Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
mi se odavno opet vratili pampersu i sad za sad su nam ok, ne propustaju, ne smrde kao recimo na pocetku broj 1 i 2. Ove vece izgleda ne smrde
baby love nam je bio sasvim ok do nedavno, ali eto, malo odlucili da promjenimo jer je pampers dosta tanji radi ovih vrucina, pa ko zna, mozda se na zimu opet vratimo baby love pelenama da nas griju
Ja sam sa curicom sve isprobala, srećom guza nije bila osjetljiva pa je mogla sve da podnese. Na kraju su mi se pokazale najbolje babylove, mada smo ponekad uzimali i Molfix i Hafu. Sad smo započeli opet sa Pampersom, međutim nisam zadovoljna jer moj pišonja baš sve zapiša, obavezno se ujutro probudi sav mokar. Moram opet iznova u isprobavanje, sljedeća je Violeta na redu, pa vidjećemo.
cijelu godinu smo koristili pampersice,ali cujem da libero nisu lose,jel zna netko gdje ih ima kupit i jel ih netko koristio?
Ja koristim pampers br.2 i uopste mi ne smrde,nemaju nikakvog mirisa.
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
Kad smo bili u Modrici nije bilo molfiksa i kupila sam pampers sleep&play br 4. Ne smrde one kad su ciste, ali kad prljavu pelenu bacim u kantu i poslije udjem u kupatilo uzasno smrdi. Uvjek odmah moram iznijeti smece.
Libero je svedska marka. ne znam da li ih ima kupiti u Bosni, ja nisam vidjela. ja sam ih isprobala i svaki put, svaka velicina koju sam isprobala su propustile. mozda nekoj bebi i mami bolje odgovaraju. mi koristimo pampers
Kad smo bili u Modrici nije bilo molfiksa i kupila sam pampers sleep&play br 4. Ne smrde one kad su ciste, ali kad prljavu pelenu bacim u kantu i poslije udjem u kupatilo uzasno smrdi. Uvjek odmah moram iznijeti smece.
jeste jest pampers smrde, mekane jesu ali kad se beba upiški taj smrad dođe kao alarm za presvlačenje, btw mi koristimo molfix i babylove, zavisno od sniženja.
muby upravu si ..mi smo prezadovoljni huggiess pelenama,a kada smo bili u Bosni,u dm-u je bilo snizenje violeta pelena,i ja kupim pakovanje krute su i imaju ruzan miris
Ja koristim Libero, trenutno i zadovoljna sam, pampers sam takodje koristila ali po noci posto se on vrti ili sta vec uvijek propuste sa strana....Sad cemo jos malo na bazen krenuti vidjela sam imaju pampers swim baby ili nesto u tom smislu pa cemo ih probati....
violeta su naaaaaaaaaaaaaaaajjjgooore pelene! FUJ! tako grube da ne znam kako iko moze da ih stavi bebi na guzu... mi koristimo pampers active baby jer sleep and play propuste...kad naletimo na Hafu uzmermo ih,,, mada su mi od pampersa najbolje premium care al su bas preskupe...
Jedno je kad pelene smrde a drugo kad one "propustaju" miris kakice! Nekad se desi da se osjeti miris,i ja tada odmah presvlacim bebu,to mi je kao alarm,bolje da je odmah presvucem nego da tako stoji u punoj peleni. Probala sam i violetu-ne valja,i pampers sleep-play e one su mmi se malo cule,pelene su mi smrdile kao plastika. A premiium care stvarno jeste najbolji,ali brate cijena
Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25 Prohodala 6.6.2011.<3 Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45
vidila sam neki dan u DM neke Alana(ili okat nesto) pelene pa jel neko koristi kak ive su mi koristimo lumpi i super su mi a i cijena je super.sedamdeset komada -dvadeset tri KM.(nerade mi brojevi
vidila sam neki dan u DM neke Alana(ili okat nesto) pelene pa jel neko koristi kak ive su mi koristimo lumpi i super su mi a i cijena je super.sedamdeset komada -dvadeset tri KM.(nerade mi brojevi
kakve su lumpi? ja nikad cula al bih probala... jel pripuste kad po noci? kod nas je to redovni problem... dosta pelena nam sa strane propusti jer se lopovcic vrti..
molim vas pomoc...da li ima igdje u sarajevu da se kupi ono jumbo pakovanje pampers ali po povoljnijoj cijeni,htjela bi kupiti za nekoga pa da vidim da slucajno nema razlike u cijenama u ovim nasim trznim centrima...hvala
ja ću uskoro postati mama aBd i bila sam odlučnije jasno , imaju neke aktiv, sleep and play i jos neke trece, a vidim da ovdje mnoge mamae hvale babylove pa cu se najvjerovatnije i ja odlučiti za njih