|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a?
5.10.2010 23:55:34   
Visnja RR
khm user posted image

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 726
5.10.2010 23:57:24   
D_K
IZVORNA PORUKA: veeseelaa

IZVORNA PORUKA: D_K

mislim da sam jednom veselu vidjela u BBI - probala neku usku kosulju pa crce od smjeha - kontam garant je ona onako garava, crne kose i blistavog osmjeha :))

nisam to bila jauser posted image

suti, nemoj da ovo acudesa procita - odmah ce me na 'moj blam' premjestiti :))
vidjela sam tvoje slike i bas mi se ucinilo da si ti - zamalo nisam prisla i rekla 'cao vesela, ja sam D_K sa RR' - mozes misliti kako bi se zena zijanila - mislila bi da sam neki manijak i jos D K sa RingeRaje user posted image user posted image .. morala bi bjezati od nje kad je vidim u gradu user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu veeseelaa)
Neposredna veza do poruke: 727
5.10.2010 23:57:32   
veeseelaa
IZVORNA PORUKA: Visnja RR

khm user posted image

vala baš

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu Visnja RR)
Neposredna veza do poruke: 728
5.10.2010 23:57:52   
sara.at
Izgleda gazdaricu boli grlo,kad kasljuca user posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

Neposredna veza do poruke: 729
6.10.2010 0:00:06   
veeseelaa

mislim da sam jednom veselu vidjela u BBI - probala neku usku kosulju pa crce od smjeha - kontam garant je ona onako garava, crne kose i blistavog osmjeha :))

nisam to bila jauser posted image

suti, nemoj da ovo acudesa procita - odmah ce me na ''moj blam'' premjestiti :))
vidjela sam tvoje slike i bas mi se ucinilo da si ti - zamalo nisam prisla i rekla ''cao vesela, ja sam D_K sa RR'' - mozes misliti kako bi se zena zijanila - mislila bi da sam neki manijak i jos D K sa RingeRaje user posted image user posted image .. morala bi bjezati od nje kad je vidim u gradu user posted image user posted image

hahahha da baš, BBI mi je skup tu ništa i ne pobam kad unaprijed znam da neću kupiti user posted image user posted image user posted image  ma šaneri su zakon user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 730
6.10.2010 0:00:59   
D_K
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

znate kako sam ja zeznut moderator...samo brišem i nikada se ne zezam nedo Bog.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisam mnogo osoba zamisljala ali tebe bi vala mogla nacrtati - majcinski tip, brzina za svakoga, tudji teret i briga su i tvoj teret i briga i to mi je dovoljno.. a slike su tu samo da zaokruze ono sto sam zamisljala i kako te dozivljavam..

Neposredna veza do poruke: 731
6.10.2010 0:02:23   
acudesa

znate kako sam ja zeznut moderator...samo brišem i nikada se ne zezam nedo Bog.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisam mnogo osoba zamisljala ali tebe bi vala mogla nacrtati - majcinski tip, brzina za svakoga, tudji teret i briga su i tvoj teret i briga i to mi je dovoljno.. a slike su tu samo da zaokruze ono sto sam zamisljala i kako te dozivljavam..

user posted image user posted image user posted image user posted image  sve si pogodila..a, da dopises jo 100 puta ovoliko-malo je za nasu hany
ali zeno draga ti ovo pises samo da se izvadis iz OT-providno jeuser posted image user posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 732
6.10.2010 0:05:58   
D_K
draga zeno - veceras sam ti totale opicena i molim moderatore da me izbrisu iz ovog posta  user posted image user posted image
ja nikako da prestanem a Visnja kasljuca li kasljuca user posted image user posted image

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 733
6.10.2010 0:07:40   
Hanady RR

draga zeno - veceras sam ti totale opicena i molim moderatore da me izbrisu iz ovog posta  user posted image user posted image
ja nikako da prestanem a Visnja kasljuca li kasljuca user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
stvarno, šta tio je večras...user posted image
prešlo ti do noe...priznaj...user posted image
sve dok zamišljamo one koje ne poznajemo tema je na mjestu...a sve ostalo ...ma ne brinite...ima ko o tome da brineuser posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 734
6.10.2010 0:07:52   
acudesa

Evo ga jos jedan...sta li si htjela reciuser posted image user posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 735
6.10.2010 0:10:50   
Anoniman
IZVORNA PORUKA: acudesa

Evo ga jos jedan...sta li si htjela reciuser posted image user posted image

postoji tema vas blamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image post ce biti premjestenuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
LP

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 736
6.10.2010 0:12:44   
Visnja RR
hanady kontrolisi ove razuzdane žene user posted image  imam hejbet user posted image posla...

Asja = duša duše moje :)
03.04.`08

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 737
6.10.2010 1:02:51   
mama Nataša
ja brate svaku forumašicu zamišljam kao super-mamu, uvijek skockanu, kuća tip-top zategnuta, djeca ko bubice i sve u tom stilu, za razliku od ovog što mene okružuje - hrpa veša za peglanje koja nikako da se smanji (ovo je neko prokletstvo, majke mi), češljam se jednom u tri dana i ganjam ovu djecu po kući ko da ih je 20 a ne dvoje! 

veliki dječak 16.10.2004.
i mali dječak 16.08.2009.

Neposredna veza do poruke: 738
6.10.2010 7:39:13   
pocahontas

pocahontas pa ti si tako rijetko na netu, valjda je to razlog, ja samo znam da si izuzetno lijepa žena a i kako sam mogla zaključiti jako si i duhovitauser posted image

Koki što sam opasna?

ja sam tebe isto negdje zraknula i vidjela da si crnka (kao i ja) i da si stvarno lijepa user posted image i da tvoje dijete liči na tm user posted image
pa dobro, sad da sam rijetko na rruser posted image ali nisam ni često user posted image bar na ovim "tvojim" temama me nema user posted image user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 739
6.10.2010 7:42:44   
pocahontas

IZVORNA PORUKA: malena27 RR

pocy nam je najjepsa forumasica user posted image user posted image user posted image  
jos jedna ekstra lijepa je marijjana user posted image user posted image user posted image

a Boga mi malena i ti si lijepa, tek taj tvoj ten user posted image  svrstala bi te u grupu lijepih žena sa RR
Marijjanu neznamuser posted image

marijjana je ko beton user posted image ja vidjela slike u albumu user posted image
a kako vi znate malenu27? ja ne znam user posted image ili mozda mislim da ne znam user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 740
6.10.2010 8:10:11   
teacher75
i dokle ste sa zamisljanjem? user posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 741
6.10.2010 8:52:10   
veeseelaa
pocy hvala, a stalno mi padne na pamet ona tvoja rečenica "dijete liči na onog ko je više uživao" user posted image user posted image user posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu teacher75)
Neposredna veza do poruke: 742
6.10.2010 8:56:33   
pocahontas

pocy hvala, a stalno mi padne na pamet ona tvoja rečenica "dijete liči na onog ko je više uživao" user posted image user posted image user posted image

mojne da idemo OT sad user posted image nego, imaš popravni pa da mali dečko aBd liči na tebe..nemoj hvatati zjale kao prvi put, ha ja user posted image

Bilježim se sa štovanjem

Neposredna veza do poruke: 743
6.10.2010 8:59:31   
veeseelaa
user posted image user posted image user posted image user posted image moracu se skoncentrisatiuser posted image

< Poruku je uredio veeseelaa -- 6.10.2010 9:00:13 >

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu pocahontas)
Neposredna veza do poruke: 744
6.10.2010 9:25:31   
Blue rose RR
IZVORNA PORUKA: ziki

..a Blue rose mi je biser -nju sam zamisljala kao plavu policajku iz policijske akademije, ne mogu sad imena da se sjetim...

Policajka Debbie user posted image user posted image user posted image user posted image
Odkud ti ona na um pade :) ?
Apsolutno nikakve povezanosti nemam sa njoj ... ni fizičke ni psihičke :)

"Ja jesam siromah i samo snove imam. Pred noge tvoje polažem ih. Nježno gazi, jer gaziš po snovima mojim.“
W. B. Y

(odgovor članu ziki)
Neposredna veza do poruke: 745
6.10.2010 9:32:42   
vjestica
ja forumašice zamišljam ko hodajuće avatare, zato me uvijek zbunjuju one koje često mjenjaju avatare (i koje nemaju avatar)
u svakom slučaju se redovno iznenadim kad neku upoznam ili vidim na slici

Neplodnost je nasljedna. Ako Vaši roditelji nisu imali djece, najvjerovatnije ih ni Vi nećete imati.

Neposredna veza do poruke: 746
6.10.2010 9:32:45   
teacher75
ja sma jako brzo upoznala najaktivnije forumasice, a neke sam vidjela na slikama tako da nisam imala vremena da nekoga zamisljamuser posted image

Nositi svoju bol to nam je bogomdato, pokazuje da smo zivi sve dok je osjecamo . Osjetit TUDJU bol znaci da smo ljudi .

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 747
6.10.2010 9:57:23   
ziki
IZVORNA PORUKA: Blue rose

IZVORNA PORUKA: ziki

..a Blue rose mi je biser -nju sam zamisljala kao plavu policajku iz policijske akademije, ne mogu sad imena da se sjetim...

Policajka Debbie user posted image user posted image user posted image user posted image
Odkud ti ona na um pade :) ?
Apsolutno nikakve povezanosti nemam sa njoj ... ni fizičke ni psihičke :)

znam da sam fulila totalno al da li si negdje napisal nešto za disciplinu nekada davno tad sam stvorila sliku a kad sam sa neke kafe vidjela slikeuser posted image

Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......

(odgovor članu Blue rose RR)
Neposredna veza do poruke: 748
6.10.2010 10:03:53   
hanabanana
a tijelo ''zmaj žena'' visoka i u mojoj glavi uvijek na visokoj štikli...čak i u parkiću.

Hanady, radi tebe sam prosula kafu po sebi. user posted image user posted image
Ja sam štikle zadnji put obula na svom vjenčanju...evo D_K da mi ne da lagati

Za sve ostalo, hvala ti na komplimentu.

Neposredna veza do poruke: 749
6.10.2010 10:19:45   
ivana st
IZVORNA PORUKA: vjestica

ja forumašice zamišljam ko hodajuće avatare, zato me uvijek zbunjuju one koje često mjenjaju avatare (i koje nemaju avatar)
u svakom slučaju se redovno iznenadim kad neku upoznam ili vidim na slici

Isto i kod mene. također me zbuni kad cure često mjenjaju avatare jer ih na prvu prepoznajem po njima.

Per aspera ad astra
2011 je stiglo naše sunce
2012 čekamo još jednu srećicu

(odgovor članu vjestica)
Neposredna veza do poruke: 750
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  28 29 [30] 31 32   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *