Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
evo ja dosla da se zalim nedavno mi svekar kupio 3 velika pakovanja pampers pelena active baby..pelene su ok,ne smrde mi kao prije ali kada god se beba ukaki sve prodje sa strana to je uzas,onda ga cijelog kupam,a da ne spominjem presvacenje stalno
mi koristimo pampers new born 1, imaju liniju i kada je plava znaci da je beba piskila. a bas smrde, cim se malena upiski one podju da smrde, ali to je isto ka alarm za presvlacenje. jos malo pa moramo mjenjet velicinu, ove su nam skoro pa male. a kada se dobro namjeste nista ne propustaju.
ja koristim pampers new born 1 a nisam pretjerano zadovoljna.nekad propuste a i smrde.dobila sam jedno pakovanje violete i eno ga skoro citavo katastrofa previse grube.neznam stavrno sa kojim bi pokusala al vidjet cu neke...
Prvo Pampers, onda, duuuugo, duuugo Baby Love iz DMa, kojim sam prezadovoljna, a zadnjim mjeseci Huggies, koje su mi takođe fantastične, ali zato što imaju motive Winnie Pooha, a moja velika cura u pelenama to želi. Ja, naravno, ispunjavam želje:)
Ja jos uvijek malenoj u kuci stavljam pamucne tetra pelene... E sada sam u dilemi jer izmedju nogu ide ona pelenaradi boljeg upijanja, a samim tim i rasiri nogice i izgleda kao siroko povijanje. Zna li neko do kada se to smije koristiti stah me zbog nogica i kukica da joj nece sta naskoditi?!
Ja sam koristila babylove pelene. Mislim, ne ja, nego Adrian Jednom prilikom smo na poklon dobili paket HAFU pelena i kad sam ga otvorila, unutra je bilo pola paketa babylove pelena(isti kvalitet, ista slika.. ), a druga polovica isti kvalitet samo drugacija slika nego kod babylove. Nakon toga smo poceli koristiti HAFU pelene i izuzetno sam zadovoljna njima. Čak prezadovoljna. Jako su mekane, ne propuštaju, a Adrian nikad nije imao osip. Ever.
Najeftinije su u IVI to je radnja koja je i uvoznik...nalazi se blizu stadiona...preko puta Katolicke crkve koja je na nekih par metara od stadiona samo pravo kod njih je paket 80 kom 20.50 km a ima i u svim vecim samoposlugama ,22 km..nadam se da ce naci pussa...
Najeftinije su u IVI to je radnja koja je i uvoznik...nalazi se blizu stadiona...preko puta Katolicke crkve koja je na nekih par metara od stadiona samo pravo kod njih je paket 80 kom 20.50 km a ima i u svim vecim samoposlugama ,22 km..nadam se da ce naci pussa...
i u nas ovdje bile su te cijene od 20,50km jojjjj hvala ti puno... on mora do nekog covjeka pa do suda da prevede neke papire, ma ne zanima me nek se snalazi samo nek mi donese koliko god paketa bude bilo
Ja jos uvijek malenoj u kuci stavljam pamucne tetra pelene... E sada sam u dilemi jer izmedju nogu ide ona pelenaradi boljeg upijanja, a samim tim i rasiri nogice i izgleda kao siroko povijanje. Zna li neko do kada se to smije koristiti stah me zbog nogica i kukica da joj nece sta naskoditi?!
pamucne tetra pelene stavljaj preko jednokratnih pelena, pampers ili koje vec koristis, a siroko povijanje ti je najbolja stvar i koristi ga dok ne odes na snimanje kukova bebi, kasnije sama odluci.
Kolacic nije to u pitanju. Mi smo davno prosli snimanje kukova. Nego ja njoj stavljam samo pamucne pelene umjesto jednokratnih kad smo kuci, a izmedju nogu ide ona pelena kao siroko povijanje, pa se piam da li joj sad moze sta skoditi kuicima?
Kolacic nije to u pitanju. Mi smo davno prosli snimanje kukova. Nego ja njoj stavljam samo pamucne pelene umjesto jednokratnih kad smo kuci, a izmedju nogu ide ona pelena kao siroko povijanje, pa se piam da li joj sad moze sta skoditi kuicima?
i moja prijateljica kod kuce stavlja te pelene jer je mala imala nekih osipa a i da ustedi... ja mislim da ne moze nista nastetiti uostalom svi smo mi na njima odhranjeni
Koristim Pampers pelene (ali samo ako pise da Turska proizvodi jer su iz Poljske grozne), i jednu na trokut tetra pelenu. Jel to dovoljno za siroko povijanje ili bih trebala jos i onu izmedju nogu?
P.S. I meni znaju cesto promociti sa strane kad kaki
< Poruku je uredio helena_7 -- 23.10.2010 23:56:44 >
Koristila pampers do prije mjesec dana ne znam nisu mi se pokazale bas najboljim , cesko se stalno po stomaku , i redovno mjenjam pelene malcu ali cesto bi propustile izmedju nogu...Pocela sam sa Libero prije mj dana i super su, mali se prestao ceskati, crvenilo nestalo...
koristim pampers, mada imam malu nedoumicu, od pocetka sam koristila pampers premium care, 1 i 2, sad sam medjutim vidjela da postoje i pampers new baby 2, zuto-zeleno pakovanje, pa jel ko to koristio i kakva je razlika izmedju tih premium care, jesu li one bolje, one su tanke i upijaju, ako ko ima iskustva s tim nek mi kaze...