Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
hej rose fakat ne znam dje ti je tih 20 kila..mogla si bar djetetu vise dat cccc skrtico
jesul ti to trudnicke farmerke mnogo mi se svidjaju, dje si kupila...ja probavala jedno 5 sve neke slinave, svijetle, salvaraste..hocu fine tamne farmerke a nasla sam samo brate velike mi
hej rose fakat ne znam dje ti je tih 20 kila..mogla si bar djetetu vise dat cccc skrtico
jesul ti to trudnicke farmerke mnogo mi se svidjaju, dje si kupila...ja probavala jedno 5 sve neke slinave, svijetle, salvaraste..hocu fine tamne farmerke a nasla sam samo brate velike mi
jesu trudnicke, kupila ih na siranu
Rose,super izgledas! Stvarno, tih +20 kg se nevidi uopce. Jer kad kazes da si se udebljala 20kg,ja pomislim na gromadu od zene,a bas naprotiv...Super super,samo stomacic...
Rose,super izgledas! Stvarno, tih +20 kg se nevidi uopce. Jer kad kazes da si se udebljala 20kg,ja pomislim na gromadu od zene,a bas naprotiv...Super super,samo stomacic...
ne znam kako vama izgleda ali vaga kaze 90kg hajd ja se tjesim da ce bar 7 kg otici na porodu
prosetaj malo do sirana...to je stand s vanjske strane, i cini mi se jedini prodaje hlace i suknje za trudnice...ja sam kod njih kupila 2 hlaca i 1 kapri i svo ovo vrijeme ih nosim..uzela capri M i hlace L da se ne bacam u trosak kasnije i fino me sluze a cijena oko 30 KM za svaki komad odjece
A procjene težine prema UZV su jako jako neprecizne. Nedavno se rodila jedna očekivana sitnica, koja je, kad je izašla, vagala 4kg.
ma ja bih voljela da mi beba nije premala...lakse je sa njom kad se rodi ali bit ce sta bude, mozda UZ grijesi a mozda i ne, samo nek se ona migolji...neki dan smo na UZ vidjeli kako otvara okice, zmirka jer je gnjavimo i ne damo joj da spava
UZc ne može precizno izmjeriti ja sam sve ukupno do kraja dobila 13 kg, 2 dana prije porda beba procjenjena težina 3 400,a rodila se sa 3 700 nema veze tvoje dobijanje na težini sa bebinom težinom i ja sam tako slabo jela (sve mi se gadilo) a vidi koliku sam bebu rodila (velika jeza mene,ja sam mala žena )
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.