Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 5.10.2010 23:57:24
D_K
IZVORNA PORUKA: veeseelaa
IZVORNA PORUKA: D_K
mislim da sam jednom veselu vidjela u BBI - probala neku usku kosulju pa crce od smjeha - kontam garant je ona onako garava, crne kose i blistavog osmjeha :))
nisam to bila ja
suti, nemoj da ovo acudesa procita - odmah ce me na 'moj blam' premjestiti :)) vidjela sam tvoje slike i bas mi se ucinilo da si ti - zamalo nisam prisla i rekla 'cao vesela, ja sam D_K sa RR' - mozes misliti kako bi se zena zijanila - mislila bi da sam neki manijak i jos D K sa RingeRaje .. morala bi bjezati od nje kad je vidim u gradu
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 6.10.2010 0:00:06
veeseelaa
mislim da sam jednom veselu vidjela u BBI - probala neku usku kosulju pa crce od smjeha - kontam garant je ona onako garava, crne kose i blistavog osmjeha :))
nisam to bila ja
suti, nemoj da ovo acudesa procita - odmah ce me na ''moj blam'' premjestiti :)) vidjela sam tvoje slike i bas mi se ucinilo da si ti - zamalo nisam prisla i rekla ''cao vesela, ja sam D_K sa RR'' - mozes misliti kako bi se zena zijanila - mislila bi da sam neki manijak i jos D K sa RingeRaje .. morala bi bjezati od nje kad je vidim u gradu
hahahha da baš, BBI mi je skup tu ništa i ne pobam kad unaprijed znam da neću kupiti ma šaneri su zakon
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 6.10.2010 0:00:59
D_K
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
znate kako sam ja zeznut moderator...samo brišem i nikada se ne zezam nedo Bog.
nisam mnogo osoba zamisljala ali tebe bi vala mogla nacrtati - majcinski tip, brzina za svakoga, tudji teret i briga su i tvoj teret i briga i to mi je dovoljno.. a slike su tu samo da zaokruze ono sto sam zamisljala i kako te dozivljavam..
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 6.10.2010 0:02:23
acudesa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR
znate kako sam ja zeznut moderator...samo brišem i nikada se ne zezam nedo Bog.
nisam mnogo osoba zamisljala ali tebe bi vala mogla nacrtati - majcinski tip, brzina za svakoga, tudji teret i briga su i tvoj teret i briga i to mi je dovoljno.. a slike su tu samo da zaokruze ono sto sam zamisljala i kako te dozivljavam..
sve si pogodila..a, da dopises jo 100 puta ovoliko-malo je za nasu hany ali zeno draga ti ovo pises samo da se izvadis iz OT-providno je
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 6.10.2010 0:07:40
Hanady RR
draga zeno - veceras sam ti totale opicena i molim moderatore da me izbrisu iz ovog posta ja nikako da prestanem a Visnja kasljuca li kasljuca
stvarno, šta tio je večras... prešlo ti do noe...priznaj... sve dok zamišljamo one koje ne poznajemo tema je na mjestu...a sve ostalo ...ma ne brinite...ima ko o tome da brine
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 6.10.2010 1:02:51
mama Nataša
ja brate svaku forumašicu zamišljam kao super-mamu, uvijek skockanu, kuća tip-top zategnuta, djeca ko bubice i sve u tom stilu, za razliku od ovog što mene okružuje - hrpa veša za peglanje koja nikako da se smanji (ovo je neko prokletstvo, majke mi), češljam se jednom u tri dana i ganjam ovu djecu po kući ko da ih je 20 a ne dvoje!
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 6.10.2010 7:39:13
pocahontas
pocahontas pa ti si tako rijetko na netu, valjda je to razlog, ja samo znam da si izuzetno lijepa žena a i kako sam mogla zaključiti jako si i duhovita
Koki što sam opasna?
ja sam tebe isto negdje zraknula i vidjela da si crnka (kao i ja) i da si stvarno lijepa i da tvoje dijete liči na tm pa dobro, sad da sam rijetko na rr ali nisam ni često bar na ovim "tvojim" temama me nema
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 6.10.2010 9:32:42
vjestica
ja forumašice zamišljam ko hodajuće avatare, zato me uvijek zbunjuju one koje često mjenjaju avatare (i koje nemaju avatar) u svakom slučaju se redovno iznenadim kad neku upoznam ili vidim na slici
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 6.10.2010 9:57:23
ziki
IZVORNA PORUKA: Blue rose
IZVORNA PORUKA: ziki
..a Blue rose mi je biser -nju sam zamisljala kao plavu policajku iz policijske akademije, ne mogu sad imena da se sjetim...
Policajka Debbie Odkud ti ona na um pade :) ? Apsolutno nikakve povezanosti nemam sa njoj ... ni fizičke ni psihičke :)
znam da sam fulila totalno al da li si negdje napisal nešto za disciplinu nekada davno tad sam stvorila sliku a kad sam sa neke kafe vidjela slike
Nemam ništa od onog što bi se moglo nazvati bogatstvom i ne žalim mnogo za tim. Možda zbog toga ne poštujem to ni kod drugih. Bogatstvo je za mene ono što mogu ponijeti bilo gdje da odem, a to su uspomene. One ne mogu propasti, ne mogu se potrošiti......
RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a? 6.10.2010 10:19:45
ivana st
IZVORNA PORUKA: vjestica
ja forumašice zamišljam ko hodajuće avatare, zato me uvijek zbunjuju one koje često mjenjaju avatare (i koje nemaju avatar) u svakom slučaju se redovno iznenadim kad neku upoznam ili vidim na slici
Isto i kod mene. također me zbuni kad cure često mjenjaju avatare jer ih na prvu prepoznajem po njima.