Želiš da odustaneš od takmičenja? Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.
Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku. Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".
Saznajte više!
aaaa,kako je lijepo kad ste aktivne imam sta iscitavati dok anel spva. Mi smo dobro,po kuci hodamo sami, samcati samo mama ide za njim da nebi gdje lupio al spretan je pravo.Juce sam isla u nabavku tepisona sve parkete sam prostrla zbog upadanja sad je mu sve potaman i ako padne nece boliti kao na parket direkt. Stan sam za 100 stepeni preokrenula sve trosjede izmakal,sto iznejla ,sve digla sto je opasno za njega scjeca nema nijednog. Vani jos neide sam vec za rukicu nije mu,ravno ko po kuci pa ga vodam za rukicu dok,po kuci bez problema hoda . Jede dobro,hb.spava sam zaspi ...Uvecer oko 23.granica podani jednom odspava 1,5 sat. Uvecer jedino mana velika hoce pored mene probudi se oko pola noci,kmeci grrr moram ga prenijeti inace nista od mog sna . Nesto se stalno,budi kmeci ustaje iz kreveta sjedi ......Tako pola noci nam prodje,.... Zna sve zivo bas je bistar sve razumije.Juce uzeo bebu,lutki ima citav dan je nosa po kuci i daje joj cucu ,flasu smoki njegova drugarica nismo jos joj,ime dali obozava je....... Mya,tajra ,ivancice ,ella h,mala veliki lijepo vas je vidjeti aktivne kao i dadada:-))
Lamija pravo voli slatko...ja joj isto ne dajem puno, mozda mali keksic ili prutic kindera....svaki drugi dan otprilike. Ali sam primijetila da praaavooo voli i ono bas se obraduje. Danas je, recimo probala Praline (dobili iz Belgije ) i dala joj malo da zagrize i ja stavila oststak u usta...ja kad je pocela da se dere: "daaaaaj...daaaaaj...Njaaaam..."
I anel obozava slatko,nedajem cesto al pojede monte,cokoladice.... Vecinom drobi smoki to bas voli sto kaze mya. Slabo mi nesto voli voce bas ga tjeram da jede al nece jedino voli grozdje ima kod nas lijepo ovdje al nedajem puno,strah me da nebi proliv dobio on bi ga jeo non stop. Jedino to od voca voli,i malo banane ostalo nikako. Imamo i domaci,sljiva,jabuka,imali smo i breskvi,al on nece i nece.....
ja mislim da da zasto,pitas??? A.kad cuje poznatu pjesmu odma se okrece prema tv.stane i pozorno slusa i igra pogotovo medu brundu,kad dodje ono hohohoh...On tako napuci usta pa i on samo zna reci hohohoh i onda se nasmije
evo mi se vratli iz setnje sa Niki i Naimom malom setacicoim,joj premedena je! samo je ovaj moj bio divlji danas ,nije spavo pa ne zna jel bi sjedio,stajo,nosio se,uh
tajra hvala na cestitkama nikad nije kasno i ovo za putni je ,dok mm ne rijesi sta ce izmislit sa ovim drvenim,putni je odlican
felix i kod mene Leon kad cuje medu brundu i zmiju zabu odmah leti tv-u,ili kad mu neko pjevusi bas obozava!
joj ljudi kod nas na tv ze imaju obavjestenja o sahranama,godisnjicama a moj Leon dok cuje to odmah se nacrta ispred tv-a,ne znam jel mu glas zanimljiv ili muzika,ali umiri se ko bubica!kaze mm da ce mu nasnimat par emisija pa da gleda cijeli dan
mya pusa za drugaricu,nadam se da ce nam se djeca uskoro vidjet
sta nam je sa hanom?
pozdrav za generaciju evo i nas malo do Seherzade mi smo danas bili na Vrelu Bosne i bebi je uzivala malo se ljuljala,malo klackala ali joj se klackanje nije svidjelo jer skripi pa je strah bacali smo smoki labudovima mislim ja sam bacala a kad Esmi dam da baci ona to fino u usta ubaci trudnice mogu oni zapamtiti pjesmice itekako,Esma vec odavno pjeva edo udo(medo Brundo),himnu Sarajeva i to fino po melodiji samo je kod nje "ajajeo"i evo nekoliko dana kad idemo prema kreveticu pjeva abuba,abuba evo moram ici ona mi se nesto razderala pa se javimo poslije sve vas puno
mi na spavanje idemo oko pola devet pa do sedam,radnim danima su dva spavanja a vikendom duže spava ujutro i po danu je jedan spavanjac još je uspavljujemo i ne vjerujem da će se ubrzo sama uspavljivati mada kada je umorna sama ide u sobu i uspavljivanje traje kratko uz obavezno pjevanje
smoki i ostale grickalice ne jede skoro nikada a slatko baš voli, trudim se da joj ne dajem prečesto Una voli Brku, to nam je hit u zadnje vrijeme
jutrooo Mi smo slabo spavali sinoc zaspo oko 21.i ja reko da malo poradim po kuci kad on se budi oko pola 10.place dodjem do njega nista on i dalje place dam caja reko da nije zedan popije 40ml cudo a pio flasu u 21.ajd nema veze...zaspi.....nakon 15min.on opet se budi place ,ja opet pored njega odem....mm.veli napusti poso idi lezi pored njega ,pa gdje cu reko kad mi se nespava jos ,kao da A.ucvrsti san ajd odem,opet za 10min.place ....tako je sve bilo i ja zaspim ... Budio se opet posle nesto stalno kmeci,gura me s lezaja,cucu trazi.Oko 4.pio flasu i zaspo. Noc je grozna s ovolikim budjenjem,fujjj nepamtim kad sam odspavala u komadu citavu noc bez budjenja ,kmecanja...... On sad spava ja ustala ,da kafu u miru popijem. Kontam do zubi je,ide mu jos jedan zub do ove dvice samo sto neizbje....
kakav su vasa spavanja sa djecom???Koliko se bude,i kako da A.odviknem od spavanja samnom ma smorime neznam ,kad sam odmorila.Zaspi on ja ga stavim u krevet al,on se budi kao i sinoc dok neucvrsti san valjda milion puta..... Kad ucvrsti san mene vec smori i ja zaspim,i nemam kad ga prenijeti u krevet ruzno spava uzassss.... Kad ce odspavati u komadu,neznam mozda dok svi zubi dodju .... Budel,se vasa djeca kad zaspu recimo 21,22.nije bitno odma nakon 20min.ili se nebude.
ja cu kao padobranac da vas pozdravim i vidim kako ste nam felix imamo iste takve noci znammm kako ti je,a mi se budimo u 6h ujutro pa nemam kad ni kafu popiti,bit ce bolje
kod Leona spavanje kako kad!sve zavisi kakav mu je bio dan!evo za rodjkas je zaspo u pola 9 bez ikakvih problema,a probudio se u 11.15 ,sto je meni super!sikio i nastavio... nekad se zna probudit nakon pola sata sto zaspe,ja mu dam da jede i nastavi! prije par dana su bile 2-3 noci kad je plako u snu ,okrece glavom,ko da ga nesto muci,sva sreca pa je proslo to
najvise mi se kod njega svidja sto do pola 9 najdalje zaspe
ejjj,moja mala anel je jednom samo podani odspavao sat vremena i uvecer ga okupam i zaspi oko pola 8.kontam nece se buditi nije spavao danas nista umorna je ,taman se smrklo ja otisla da se istusiram dok sam ja to sve obavila izasla iz kupatila a mm.drzi anela usto oko 8.samo pola sata spava i nije htjeo vise razbudio se i dernecio do pola 11.Nikad ni kao,bebi nije spavao legao rano prije 10 ili 21.al se posle pola sata znao buditi .Nije gladan ,al opet se budi jer popije flasu pred spavanje i zaspi. Rose,pozzz za vas kako je drug slusal???Ma bit ce bolje valjda tjesim se....
dobro je drug samo zeza a i ja se nadam zubicu ako nije to onda se nadam da je faza i da ce ubrzo proci mala i mi zaspimo oko pola 9 ili 9 i to mi je drago jer sa njegovim temperamentom do 11 cini mi se da bi nacisto poludila
jutro generacijo mi smo spavali dobro sinoc od 10 jutros do 8 i 30,sto se spavanja tice mi od 4.mjeseca prespavamo noc,samo bas ako je prehladjena hoce se buditi,a preko dana imamo 2 spavanja po 2h nekad manje nekad vise,prvo spavanje bude i po 3h mashallah ma zna Esma da nije jedinica,mora mama na vise strana pa ne zeza mamu
Malcu mi iza dvojke, na nepcu ali uz dvojku, raste izgleda zub Kad sam prvi put to vidjela mislila sam da mu je nešto zapalo , ali evo par dana kasnije, već je više probio špic i boli me dok ga dojim, a i on je strašno nervozan, predojio je cijelu noć, sinoć me nije pustio ni do toaleta, neće da jede, odnosno uzme zalogaj hrane, pa ispljune - to već dva dana. Juče je bio na vakcini, pa smo zamolili pedijatra da pogleda i pitali ima li potrebe za stomotološki pregled, on reče da ne bi bilo loše. A obzirom kako se od jučer ponaša, mislim da ga "to" (zub ili šta već) pravo muči, čak mu je kažiprst stalno u ustima na tom mjestu. Jeli imao iko sličnu situaciju i kojeg biste stomatologa preporučile. Hvala velika
felix- pa mislim da si upoznala sve nase jade ne spavanja od prvog dana..i tako nam je i danas ..samo sto sam ja andreja ostavaljala u kreveticu nakon dojenja, a samo u zoru bi ga ostavila s nama..od kad ne doji nije s nama od 13-stog mjeseca, on voli svoj krevetic veliki, sareni, baca se i valja po njemu... a ne vjerujem da ce uskoro proci pvo ne spavanje...ali covjek nekako i jnavikne..iako imam starsno zeskih dana na poslu zbog toga , jer su mi i tamo djeca...treba cuvati zivce...
inace oko je bolje...skinuli mi danas flaster...samo kapi i mast koristiti do daljnjeg ...malo s am jos na jedno oko čorava, ali bit ce ok
koko sta je malom misu i mi slinav nos vucemo sedmicu dana al sreca nema temp al zato su zubici naperili i nikako da prodju i imamo crvenu guzu pomalo tako da su vjerovatno zubi
felix ne znam sta bih ti rekla za spavanje,moja spava u kreveticu i svojoj sobi bilo je noci kad sam non stop ustajala i setala do sobe, ali brate mene strah bilo da je stavim pored sebe jer ja kad zaspim to je duboka koma, a prespavacemo noc nekada, jednog dana pa ce nam biti neobicno
Megi, nama su prva 4 zubića uvijek uzrokovala začepljen nos i trajalo bi minimalno 2 sedmice...baš dugo, ali sva sreća ostalo samo na tome...
Scarlett, najbolje da odete kod stomatologa bez obzira što je mala beba jer će ti on dati najbolje informacije...
Hannice nema dugo Ali čini mi se da je napisala da nema baš vremena za RR...skitaju curice
Ljubac veliki za naše slatke bebe koje i više i nisu bebe
< Poruku je uredio koka i po -- 22.9.2010 19:18:26 >