|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Inseminacija
4.10.2010 15:52:41   
mina minka
pdada i suncokretic drzimo fige objema da uspijeteuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image puno srece

Šansa se uvijek pojavljuje u najnepovoljnijem trenutku

(odgovor članu pdada)
Neposredna veza do poruke: 1726
5.10.2010 12:45:47   
Leva
Suncokretic i pdada sretno cure user posted image user posted image
Menopur se cesto daje i  kako bi se popravila kvaliteta folikula posto cesto one od Klomifena znaju biti prazne ili nezrele.

.-..-.
`·.·´ nakon 5 IUI i 5 ICSI su došla dva sunašca...
?/
/? "Uspjeti znači prihvatati neuspjeh za neuspjehom ne
/ \ gubeći entuzijazam"...
http://sunasce.blogger.ba/

(odgovor članu mina minka)
Neposredna veza do poruke: 1727
18.10.2010 21:31:26   
dada_sa
Ne znam odakle da pocnemuser posted image user posted image user posted image  ja imam adenom na hipofizi i cesto povisen prolaktin, imam PCOS i nemam prirodne ovulacije, 1,5 god. pokusavam ostatiuser posted image  ali ne ide, kod muza je nalaz uredan. Ovaj mjesec sam bila na klomifenu 2 folikula 20mm,bila ovulacija i evouser posted image  stigla danas, kasnila 2 dana, ja se ponadalauser posted image  kad nista user posted image user posted image user posted image , tako sam nesretna da ne prestajem plakati

(odgovor članu Leva)
Neposredna veza do poruke: 1728
18.10.2010 21:36:27   
ena0002
Dada  na zalost nisi sama u svemu ovome...ima nas dosta....isplaci se ako ti je tesko ali sutra je vec novi dan i nova nada user posted image ......sve se to da regulisati...je li pijes neku terapiju za prolaktin?
Ja sam odradila tri inseminacije, na zalost bez uspjeha ali idem dalje...vec planiram cetvrtu user posted image

Ne postoji osoba koja nije sposobna da uradi vise od onoga sto misli da moze

(odgovor članu dada_sa)
Neposredna veza do poruke: 1729
18.10.2010 21:43:18   
selina
mile moje nemojte mi biti tuzne bit ce ako bog da bolji vremena kada budete svoja piladi drzali u svojim rucicama sretni i zadovoljni bit ce kad se budete najmanje nadali vjerujte tako je i meni bilo i ja sam bila trudilica 4 godine a inace imam isto pcos i eto uspjela sam uz boziju pomoc i sad vec imam svoje pile u svom narucju sto i vama sto prije zelim samo nedajte psihi da vas nadbjedi...............puno pozdrava

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1730
18.10.2010 22:36:39   
dada_sa
E moja Enci:) pijem vec 4 godine dostinex...i sad mi je prl ok, ne znam i ja kontam da doktoru predlozim da radim inseminaciju nemam sta vise cekati, psihicki sam klonula user posted image ,
hvala vam drage moje na podrsci

(odgovor članu ena0002)
Neposredna veza do poruke: 1731
18.10.2010 22:59:11   
dada_sa
selina jesi li ti prirodnim putem zanijela ili pomocu ovih nasih pomagala klomifena recimo?

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 1732
18.10.2010 23:02:14   
selina
nazalost nisam prirodnim mislim nisam imala inseminaciju ali sam koristila lijekove prvo klomifen pa nije uspjelo zatim sam primila 13 ampula menopura i uspjelo je nakon toga

(odgovor članu dada_sa)
Neposredna veza do poruke: 1733
19.10.2010 9:25:38   
dijana79
Selina čestitamuser posted image divno je tako nešto čuti  dada ne daj se uspjećeš user posted image user posted image moja druga inseminacija nije uspjela pa se ne predajem  juče sam išla na razgovor sa doktoricom i moram čekati da se mužu nalaz popravi pa onda abd treća nažalost  user posted image user posted image

(odgovor članu selina)
Neposredna veza do poruke: 1734
19.10.2010 9:28:17   
dada_sa
meni je kod muza nalaz super kaze doktor, ali ja sam problem user posted image , a i previse sam se opteretila, sinoc sam toliko plakala kad sam vidjelauser posted image

(odgovor članu dijana79)
Neposredna veza do poruke: 1735
19.10.2010 9:54:33   
dijana79
dado ne sekiraj se bitno je da on ima uredne nalaze da su pokretni ja mislim da su onda veće šanse kod inseminacije

(odgovor članu dada_sa)
Neposredna veza do poruke: 1736
19.10.2010 10:31:23   
balasgirl
Dada sa, i ja se slažem sa Dijanom, dobro je da ti je kod muža nalaz ok, veće su ti šanse. Evo i ja sam imala 3 neuspješne inseminacije, kod muža nalaz loš, ja ok, ali eto nije nam se dalo nijedan put. Ali dragi Bog nas pogledao, ja prvi mjesec poslije treće ins. ostala trudna, evo sad odbrojavam još koji dan do poroda. Zato ti kažem, ne predaji se, uz Božiju pomoć doći će i bebać. user posted image user posted image

... pronašli su Ameri šifru za to: take it easy, lutko lijepa...

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu dijana79)
Neposredna veza do poruke: 1737
19.10.2010 11:42:14   
andjela_sa
Pozdrav cure....prvo da vam poyelim da vam inseminacije uspiju a drugo da vas pitam>
Naime juce sam bila u Mariboru( jer nemam povjerenja  u nase doktore) i poceli smo sa stimulacijomDobila sam Gonal F od 75 jer n aklomifen nisam reagovala.Uglavnom treba da ga dajem sedam dana,pa onda na U|V.Nakon toga ce vidjeti dali idem na inseminaciju ili ne.Dali je neko imao slicnu terapiju????

Ja PCOS-na klomifen ne reagujem,sekundarna amenoreja,povisen secer
MM-sve 5

(odgovor članu balasgirl)
Neposredna veza do poruke: 1738
19.10.2010 21:00:32   
dada_sa
balasgirl i ja mislim da je jako vazno da je kod njega sve ok..kaze i dr. da je lakse sada kada znamo da je on ok...ja sam preopterecena, jednostavno je jace od mene i moram da razmisljam o tome, ali danas sam zvala dr. u cetvrtak cu kod nje na pregled( dr. Maja Slakovic) pa da krenem s klomifenom, a inseminaciju sam planirala aBd za decembar

Neposredna veza do poruke: 1739
19.10.2010 21:19:06   
balasgirl
Hej Maja je super!!! Ja s njom imam odnos ko sa sestrom.

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu dada_sa)
Neposredna veza do poruke: 1740
19.10.2010 21:28:27   
kikica 80
drage moje forumasice,dugo se nisam javljala.Naime,moj problem je ,ja PCOS,moj muz oligoastenosperia gr.2,svasta smo nesto probali:prvo cajeve od fitoterapeuta Tešića iz BG,trenutno pijemo treću terapiju i jos uvijek nista,pokusali smo inseminaciju prosli decembar i nista,sada smo se spremali na drugu,medjutim na oba jajnika su mi se pojavile folikularne ciste,pa mi je dr dao dabroston da pijem da bi te cistice pukle,jer one ometaju moju ovulaciju.user posted image
inace idem kod mehmedbašića,mada sam ranije bila i kod hadžiomerovića on mi je radio postkoitalni test,zj.nakon odnosa sam otisla i gledao je pod mikroskopom kako to sve dole izgleda tj.kako reaguije moja sluznica na spermatozoide MM i bio je razocaran,kaze ni jedan ziv nema i kao dg imunoloska sterilnost tj.moja sluznica unistava njegove spermatozoide,strasnouser posted image .      I savjetovao da nista ne cekamo nego da idemo na IVF i to najbolje u Beč...Maribor...
Ne znam,dr mehmedbasic kaze da je to sve prolazno i da ne mora nista da znaci,neki dan sam radila HSG kod njega,boljelo je poprilicno al izdrzalo se nekeko,sta sve covjek nece doci samo da bi dosao do ciljauser posted image ..  i srecom jajovodi su prohodni tako da planiramo uraditi i drugu inseminaciju,ovaj put nadam se uspjesnouser posted image . I jos samo ovo da napisem kako pijem dabroston,lice mi je ocajno,puno bubuljica,strasno,pa sam to povezala sa tim,cula sam kod dosta cura slicno.ima li neko slicnih problema?user posted image    ide li neko kod mehmedbasica,kakavi su rezultati,jel kome upalilo,pisite nesto pliz!!! veliki pozdrav svima i samo naprijed...ONO STO ME NE UNISTI,OJAČAĆE ME!

(odgovor članu Lilly)
Neposredna veza do poruke: 1741
19.10.2010 21:52:36   
malena27 RR
Kikica, dobro dosla na forum. O dr. Mehmedbasicu i iskustvima zena sa lijecenjem kod njega, mozes procitati na temi: http://www.ringeraja.ba/forum/Dr%25_Mehmedbasic/m_50781/tm.htm

LP, RR Tim

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu kikica 80)
Neposredna veza do poruke: 1742
19.10.2010 22:26:31   
dada_sa
i ja isto i super je doktor...user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1743
19.10.2010 22:29:36   
dada_sa
cut ces draga razne komentare ali ja sam jako zadovoljna i njime i dr Majom jer prije svega su pristupačni i imam slobuda za bilo sto da ih nazovem i uvijek mi pomognu. Iskreno dr. Mehmedbašić je veliki stručnjak

(odgovor članu kikica 80)
Neposredna veza do poruke: 1744
20.10.2010 14:30:20   
rerica
Slazem se sa vama,ja idem kod dr.Mehmedbasica iako mi nijednom nije uspjeloa radila sam 8 inseminacija al ne odustajem inace sam sad na odmoru,prije svega sto je dr.Mehmedbasic dobar doktor on je i dobar covjek,da on nama pozivi dugoooooo user posted image user posted image

(odgovor članu dada_sa)
Neposredna veza do poruke: 1745
20.10.2010 21:46:30   
dada_sa
ma super nego šta...ja sam toliko opuštena kada dođem kod njih...uvijek nasmijani ljubazni...ja ih volim user posted image

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1746
20.10.2010 21:52:07   
balasgirl
IZVORNA PORUKA: dada_sa

ma super nego šta...ja sam toliko opuštena kada dođem kod njih...uvijek nasmijani ljubazni...ja ih volim user posted image

user posted image user posted image user posted image aBd da uskoro sve budete user posted image .  I dr. S. Mehmedbašić i dr. M. Šlaković i sestra Danijela  i Lidija... ma svi su stvarno super i puni razumijevanja.

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu dada_sa)
Neposredna veza do poruke: 1747
20.10.2010 21:58:56   
rerica
I Mirzu da ne zaboravimo i dr.Zejnu ma svi su super user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 1748
20.10.2010 22:01:14   
malena27 RR
A da svratite na temu Dr. Mehmedbasic i tamo ostavite komentare i pohvale? user posted image

Tema je inseminacija... hajmo sad na pravu temu user posted image

Beta 05.02.2010. 12,79
Beta 29.12.10. 557,93
Beta 31.12.10 1771,92
09.08.2011. rođen moj dunjaluk
Beta 09.06.15. <5
Beta 12.05.16. 504 i 16.06.16. spontani
27.01.17. vanmatericna

(odgovor članu rerica)
Neposredna veza do poruke: 1749
20.10.2010 22:10:24   
balasgirl
sorry Malena, u pravu si, njih zaboravih. A jest, nećemo više o  tome, kad nam to nije tema. Pozz.

<3 Ali Khan <3

(odgovor članu malena27 RR)
Neposredna veza do poruke: 1750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  68 69 [70] 71 72   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Brrrr...
пеперутка16

Jeste li se ikada susreli sa nečim nepoznatim na bilo koji način, nečim natprirodnim nama ljudima?! Duhovi, đavo, šejtani.....

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *