Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
zakon su vrece za spavanje..nema nece u vrecu..naviknu se oni nakon ljetne sirine za par dana
Ovaj moj nema sanse da prespava u vreci. Zaspi tako-tako, ali onda u neko doba noci dreka, jedva ga smirimo. Valjda se pregrije Inace ne podnosi vrucinu, kao ni tata mu. Ziva ne znam vise kako da ga oblacim za spavanje i pokrivam.
tajra hvala ti. Ja zaboravila na gegice sa stopalima s kroz na skroz
jutroo Mi smo sinoc dobro spavali zaspo oko 23.nije se budio do 3.dodala cucu i nastavio u krevetcu do 6.ujutro.Usto i cujem vice tata,tata gladan.Nahranim ga i do 9.15 spavali. Kao da zna da je mami danas rodjendan pa,mi priustio nesto najljepse spavanje pusa svima
I mi cestitamo mya ooooo,ide minja kod sveki,oooo mama blago tebi bit ce vatrometa veceras bome ste se osladili nema sta,da nebi M.mogla dobiti ubrzo bratu nemojte pretjerati he he ..... pusaaaa velika
ženice dragaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sad te imam zauvijek
čestitam do srca oko moje...bilo je brzo i efikasno...vrh prepoznaje kvalitet
Matej 10.7.2009. Andrej 9.12.2014. Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!
felix sretan rođendan ako sam dobro shvatila danas je,pa nadam se da ćeš ga provest najljepše kako možeš mya čestitke i tebi na RR pa to je velika stvar bravo kad i za to imaš vremena
Pridruzujem se cestitkama sve najbolje curice
onda felix sretan rodjendan, da anel sto bolje slusa i vise spava
mi smo nocas dobro spavali, kupila sam i vrecu za spavanje pa cemo nocas probati u njoj, zahladilo je, pa da mama ne luta stalno do sobe i provjerava pile jednostavnije je ovako mi smo juce muku mucili sa hranom uopste nije htjela da ruca, pojela samo dvije kasike supe, pa probali sa tjhesteninom koju bas voli nece ni to pa paprike nije htjela, pojela jos samo dva komadica hljeba sa ABC sirom i na kraju joj napravim medolino nekad u 8 i to pojede uh sto se mame sekiraju kad bebe ne jedu, valjda su zubici bjele li se bjele desni i ona ne vadi ruke iz usta
Matej 10.7.2009. Andrej 9.12.2014. Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!
ja sam jučer mog sina odvela na šišanje, mislila samo malo da ga šišne, a ona ga priko mire i načina ošišala, cijeli dan sam bila isprepadana jel to moje dijete, danas sam sebi došla, neću ga više tako lako šišati.
ja isto planiram uzet vreću za spavanje pa me zanima koju veličinu da uzmem jeli bolje da je veća ili?možda je glupo pitanje al eto dosad je nisam koristila pa neznam?
Uzmi veću da se dijete može u njoj vrtiti, kad je knap skuplja nogice.