesa, tako da je ipak nesto u vazduhu user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala selina na lijepim zeljama.. aBd inashallah, samo da sve bude ok...
eh, aida., necu da ti kazem sto sam te spominjala... uobrazices seuser posted image user posted image user posted image user posted image   eh ja imija skoro redovno sama kupam i to je praaava avantura za njega, mene i sve moje kosti u tijelu.. sada me vala strah da se toliko saginjem preko kade, a ima i mashallah skoro 10 kg, pa mi je tesko i strah zbog trudnoce da ga drzim.. veceras ga je mama okupala.. moja mama.. kada je zavrsila, rekoh ''de, sad mene Bogati, nemam snage''... sinoc sam ga ja sama kupala i haman zeznula lijevi kuk.. jedva stajem na nogu cijeli dan.. popustice, polako :) jel nam drugar zaspao?

jest vala popio flasicu, ne bi mlijeka u sikama (valjda bude do kad se bude budio) user posted image popi flasicu i ne zaspa... ja ga pustila pjevo sebi u kreveticu i zakunja user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3569
3.11.2010 23:03:42   
idacha
amelaa, ti si  PRVA pomenuta u prethodnom postu, dakle makni te placljivkeeeeeeeeeee user posted image user posted image
user posted image user posted image

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 3570
3.11.2010 23:05:21   
idacha
hehehehe, aida., i moj Imi je abs tako zaspao.. pjevajuci sam sebi, dusa moja lijepa... ja poslije otisla da ga obidjem, on zagrlio svog medu i paja... njih dvojica su braca po RRuser posted image user posted image

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3571
3.11.2010 23:06:22   
idacha
amela, sto si lose, lutko? ja navikla na tebe zdravu i pozitivnu.. sta je bilo? ko diroooooooooooooooo????????

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3572
3.11.2010 23:08:59   
amela2208

amelaa, ti si  PRVA pomenuta u prethodnom postu, dakle makni te placljivkeeeeeeeeeee user posted image user posted image
user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image izvinjavam se, evo jedna u znak izvinjenjauser posted image
pusa svima uzas sam umorna odoh da spavamuser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3573
   [Obrisana poruka]
3.11.2010 23:09:31   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu idacha)
  Neposredna veza do poruke: 3574
   [Obrisana poruka]
3.11.2010 23:11:10   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna veza do poruke: 3575
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  141 142 [143] 144 145   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  141 142 [143] 144 145   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *