|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  139 140 [141] 142 143   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 0 -1 godine
1.11.2010 22:18:53   
š t a
ćao cure samo da vam se javim nemam vremena nizašta, imam majstore u kući i oko kuće sve je u neredu......... gradimo nešta svašta pa sam bez slobodnog vremena. nadam se da ste mi dobro i da bebice super napreduju, moj bebač raste i raste. Ako neko želi neka mi pošalju na PP podatke pa se vidimo na fejsu tako mi je lakše komunicirati. Pozdrav za bebice od mog Davidauser posted image

I Bog da ptici da nebom leti...
i skoljki da biser stvori...
a majci podari djecu da radja...
njen let beskrajima,
njene bisere oko srca..!
02.07.2010.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3501
1.11.2010 22:19:27   
idacha
evo ostalihuser posted image user posted image user posted image user posted image salim se...
kako ste nam danas? mi smo prilicno dobro.. proveli i mi dan vani u setnjicama... eh, kao je lijepo bilo.. aida., vala bas da hoce jos koji da ovakav biti, da se iskoristi pred zimu... mada, ja cula od sutra kisu najavljujuuser posted image
cubaj se prehlade, uzmi odmah vitamina C i tylol hot, meni je zakon.. i mene drzi jos prehlada, od Imija, ali se borima nekako.. cijedim limunaduuser posted image

21.04.2010. rodila se moja ljubav, moj zivot, moje sve...Imran moj..
28.06.2011. docekasmo drugog princa.... :)

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3502
1.11.2010 22:28:02   
lilix
IZVORNA PORUKA: Meri29

user posted image user posted image user posted image user posted image Osnivamo klub ponosnih mama/usamljenih zenauser posted image user posted image

i ja samo da se prijavim u ovaj klub... ako je članarina besplatna user posted image , kokuz sam (čekam ovu porodiljsku naknadu user posted image )

08.02.2007.
23.04.2010.
mama rodila svoje kolačiće

(odgovor članu Meri29)
Neposredna veza do poruke: 3503
1.11.2010 22:29:05   
aida.
ama sta je ovo jel samo ja spavam sa svojim cojkom user posted image user posted image user posted image nedam ja njemu od mene ni po koju cijenu... ne znam se onda ponasat u krevetu user posted image user posted image user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 3504
1.11.2010 22:29:23   
amela2208

vecer i od nas
mi i dalje vidimo x, y....z brzine brzanja i slicno uh ja sam na RRuser posted image user posted image user posted image malo sam se zanijela sa knjıgom bila pa reko da vıdım sta mı rade zenıce
veliko mahanje svimauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
zna li neko sta nam je sa kanitom nema je nesto u zadnje vrijemeuser posted image

< Poruku je uredio amela2208 -- 1.11.2010 22:30:18 >

Sara&Mohammad

(odgovor članu idacha)
Neposredna veza do poruke: 3505
1.11.2010 22:31:50   
lilix
amela kaniti je nešto Alona prehlađena; Alenko je dobro hB; vjerovatno od njih dvoje malo šta da stiže...

08.02.2007.
23.04.2010.

(odgovor članu amela2208)
Neposredna veza do poruke: 3506
1.11.2010 22:37:57   
amela2208
user posted image bas mi je zao, nemam vremena da udjem na fb, mada ni tamo je nema zadnjih dana cini i se.
aman skoro sva su djeca bolesna zadnjıh dana
lilix kako tvoja beba?
idacha samo setaj... trebat ce ti kondicije za druguuser posted image salim se naravnouser posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 3507
1.11.2010 22:44:27   
lilix
moja bebara hB dobro, a i mali klipan user posted image ; al sam ja zato malo, malo pa bolesna user posted image
kako tvoj curetak?

08.02.2007.
23.04.2010.

Neposredna veza do poruke: 3508
1.11.2010 22:46:24   
amela2208
97ljh
f-+33 Vv;
,,,,,=
36e2o 40, ;
666666

evo pozdravı od sareuser posted image user posted image

Sara&Mohammad

Neposredna veza do poruke: 3509
1.11.2010 22:48:00   
lilix
pa zar je još budna user posted image
evo za saru user posted image user posted image user posted image

08.02.2007.
23.04.2010.

Neposredna veza do poruke: 3510
1.11.2010 23:11:30   
amela2208
IZVORNA PORUKA: lilix

moja bebara hB dobro, a i mali klipan user posted image ; al sam ja zato malo, malo pa bolesna user posted image
kako tvoj curetak?

izvini lilix mislila sam da imas jednuuser posted image pa sam samo za nju pitalauser posted image Moj çuretak ne spava jos i evo je dere se, vristi od radostiuser posted image user posted image ma ona nam je nocna ptica sad je nahranila i eno je juri nedje.
hvala za bubamaru pravo je slatkauser posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 3511
2.11.2010 6:23:44   
lejlašh
Samo da se na brzake javimo na ovoj temi - danas aBd idemo na sunećenje user posted image . Nadam se da će sve proći dobro, čuvajte nam fige. Nisam cijelu noć oka sklopila, uhhh, samo da i to prođe

Merjem, 11.11.2007.
mamina sultanija
Arman, 23.07.2010.
mamin pasha

Neposredna veza do poruke: 3512
2.11.2010 8:29:17   
bebacha
Aida i ja sam s cojkom u krevetu.kaze moja ljubav mozes obadvoje djece dovest u krevet al ja iz njega neidemuser posted image user posted image user posted image
ja sam Alena vratila u krevetic,sad u 6 kad jede ostane kraj mene jer kad bi ga vraila nebi vise spavao.
stvarno mi fali u krevetu da se mazukimo al moja leda to nemogu trpit
mi opet idemo u hodnju
Lejla sretno,mi smo to davno odradili i nikakvi problema nije bilo

"Ako kaniš pobijediti, ne smiješ izgubiti."

(odgovor članu lejlašh)
Neposredna veza do poruke: 3513
2.11.2010 9:33:28   
samedi
Evo i mene,ja se probudila jutros u pola 7 i pozurila da nahranim,presvucem i sidjem i pravim dorucak kad tek skontam da nije pola 8 nego pola 7 user posted image U zadnje vrijeme sam bas postala zaboravna,desi mi se 100 kiksova,podjem negdje pa ne znam kud sam posla,ukljucim pogresnu ringlu,zaboravim fasciklu u kadicu ma haos sam,pojma nemam sto,nisam nesto nervozna i nasekirana,samo pustila mozak na pasu user posted image

Aida,kako si danas?Kako je prosla noc?

STA nek si nams e malo javila,ja te vec imam na fb,ali jako rijetko udjem tamo...

Idacha,kako si mi? Ima li simptoma vec? znaci Imi uskoro ide u svoju sobicu,sad je vec veliki djecak [sm=smiley1.

Lejla,sretno danas,da Sto bezbolnije prodje,javi nam se!!!

Stvarno gdje su melly i MaminaBeba?

Amela,bas sam i ja pomislila na tebe kad sam vidjela vijesti. Bila sam na TAksimu davne 2004 godine,tamo je bas guzva a i svi turisti posjecuju taj trg,bas mi zao ljudi...

Lilix user posted image user posted image i sve ostale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu bebacha)
Neposredna veza do poruke: 3514
2.11.2010 10:00:09   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: lejlašh

Samo da se na brzake javimo na ovoj temi - danas aBd idemo na sunećenje user posted image . Nadam se da će sve proći dobro, čuvajte nam fige. Nisam cijelu noć oka sklopila, uhhh, samo da i to prođe
sretno ma bit ce,to  sve dobro abduser posted image user posted image nemoj brinuti.
samedi jedel malenauser posted image user posted image
pusa za sve anel mi sjedi na krilu nemogu tipkat tesko s jednom rukomuser posted image

(odgovor članu lejlašh)
  Neposredna veza do poruke: 3515
2.11.2010 10:22:42   
rose 87
jutro,jeste mi nesto slabo aktivne na ovoj temi,mi smo dobro,izgleda da se vratilo nase spavanje do pola 8 ujutro,izlazimo setamo dok jos ima lijepih dana i tako
lejla puno srece javi nam se sa dobrim vijestima
saljemo vam pusice

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 3516
2.11.2010 10:41:34   
aida.
lejlash sretnooooo se ce bit ok vidjet ces...ja idem nes obavljat sa prijateljicom a prehlada me svezala pravo user posted image user posted image fino smo spavali... samo me strah da ne prenesem erolu prehladuuu user posted image user posted image

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 3517
2.11.2010 11:16:23   
lilix
lejlašh sretno user posted image

rose87 kako vi sada sa spavanjem po noći; ja sam izgleda definitivno odustala od odvikavanja od od noćnog podoja, samo se smorim, i sebe i nju i na kraju je ipak moram podojiti user posted image ; sad čim zaplače ja je na siku, za 5 minuta gotovo i nastavimo sa spavanjem

samedi kako Nejra, kako sada jede, ni meni Beri ova zadnja 3-4 dana slabo jede, očekujem da se danas sutra vrati u normalu user posted image

aida. ako ga dojiš ne bii trebalo on da se razboli, al ipak se trudi da okrećeš glavu od njegovog lica dok ne budeš bolje; želim ti brz oporavak user posted image

eh zaboravih napisati ona već sedmicu govori ta-ta i de-de i to tako se dere da mislim da je svi u zgradi čuju user posted image user posted image user posted image ; ja se slomih učeći je da kaže ma-ma, al to se ponekad čuje samo kad plače user posted image

Zoe virkaš, je li ti to krofnica ne da da pišeš???

< Poruku je uredio lilix -- 2.11.2010 11:17:21 >

08.02.2007.
23.04.2010.

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 3518
2.11.2010 11:21:22   
samedi
Hej drage,hvala vam sto pitate i sto ste se sjetile moje ljubicice user posted image user posted image user posted image user posted image ,pa da vam odgovori,jede sad,vratila se u normalu,juce je cak gotovo smazala citavu bananu,doduse najmanju user posted image i nakon toga popila malo vode pa 120ml mlijeka,jubi je mama user posted image ,sad sam je kupala,uziva sad u kupanju,uh kad se sjetim prijasnjeg vristanja... Skontala sam da bas moram dobro zagrijati prostoriju kad je kupam,ono 25 stepeni njoj ne odgovara za kupanje,vise voli da je topla soba i topla voda,pa se brcka user posted image ,eno je sad popila opet mlijeko i pajki ko bebauser posted image a meni dolaze neke zenice na kafu u 12 pa odo da sta spremim dok nisu dosle,keks,kolacici i sl. cujemo se user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 3519
   [Obrisana poruka]
2.11.2010 12:00:05   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu samedi)
  Neposredna veza do poruke: 3520
2.11.2010 13:21:44   
amela2208
zdravo zenske kao ste mi kakouser posted image user posted image user posted image  i user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image
mi smo nocas imali blagu temperaturi inesto je u snu plakalauser posted image user posted image Sad trenutno iztrazuje sve zivo, zabija se svudje i pravo je razmazena od saduser posted image user posted image user posted image user posted image ne mogu da vjerujem da dıdjete od 9 mjesecı moze bıtı ovako razmazeno. İ moram se pozaliti vise voli oca nego meneuser posted image user posted image user posted image user posted image
samedi drago mi je da cujem  dauser posted image jede dobro i da je sve u reduuser posted image user posted image user posted image
rose neka lopuze samo nek spava, nek se vratila na normalu mi se i dalje borimo sa nespavanjima do 2-3 al eto
lilix i moja 1000 put kaze tata-baba a mama jedva jednom i to kad nesto trazi
lejlash sretno na sunetu i sto prije da nam ozdravite
ostaleuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sara&Mohammad

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna veza do poruke: 3521
2.11.2010 19:44:19   
Leena
dame moje, ja bih vam se javila, ali imam esmu na krilu i lupa mi po laptopuuser posted image user posted image user posted image user posted image
mi iskoristavamo ovo malo lijepog vremena i skitamo cim dođem s poslauser posted image
Ljubimo vas ja i bubnjar mamin(odmakla sam laptop, pa sad lupa po stolu)user posted image

<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm)

*Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm)

Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm)

All I ever wanted
All I ever needed
Is here in my arms

Neposredna veza do poruke: 3522
2.11.2010 22:21:38   
ladyblue RR
da vas sve pozdravim. ja sam nova na ovoj temi...prije 2 dana sam rodila djevojčicu.
nadam se da ću od iskusnijih mama dobiti po neki savjet obzirom da mi je ovo prvo dijete pa nemam nekog iskustva.

(odgovor članu Leena)
Neposredna veza do poruke: 3523
2.11.2010 22:25:57   
Zoe
IZVORNA PORUKA: lilix

Zoe virkaš, je li ti to krofnica ne da da pišeš???

Hej ženice drage, ja mislila se javiti nakon Farine mjesečne vakcinacije za koju sam mislila da je juče al tek pada u četvrtak, malo se zabrojalauser posted image , hajde rekoh odjednom ću sve napisatiuser posted image user posted image
Lilix, neznam šta bih ti reklauser posted image user posted image Ovo moje čeljade se ne skida s ruku, ja sam danima kao pijanauser posted image , juče sam  zaspala i preskočila "čak" i Onura i  eherzaduuser posted image user posted image
Neznam kako vaša, al mojoj kao da je motor u guzi i nonamauser posted image , samo da je se gleda, da joj se priča i igra s njom, neda mi disati, sreća pa mužek ovih dana ranije dođe kući, inače bih već user posted image user posted image user posted image
Sada se brinem šta i kako da joj pravim, uspješno papamo voćne kašice, začinim ih sa 1 kašikom Hippovih rižinih pahuljica, slane tu i tamo, kako joj je ćeif, samo sad sam se zadeverala koliko bebe u nijovom periodu treba da uopće pojedu dnevno ml voćne i slane kašiceuser posted image
Npr. danas sam joj skuhala jabuku i krušku, dodala te rižine pahulje i kad sam sve lijepo izmiksala izašlo je jedno 100 ml, pojela je to na dvaput ( prvi put 70ml i bilo joj dosta)..Slane kašice izađe mi daleko više.. i to pojede nekih 70 ml i odustaneuser posted image , naravno sve je popraćeno dojenjem 1 h prije i 1h poslije kašica...
Dosada je papala bananu, krušku, jabuku, krompirić, mrkvicu, brokulu i karfiol..

Eee da vas pitam i za ove sokiće, dajete li vi mame koj ste počele sa dohranom svježe iscijeđene sokove svojim bebaramauser posted image
samedi, drago mi je da je bubica počela mljackati boljeuser posted image user posted image

Eee moja banda još nikoga ne zove, džabe što joj ja probi uši, mama, baba, njam, njam ništa od toga - samo se kezi i ko veli samo ti mama ponavljaj ko papigauser posted image user posted image  a mi kao da je ona velika - "sturismo " se pričajućiuser posted image  Zubića još nigdje, kad će - neznamo, a u donjoj vilici bijeli se već mjesec i pouser posted image
Odoh sada u rikverc da vidim novostiuser posted image

< Poruku je uredio Zoe -- 2.11.2010 22:26:57 >

Strpljenje je moć. S vremenom i strpljenjem i dudov list postaje svila.
Mudar čovjek s podjednakom mirnoćom prima pohvale i podnosi uvrede.
Naša mala slatka krofnica Farah došla mami i taji 30.04.10...a pahuljica Asli se pridružila 05.12.11.

(odgovor članu lilix)
Neposredna veza do poruke: 3524
   [Obrisana poruka]
2.11.2010 22:40:43   
Brisani uporabnik
[Sadržaj poruke je obrisan]

(odgovor članu Zoe)
  Neposredna veza do poruke: 3525
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  139 140 [141] 142 143   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  139 140 [141] 142 143   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *