m.i.n.a.
|
Jutro... Ida dobro nam dosla,vidjeces da ces sigurno dobiti savjeta brdo korisnih jer smo sve imale neke situacije i probleme..vidis da nas masalah ima.. Rimljanko evo mene sa bolovima..juce sam oprala sudje i napravila kolac,prostrla ves i vjeruj da su mi da su mi se ledja ukocila..tacno kao sto ti opisa,na ledjima vec odavno ne spavam jedino slucajno da se zadesi al osjetim odmah pritisak i tezinu..tako da ja na stranu spavam mada i to ukoci..pozelila sam se dobro protegnut ali sipak... Vi izabrale krevetice,da sam kupovala mozda bih i ja ovakav,bar po slikama koje sam vidjela i nesto u prodavnicama ovi djeluju super..moze li se spustat ova jedna strana..inace ja cu uzeti od sestre krevetic najvjerovatnije,ovaj put sam imala dosta stvari pa nisam mogla sve u auto stavit ali sljedeci put ili dovlacim ili kupujem..ove gatke valja nevalja me ne zanimaju,nemogu se osloniti na to da po snijegu hodam od prodavnice do prodavnice sa stomakom..dotad sve kupit i ostavit,samo bih pranje i peglanje ostavila za pred kraj.. Taurus draga nek si vala i to izvirila napolje,sigurno je prijalo.. Rose ti rijesila da nas napustis cim prije..navrati nam ponekad sa savjetima i idejama..mi smo vecina jos do 2011.. Sailormoon ti pravo spremna,jos dok se doticna princeza odluci pridruzit vam se sve ce biti na svom mjestu..koliko god sam na pocetku jedva cekala da vidim stomak i da krenu udarci i bilo koje vidljive promjene..sad jedva cekam i tih par dana pred porod,mada kad se priblizi znam da ce biti guto.. Esmina..sta da ti kazem..oblak vesa imam,dvije masine oprane a imam jos ukljuciti,plus na ruke..mozda u nedjelju bar dio se odlucim..Esmica je ko med medeni..i da znas ja se ne brinem kako ces s eti snaci jer znam da ces se super snaci..eto ti sad..hehehehe.. Ja juce gledam slike sa mora,tad se stomak samo nazirao..al ko bez sminke a Bog dao mrsavije sam gradje,sama sebi sam izgledala ko dijete a jos kad pogledam u danasnji stomak i ono lice plus dijete u rukama morala sam se i nasmijat..faze placa su me prosle,prije su bile rodovne i po par dana,ma sta plac ja jecala i to sve zbog neke gluposti pa bi dodji do tog da ja necu nista znat sa bebom,necu se znat poroditi,jednom sam izvalila da me beba nece voljeti i tad je mm rekao zeno hajd se umij malo,ja cu nam kafu staviti..sad se tome smijem..inace mm kaze da opcenito sam vedrija i bolje raspolozena nego prije trudnoce,ja sam malo teske naravi,tvrdoglavai na svoju ruku a sad,izuzev ponekad,on bi mene stalno trudno gledao..hoce al malo sutra.. Ja cu u ponedjeljak na UZ pa sam sva sretna,ovo je prvi UZ da me malo i strah jer tek ovaj mjesec ja osjetim bolove u ledjima,nekad me stomak zigne..znam da je sve to normalno al eto obraduje kad cujem da je sve ok..tad cu znati i jel sin ili kcerka i trebala bih je pitati moze li mi dati slicicu da mm vidi,jer u DZ on ne moze ici..usput,zna li iko moze li se to dobiti.. eto drage..zelim vam lijep vikend da se odmorite,naspavate,uzivate sa vasim muzicima i bebicama..
|