Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
pa zato sam ja tuzna sto nas nepominjes evo je pajki a ja malo dosla da vidim kako su moje trudnice i zenice i bebice,kako si mi ti???u kojoj si sedmici?? gdje nam je djug mali
hehehehehehehehe..... jesi otkacena... hehehehhehehhe.. pa, kada sam bila kod dr, prosle sedmice valjda, bila sam 4/5 sedmica... tek pocetak :) a Imi sava uveliko... okupala ga, jeo i zaspao ko beg se razbacao u kreveticu svom.. jel nam drugarica spava?
hehhehe asocira me na to posto si napisala r picanja kad su nam muzevi bili u nocnoj hahahhaha mala spava od pola devet valjda se nece buditi do jutra jer sam sad i ja horna za spavanja dok mi dodje muzic iz druge odmah idem u krevetac svoj.........znaci trudnoca je skroz mala hajd neka sa hajrom da protekne lijepo da nebude simptoma jakih pa sad ti ni spavanje ne bi godilo pokraj imija hehhehehe
idacha lutko moja nasmijes me kad niko ne moze SIGURNOST DA SI MAJKA JOS UVIJEK JEDNOM DJETETU KRALJICE!!! sta si me spominjala ja tebe vala stalno spominjem po dobrom Boga mi hehehe kako si mi?? Kukam ja veceras kako me boli stomak kaze meni mm mozemo mi poraditi na tome da te ne boli bar nekih 9 mjeseci nemoj reko ziv mi bio bar jos nekih 5 godina ako ne ofuli ooojjjj koje sam smajlije stavila Da, da moj pametnjakovic poceo da brblja poprilicno.. naucio je da "pljuje" odnosno sastavi usta i govori frrrrrrr i onda sve ispljuva...smijesno mu... ne znam kako da objasnim Helem crkla sam , prvi put sam ga SAMA okupala veceras... crkla sam... to sto sam sva mokra to je uobicajeno ali sto sam sva ukocena.... doduse i to je postalo uobicajeno
hehehehhe, evo felix nije trudna, a pomijesa, tako da je ipak nesto u vazduhu hvala selina na lijepim zeljama.. aBd inashallah, samo da sve bude ok... eh, aida., necu da ti kazem sto sam te spominjala... uobrazices se eh ja imija skoro redovno sama kupam i to je praaava avantura za njega, mene i sve moje kosti u tijelu.. sada me vala strah da se toliko saginjem preko kade, a ima i mashallah skoro 10 kg, pa mi je tesko i strah zbog trudnoce da ga drzim.. veceras ga je mama okupala.. moja mama.. kada je zavrsila, rekoh ''de, sad mene Bogati, nemam snage''... sinoc sam ga ja sama kupala i haman zeznula lijevi kuk.. jedva stajem na nogu cijeli dan.. popustice, polako :) jel nam drugar zaspao?
hehehehhe, evo felix nije trudna, a pomijesa, tako da je ipak nesto u vazduhu hvala selina na lijepim zeljama.. aBd inashallah, samo da sve bude ok... eh, aida., necu da ti kazem sto sam te spominjala... uobrazices se eh ja imija skoro redovno sama kupam i to je praaava avantura za njega, mene i sve moje kosti u tijelu.. sada me vala strah da se toliko saginjem preko kade, a ima i mashallah skoro 10 kg, pa mi je tesko i strah zbog trudnoce da ga drzim.. veceras ga je mama okupala.. moja mama.. kada je zavrsila, rekoh ''de, sad mene Bogati, nemam snage''... sinoc sam ga ja sama kupala i haman zeznula lijevi kuk.. jedva stajem na nogu cijeli dan.. popustice, polako :) jel nam drugar zaspao?
jest vala popio flasicu, ne bi mlijeka u sikama (valjda bude do kad se bude budio) popi flasicu i ne zaspa... ja ga pustila pjevo sebi u kreveticu i zakunja
hehehehe, aida., i moj Imi je abs tako zaspao.. pjevajuci sam sebi, dusa moja lijepa... ja poslije otisla da ga obidjem, on zagrlio svog medu i paja... njih dvojica su braca po RR