idacha
|
zdravoooo.. evo da se na brzaka javimo i mi.. nas troje... hehehehehehe... samedi, mila, jos nema simptoma, hB.. kontam da je jos i rano, a i ne fae mi iskreno taman se razrahatila bila... a, i sa Imijem ja nisam imala nekih posebnih tegoba i simptoma, sem spavanja.. inshallah da i sada tako bude.. za Bambinu, bas mi je drago sto je pocela fino ruckiti.. ja sam nekako rahat kada vidim da mi Imi fino jede, znam da je ok ljubni nam princezicu aida., jesi li stucala danas? pomenula sam te bar stotinu puta Vidi ti naseg druga genijalca, mashallah.. ja se satra uceci Imija da izgovori ma-ma, ali nema sanse.. on gleda u moje usne, pokusava i on nesto promrmljati, pa me samo dohvati prsticima svojim i pocne vuci i cupati za usne.. jooooooooooj, mila, pretrpi bolove kako znas to ti je bar sigurnost da si mama jednom dijetetu jos uvijek kako si ti, kako prehlada? cuvaj se, draga.. Zoe, mila, kako si nam ti? kako nam je lopuzica maaala? ma, nkea je lopuza.. ja volim kad su curice lopuzice... bas zato sto su curice.. :) lilix, puno poljubaca i vama... vidim da se slusate :) to je najvaznije... sto se tice hrane, mi smo skoro sve probali i fino ruckimo.. ja Imiju ujutro isto dajem kasicu voca, dakle slatko, a za rucak slano.. izuzev sto on pomete bukvalno 20-300 grama... melly, mila, imas pp tj odmah ti sada pisem.. amelaa, iman, vještice, ..... ma sve vas puno jubimo, a novim drugaricama zelimo toplu dobrosdoslicu i nadamo se lijepom druzenju...