m.i.n.a.
|
Jutric.. Voljena cestitke i od nas,sve najljepse tebi i tvojo bebici zelimo pa nam se javi... Nana i mynxlee nadam se da ce to biti sve kako trba,znam dse oduzilo pred kraj al sad ce bebice,samo hrabro.. Gagach,ma nek si tinama dobro i tvoja beba..a spol ce se vidjeti,nek nema kontrakcija i da je u globalu sve ok,a vala drugacije nije ni moglo poslije svih onih silnih terapija koje si poslusala Esmina mama bravo za 4D,vjerujem da je bilo zanimljivo..znaci sincic je..kako nam je Esma,jel primjetis promjene kod nje zbog brace.. Sunce,sunce...poceo muzic radit pa jel neobicno..vjerujem da je caj dosadio ali...ako nista promjeniokus ponekad,moze i bez brusnice djelovat,samo pazi koji ces.. Mrkva pa i ti si nam brzo..joj ko ce nas sve pohvatat..retpostavljam da si uzbudjena u ocekivanju.. Rimljanko pa kako si mi ti,ima li kakvih promjena,desavanja..javljal se tvoja bebica..kod mene na smjene se javlja al kad se javi tad dobro izlupa,neku vece se nastimala nekako cudno a ja lezim na strani ma svu me iskakilj,valjda se protegne i tacno skakilja.. Mediiiii...di si nam ti..kako fax,moze li se durat..ti opalila po kiviju,ja vala ne znam sta bih mogla reci da mi se ko trudnici baska razilo..nekad nesto nadode d mi je,al uvijek ostane da tad pojedem i ondakad naumpadne..al od voca zato od pocetka najbolje mi sjedaju jabuke,sad sam donijela iz Ze domacih sa vikendice.. Rose..kuburis sa pritiskom..cuvaj nam se draga i slusaj doktora..znam da ti svi govore ono da ima jos malo.izdrzi..al nista drugo ne preostaje,slusat savjete i pridrzavat ih se i onda ce sve biti dobro... Laro...jel sve spremno za iseljenje...kako se osjecas,ima li kakvih promjena.. Almaa,Sara,Mamin cvjetic,TaurusLadybly..i sve ostale vliki pozz u oom maglovitom jutru.. Svima koje su se pridruzile nasem malom drustvu dobrododlica velika Evo imi se vratili iz Ze,muzic sa puta,pa sm odahnula...najljapse j vala u svojoj kuci,bas sam se privikla..jest da imam vesa oblak za pranje al sve ce se to srediti..evo pogacica gotova,moglo bi se sta i pojest..joj dle sam tako tako jela,i neredovno pa me bila stolica pritisla al zato sinoc sljive pred sebe i pomoglo..donije sam par stvarcica za bebu,benkica i maicica pa sam sva happy.. idem se ja jos podvic pod jorgan,budit muzica..bas se neka magla ne dize..
< Poruku je uredio m.i.n.a. -- 22.10.2010 9:32:43 >
|