Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
Pozdrav drage moje mame i bebe. Vi se bas aktivirale,svaka cast.Mene uhvatilo "mrsko",nesto mi se neda tipkat nikako. Mi cemo vas samo brzinski pozdraviti i idemo. Joj...bas sam se ulijenila...sram me bilo.
Ljubim vas punkice.
pozz svima mi smo nervozni grrrrrr......ukopase nas ovi zubi nezna se tko je gori ja ili on ..... Skoro je kmeco nista ga nezanima sve nesto hoce sto,nesmije ..... Imamu nesto na vratu crveno linija uzduz neznam od cega,izgleda kao kad se opeces pa ono natekne koza eh tako je.....da kazem da ga sta nazuljalo neznam malo nateklo.ispod vrata tj,uz vrat...valjda ce proci...... Umorna sam ko pas,nesmijem ni cekat spavanje a umorna ,kud mu nosic curi,cas zacepljen cas curi.... Kapam aqamarisom kapima,ili da nisitom koje su bolje ili je svejedno. Vidim javlja kisu tko,ce izdrzat u kuci snjim ...... Pusa svima
vece cure uh felix ako ti sta znaci za utjehu kod mene Leon tek zaspo nema 5 min!a to mi se nikad nije desilo,nervozan cijeli dan za ubit se,i evo tek sad smiraj ,kaze mm da mali ima putnu groznicu
mi cemo vam sutra preko granice ,i nema nas bar do utorka bas se veselim ko malo dijete,da napunim baterije,i da sretnem stare prijatelje
cujemo se cuvajte bebice
vece dragi nasi evo moji mali i veliki zaspali a ja samo da vas pozdravim felix draga pa tebe stvarno smorise ti zubici i ta prehlada,evo vam jedan da to sto prije prodje moja E kad je nervozna ja odmah mislim zubi a nigdje zuba od februara mala86 sretan put i lijep provod
pozz i od nas slabo smo danas spavali sam 1.sat umorna sam jedva gledam jos ova kisa Nosic necuri vise hb.pomogle kapi. Od uce smo na kravljem mlieku ,donosi nam jedna zena i super prihvatio i pije po litar na dan kao i tetrapak. Uzadnje vrijeme samo me vise,mama mamam ,mama prie je vikao samo tata sad samo mene doziva tako,slatko me vice. MM.ga odveo malo do nane stare da omdorim malo. pusa svima
evo da vam se javim ...... bila sedam jako jako bolesna ..... upala pluca, i to bas jaka, komplet plucno krilo, koju vucem izgleda bas odavno, vjerovatno od raftinga .... pet dana nikkao temp. nije spadala ispod 39, ma katastrofa ( srecom da me nista drugo nije bolilo, ali temp. me je slomila ) .... samo sam lezala i nista ..... uh ne dao bog nikome .... samo da smo zdravo ...... sreca pa je anjica bila kod mojih pa se nisam brinula ..... od juce sam bolje, nema temperature, sad malo vise kasljem, ali procice .... primam neku terapiju venozno, nadam se da ce biti bolje .....eto samo da vam se javim ..... pozzzzz
moja cura je zaspala,čitav dan je pomalo nervozna,procurio nosić sinoć se često budila,nije mogla disati na nos, nadam se da će večeras biti bolje mene od jutros boli glava,sreća pa je kiša tek oko šest počela tako da smo skoro čitav dan bili vani
hej pozz veliki za sve ,nas nije bilo odavno al sad ćemo biti redovni nadam se..uh svaštanam se izdogađalo neznamodakle počet,imali upalu mokračni kanala i visoku temp,doživio fraz tad kad nisam umrla od straha nikad neću,bili 8 dana u bolnici ma baš sam se bila nasekirala i ludila od brige...i evo prije tjedan dana opet temp i ta glupa bakterija u mokrači ponovo al evo riješili smo je se i sadje dobro..još nismo prohodali ..pravi po 10-ak koraka sam al nekako brz pa leti naprijed...puse za sve bebice i moje drage žene
ej marinciiiiiiiiii tu si mila.Nadam se da ces se cesce odsad malo avljati kad si kuci. Zao mi je druga otkud mu bakt.u mokr.znam da je bio zdrav a joj misa mu vise.i te dosadne baje. Kako,spava slusa,jedel i sad sisku ili ne??? Mi smo dobro po kuci sami,hodami samcati a vani nece bez ruke da mrdne. Pusa velika drugu pozelili smo vas
Vecer... Kako ste mi...Marinci nam se vratila,a sta je Matejku dusa draga to nek baje kop kod Minjice...Je li anelko preohodao felix... MI naveliko hodamo po kuci stabilno po vani tako-tako..Dobar mi je pravo,i jako ziv nigdje mira nema,jos uvijek dobro rucki,obrok mu je nezamisliv bez paradajza kaze pa pa,a neki dantetu sto ga cuva odsveo pred frizider a ona mu juhe ugrijalsa on nece i govori sa sa sa htio gospodin salame mozete misliti...jer ono ponekad za dorucak s nama zna uzeti par zaloga ja i svidjelo mu se...ponavlja kao papagaj rijeci malo ih skrati,sve razumije,pokazuje sto zeli...Jos recenice ne sastavljamo...Jos smo na 8 zubica...
hej pozz veliki za sve ,nas nije bilo odavno al sad ćemo biti redovni nadam se..uh svaštanam se izdogađalo neznamodakle počet,imali upalu mokračni kanala i visoku temp,doživio fraz tad kad nisam umrla od straha nikad neću,bili 8 dana u bolnici ma baš sam se bila nasekirala i ludila od brige...i evo prije tjedan dana opet temp i ta glupa bakterija u mokrači ponovo al evo riješili smo je se i sadje dobro..još nismo prohodali ..pravi po 10-ak koraka sam al nekako brz pa leti naprijed...puse za sve bebice i moje drage žene
marincii, cuvaj se mila i djecaka svoga Nora i ja saljemo vam puno
hej drage moje hvala vam na lijepim riječima,matej je sad dobro i sad slabo jede najbolje pojede slani obrok a ovo ostalo kako kad još uvik ga dojim nikako da prestanemo niti se njemu da a i ni meni,on još sam ne hoda al baš me izmori cijeli dan ga vodam za rukicu leđa mi otpadaju..ljubimo vas sve
Marinčii, drago mi je da si se napokon javila Često sam se pitala gdje ste i šta je s vama...a baš mi je žao što vas zadesilo sve to sa bolnicom Mogu misliti kako vam je bilo. A čime ste riješili baje u urinu? Mi jos muku mucimo s tim. Ljubi nam drugara i nadam se da će sad ici samo na bolje
Moja cura je u petak spavala kod mojih, a sinoć kod svekrve. I začudjujuće oba noćenja su prošla super Ja presretna (joj, jesam grozna ) i samo razmišljam kako će sad jednom sedmično dobiti crveni karton od mame i tate
Apotekarka, pa ni tebe nisam dugo ovdje vidjela
Ljubac za generaciju
marincii draga, znam kako si se osjecala kad ste sve to prozivljavali, jer i moja Sabina je sa 15 mjeseci prezivjela fras... tako da znam o cemu pricas... ali hvala Bogu sad je sve ok... nadam se da je i drug Matej u redu i da nece biti nikakvih problema... cuvaj ga samo temperature... saljemo vam puno poljubaca
pozdrav mi smo slabo spavali,zaspo oko 21.30 budio se u 22.placuci gladan dam flasu zaspi,odem ja leci oko 23.on se budio opet u 12.dam cucu komeso se i zaspo,slomi me spava pored mene pa ujutro kad ustanem budem nikakva. Opet se budio oko pola3.dam caja popije i nece da spava kmeci,ja legnem a vidim njega ,on sjedi pored mene djete se naspavalo oce da sidje s lezaja da se igra .Nekako,zaspi i opet budjenje oko pola6.kmeci dam cucu prevrto se,po lezaju gore dolje i zaspi.I opet oko 8.budjenje tad ustanem napravim flasu popije i to je moje ko spavanje,nikakvo. Zaspo evo skoro,.ja nastavila mu rucak vani kisa vrijeme fujj,samo smo u kuci. Moram ga pohvaliti da se pravo izvjezbo i ucvrstio hodanje ide sam ,neidem vise za njim po kuci .... Samo,sve sklonem i zakljucam sprat i ja gledam tv.ili sta raduckam ponekad ga virnem da nebi napravio kakvi belaj,al ode obidje sav sprat sam ... Neumoran je ..... pusa svima.
Moja cura je u petak spavala kod mojih, a sinoć kod svekrve. I začudjujuće oba noćenja su prošla super user posted image
ooooo,mya sta to ja citam pa bravo neka te daje meni anela poslati svojima od sveki nista od te ljubavi.... Ej,damije tako da odmorim.Nisam jos nikada isla mami nociti kako se anel rodio jesam jednom samo kad je imao 4mjes.i,nisam vise. Nesto se bojim da gore nezeznem stvar jer reko remetit ce oni svoj raspored. Ako,ovako nastavi ice on meni sam .... Mora da je mama uzivala sa muzekom ajde priznaj ......
marinci- neki si nam dosla..joj zao mi je sto vam se sve to dogodilo..misa mu..pa uvijek je nesto sa ovim klincima.. vjerujem da je bilo gadno..ali sve je to skola nas mama felix- pa tvoj fino spava sta se bunis..moj andrej, em sto nece d a zaspe ...na mukama sam vise s njim, iako je umoran i iskace se.....a buđenje nam je svako 30-60 minuta..po cijelu noc..i onda u 5 na noge lagane bi decko...jutros kisa..uspavano vrijeme..ma sve spava..smao moj terorista lumpuje...glava mi puca vise...mal nisam pukla nocas.....pa kad mi kazu sad ti odmah drugo, tavom bi ih po glavi..e ako ovak ikad bude spavao muzda budem imala kad praviti drugo..a ako ce biti kao andrej sto se toga tice, nesto za sad ni ne razmisljam
mya probila led spavanja bebare van kuce i ja sam nedavno i bas mi je drago sto je sve super proslo
mi smo za vikend bile same, a ruzno vrijeme pa smo hvatale ono vrijeme izmedju kapi da se malo prosetamo mi po kuci picimo pravo ali samo trazimo zijana, pa pada, prevrce se i u subotu je pricepila prste o ladicu ali sve je to skola i njoj i nama i adna dosta toga razumije a i pomalo prica
pusa svima
ooooo,mya sta to ja citam pa bravo neka te daje meni anela poslati svojima od sveki nista od te ljubavi.... Ej,damije tako da odmorim.Nisam jos nikada isla mami nociti kako se anel rodio jesam jednom samo kad je imao 4mjes.i,nisam vise. Nesto se bojim da gore nezeznem stvar jer reko remetit ce oni svoj raspored. Ako,ovako nastavi ice on meni sam .... Mora da je mama uzivala sa muzekom ajde priznaj ......
Uh, vikend mi je bio i više nego dobar...sve me sram priznati
Joj, ja ću sa svojom vani izluditi kad šetamo, jer ona ne hoda već trči. ništa ne gleda, samo pići i naravno non stop pada. A skroz je stabilna kad je bosa, ali zato u cipelama je koma. Eh, sad ne znam je li to do cipela ili jednostavno treba prakse?! Šta vi mislite
< Poruku je uredio Mya_81 -- 27.9.2010 10:41:03 >