Leena
|
Evo nađoh malo živaca da ponovim barem dio posta Esma jutros bila strasno nervozna, jedva sam je ostavila, a morala na posao... zao mi bilo i nje i mame koja pored svih poslova mora i oko nje... ugl. u međuvremenu me mama nazvala da kaže da je sve ok, spava, pa odatle i zivci za novi post Masalla za bebice napredne . Mi cemo aBd sutra na vakcinu, pa i mi javljamo mjerice:). Cini mi se da ce uskoro i drugi zubic, bas je nervozna danima i nekakva maza... juce mi nije dala da je ispustim iz ruku, srecom, nisam radila, neko snimanje otkazano, pa sam imala dva dana samo za nju:) Samedi, selidba ide polako, nigdje kraja... Bas ne volim to, ali sada, hvala Bogu, idemo u svoje, pa se nadam da necemo opet uskoro seliti:). Ismijala sam se mm nekidan... On krecio i ja dolazim sve okrecemo osim stepenista, a na stepenistu pise: IMA LI KRAJA?! Vjestice, hocu i ja pp . A za postove, ovaj kopiram obavezno Lilix, javljaj reakcije na vakcinu, znas da su im uvijek iste, pa da znam sta me ceka Rose, a i ja sam dobila, ali ranije i jos evo 5. dan kao prvi, ne staje ni malo... ne znam sta je... A sta je tebi sa uhom bilo? Ja sam imala upalu usiju, oba u isto vrijeme prosli vikend, mislila sam da ce mi glava eksplodirati... Hvala Bogu, proslo je:). A i ja Esmu tada pustila sa nanom i dedom na izlet i 10 puta sam ih nazvala, na kraju mi je mm rekao da ih prestanem gnjaviti; kaze:"Ne znam sta ti je, svakako je svaki dan s njima kad si ti na poslu" Opet se nisam smirila dok se nisu vratili Ljubite bebare puno, puno!
<3 Ljubičica <3 21. 4. 2010. u 15:10h (3400g, 52cm) *Pahuljica* 7. 1. 2014. u 20:15 (3450g, 54cm) Macak mali 23.12.2015. u 21:20 (4100g, 57cm) All I ever wanted All I ever needed Is here in my arms
|