|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Koje pelene koristite?
5.8.2010 15:58:31   
I and my angel
Imam sina,tako da koristim Pampers za djecake. Prezadovoljna sam i ne bih ni pokusala da promijenim.

Prosječna žena uvijek je radije lijepa nego pametna, jer prosječna žena zna da prosječni muškarac bolje vidi nego što misli.

(odgovor članu amdi)
Neposredna veza do poruke: 1176
10.8.2010 13:53:32   
leona81
mi smo na babylove junior

29.04.2013-29.10.2013...184 days
For every day, I miss you. For every hour, I need you. For every minute, I feel you. Forever, I love you...

(odgovor članu I and my angel)
Neposredna veza do poruke: 1177
10.8.2010 14:44:26   
pocahontas
mi se odavno opet vratili pampersu i sad za sad su nam ok, ne propustaju, ne smrde kao recimo na pocetku broj 1 i 2. Ove vece izgleda ne smrde user posted image

baby love nam je bio sasvim ok do nedavno, ali eto, malo odlucili da promjenimo jer je pampers dosta tanji radi ovih vrucina, pa ko zna, mozda se na zimu opet vratimo baby love pelenama da nas griju user posted image

Bilježim se sa štovanjem

(odgovor članu leona81)
Neposredna veza do poruke: 1178
10.8.2010 15:34:23   
lejlašh
Ja sam sa curicom sve isprobala, srećom guza nije bila osjetljiva pa je mogla sve da podnese. Na kraju su mi se pokazale najbolje babylove, mada smo ponekad uzimali i Molfix i Hafu.
Sad smo započeli opet sa Pampersom, međutim nisam zadovoljna jer moj pišonja baš sve zapiša, obavezno se ujutro probudi sav mokar. Moram opet iznova u isprobavanje, sljedeća je Violeta na redu, pa vidjećemo.

Merjem, 11.11.2007.
mamina sultanija
Arman, 23.07.2010.
mamin pasha

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 1179
11.8.2010 13:17:53   
lavić Simba
user posted image user posted image MOLFIXuser posted image user posted image

mamina radost....moj mali djecak
03.10.2009.
prvi zubic sa 9.5 mjeseci
prohodao sa 11 mjeseci

(odgovor članu lejlašh)
Neposredna veza do poruke: 1180
2.9.2010 7:46:22   
mala86
cijelu godinu smo koristili pampersice,ali cujem da libero nisu lose,jel zna netko gdje ih ima kupit i jel ih netko koristio?

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu lavić Simba)
Neposredna veza do poruke: 1181
2.9.2010 11:56:32   
mimh
trenutno koristimo violetu i zasad smo zadovoljni

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 1182
2.9.2010 12:36:57   
samedi
IZVORNA PORUKA: pocahontas

mi se odavno opet vratili pampersu i sad za sad su nam ok, ne propustaju, ne smrde kao recimo na pocetku broj 1 i 2. Ove vece izgleda ne smrde user posted image

baby love nam je bio sasvim ok do nedavno, ali eto, malo odlucili da promjenimo jer je pampers dosta tanji radi ovih vrucina, pa ko zna, mozda se na zimu opet vratimo baby love pelenama da nas griju user posted image

Ja koristim pampers br.2 i uopste mi ne smrde,nemaju nikakvog mirisa.

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 1183
2.9.2010 13:00:57   
muby
Molfix zakonuser posted image user posted image

Kad smo bili u Modrici nije bilo molfiksa i kupila sam pampers sleep&play br 4.
Ne smrde one kad su ciste, ali kad prljavu pelenu bacim u kantu i poslije udjem u kupatilo uzasno smrdi. Uvjek odmah moram iznijeti smece.

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1184
2.9.2010 15:21:48   
Mammita
Libero je svedska marka. ne znam da li ih ima kupiti u Bosni, ja nisam vidjela. ja sam ih isprobala i svaki put, svaka velicina koju sam isprobala su propustile. mozda nekoj bebi i mami bolje odgovaraju.
mi koristimo pampers

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 1185
2.9.2010 15:40:54   
Dinkica
IZVORNA PORUKA: muby

Ne smrde one kad su ciste, ali kad prljavu pelenu bacim u kantu i poslije udjem u kupatilo uzasno smrdi. Uvjek odmah moram iznijeti smece.

jeste jest pampers smrde, mekane jesu ali kad se beba upiški taj smrad dođe kao alarm za presvlačenje, btw mi koristimo molfix i babylove, zavisno od sniženja.

Mamino pile se rodilo 12.02.2009

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 1186
2.9.2010 15:46:19   
reallove

IZVORNA PORUKA: muby

muby upravu siuser posted image user posted image ..mi smo prezadovoljni huggiess pelenama,a kada smo bili u Bosni,u dm-u je bilo snizenje violeta pelena,i ja kupim pakovanjeuser posted image user posted image krute su i imaju ruzan miris

"Majke se rađaju u istom trenutku kada i djeca. Ona prije toga nije postojala. Žena je postojala, ali majka, nikad. Majka je nešto potpuno novo"

Mamino sunce Ameen

11.08.2009. <3

(odgovor članu muby)
Neposredna veza do poruke: 1187
2.9.2010 15:56:02   
Visnja RR
Asji ce sutra 2g i 5 mjeseci ...jos smo na Pampersu activ baby 4 +...  iako imam preosjetljiv nos na mirise ja jos nisam osjetila da one smrde kad se upiski... a cesto to neko napise

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu reallove)
Neposredna veza do poruke: 1188
2.9.2010 16:03:04   
Anoniman
Ja koristim Libero, trenutno i zadovoljna sam, pampers sam takodje koristila ali po noci posto se on vrti ili sta vec uvijek propuste sa strana....Sad cemo jos malo na bazen krenuti vidjela sam imaju pampers swim baby ili nesto u tom smislu pa cemo ih probati....

(odgovor članu Visnja RR)
  Neposredna veza do poruke: 1189
2.9.2010 16:06:59   
almicch
user posted image user posted image user posted image Molfix user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ponekad Pampers , a Violeta - NIKAKOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

;)) I can''''t hear you over the sound of how amazing I am !!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) ;))))

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 1190
2.9.2010 16:33:00   
aida.
violeta su naaaaaaaaaaaaaaaajjjgooore pelene! FUJ! tako grube da ne znam kako iko moze da ih stavi bebi na guzu... mi koristimo pampers active baby jer sleep and play propuste...kad naletimo na Hafu uzmermo ih,,, mada su mi od pampersa najbolje premium care al su bas preskupe...

14.03.2010. :-) Erol

(odgovor članu almicch)
Neposredna veza do poruke: 1191
3.9.2010 12:15:30   
samedi
Jedno je kad pelene smrde a drugo kad one "propustaju" miris kakice! Nekad se desi da se osjeti miris,i ja tada odmah presvlacim bebu,to mi je kao alarm,bolje da je odmah presvucem nego da tako stoji u punoj peleni. Probala sam i violetu-ne valja,i pampers sleep-play e one su mmi se malo cule,pelene su mi smrdile kao plastika. A premiium care stvarno jeste najbolji,ali brate cijena user posted image user posted image

Moja ljubicica-bubicica N. 5.5.2010. 2850gr 51cm 18:25
Prohodala 6.6.2011.<3
Bubamara A. je stigla 15.11.2012. 3400gr 55 cm 02:45

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1192
3.9.2010 15:41:57   
Sonja
vidila sam neki dan u DM neke Alana(ili okat nesto) pelene pa jel neko koristi kak ive su
mi koristimo lumpi i super su mi a i cijena je super.sedamdeset komada -dvadeset tri KM.(nerade mi brojeviuser posted image

Adin- 1.5. 2009
07:30h 3500g 55cm
pile moje pametno

Arian- 8.12.2011 - 29.03.2012 :(((
17:00h 4000g 55 cm
Smjesko moj uvijek ces biti moj ponos,moj borac i moja najveca ljubav

Darian 27.05.2013
16:40h 4150g 56cm
Nase sunce

(odgovor članu samedi)
Neposredna veza do poruke: 1193
3.9.2010 16:12:35   
aida.

IZVORNA PORUKA: Sonja

vidila sam neki dan u DM neke Alana(ili okat nesto) pelene pa jel neko koristi kak ive su
mi koristimo lumpi i super su mi a i cijena je super.sedamdeset komada -dvadeset tri KM.(nerade mi brojeviuser posted image

kakve su lumpi? ja nikad cula user posted image al bih probala... jel pripuste kad po noci? kod nas je to redovni problem... dosta pelena nam sa strane propusti jer se lopovcic vrti..

(odgovor članu Sonja)
Neposredna veza do poruke: 1194
3.9.2010 16:17:48   
*pcelica*
Lumpi su mercatorove ja ih nisam nikad koristila ali sam cula da ih par mamica hvali. Ja sam vjerna dm-ovim babylove user posted image

<3. 20. 07. 04
<3. 27. 12. 09
<3. 03. 11. 15

(odgovor članu aida.)
Neposredna veza do poruke: 1195
3.9.2010 17:17:51   
aida.
nisu lose ni meni babx love samo sto su debele sad za ljeta...

(odgovor članu *pcelica*)
Neposredna veza do poruke: 1196
6.9.2010 11:38:20   
navi
ja koristim violetu,meni su extra!sa starijom djevojcicom sam koristila pampers sleep and play,al su violeta puno povoljnije i vise i dodje!

(odgovor članu Bosanka)
Neposredna veza do poruke: 1197
6.9.2010 13:54:16   
lavić Simba
MOLFIX najbolje sve probali ali on je zakonuser posted image

mamina radost....moj mali djecak
03.10.2009.
prvi zubic sa 9.5 mjeseci
prohodao sa 11 mjeseci

(odgovor članu navi)
Neposredna veza do poruke: 1198
6.9.2010 22:13:05   
bebaa
molim vas pomoc...da li ima igdje u sarajevu da se kupi ono jumbo pakovanje pampers ali po povoljnijoj cijeni,htjela bi kupiti za nekoga pa da vidim da slucajno nema razlike u cijenama u ovim nasim trznim centrima...hvala

(odgovor članu lavić Simba)
Neposredna veza do poruke: 1199
27.9.2010 19:12:05   
mrkva
 ja ću uskoro postati mama aBd i bila sam odlučnije jasno , imaju neke aktiv, sleep and play i jos neke trece, a vidim da ovdje mnoge mamae hvale babylove pa cu se najvjerovatnije i ja odlučiti za njih

(odgovor članu bebaa)
Neposredna veza do poruke: 1200
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  46 47 [48] 49 50   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *