|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Razgovori u ocekivanju bebe (oktobar-dece...
21.10.2010 14:10:56   
rose
IZVORNA PORUKA: medi87

A ne bih ni ja nema sta ne radim, ma meni ni persun nije pomogao, nema sta nisam pila čak i čaj od peteljki trešanja, mozes misliti,

koliko ja znam persun se ne pije u trudnoci jer moze izazvati pobacaj

13.11.2010. u 04.35, docekali nasu princezu, nas ponos i srecu najvecu :)))

18.08.2015. u 21:53 docekali nasu princezu br 2, garavu malu lavicu :))

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 901
21.10.2010 14:15:57   
dada83
caooo, taurus ja tek sad primijetih da su nam termini vrlo blizu,  razlika je u 4 dana.
Rose meni na svakom pregledu mjere i pritisak i zadnji put je bio 140/90 ali doktorica nije nista rekla niti mi je dala nesto za pritisak, vjerovatno je to normalno u trudnoci da bude malo povisen. Tako nemoj da se sikiras puno, meni je problem sto sam vec jedan prst otvorena pa mi je dala tablete da pijem, ali veli ona nemoj da se sikiras nije to nista, ne moras cak ni mirovat. Izgleda kod ove moje sve je normalno user posted image user posted image user posted image
Nemama vala nekih tegoba user posted image user posted image se redovno javlja, pijem brusnicu cisto radi preventive bakterija jer sljedece sedmice idem vaditi nalaze, pa da ne bude malih baja jos mi samo one fale. Puno pozdrava za sve drage user posted image

(odgovor članu medi87)
Neposredna veza do poruke: 902
21.10.2010 14:16:59   
Lara83
IZVORNA PORUKA: sara za

Cure vidim malo raspravljate o C vitaminu,ja sam par puta icjedila 1 limun i 1 ili 2 narandze i popila jer me bila pocela viroza hvatati i ponekad sam onako 1 limun razkrizila i sa malo secera ispijukala to sam radila par dana medutim onda mi rodica rece da ne radim to cesto jerv kao puno c vitamina utice na bebin vid,e sad se ja jadna pitam dali je to puno sto sam ja radila mada sam odmah prestala i ponekad u caju sada limun koristim i mandarine jedem,ama dovoljan je jedan crv i da se covjek zabrine,sta vi mislite....

draga saro,
sasvim je ok popiti jedan limun i jednu narandzu, stavise to se i preporucuje u ovim danima kada gripa vreba na svakom koraku. ali ne treba ni u cemu pretjerivati....
medjutim kad je kivi u pitanju, treba posebnu paznju obratiti jer on je bas specifican kad je C vit u pitanju. samo sam na to skrenula medi paznju.
ne brini se i slobodn jedi voce user posted image

(odgovor članu sara za)
Neposredna veza do poruke: 903
21.10.2010 14:20:53   
sara za
Hvala draga Laro,malo sam odahnula....

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 904
21.10.2010 14:23:14   
taurus
dada 83 možda se i sretnemo u bolniciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sara za)
Neposredna veza do poruke: 905
21.10.2010 14:26:55   
dada83
user posted image user posted image user posted image user posted image mozda , abd  ja jedva cekam, do termina ima jos ihihii a meni se vec ova trudnoca oduzila, valjda sto jedva cekam da uzmem svog user posted image u narucje...

(odgovor članu taurus)
Neposredna veza do poruke: 906
21.10.2010 14:29:24   
Lara83
sunce sta je dr rekao za nalaze?
user posted image

(odgovor članu dada83)
Neposredna veza do poruke: 907
21.10.2010 14:34:44   
esmina i bebina mam
Ne piti persin nego se prati sa njim user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu rose)
Neposredna veza do poruke: 908
21.10.2010 14:36:14   
sunce27
Kako ste drage moje trudnice? Vidim danas ste bas raspolozene, valjda je do ovog vremena hihi. Ja sam dobila nalaz urinokultura i hvala Bogu sve je uredu, cula sam se sa doktorom i dalje mi je rekao da pijem brusnicu bez obzira sto je nalaz ok. Ja se danas dosta dobro osjecam, a eto smirila sam brigu oko tih bakterija, bas sam ih se plasila. Laro, hvala ti za svu podrsku, ti si jedno veliko user posted image

(odgovor članu dada83)
Neposredna veza do poruke: 909
21.10.2010 14:39:59   
esmina i bebina mam
Jesi pitala za nesanicu user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 910
21.10.2010 14:40:41   
esmina i bebina mam
Ej kiflice su mrak evo tusim se user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu esmina i bebina mam)
Neposredna veza do poruke: 911
21.10.2010 14:42:01   
Lara83
IZVORNA PORUKA: sunce27

Kako ste drage moje trudnice? Vidim danas ste bas raspolozene, valjda je do ovog vremena hihi. Ja sam dobila nalaz urinokultura i hvala Bogu sve je uredu, cula sam se sa doktorom i dalje mi je rekao da pijem brusnicu bez obzira sto je nalaz ok. Ja se danas dosta dobro osjecam, a eto smirila sam brigu oko tih bakterija, bas sam ih se plasila. Laro, hvala ti za svu podrsku, ti si jedno veliko user posted image

user posted image  user posted image  hvala Bogu da je sve ok!
ali kao sto ti je rekao ne odustaj od cajeva, meni je brusnica presla vise u naviku, i bas mi godi ujutru user posted image
danas smo sve k'o leptirice user posted image  vesele i raspolozene user posted image

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 912
21.10.2010 14:42:53   
sunce27
Jesam draga moja to nisam smjela zaboraviti ! Daj malo tih kiflica hahaha

Neposredna veza do poruke: 913
21.10.2010 14:45:44   
esmina i bebina mam
Evo ja trebam odustati pa odoh lagano da se spremim idem na 4 Duser posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 914
21.10.2010 14:46:22   
Lara83
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

Evo ja trebam odustati pa odoh lagano da se spremim idem na 4 Duser posted image

sretno! user posted image  i javi nam kako je bilo user posted image

Neposredna veza do poruke: 915
21.10.2010 14:47:53   
sunce27

[/quote]

user posted image  user posted image  hvala Bogu da je sve ok!
ali kao sto ti je rekao ne odustaj od cajeva, meni je brusnica presla vise u naviku, i bas mi godi ujutru user posted image
danas smo sve k'o leptirice user posted image  vesele i raspolozene user posted image
[/quote]
Ah meni nikako ne godi, ja ne volim cajeve i muka mi je od njih...

(odgovor članu Lara83)
Neposredna veza do poruke: 916
21.10.2010 15:50:21   
Almaa
IZVORNA PORUKA: esmina i bebina mam

sretno, mogu misliti kako si uzbuđenauser posted image

napravi svaki korak ovom istom strascu i pregazit ces more na tom hodocascu...

Neposredna veza do poruke: 917
21.10.2010 18:30:44   
gagach
jao sto ste se vi danas raspisaleuser posted image
evo samo da se brzinski javnem i ja. UZ je prosao super...bebi raste i migolji se...nismo vidjeli sta jeuser posted image  al nema vezeeee...drugi put.
Inace posteljica je i dalje nisko i sve mi se cini da nece ici gore....a nadala sam se....medjutim nije nista strasno...ne moram mirovati samo standardno malo vise voditi racuna...i da...nema kontrakcijauser posted image

nadam se da ste mi vi sve dobro i saljem vam muchos besosuser posted image

05.04.2011 postala mama predivnom djecaku...!

Ruka koja ljulja kolijevku je ruka koja vlada svijetom....

(odgovor članu Almaa)
Neposredna veza do poruke: 918
21.10.2010 18:33:13   
marci
ah to je valjda normalno sad vidim da nisam jedina hahauser posted image

(odgovor članu mrkva)
Neposredna veza do poruke: 919
21.10.2010 18:38:51   
sunce27
gagach, bice to sve ok mila, vazno je da je beba ok! Meni kada je dr rekao spol opet nije bio siguran kaze najbolje se vidi oko 25 sedmice, budi strpljiva jos malo..

(odgovor članu gagach)
Neposredna veza do poruke: 920
21.10.2010 18:48:31   
Nana84
Ja se nisam još porodila, ali očekujem i iščekujem svaki dan user posted image user posted image Termin je sutra, sada me trenutno malo boli stomak- kao da trebam dobiti menstruaciju i krsta pomalo bole, ali nisu jaki bolovi, možda se pojačaju u toku noći- daj Bože. Jedva čekam svoju bebu, samo da bude živa i zdrava.  Danas je jednu trudnicu sa ctg-a poslalo u bolnicu- slabi otkucaji bebinog srca na nalazu a termin joj u nedjelju-uh, nasekirala sam se. MOja je aktivna hvala Bogu- danas je na desnoj strani nogu isturila, to je grba velika bila na stomaku. Ja je milujem a ona sve trza nogicom user posted image duša moja. Žene koje se trebaju uskoro poroditi, bole li vas grudi? Mene baš bole, kao da sam u pms-u user posted image
pusa svima velika i čuvajte mi fige
ako se ne porodim, javim se opet sutra user posted image

24.10.2010. se rodila naša Mia :O)

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 921
21.10.2010 18:54:51   
sunce27
Nana, sretno i da tvoja bebi dodje eto bas onako kako ti zelis, svakako nam se javi. Ako odes veceras onda sve najbolje i da se hairli rijesis...

(odgovor članu Nana84)
Neposredna veza do poruke: 922
21.10.2010 19:33:59   
esmina i bebina mam
Eh evo mene vidjela sam svog bebaca i imam i slikice on je cijelo vrijeme rukom pokazivao lice user posted image dusa draga tezak je 2950 massalah i vise nego sto bi trebalo da vidite obrascice.
Kaze dr nos je na mamu pa on vise puta ponovi kazem ja MM bas je bezobrazan nasao mene u 8mom mjesecu komentarisati kad saam sva zatekla.
Al kaze onda da mu je stomak podebeo kazem ja MM e sad je na tebe a moj MM ima izrazen trbuh i kad je mrsav user posted image user posted image user posted image user posted image
Helem osjecaj je super nalazi su mi uredni malo mi je donji pritisak bio na 90 ali on kaze da moze biti i od uzbudenja.
Stoji ono da cu u bolnicu sa 39 nedelja user posted image

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

(odgovor članu sunce27)
Neposredna veza do poruke: 923
21.10.2010 19:36:55   
sunce27
Super draga samo neka je sve ok, najmanje je vazno na koga lici! Pa mozda se sretnes sa mojom sekom u bolnici hehehehe

Neposredna veza do poruke: 924
21.10.2010 19:37:59   
esmina i bebina mam
nana bas ti je prikucalo i da nam se aBd javis uskoro sa svojom bebacom.user posted image
gagach meni su sa Esmom samo jednom rekli i to nisu bili posve sigurni tako dok je nisam rodila ni ja bas nisam bila sigurrna

Esma 12.06.2007
Salko 24.11. 2010

Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *