|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
29.9.2010 11:24:10   
malena_t
IZVORNA PORUKA: iv@ncica

zakon  su  vrece  za spavanje..nema  nece  u  vrecu..naviknu se oni  nakon  ljetne  sirine  za  par  danauser posted image

Ovaj moj nema sanse da prespava u vreci. Zaspi tako-tako, ali onda u neko doba noci dreka, jedva ga smirimo. Valjda se pregrijeuser posted image Inace ne podnosi vrucinu, kao ni tata mu. Ziva ne znam vise kako da ga oblacim za spavanje i pokrivam.

tajra hvala ti. Ja zaboravila na gegice sa stopalima s kroz na skrozuser posted image

21.03.2009. rodio se majkin sin

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 951
29.9.2010 11:25:47   
Anoniman
jutroo
Mi smo sinoc dobro spavali zaspo oko 23.nije se budio do 3.dodala cucu i nastavio u krevetcu do 6.ujutro.Usto i cujem vice tata,tatauser posted image gladan.Nahranim ga i do 9.15 spavali.
Kao da zna da je mami danas rodjendan pa,mi priustio nesto najljepse spavanjeuser posted image
pusa svima

(odgovor članu malena_t)
  Neposredna veza do poruke: 952
29.9.2010 11:58:36   
Mya_81 RR
Jutrooooooo user posted image (jest da raspoloženje i nije na nekom nivou, jer je kiša i nema nam makac nigdje cijeli dan user posted image )

Mi smo fino spavali...kuc kuc da se ne ureknemo, a ovaj cijeli vikend opet cura ide kod sveki da se mama i tata malo druže...osladilo nam se user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 953
29.9.2010 12:00:26   
malena_t
user posted image user posted image user posted image za sveki

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 954
29.9.2010 12:08:35   
R&T@
user posted image user posted image user posted image  i za Mya_81 RR

(Tek ti vidjeh ovo RR... pih, kakva sam ja mahalusa...)

CESTITAM!!!!!!!!!!!!!!!

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 955
29.9.2010 12:12:48   
malena_t
aaaaaaaaa vidi stvarno RR user posted image user posted image user posted image user posted image cestitam Mya user posted image

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 956
29.9.2010 12:19:43   
Mya_81 RR
Hvalaaaaaaaaa, curke  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu malena_t)
Neposredna veza do poruke: 957
29.9.2010 12:22:32   
Anoniman
I mi cestitamo myauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
ooooo,ide minja kod sveki,oooo mama blago tebi bit ce vatrometa veceras user posted image user posted image bome ste se osladili nema sta,da nebi M.mogla dobiti ubrzo bratuuser posted image nemojte pretjerati he he .....
pusaaaa velika

Neposredna veza do poruke: 958
29.9.2010 12:23:18   
Hanady RR
IZVORNA PORUKA: Mya_81 RR

Hvalaaaaaaaaa, curke  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ženice dragaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sad te imam zauvijekuser posted image user posted image

čestitam do srca oko moje...bilo je brzo i efikasno...vrh prepoznaje kvalitetuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

Neposredna veza do poruke: 959
29.9.2010 12:33:14   
Mya_81 RR
Hanady, hvalaaaaaa user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj, Felix, i ovaj moj tamo neke priče priča o bebi...a rekla sam da će imati zauvijek zabranu 'ulaska' nastavili tako user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Hanady RR)
Neposredna veza do poruke: 960
29.9.2010 12:33:22   
shejla
opaaaa napredovalo se user posted image user posted image user posted image

cestitamooooo user posted image user posted image user posted image  
Kisses

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

Neposredna veza do poruke: 961
29.9.2010 12:40:39   
M kao Mama
Mya čestitke i od mene, sretno i pametno, hahahah

a razloga za slavlje ima, RR nijemala stvar,

Još jednom dobro nam došla

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 962
29.9.2010 13:06:26   
marinčii
felix sretan rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image ako sam dobro shvatila danas je,pa nadam se da ćeš ga provest najljepše kako možeš
mya čestitke i tebi na RR pa to je velika stvar bravo kad i za to imaš vremena user posted image user posted image

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu M kao Mama)
Neposredna veza do poruke: 963
29.9.2010 13:08:54   
koka i po
IZVORNA PORUKA: marinčii

felix sretan rođendanuser posted image user posted image user posted image user posted image ako sam dobro shvatila danas je,pa nadam se da ćeš ga provest najljepše kako možeš
mya čestitke i tebi na RR pa to je velika stvar bravo kad i za to imaš vremena user posted image user posted image

Pridruzujem se cestitkama user posted image  sve najbolje curice user posted image

Dva hajduka ....jedan veliki i jedan mali

Ja cu biti uvijek obicna zena, u masi neprimjetna...neko kome je stalo da barem malo uljepsa i promjeni ovaj svijet i podari mu malo ljudskosti.

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 964
29.9.2010 13:22:02   
Mya_81 RR
Hvala cure na čestitkama. Ma, uvijek se nadje vremena za nešto što se voli user posted image

Felix, da ti i ovdje poželim sve najljepše user posted image user posted image user posted image user posted image Nadam se da će i ostatak dana Anelko da sluša svoju mamicu user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu koka i po)
Neposredna veza do poruke: 965
29.9.2010 13:24:45   
Nedi
mya čestitam tek vidjeh da si sad RR

I felix sretan rođendan

< Poruku je uredio Nedi -- 29.9.2010 13:25:12 >

Neposredna veza do poruke: 966
29.9.2010 13:28:11   
Hanady RR
felix  KLIK user posted image

''Evo, silazi sumrak, i svijet postaje hladniji. Ti si moj način toplog. Obući ću te na sebe da se, ovako pokipjelo, ne prehladim od studeni svog straha i samoće.''

H- 25.6.2006
F-12.2.2009

(odgovor članu Nedi)
Neposredna veza do poruke: 967
29.9.2010 13:47:20   
megi
prvo Mya cestitke  za RR, sad cemo da te gnjavimo user posted image

onda felix sretan rodjendan, da anel sto bolje slusa i vise spava

mi smo nocas dobro spavali, kupila sam i vrecu za spavanje pa cemo nocas probati u njoj, zahladilo je, pa da mama ne luta stalno do sobe i provjerava pile jednostavnije je ovako
mi smo juce muku mucili sa hranom uopste nije htjela da ruca, pojela samo dvije kasike supe, pa probali sa tjhesteninom koju bas voli nece ni to
pa paprike nije htjela, pojela jos samo dva komadica hljeba sa ABC sirom i na kraju joj napravim medolino nekad u 8 i to pojede
uh sto se mame sekiraju kad bebe ne jedu, valjda su zubici bjele li se bjele desni i ona ne vadi ruke iz usta

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 968
29.9.2010 14:01:22   
marinčii
ja isto planiram uzet vreću za spavanje pa me zanima koju veličinu da uzmem jeli bolje da je veća ili?možda je glupo pitanje al eto dosad je nisam koristila pa neznam?

Matej 10.7.2009.
Andrej 9.12.2014.
Danas je,možda više nego ikad prije,istina da će način na koji se ponašamo prema djeci odrediti budućnost svijeta!

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 969
29.9.2010 14:04:27   
R&T@
megi, je li to tvoja beba preuzela titulu najstarije bezube bebe na forumu od anela?user posted image
Ili su novi zubi?

Ja upravo "skontah" da moja odavno nije dobila novi zub...
jos joj samo trojke nedostaju...
a iz usta vjecno potoci...

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 970
29.9.2010 14:38:25   
marny
ja sam jučer mog sina odvela na šišanje, mislila samo malo da ga šišne, a ona ga priko mire i načina ošišala, cijeli dan sam bila isprepadana jel to moje dijete, danas sam sebi došla, neću ga više tako lako šišati.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 971
29.9.2010 15:16:16   
iv@ncica
felix  i   mia     cestitamouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu marny)
Neposredna veza do poruke: 972
29.9.2010 15:39:37   
melly__
Evo padobranca user posted image samo da cestitamouser posted image
Mya_81 iskrene cestitke na ovom RR i pussa za vas dvije user posted image
Ostale pozzz...

17.06.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 973
29.9.2010 15:42:02   
Lejla Ka
IZVORNA PORUKA: marinčii

ja isto planiram uzet vreću za spavanje pa me zanima koju veličinu da uzmem jeli bolje da je veća ili?možda je glupo pitanje al eto dosad je nisam koristila pa neznam?

Uzmi veću da se dijete može u njoj vrtiti, kad je knap skuplja nogice.

Velika princeza E 2005
Maleni veseljak N 2008
I ovo su moja DjeCa pored djece,
i moje Dojenje nakon dojenja

(odgovor članu marinčii)
Neposredna veza do poruke: 974
29.9.2010 15:44:25   
Honey3
felix sretan rodjendan i ovdjeuser posted image user posted image Mya_81 cestitke na RRuser posted image user posted image user posted image

Moj muž je pametniji od mene. Bolje se on oženio, nego što sam se ja udala. :))))

(odgovor članu melly__)
Neposredna veza do poruke: 975
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  37 38 [39] 40 41   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *