Rimljankaa
|
Eh tako... Napravih i ja kolac... Vala odavno nisam,ljencina prava. Malo sam probala,jos da se stisne u frizderu pa bujrum!!! :) Esmina, gledala sam album Esma ti je masallah preljepa. Bas preslatka djevojcica. A i ti si mi Boga mi bas fina :))) A cmizdra sam ti bila prava,a nisam odavno,hahaha... U pocetku je redovno bilo svaki dan.. I kad sam sama..samo bi pocela plakati bez razloga! Od svih strahova,uzbudjenja ja se samo rasplacem. Sunasce sta si se razljenila! Nemas baja,osjecas se dobro,rodices aBd curicu kako si zeljela i gdje je problem...Hajde,hajde pokreni se malo... :))) Sto se tice stvari valja ili ne valja uzimati,ja puno i nemislim o tome. Jednostavno treba prije poceti kupovati.Jer za djete treba 1000 stvari,pa je bolje ranije pripremiti bar ono osnovno,a i bolje je kad se kupuje malo po malo radi finansija. Tesko je cekati sve zadnji mjesec pa kupiti odjednom,ovako kad se rasporedi puno je lakse... A za oticanje,ja mislim da je normalno. Neke zene pocnu oticati ranije,neke kasnije,a neke ja mislim nikako... Noge u vis... :) Ja jos nemam problema s otocima...Jos se nejavljaju... Esmina mamo....Mama,mama..blago tebi pa ti je blizu!!! Uh,i ja imam peglati,jos od prekljuce stoji,gleda onaj ves mene-gledam ja njega ali nikako da se pocnemo druziti...Ako se sad budem mogla nakaniti... Ili cu nokte lakirati,hahaha... A musko ili zensko?! Hmmm,pa zar to gotovo nije isto? Beba je beba! Ti sa iskustvom pa se bojis,a sta bi mi bez iskustva trebale?! Felix bas ti hvala! Ma vidjela sma lijepe dekice one debele.. i to sarene s nekakvim likovima, bas kao sto akzes za izaci. I bas su debele,kao jorgancic,a od plisa mekane. Pa sam kontala tu uzeti sad bar jednu,da imam kad ponesem negdje djete,do auta ili negdje...I mislila sma kupiti jos dvije te tanje ono da imam za kuci za pokriti u pocetku,a kasnije i za kolica. Pa ako bude jos trebalo kupovacu kasnije. A sto kazes dobijace se i od ljudi koji budu dolazili,ali opet moram kupiti sto mi treba,ne mogu cekati da mi neko donese.. A ti cuvaj te stvarcice,za Anelovu bracu ili seku ako Bog da. Da ne kupujes dva puta. A takve smo,ja bi sad sve pokupovala,a znam da pola necu iskoristiti.
|