AnzA
|
....gdje su moje drage najmilije cure ..na pocetku jedan najveci zagrljaj podrske za sve vas. i pitanje odma na pocetku apelujem da se javi strijelac,mirex,bambi...i ostali kojih nema duze vrijeme,,nek nam se jave da viidmo kako su.... veliki pozdrav za nove clanice,na neki nacin ne volim sto je sve vise clanova,al na neki nacin volim da sam jos vise sigurna da nismo jednie,da ovo sto imamo nije nista opasno,ovako kad cujem od svih vas ,koliko je sve ,al sve slicno sto nam se desava. draga blur 77 ,nemoj se sekirat ,najbitrnije da ti je beba dobro,i ti ipak moras bit svejsna da si u ''drugom''stanju prelijepom ,eto kad ti naidje neka misao ,il tjeskoba,pomiluj stomak,pricaj sa bebom da odvratis misli,i bas zbog tog blaga koje imas u sebi drzi se izdrzi i te 4 sedmice do sljedece kontrole ,javaljaj nam se pisi da ti proletu ove sedmice a brzo ce beba ce bit dobro videt ces Ako Bog da. A tu kako opsijues sebe kakva si prije anksioznosti bila,kao da citam o sebi,takodjer uvijek takva jaka ,prejaka da sam uvijek govorila da se samo Boga bojim nikoga vise i tako sretno jaka bila,neznma sta me poljuljalo nemogu to naci u svom umu,iakos am istrazivala ,sta mi uzrokuje ovo,ndaam se boljem jer se bolje i osjecam odkako sam na AD. Jaco ja sam bas nesto razmisaljla o onom Torabiju u zetri,al sam cula da je neka zena pocela vristat bilo joj lose,jer na neke ta prevelika energija koju on ima u tijelu na negog prejako i djeluje,ne zelim te uplasit ,neznam bas sam onako malo i po netu istrazivala o tim bioenergicarima,obicno pise da idu ljudi koji imaju reumtaske probleme ,neke dobrocudne tumore,neznam ,al ja sam odustala,jer se bojim,jeste da je to smao dodir,al kako cu reagovat na to huhuhuh razbjezat ce se citava Zetra od mene super sto si uspjela da ne dodas taj drugi strah na prvi ....drago mi je za svaki vas pomak na bolje ljubim te. taro zao mi je mnogo zbog ispita,znam da si se naseirala,jos u tovm stanju to djeluej bas lose,al nemoj plakat,NAJBITNIJA SI TI,TVOJ DUH ,TVOJE STANJE DA SI BOLJE ,NASMIJ SE PA PALA NA ISPIT pa sta pada svako,mlada si ,ljudi studiraju u 50 im ,pred tobom je zivot da studiras id a zavrisi....ne sekiraj se,i sad je nabitnije da ti je bolje da prevazices svoje crne misli,molim te poslusaj jednu maldu djevojku kao ti cmok a moja jana pita za mene ljubim mnogo drago mi je sto si mi dobro,bilo je tmurno sad vam malo i sunce grije to sam saznala hehehhe tako da iskoristis ovo jos malo sunca ,i sa svojom malom radi domace zadatke igrajte se sminkajte se plesite heheh budite sretne a anksioznosts ko je sisa hehehhe ljubim te mnogo i pozdravljam,javi nam kako je bilo na kontroli...pusaaaaa izvinite molim vas ako kome ne odgovorim,mislim na sve vas i hvala vam na svakom slovu napisanom za mene i za sve. sto se mene tice pa eto kao da se blizi i pms ,tako da osjetim blage misli jesu crnkaste al eto blage su srecom,samo jos tome dodam,da sad dolazi losije vrijeme i tacno godina dana odkako patim od ovog stanja i sranja pa me malo i to uzdrma i sad trenutno sam tuzna u sebi ,sto se mozda u pisanju ne vidi ,al eto onako sam bas nesto prazna i tuzna,al sta cu moram se i trebam nadat boljem, drage moje ja sam malo vise oduzila ,ne zamjerite nisam pisala 10 dana ljubim vas mnogoooooooooooo i naravno grlim... volim da grlim pozdravljam vas sve sve sve lirio,sanchez,novu saru,nek nam napise o sovom stanju,novu mnogo pozdravlajm drago mi je da si dobro,elmasu dragu samo tako ne daj se, pozdravlajm zabicu,dadada,maj 67,dinu,,,sve ako izostavim koga ne znaci da vas ne pozdravljam,odo ja neznam s tat sa pisanjem ....pisite javljate kako ste
|