|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
24.9.2010 11:05:22   
Hannica
Pozdrav drage moje mame i bebe.

Vi se bas aktivirale,svaka cast.Mene uhvatilo "mrsko",nesto mi se neda tipkat nikako.user posted image
Mi cemo vas samo brzinski pozdraviti i idemo. Joj...bas sam se ulijenila...sram me bilo.user posted image

Ljubim vas punkice.user posted image user posted image user posted image

"Ako se ikada budeš konsultovao sa svojim egom, postupi suprotno od onog što ti kaže taj pokvarenjak."

(odgovor članu Honey3)
Neposredna veza do poruke: 901
24.9.2010 20:42:18   
dafri
veče
petak je napokon,baš sam nešto umorna čitavu sedmicu
kod nas je izbila donja četvorka,sad imamo deset zuba,hb pa nije bilo nervoze
sutra najavljuju kišuuser posted image i prošli je padala

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 902
24.9.2010 21:36:59   
Anoniman
pozz svima mi smo nervozni grrrrrr......ukopase nas ovi zubi user posted image user posted image nezna se tko je gori  ja ili onuser posted image .....
Skoro je kmeco nista ga nezanima sve nesto hoce sto,nesmije .....
Imamu nesto na vratu crveno linija uzduz neznam od cega,izgleda kao kad se opeces pa ono natekne koza eh tako je.....da kazem da ga sta nazuljalo neznamuser posted image malo nateklo.ispod vrata tj,uz vrat...valjda ce proci......
Umorna sam ko pas,nesmijem ni cekat spavanje a umornauser posted image ,kud mu nosic curi,cas zacepljen cas curi....
Kapam aqamarisom kapima,ili da nisitom koje su bolje ili je svejedno.
Vidim javlja kisu tko,ce izdrzat u kuci snjimuser posted image ......
Pusa svima

(odgovor članu Honey3)
  Neposredna veza do poruke: 903
24.9.2010 21:59:02   
mala86
vece cure user posted image
uh felix ako ti sta znaci za utjehu kod mene Leon tek zaspo nema 5 min!a to mi se nikad nije desilo,nervozan cijeli dan za ubit se,i evo tek sad smiraj user posted image ,kaze mm da mali ima putnu groznicu user posted image user posted image user posted image user posted image

mi cemo vam sutra preko granice user posted image ,i nema nas bar do utorka user posted image user posted image user posted image
bas se veselim ko malo dijete,da napunim baterije,i da sretnem stare prijatelje user posted image user posted image user posted image

cujemo se cuvajte bebice user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 904
24.9.2010 22:39:02   
Honey3
vece dragi nasiuser posted image evo moji mali i veliki zaspali a ja samo da vas pozdravimuser posted image felix draga pa tebe stvarno smorise ti zubici i ta prehlada,evo vam jedanuser posted image da to sto prije prodjeuser posted image moja E kad je nervozna ja odmah mislim zubi a nigdje zuba od februarauser posted image mala86 sretan put i lijep provoduser posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 905
25.9.2010 14:56:34   
R&T@
Chuci, sretan prvi veeeeliki rodjendan djevojcici prekrasnog imena
user posted image user posted image user posted image

Kako su razdvojene teme, ne mogu upratiti kad "bebare postaju velike"...

Kod mene se cure samo svadjaju...i uvijek jedna place i doziva mamamama...

Hajde da malo pohvalim mog indijanca:
zna stvarno dosta rijeci i sastavlja proste recenice...user posted image

Pozdrav svim mamama i bebarama...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu chuci)
Neposredna veza do poruke: 906
25.9.2010 18:53:06   
Anoniman
pozz i od nas slabo smo danas spavali sam 1.sat umorna sam jedva gledam jos ova kisa
Nosic necuri vise hb.pomogle kapi.
Od uce smo na kravljem mlieku ,donosi nam jedna zena i super prihvatio i pijeuser posted image user posted image
po litar na dan kao i tetrapak.
Uzadnje vrijeme samo me vise,mama mamam ,mama prie je vikao samo tata sad samo mene doziva  tako,slatko me vice.
MM.ga odveo malo do nane stare da omdorim malo.
pusa svima

(odgovor članu R&T@)
  Neposredna veza do poruke: 907
25.9.2010 19:10:53   
mojbebac
evo da vam se javim ...... bila sedam jako jako bolesna ..... upala pluca, i to bas jaka, komplet plucno krilo, koju vucem izgleda bas odavno, vjerovatno od raftinga .... pet dana nikkao temp. nije spadala ispod 39, ma katastrofa ( srecom da me nista drugo nije bolilo, ali temp. me je slomila ) .... samo sam lezala i nista ..... uh ne dao bog nikome .... samo da smo zdravo ...... sreca pa je anjica bila kod mojih pa se nisam brinula ..... od juce sam bolje, nema temperature, sad malo vise kasljem, ali procice  .... primam neku terapiju venozno, nadam se da ce biti bolje .....eto samo da vam se javim ..... pozzzzz

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 908
25.9.2010 20:07:31   
dafri
veče,
mojbebac baš te snašlo,želimo brzo ozdravljenje
mala sretan put i dobar provod

moja cura je zaspala,čitav dan je pomalo nervozna,procurio nosić
sinoć se često budila,nije mogla disati na nos, nadam se da će večeras biti bolje
mene od jutros boli glava,sreća pa je  kiša tek oko šest počela tako da smo skoro čitav dan bili vani

mišljenje je kao dupe,svako ima po jedno

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 909
25.9.2010 20:23:22   
marinčii
hej pozz veliki za sve ,nas nije bilo odavno al sad ćemo biti redovni nadam se..uh svaštanam se izdogađalo neznamodakle počet,imali upalu mokračni kanala i visoku  temp,doživio fraz tad kad nisam umrla od straha nikad neću,bili 8 dana u bolnici ma baš sam se bila nasekirala i ludila od brige...i evo prije tjedan dana opet temp i ta glupa bakterija u mokrači ponovo al evo riješili smo je se i sadje dobro..još nismo prohodali ..pravi po 10-ak koraka sam al nekako brz pa leti naprijed...puse za sve bebice i moje drage ženeuser posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu dafri)
Neposredna veza do poruke: 910
25.9.2010 21:38:36   
Anoniman
ej marinciiiiiiiiiiuser posted image user posted image tu si mila.Nadam se da ces se cesce odsad malo avljati kad si kuci.
Zao mi je drugauser posted image otkud mu bakt.u mokr.znam da je bio zdrav a joj misa mu vise.i te dosadne baje.
Kako,spava slusa,jedel i sad sisku ili ne???
Mi smo dobro po kuci sami,hodami samcati a vani nece bez ruke da mrdne.
Pusa velika drugu pozelili smo vasuser posted image

(odgovor članu marinčii)
  Neposredna veza do poruke: 911
25.9.2010 22:55:09   
Apotekarka
Vecer...
Kako ste mi...Marinci nam se vratila,a sta je Matejku dusa draga to nek baje kop kod Minjice...Je li anelko preohodao felix...
MI naveliko hodamo po kuci stabilno po vani tako-tako..Dobar mi je pravo,i jako ziv nigdje mira nema,jos uvijek dobro rucki,obrok mu je nezamisliv bez paradajza kaze pa pa,a neki dantetu sto ga cuva odsveo pred frizider a ona mu juhe ugrijalsa on nece i govori sa sa sa htio gospodin salame mozete misliti...jer ono ponekad za dorucak s nama zna uzeti par zaloga ja i svidjelo mu se...ponavlja kao papagaj rijeci malo ih skrati,sve razumije,pokazuje sto zeli...Jos recenice ne sastavljamo...Jos smo na 8 zubica...

Nase malo zlato Antonio stiglo je 30.06.2009
Nasa mala princeza Ana stigla 14.04.2013

(odgovor članu Hannica)
Neposredna veza do poruke: 912
25.9.2010 22:57:48   
sheri
IZVORNA PORUKA: marinčii

hej pozz veliki za sve ,nas nije bilo odavno al sad ćemo biti redovni nadam se..uh svaštanam se izdogađalo neznamodakle počet,imali upalu mokračni kanala i visoku  temp,doživio fraz tad kad nisam umrla od straha nikad neću,bili 8 dana u bolnici ma baš sam se bila nasekirala i ludila od brige...i evo prije tjedan dana opet temp i ta glupa bakterija u mokrači ponovo al evo riješili smo je se i sadje dobro..još nismo prohodali ..pravi po 10-ak koraka sam al nekako brz pa leti naprijed...puse za sve bebice i moje drage ženeuser posted image user posted image

marincii, cuvaj se mila i djecaka svoga
Nora i ja saljemo vam puno user posted image user posted image user posted image user posted image

Nora-21.06.2009. :)

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 913
26.9.2010 8:34:31   
marinčii
hej drage moje hvala vam na lijepim riječima,matej je sad dobro i sad slabo jede najbolje pojede slani obrok a ovo ostalo kako kad još uvik ga dojim nikako da prestanemo niti se njemu da a i ni meni,on još sam ne hoda al baš me izmori cijeli dan ga vodam za rukicu leđa mi otpadaju..ljubimo vas sve  

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu sheri)
Neposredna veza do poruke: 914
26.9.2010 10:57:55   
Mya_81 RR
Marinčii, drago mi je da si se napokon javila user posted image Često sam se pitala gdje ste i šta je s vama...a baš mi je žao što vas zadesilo sve to sa bolnicom user posted image Mogu misliti kako vam je bilo. A čime ste riješili baje u urinu? Mi jos muku mucimo s tim. Ljubi nam drugara i nadam se da će sad ici samo na bolje user posted image user posted image

Moja cura je u petak spavala kod mojih, a sinoć kod svekrve. I začudjujuće oba noćenja su prošla super user posted image user posted image user posted image user posted image Ja presretna (joj, jesam grozna user posted image ) i samo razmišljam kako će sad jednom sedmično dobiti crveni karton od mame i tate user posted image

Apotekarka, pa ni tebe nisam dugo ovdje vidjela user posted image

Ljubac za generaciju user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 915
26.9.2010 11:07:33   
Anoniman
dobro jutro drustvo...

marincii draga, znam kako si se osjecala kad ste sve to prozivljavali, jer i moja Sabina je sa 15 mjeseci prezivjela fras... tako da znam o cemu pricas... ali hvala Bogu sad je sve ok... nadam se da je i drug Matej u redu i da nece biti nikakvih problema... cuvaj ga samo temperature... saljemo vam puno poljubaca

(odgovor članu Mya_81 RR)
  Neposredna veza do poruke: 916
26.9.2010 13:26:12   
Anoniman
pozdrav
mi smo slabo spavali,zaspo oko 21.30 budio se u 22.placuci gladan dam flasu zaspi,odem ja leci oko 23.on se budio opet u 12.dam cucu komeso se i zaspo,slomi me spava pored mene pa ujutro kad ustanem budem nikakva.
Opet se budio oko pola3.dam caja popije i nece da spava kmeci,ja legnem a vidim njega ,on sjedi pored meneuser posted image user posted image djete se naspavalo oce da sidje s lezaja da se igrauser posted image .Nekako,zaspi i opet budjenje oko pola6.kmeci dam cucu prevrto se,po lezaju gore dolje i zaspi.I opet oko 8.budjenje tad ustanem napravim flasu popije i to je moje ko spavanje,nikakvo.
Zaspo evo skoro,.ja nastavila mu rucak vani kisa vrijeme fujj,samo smo u kuci.
Moram ga pohvaliti da se pravo izvjezbo i ucvrstio hodanje ide sam ,neidem vise za njim po kuci ....
Samo,sve sklonem i zakljucam sprat i ja gledam tv.ili sta raduckam ponekad ga virnem da nebi napravio kakvi belaj,al ode obidje sav sprat samuser posted image ...
Neumoran je .....
pusa svima.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 917
26.9.2010 13:31:07   
Anoniman
Moja cura je u petak spavala kod mojih, a sinoć kod svekrve. I začudjujuće oba noćenja su prošla super user posted image

ooooo,mya sta to ja citam pa bravouser posted image user posted image neka te daje meni anela poslati svojima od sveki nistauser posted image user posted image od te ljubavi....
Ej,damije tako da odmorim.Nisam jos nikada isla mami nociti kako se anel rodio jesam jednom samo kad je imao 4mjes.i,nisam vise.
Nesto se bojim da gore nezeznem stvar jer reko remetit ce oni svoj raspored.
Ako,ovako nastavi ice on meni sam user posted image ....
Mora da je mama uzivala sa muzekom ajde priznaj user posted image ......

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 918
26.9.2010 13:32:35   
Anoniman
Je li anelko preohodao felix...
MI naveliko hodamo po kuci stabilno po vani tako-tako

isto ovako kod nas mila.
Po kuci hoda sam,i to fino a vani nece bez ruke da ide sam.

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 919
27.9.2010 0:28:58   
iv@ncica
marinci-user posted image user posted image   neki  si  nam  dosla..joj  zao  mi  je  sto  vam  se sve  to   dogodilo..misa  mu..pa  uvijek  je  nesto  sa  ovim  klincima..  vjerujem da  je  bilo gadno..ali  sve  je  to  skola  nas  mamauser posted image
felix-  pa  tvoj  fino  spavauser posted image user posted image   sta  se  bunis..moj  andrej, em  sto  nece d a  zaspe  ...na mukama  sam  vise  s njim,  iako je umoran i  iskace  se.....a  buđenje  nam  je  svako 30-60  minuta..po cijelu  noc..i  onda  u  5  na  noge  lagane   bi  decko...jutros  kisa..uspavano  vrijeme..ma  sve  spava..smao  moj  terorista  lumpuje...glava  mi  puca  vise...mal  nisam  pukla  nocas.....pa  kad  mi  kazu  sad   ti  odmah  drugo,  tavom  bi  ih  po glavi..e  ako  ovak  ikad  bude  spavao  muzda  budem  imala  kad  praviti  drugo..a  ako  ce  biti  kao  andrej  sto  se  toga  tice, nesto za sad  ni  ne razmisljamuser posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 920
27.9.2010 9:00:26   
R&T@
Pozdrav svima...
Zagrljaj podrske prvo bolesnim mamama...user posted image
zatim bolesnim bebarama...user posted image

Mya, bravo za "skolu spavanja" van mamine sobe user posted image

To je neophodno i zbog tebe i nje...
ti da se sjetis da si zena, a ona da nauci, jer nikad ne znas kad ce morati spavati van kuce...

A moja djeca su rekorderi u tom spavanju kod nana user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 921
27.9.2010 9:22:45   
megi
pozdrav raji
marinci user posted image  pa gdje ste vi, uh mogu misliti kao si se nasekirala, ajd nek je sve hb dobro proslo bice drug dobar

mya probila led spavanja bebare van kuce i ja sam nedavno i bas mi je drago sto je sve super proslo

mi smo za vikend bile same, a ruzno vrijeme pa smo hvatale ono vrijeme izmedju kapi da se malo prosetamo
mi po kuci picimo pravo ali samo trazimo zijana, pa pada, prevrce se i u subotu je pricepila prste o ladicu ali sve je to skola i njoj i nama
i adna dosta toga razumije a i pomalo prica

pusa svima

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 922
27.9.2010 9:32:21   
rose 87
i mi cemo vas pozdraviti na brzinu,dodjem ovdje da se utjesim,tamo na onoj nasoj temi bebice ko bebice sve dobro spavaju a ja user posted image user posted image user posted image ,jos je i ovo vrijeme samo za spavanja
Mateju zelimo brzooo ozdravljenje

Mamino sunce - 26.12.2009
Mamin smjesko - 20.01.2015

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 923
27.9.2010 9:40:46   
R&T@
rose 87, a ti njima pisi kako nemate grceve, kako se bebara smije, svaki dan mijenjate jelovnik...

one mrve sto samo spavaju nista ne znaju...

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rose 87)
Neposredna veza do poruke: 924
27.9.2010 10:39:19   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: felix

Moja cura je u petak spavala kod mojih, a sinoć kod svekrve. I začudjujuće oba noćenja su prošla super user posted image

ooooo,mya sta to ja citam pa bravouser posted image user posted image neka te daje meni anela poslati svojima od sveki nistauser posted image user posted image od te ljubavi....
Ej,damije tako da odmorim.Nisam jos nikada isla mami nociti kako se anel rodio jesam jednom samo kad je imao 4mjes.i,nisam vise.
Nesto se bojim da gore nezeznem stvar jer reko remetit ce oni svoj raspored.
Ako,ovako nastavi ice on meni sam user posted image ....
Mora da je mama uzivala sa muzekom ajde priznaj user posted image ......

Uh, vikend mi je bio i više nego dobar...sve me sram priznati user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, ja ću sa svojom vani izluditi kad šetamo, jer ona ne hoda već trči. ništa ne gleda, samo pići i naravno non stop pada. A skroz je stabilna kad je bosa, ali zato u cipelama je koma. Eh, sad ne znam je li to do cipela ili jednostavno treba prakse?! Šta vi mislite user posted image

< Poruku je uredio Mya_81 -- 27.9.2010 10:41:03 >

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 925
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  35 36 [37] 38 39   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *