|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
21.10.2010 19:39:00   
esmina i bebina mam
sunce ja maloprije nesto razmisljam da mi nije trudnoca starija od one koju oni racunaju pa ako bude mozda se i sretnemo

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 926
21.10.2010 19:40:50   
sunce27
A ko ce to znati, po tome kada ti ides u bolnicu moguce je da se sretnete jer i ona ce tada aBd...

Neposredna veza do poruke: 927
21.10.2010 19:42:29   
esmina i bebina mam
Po meni je to 23.11

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 928
21.10.2010 19:44:26   
sunce27
A po njima???

Neposredna veza do poruke: 929
21.10.2010 20:02:46   
rose
IZVORNA PORUKA: dada83

Rose meni na svakom pregledu mjere i pritisak i zadnji put je bio 140/90 ali doktorica nije nista rekla niti mi je dala nesto za pritisak, vjerovatno je to normalno u trudnoci da bude malo povisen. Tako nemoj da se sikiras puno,

hvala  user posted image vjerovatno to ima smisla...kako mi rece danas da se javim tek ako bude 150/100 i vise

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu dada83)
Neposredna veza do poruke: 930
21.10.2010 21:06:59   
voljena
curte moje
ja više nisam 2 u 1
rodila sam javim vam detalje kad budem mogla tipškat
pusaaa

Ja imam sebi dva dječaka!!! Nek su mi živi i zdravi!!!

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 931
21.10.2010 21:15:10   
gagach
IZVORNA PORUKA: voljena

curte moje
ja više nisam 2 u 1
pusaaa
aaaaaaaaaaaaaaa kako divna vijest!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image CESTITAM TI OD SRCAuser posted image   i nadam se da je sve proslo u najboljem redu...uzivaj sa svojom bebicom i ljubi je u tabanic od meneuser posted image user posted image  jedva cekam da nam napises detalje....

< Poruku je uredio gagach -- 21.10.2010 21:18:47 >

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu voljena)
Neposredna veza do poruke: 932
21.10.2010 21:33:09   
Almaa
IZVORNA PORUKA: gagach

curte moje
ja više nisam 2 u 1
pusaaa
aaaaaaaaaaaaaaa kako divna vijest!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image CESTITAM TI OD SRCAuser posted image   i nadam se da je sve proslo u najboljem redu...uzivaj sa svojom bebicom i ljubi je u tabanic od meneuser posted image user posted image  jedva cekam da nam napises detalje....

pridružujem se cestitkama, neka je bebica živa zdrava i sretnauser posted image user posted image user posted image user posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 933
21.10.2010 21:41:07   
rose

curte moje
ja više nisam 2 u 1
pusaaa

evo je prva jesenja beba da znamo...user posted image user posted image user posted image cestitke i sve najbolje user posted image user posted image

jos samo da ajnur javi user posted image

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu voljena)
Neposredna veza do poruke: 934
21.10.2010 21:47:21   
dada83
Cestitam , hvala bogu kutarisa se ti... Samo nek je sve proslo kako treba i neka je beba ziva i zdrava a i ti... Puno poljubaca za tebe i tvoju bebacu

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 935
21.10.2010 22:22:49   
neda 30
Voljena čeeeeeeesstiiiiiiikkeeeeeeeeeee i od nasuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .bebači sretan i dug život!!!!!!!!

(odgovor članu dada83)
Neposredna veza do poruke: 936
21.10.2010 22:33:40   
Rimljankaa
Voljena cestitam!!!!!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tebi brz oporavak,a bebici ,koja je kako vidim malo pozurila, dug i zfrav zivot!!!!

(odgovor članu neda 30)
Neposredna veza do poruke: 937
21.10.2010 22:37:12   
esmina i bebina mam
voljena user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image cestitam ti draga pa kad smognes snage i vremena da nam udetaljises

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu Rimljankaa)
Neposredna veza do poruke: 938
21.10.2010 22:37:54   
esmina i bebina mam
IZVORNA PORUKA: sunce27

A po njima???

sunce tada trebam u bolnicu jer je termin 30.11.

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 939
21.10.2010 22:41:42   
naidica
voljena cestitam i sve najbolje tebi i bebici!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

Neposredna veza do poruke: 940
21.10.2010 22:42:31   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: gagach

jao sto ste se vi danas raspisaleuser posted image
evo samo da se brzinski javnem i ja. UZ je prosao super...bebi raste i migolji se...nismo vidjeli sta jeuser posted image  al nema vezeeee...drugi put.
Inace posteljica je i dalje nisko i sve mi se cini da nece ici gore....a nadala sam se....medjutim nije nista strasno...ne moram mirovati samo standardno malo vise voditi racuna...i da...nema kontrakcijauser posted image

nadam se da ste mi vi sve dobro i saljem vam muchos besosuser posted image

ići će ona gore, ne brini. do 24. sedmice se ona diže. kod mene se isto tako podigla. samo nemoj da dižeš nešto teško i sve će biti ok.

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 941
21.10.2010 22:47:44   
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Nana84

Ja se nisam još porodila, ali očekujem i iščekujem svaki dan user posted image user posted image Termin je sutra, sada me trenutno malo boli stomak- kao da trebam dobiti menstruaciju i krsta pomalo bole, ali nisu jaki bolovi, možda se pojačaju u toku noći- daj Bože. Jedva čekam svoju bebu, samo da bude živa i zdrava.  Danas je jednu trudnicu sa ctg-a poslalo u bolnicu- slabi otkucaji bebinog srca na nalazu a termin joj u nedjelju-uh, nasekirala sam se. MOja je aktivna hvala Bogu- danas je na desnoj strani nogu isturila, to je grba velika bila na stomaku. Ja je milujem a ona sve trza nogicom user posted image duša moja. Žene koje se trebaju uskoro poroditi, bole li vas grudi? Mene baš bole, kao da sam u pms-u user posted image
pusa svima velika i čuvajte mi fige
ako se ne porodim, javim se opet sutra user posted image

meni je termin sljedeći ponedjeljak i još ništa se ne dešava. beba skače kao da se ne misli roditi...user posted image

(odgovor članu Nana84)
Neposredna veza do poruke: 942
21.10.2010 22:50:30   
ladyblue RR
voljena, čestitke i najljepše želje tebi i tvojoj bebiciuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 943
21.10.2010 23:19:18   
mynxlee
Voljena, iskrene cestitke.

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu ladyblue RR)
Neposredna veza do poruke: 944
21.10.2010 23:24:09   
mynxlee
Drzimo ti fige i uz tebe smo. Meni je termin u nedelju, a i ja ocekujem svaki dan. I mene ledja malo bole i bas se osjecam umornom i teskom.

Zelim ti puno srece na porodu. Da prodje brzo i lako i da sto prije uzivas sa svojim andjelom. Zelim ti sve ono sto zelim i sama sebi user posted image

IZVORNA PORUKA: Nana84

Ja se nisam još porodila, ali očekujem i iščekujem svaki dan user posted image user posted image Termin je sutra, sada me trenutno malo boli stomak- kao da trebam dobiti menstruaciju i krsta pomalo bole, ali nisu jaki bolovi, možda se pojačaju u toku noći- daj Bože. Jedva čekam svoju bebu, samo da bude živa i zdrava.  Danas je jednu trudnicu sa ctg-a poslalo u bolnicu- slabi otkucaji bebinog srca na nalazu a termin joj u nedjelju-uh, nasekirala sam se. MOja je aktivna hvala Bogu- danas je na desnoj strani nogu isturila, to je grba velika bila na stomaku. Ja je milujem a ona sve trza nogicom user posted image duša moja. Žene koje se trebaju uskoro poroditi, bole li vas grudi? Mene baš bole, kao da sam u pms-u user posted image
pusa svima velika i čuvajte mi fige
ako se ne porodim, javim se opet sutra user posted image

Jedina pahuljica koja je sletila 21.12.2008. godine, sletila je u moje narucje i zove se Ivan.

S jesenjim liscem dosla je i Antea 28.10.2010. i sletila u mamine ruke.

(odgovor članu Nana84)
Neposredna veza do poruke: 945
21.10.2010 23:25:17   
sunce27
voljena sve najljepse od user posted image tebi i bebici zelim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mynxlee)
Neposredna veza do poruke: 946
22.10.2010 0:14:08   
esmina i bebina mam
Ma odoh  spavati

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 947
22.10.2010 0:17:42   
sunce27
Hajde vec je vrijeme heheh vala cu i ja jos malo samo dok moj muzek dodje sa posla...

Ti si srebro, ti si zlato i bogatstvo kojeg nema
mog života smisao si moja bebo malena
02.03.2011. Emina

Rijad nam stigao 11.10. 2012 .

Neposredna veza do poruke: 948
22.10.2010 0:21:14   
isabella
voljena sve najbolje zelim tebi i bebici neka je sretno i u zdravlju....................joj daje i meni,,,,,,,,,user posted image user posted image user posted image

Naida 25.04.2010.g dusa moja

Priroda nije fer! Psima nije dala mogucnost da govore, dok neki ljudi odlicno laju.

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 949
22.10.2010 0:42:39   
mrkva
 I ja se pridružukem čestitkama i lijepim željama, sve najljepše ti želimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabella)
Neposredna veza do poruke: 950
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  36 37 [38] 39 40   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *