Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 21.10.2010 20:02:46
rose
IZVORNA PORUKA: dada83
Rose meni na svakom pregledu mjere i pritisak i zadnji put je bio 140/90 ali doktorica nije nista rekla niti mi je dala nesto za pritisak, vjerovatno je to normalno u trudnoci da bude malo povisen. Tako nemoj da se sikiras puno,
hvala vjerovatno to ima smisla...kako mi rece danas da se javim tek ako bude 150/100 i vise
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 21.10.2010 21:15:10
gagach
IZVORNA PORUKA: voljena
curte moje ja više nisam 2 u 1 rodila sam javim vam detalje kad budem mogla tipškat pusaaa
aaaaaaaaaaaaaaa kako divna vijest!!!!! CESTITAM TI OD SRCA i nadam se da je sve proslo u najboljem redu...uzivaj sa svojom bebicom i ljubi je u tabanic od mene jedva cekam da nam napises detalje....
< Poruku je uredio gagach -- 21.10.2010 21:18:47 >
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 21.10.2010 21:33:09
Almaa
IZVORNA PORUKA: gagach
IZVORNA PORUKA: voljena
curte moje ja više nisam 2 u 1 rodila sam javim vam detalje kad budem mogla tipškat pusaaa
aaaaaaaaaaaaaaa kako divna vijest!!!!! CESTITAM TI OD SRCA i nadam se da je sve proslo u najboljem redu...uzivaj sa svojom bebicom i ljubi je u tabanic od mene jedva cekam da nam napises detalje....
pridružujem se cestitkama, neka je bebica živa zdrava i sretna
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 21.10.2010 22:42:31
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: gagach
jao sto ste se vi danas raspisale evo samo da se brzinski javnem i ja. UZ je prosao super...bebi raste i migolji se...nismo vidjeli sta je al nema vezeeee...drugi put. Inace posteljica je i dalje nisko i sve mi se cini da nece ici gore....a nadala sam se....medjutim nije nista strasno...ne moram mirovati samo standardno malo vise voditi racuna...i da...nema kontrakcija
nadam se da ste mi vi sve dobro i saljem vam muchos besos
ići će ona gore, ne brini. do 24. sedmice se ona diže. kod mene se isto tako podigla. samo nemoj da dižeš nešto teško i sve će biti ok.
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 21.10.2010 22:47:44
ladyblue RR
IZVORNA PORUKA: Nana84
Ja se nisam još porodila, ali očekujem i iščekujem svaki dan Termin je sutra, sada me trenutno malo boli stomak- kao da trebam dobiti menstruaciju i krsta pomalo bole, ali nisu jaki bolovi, možda se pojačaju u toku noći- daj Bože. Jedva čekam svoju bebu, samo da bude živa i zdrava. Danas je jednu trudnicu sa ctg-a poslalo u bolnicu- slabi otkucaji bebinog srca na nalazu a termin joj u nedjelju-uh, nasekirala sam se. MOja je aktivna hvala Bogu- danas je na desnoj strani nogu isturila, to je grba velika bila na stomaku. Ja je milujem a ona sve trza nogicom duša moja. Žene koje se trebaju uskoro poroditi, bole li vas grudi? Mene baš bole, kao da sam u pms-u pusa svima velika i čuvajte mi fige ako se ne porodim, javim se opet sutra
meni je termin sljedeći ponedjeljak i još ništa se ne dešava. beba skače kao da se ne misli roditi...
RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece... 21.10.2010 23:24:09
mynxlee
Drzimo ti fige i uz tebe smo. Meni je termin u nedelju, a i ja ocekujem svaki dan. I mene ledja malo bole i bas se osjecam umornom i teskom.
Zelim ti puno srece na porodu. Da prodje brzo i lako i da sto prije uzivas sa svojim andjelom. Zelim ti sve ono sto zelim i sama sebi
IZVORNA PORUKA: Nana84
Ja se nisam još porodila, ali očekujem i iščekujem svaki dan Termin je sutra, sada me trenutno malo boli stomak- kao da trebam dobiti menstruaciju i krsta pomalo bole, ali nisu jaki bolovi, možda se pojačaju u toku noći- daj Bože. Jedva čekam svoju bebu, samo da bude živa i zdrava. Danas je jednu trudnicu sa ctg-a poslalo u bolnicu- slabi otkucaji bebinog srca na nalazu a termin joj u nedjelju-uh, nasekirala sam se. MOja je aktivna hvala Bogu- danas je na desnoj strani nogu isturila, to je grba velika bila na stomaku. Ja je milujem a ona sve trza nogicom duša moja. Žene koje se trebaju uskoro poroditi, bole li vas grudi? Mene baš bole, kao da sam u pms-u pusa svima velika i čuvajte mi fige ako se ne porodim, javim se opet sutra