|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Kako vi zamisljate forumase RR-a?
5.10.2010 23:14:24   
acudesa
IZVORNA PORUKA: noa

IZVORNA PORUKA: D_K

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti suti ti si svoje reklauser posted image user posted image user posted image user posted image ja ''ko lutkica iz Trsta'' a ti me zamislila ko Mimu Šišuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jesi luda - ismijala sam se pravo - gdje nju nadje..

ma suti u behutu sam od juce kad mi je prijateljica acudesa rekla da me zamisljala ko neku ''traljavu dilajlu''user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

joj..ja ti ne znam drukcije udijeliti komplimentuser posted image user posted image user posted image  ako ti pri tome nalo ne "spustim"user posted image
trebala si samo reci: Super sam, kako sam mogla biti...
Zeni sam neki dan rekla: dijete ti na muza-stetauser posted image user posted image user posted image user posted image
(umjesto da sem rekla: E, znas, super izgledas)
Naljutila se, al eto ti se bar nisi naljutilauser posted image

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)
Odjednom je sve dobilo boje...

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 701
5.10.2010 23:16:43   
Apotekarka
jos zamisljate zene a da malo razmisljamo o nasim mm kako ih zamisljate pa cemo bombardrati slikama ha hauser posted image user posted image user posted image

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 702
5.10.2010 23:17:07   
D_K
IZVORNA PORUKA: acudesa

joj..ja ti ne znam drukcije udijeliti komplimentuser posted image user posted image user posted image  ako ti pri tome nalo ne "spustim"user posted image
trebala si samo reci: Super sam, kako sam mogla biti...
Zeni sam neki dan rekla: dijete ti na muza-stetauser posted image user posted image user posted image user posted image
(umjesto da sem rekla: E, znas, super izgledas)

Naljutila se, al eto ti se bar nisi naljutilauser posted image

dedera ovo na 'moj blam' prebaci - ubilo se za teme - ko ona teletina za kupusa user posted image user posted image

Onaj pogled :))))

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 703
5.10.2010 23:18:42   
Anoniman
e cuj da se ljutimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja se volim zezati na svoj racun a i na tudjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nisam od onih koje bi se .... a da im .......user posted image

(odgovor članu acudesa)
  Neposredna veza do poruke: 704
5.10.2010 23:18:49   
D_K
IZVORNA PORUKA: Apotekarka

jos zamisljate zene a da malo razmisljamo o nasim mm kako ih zamisljate pa cemo bombardrati slikama ha hauser posted image user posted image user posted image

vidju vraga - garant ti je opet coek na terenu pa ces da pariš oči na tudjim polovinama user posted image user posted image ..
prvo zamisljas pa pariš oči user posted image user posted image

(odgovor članu Apotekarka)
Neposredna veza do poruke: 705
5.10.2010 23:20:14   
acudesa
IZVORNA PORUKA: Hanady RR

i lirio...ja sam sve to što si napisla samo nisam tamnoputa...ja ti spadam u one ružne žene svijetlog tena i svijetlo smeđe kose....al eto udah se sad me više briga jesam li lijepa il ružnauser posted image user posted image user posted image user posted image

juh..sta rece i osta ziva...user posted image
Da nije OT (znam fazon)user posted image
Tebe sam zamisljala ovako: Smedja valovita kosa, leprsava..sve radis po kuci, a kosa ko svila leluja...a, zgodnu-kakva i jesi
(koliko se mogu sjetiti, jer sam te davno zamisljala i ubrzo nakon toga ti vidjela sliku, i vise ta nisam zamisljala)
D-K..lopuzo, avatar ti je bio tvoja slika...to ti promijenila dok te ne izamisljajuuser posted image
(ja te dozivljavam kao duboko intelektualnog tipa)

...iskrica u oku, toplina u dodiru, sunce u osmijehu..čine da se osjećam sretnom, dušo mamina:)

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 706
5.10.2010 23:20:21   
Apotekarka
vidju vraga - garant ti je opet coek na terenu pa ces da pariš oči na tudjim polovinama user posted image user posted image ..
nije moja ti vratija se sime davno i donija svjezu ribuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne hoda vise

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 707
5.10.2010 23:22:38   
sara.at
Zar se vi Jos zamisljateuser posted image
Dosad ste mogle i kahvu popiti skupa i vidjeti se..
Pahuljice ti si meni uvjek djelovala kao pahuljica i kad Sam Te na fb vidjela njezna,lijepa ma i ostala si pahuljica...
Felix mlada,sa duzom smedjom kosom, dorre Linije...
Vesela mi je uvijek djelovala da ima Plavu kosu i sad kad je znam nemogu njenu smedju kosu nikako umjesto plave ubaciti user posted image
Acudesa nju nisam nikad mogla zamisliti jer je imala neku cudnu slikicu kraj nicka
Mirkica mi je isto bila plava i mnogooo joj dobro stoji,mada Je znam Pa mi cudna Sa svojom bojom...
Aida tebe Po erolovoj slikici Sam zamisljala buckastu, smedjokosu
Frenki mi je djelovala uciteljski smedjokosa,mrsava,
Hanady nju Sam uvijek vidjela kao odvjetnicu, besprijekornog izgleda,savrsenom frizurom i u sivom zenskom odjeluuser posted image nigjde Vezeuser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 708
5.10.2010 23:24:02   
acudesa

e cuj da se ljutimuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ja se volim zezati na svoj racun a i na tudjiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nisam od onih koje bi se .... a da im .......user posted image

i, ja...se volim zezeti na svoj racun, a pogotovo na tvojuser posted image user posted image user posted image
Meni je bilo najbolje upoznavanje sa neki:
ja nju zamisljala malehnom sitnom smedjom zenicom, vragolak duge ravne kose...i na prvoj rr kafi-ja zenu na ignore, nisam ni povezala da je to ona (plava kraca kosa, krupnija nego u mojoj glavi, nikako se nisam mogla presaltati user posted image )

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 709
5.10.2010 23:26:07   
acudesa
IZVORNA PORUKA: sara.at

Acudesa nju nisam nikad mogla zamisliti jer je imala neku cudnu slikicu kraj nicka

cudakinja...dobro si ti mene zamislila..imam ja svojih fazona koje niko ne razumijeuser posted image user posted image
saro, saro...user posted image

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 710
5.10.2010 23:26:38   
D_K

nije moja ti vratija se sime davno i donija svjezu ribuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ne hoda vise

o pa to je super.. sjecam se da sam citala neke tvoje komentare - kako ti je tesko i tako user posted image user posted image ..
nego ti oko te ribe draga moja user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 711
5.10.2010 23:26:45   
Hanady RR

i lirio...ja sam sve to što si napisla samo nisam tamnoputa...ja ti spadam u one ružne žene svijetlog tena i svijetlo smeđe kose....al eto udah se sad me više briga jesam li lijepa il ružnauser posted image user posted image user posted image user posted image

Tebe sam zamisljala ovako: Smedja valovita kosa, leprsava..sve radis po kuci, a kosa ko svila leluja...a, zgodnu-kakva i jesi
(koliko se mogu sjetiti, jer sam te davno zamisljala i ubrzo nakon toga ti vidjela sliku, i vise ta nisam zamisljala)
D-K..lopuzo, avatar ti je bio tvoja slika...to ti promijenila dok te ne izamisljajuuser posted image

ma šta zgodna...ma sevrina je mala maca za mene bolan...user posted image user posted image user posted image
ima kod severine stuk ima al jarena ruča ko da odbojku trenira...nedo bog da te ona pomazi...bi mi kosti polomila....
a ja večeras na jedenom durženju kraj svoje kćerkice sjela na loptu...a kolegica mi kaže...još malo pa ćeš i na balonu moći sjediti.user posted image user posted image user posted image
odoše i sike i guze...sve mi se istopi...lijepa estetska hirurgijauser posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 712
5.10.2010 23:28:11   
Hanady RR

Zar se vi Jos zamisljateuser posted image
Dosad ste mogle i kahvu popiti skupa i vidjeti se..
Pahuljice ti si meni uvjek djelovala kao pahuljica i kad Sam Te na fb vidjela njezna,lijepa ma i ostala si pahuljica...
Felix mlada,sa duzom smedjom kosom, dorre Linije...
Vesela mi je uvijek djelovala da ima Plavu kosu i sad kad je znam nemogu njenu smedju kosu nikako umjesto plave ubaciti user posted image
Mirkica mi je isto bila plava i mnogooo joj dobro stoji,mada Je znam Pa mi cudna Sa svojom bojom...
Aida tebe Po erolovoj slikici Sam zamisljala buckastu, smedjokosu
Frenki mi je djelovala uciteljski smedjokosa,mrsava,
Hanady nju Sam uvijek vidjela kao odvjetnicu, besprijekornog izgleda,savrsenom frizurom i u sivom zenskom odjeluuser posted image nigjde Vezeuser posted image

ima i ovoga al to ne slikamo...ja sam ovdje mama tipuser posted image user posted image user posted image user posted image mokasinke, pantole i sport bili ruksak na leđauser posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 713
5.10.2010 23:29:31   
sara.at
Acudesa Avatar ti je Bio neka cudna slika nisam je nikako mogla povezati Sa tobom u glavi kao neka starija, Sa cudnim stilom odjevanja tj tamnim stilomuser posted image

Malena dusa 01.10.2009 melek i andjeo
Arian 23.08.2010g u 23:11h mamino i tatino veliko srce
Armin 22.07.2012 u 15:47 Nase maleno zlato

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 714
5.10.2010 23:30:53   
Apotekarka
priprzit cu ja nju veceras malo je li nam 3 god braka sutra ili ne

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 715
5.10.2010 23:32:22   
D_K

idi begaj - ovo je tek za blama - ma ja sam opicena i jos uz to zaboravna osoba koja se ne sjeca gdje je koga upoznala - ma mozes misliti kombinacije.. makar da imam kakve dobre sise bilo bi mi sve oprosteno a ovako - nista, truba user posted image user posted image - ljudi bjeze od mene pa cak i iz zatvorenog lifta user posted image user posted image ..
kontam jopet staviti svoju sliku za avatar ali mrsko mi je to petljanje - ni na fejsu nisam sliku mijenjala od pocetka ramazana ali bice - bice :))

(odgovor članu acudesa)
Neposredna veza do poruke: 716
5.10.2010 23:34:06   
D_K

prži, prži - nek se sve puši user posted image user posted image

joj jest me neka luda uhvatila - izvin'te me zene user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 717
5.10.2010 23:35:43   
Apotekarka
jesi luda dobro cui je ispohovati pa onda vala nek se prziuser posted image

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 718
5.10.2010 23:37:30   
acudesa

Acudesa Avatar ti je Bio neka cudna slika nisam je nikako mogla povezati Sa tobom u glavi kao neka starija, Sa cudnim stilom odjevanja tj tamnim stilomuser posted image

nazalost, opet si pogodilauser posted image user posted image user posted image
volim tamnu odjecu..(ali nije cudna)...
Sara (moje zamisljanje prije vidjenih slika):
Ehh...taman, onako nesto ko Seherzada...visoka crna, zalizana kosa u rep...user posted image

(odgovor članu sara.at)
Neposredna veza do poruke: 719
5.10.2010 23:37:38   
Anoniman
D_K hoces da mi preuzmes titulu--kraljice OTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 720
5.10.2010 23:38:22   
acudesa

joj jest me neka luda uhvatila - izvin'te me zene user posted image user posted image

jok za ovo nema izvinjenja...sto je previse-previse jeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 721
5.10.2010 23:40:58   
D_K

D_K hoces da mi preuzmes titulu--kraljice OTuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tišu - evo Hanady dovela i RR - sve nas gleda 'odozgo'.. evo zamisljam je da se smrklauser posted image user posted image ..
ooo super vise nismo OT - zamislila sam forumasicu user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 722
5.10.2010 23:44:12   
Anoniman

tišu - evo Hanady dovela i RR - sve nas gleda 'odozgo'.. evo zamisljam je da se smrklauser posted image user posted image ..
ooo super vise nismo OT - zamislila sam forumasicu user posted image user posted image

e vala ja je ne mogu zamislit smrknutuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
a ne bojim se ja ovih RR i oni su ljudiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu D_K)
  Neposredna veza do poruke: 723
5.10.2010 23:46:50   
veeseelaa

mislim da sam jednom veselu vidjela u BBI - probala neku usku kosulju pa crce od smjeha - kontam garant je ona onako garava, crne kose i blistavog osmjeha :))

nisam to bila jauser posted image

Ajša, Ajra, Esma, Zehra

decembar....

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 724
5.10.2010 23:48:02   
Hanady RR

ja vala nema hanady pametnijeg posla neko vodat nekoga...dođemo mi sve same ne brini...
sreća nije moj pdf...kako bi vas pobrisla...znate kako sam ja zeznut moderator...samo brišem i nikada se ne zezam nedo Bog.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu D_K)
Neposredna veza do poruke: 725
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  27 28 [29] 30 31   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *