Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 16:22:07
hanabanana
IZVORNA PORUKA: Visnja RR
pa oni su to drugacije shvatili...mogli su da zive bez djece ili sa djecom kojem se bar majka zna... valjda im je to normalno jer znaju da je vjernot rijetkost na ovoj planeti...
Bez obzira da li neko ima ili nema ružičaste naočele, u ovu priču nisu involirani samo supružnici te ovo nema samo veze sa vjernošću, nego sa svim ljudskim vrijednostima. U ovoj priči su i djeca koja čitav svoj život zasnivaju na laži. Pa oni ne znaju ni ko im je biološki otac! I to im je mama slagala. Jedno je imati otvoren brak, neko voli - nek izvoli, a drugo je podmetnuti kukavičje jaje.
< Poruku je uredio hanabanana -- 8.10.2010 16:23:30 >
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 16:22:37
acudesa
IZVORNA PORUKA: Skvo RR
IZVORNA PORUKA: acudesa
IZVORNA PORUKA: hanabanana
IZVORNA PORUKA: shpagica
Prica je ocajna do bola, pogotovo sto mi sve ovdje jako dobro znamo da treba mnogo vise od 2x da bi se desila trudnoca
Ovo bas prica "muda pod bubrege"
Ja napisah pa obrisa. Reko, reći će: hanabanana opet pravi problem.
problematicna hanabanana kad sam sve iscitala, zakljucila sam da moj mene vara, ali kako? s kim? to ne znam -mijenja ves redovno -parfemise se radovno -sredjuje se i tusira i kad treba i kad ne treba -rezervne gace nosi u torbi za trening (sreca sto nisam povodljiva-za mene vazi sam corpus delikt)
Ja sam mislila...da su to higijenske radnje, a ne prevarne... Onda i moj "more bit bidne vara" i mene.
da skratimo pricu, nemam vise zivaca raspredati-svi nas muzevi varaju.. hahahhahahahah
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 16:26:04
hanabanana
Acudesa, kako ja ovo tvoje fino iščita, nema druge....i mene moj vara. Hm....jadna li mu majka kada se vrati, ima da on meni fino objasni šta se koji djavo svaki dan tušira, nekada i dva puta. I ko je vidio gače i čarape mijenjati, i pride se parfemisati. Da ne kažem sada da i kremu na lice stavlja....
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 16:45:08
mama75
vesela bilo mi je glupo zbog njenog muza, kada izadjemo skupa, nesto se ko vole, on jadan pojma nije imao skoro godinu dana za sve to. I jos gore sto je mene napao kad je saznao, haman vise nego nju. Izderao se covjek na mene, kako sam znala, pokrivala je... ma uzas jedan. Razveli su se, srecom nisu djece imali. Elem, on se poslije izvinuo, raja smo i dalje. Ali u tim momentima bilo je grozno. Rekla sam joj da vise nikada ne zelim da znam ako napravi slicnu glupost! to sam sve maloprije napisala glede one anonimne i komentara kako mi zene ne cuvamo ledja jedna drugoj. Cuvamo i nagrabusimo!
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 16:52:50
Visnja RR
hanabanana mi se ovdje svi malo zezamo... nisi to shvatila
nisam, gdje si prije da mi kazes. Ja sam inače plavuša.
e odlicno plavuso
uvjek je bilo varanja i bice i onih koji nece to da priznaju i onih koji priznaju i onih koji ne varaju naravno... al vjerujem da je nagore onima koji zive u vjecnom strahu da ce biti prevareni... to je bas patnja i za zenu i za muskarca...
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 17:00:15
acudesa
Acudesa, kako ja ovo tvoje fino iščita, nema druge....i mene moj vara. Hm....jadna li mu majka kada se vrati, ima da on meni fino objasni šta se koji djavo svaki dan tušira, nekada i dva puta. I ko je vidio gače i čarape mijenjati, i pride se parfemisati. Da ne kažem sada da i kremu na lice stavlja....
hahahahha...varaju, nego sta... najbolje, u ovoj prici, ce proci oni koje se ne kupaju i ne drze do higijene
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 17:05:45
vjestica
sad još trebaju muškarci da ovo pročitaju, pa da se prestanu redovno kupati i mjenjati gaće pa ćemo imati muževe koji ne samo da nas varaju, nego i smrde šalim se naravno, ja o tome uopšte ne mislim i ne opterećujem se, mislim da ne bih ni skontala da me vara
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 17:08:04
MELLI
IZVORNA PORUKA: vjestica
sad još trebaju muškarci da ovo pročitaju, pa da se prestanu redovno kupati i mjenjati gaće pa ćemo imati muževe koji ne samo da nas varaju, nego i smrde šalim se naravno, ja o tome uopšte ne mislim i ne opterećujem se, mislim da ne bih ni skontala da me vara
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 18:00:19
acudesa
IZVORNA PORUKA: vjestica
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 19:21:13
bebbe RR
IZVORNA PORUKA: Visnja RR al vjerujem da je nagore onima koji zive u vjecnom strahu da ce biti prevareni... to je bas patnja i za zenu i za muskarca...
Potpisujem... Ta agonija je i za onog koji je u strahu, a i za njegovog partera, siguran put u prospast veze. Razišli se ti ljudi ili, pak, ne.
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 19:53:20
D_K
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
anonimna ne daj se ovdje ti je normalno da te napadnu ako ne živiš i ne misliš isto ženi se desilo i šta sad, koliko samo muževa vara pa se hamna ne diže
posto sam je ja 'napala' onda da i pojasnim svoje postove.. reagovala sam samo zbog ovog dijela: ''uzasno sam zlopamtilo pa...to bih morala sacekat da vidim.al gledajte ovo...ja sam muza prevarila.. '' elem, post pocinje sa tvrdnjom kako je ona uzasno zlopamtilo tj. prevaru bi pamtila i sigurno zaparila zivot muzu ako bi je kojim slucajem prevario a onda kaze 'ja sam prevarila muza'.. totalna kontradiktornost i licemjerstvo.. ako si spremna da prevaris onda nemas pravo da budes zlopamtilo za bilo sta..
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 8.10.2010 20:00:07
D_K
pa oni su to drugacije shvatili...mogli su da zive bez djece ili sa djecom kojem se bar majka zna... valjda im je to normalno jer znaju da je vjernot rijetkost na ovoj planeti... naravno ispricah pricu ...nije moj stav
samo mala ispravka - nisu ONI tako shvatili nego ONE (ili ONA) zar ne?? muzek nije imao pojma i to je TOTALNA izdaja - ne smijem ni da zamislim njegov zivot kad bi saznao da djeca nisu njegova i sta se desavalo - grozno..
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 11.10.2010 0:51:49
veeseelaa
draga neznam šta da ti kažem, nemam iskustva s tim pa zaista neznam kakav odgovor da dam, nikad me niko prevario nije, bar ja nisam saznala za eventulanu prevaru mislim da je dostojanstvo i smiraj u tom momentu najbitnija Ne kontam ljude koji frkišu, na silu nema ljubavi, možeš samo birati otići il ostati al opet sve mirno U vezi ne kontam ostanak nakon prevare ajde da i nadjem opravdanje za oprost prevare u braku, ipak su tu djeca, možda finansijska neovisnost i sl odgra ulogu al u vezi ne kontam Baš moraš biti pačenik ili imati dobar interes pa ostati, pri tom ne mislim na ljubav
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 11.10.2010 0:53:12
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Anoniman
Da li bi ste ikad oprostili prevaru u vezi,ne u braku?
Pa ko vara -vara uvijek! Danas u vezi-sutra u braku!
ne bi se složila s ovim, veza je samo veza a brak je institucija Ja vezu ne uzimam k srcu za razliku od braka, ne bitno koliko da je duga i bla bla ozbiljna, meni je to veza a brak e to je već nešto Uvijek mi je bilo šega kad neko kaže mi smo u ozbiljnoj vezi hahahha e svašta, ne nego se zahebavate
RE: Da li biste ikad oprostile prevaru? 11.10.2010 0:56:44
Anoniman
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
Da li bi ste ikad oprostili prevaru u vezi,ne u braku?
Pa ko vara -vara uvijek! Danas u vezi-sutra u braku!
ne bi se složila s ovim, veza je samo veza a brak je institucija Ja vezu ne uzimam k srcu za razliku od braka, ne bitno koliko da je duga i bla bla ozbiljna, meni je to veza a brak e to je već nešto Uvijek mi je bilo šega kad neko kaže mi smo u ozbiljnoj vezi hahahha e svašta, ne nego se zahebavate
Pa ti vesela sama sebe pobijaš! U jednom postu jedno,a u drugom kontriraš
Od rođenja bebama je potrebna ljubav i pažnja, a njihovim ro
Anketa
Da li su vam menstruacije bolne? пеперутка16
U poslednje vreme imam toliko bolne menstruacije da se i onesvestim..hitno je, dala mi je injekciju i to je to..I sad kad starim kako starim. Imam 29 godina, nisam se jos porodila itd.