|      
Želiš da odustaneš od takmičenja?
Prije nego potvrdiš svoju odluku, upoznaj se s detaljima.
Ukoliko potvrdiš odustajanje, na tvoj računar ćemo automatski ubaciti cookie, koji će nam omogućiti da te tokom takmičenja (23.04.-27.04.2018) prilikom dolaska na portal prepoznajemo i omogućimo ti nesmetano korišćenje portala, bez prikazivanja ikona Ringerajinog sponzora, odnosno kontrole uz desni rub ekrana.

Istovremeno, oduzećemo ti sve prikupljene bodove, čime se na žalost gubi pravo za osvajanje nagrade.

Da li još uvjek želiš da odustaneš od nagrade?
Ringeraja.ba koristi "kolačiće" za pružanje boljeg korisničkog iskustva, praćenje posjećenosti i prikaz oglasa. Postavke prihvata kolačića podesite u vašem internet pregledniku.
Nastavkom korištenja smatra se da se slažete s korištenjem kolačića u navedene svrhe. Za nastavak kliknite "U redu".   Saznajte više!
Korisnici na ovoj temi: niko
  Odštampaj
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Korisnik
Poruka << Starija tema   Novija tema >>
   RE: Bebe od 1 - 2 godine
19.9.2010 22:49:09   
iv@ncica
o felix-  hvala   draga..eto  u  igri  se  covjek  bezezze  ostetiuser posted image user posted image ...ali  bolje  sam..terapija  djeluje..samo  sam   s  flastero   ko  one  djevojcice  kad  smo  bile  male  s  velikim  naocalama  i   jednim  zaljepljenim  okomuser posted image ..ma  samo  nek  je  bol  prosla..a  oni  jesu sad  naj gori..sve  bi  sami,  a jos  su  pre pre maleni...user posted image

tayra-  dobrodosla  zeno---pa  100  godina te  ne bi...vidim  da  si  se  provodila..ma  klinci  vracaju  mladostuser posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 826
20.9.2010 5:29:28   
Ella_H
Auuu auu iv@ancice zao mi je zbog ozljede moja sveki je to
fasovala od mog mm hehe cuvaj se to su neke neizbjezne djecije fore
felix draga Ammar je zagrizao zubicima jezik groooooozno jako duboko
okupala sam se i ja i on u krvi , traumu sam prezivjela
dr preporucio da idemo kuci jer je krvarenje stalno ili da ide pod anesteziju
i da to zasiju ja sam se odlucila na prvu varijantu i danas vidim fino zacjeljuje rana
inace vristi po cio dan veliki braco ga uci a ja pijem tablete za migrenu
uglavnom veselo je hehe
Ljubim sve user posted image

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 827
20.9.2010 10:00:23   
Mya_81 RR
Joj, Ivančice, dobro si na kraju i prošla, mogla si ostati bez oka user posted image Uh, i mene toga strah...ova moja je poludila...više ne hoda, ona trči, a nema pojma...pada k'o luda i nikad ne gleda gdje ide...prestravim se 100 puta dnevno...i, da, samo bi se penjala negdje...ufffff....

I sve gledam i pitam se šta je s temom...ulijenile ste se skroz...hajmo, malo se aktivirajte, ženice user posted image

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Ella_H)
Neposredna veza do poruke: 828
20.9.2010 10:44:55   
megi
ivancice nadam se da je oko danas bolje, bas moramo paziti na njih
i mene je moja nedavno lupila po celu da sam sve zvijezde probrojala
tajra vidim uzivala na ekskurziji brojeci ucenikeuser posted image  neka neka fino

adna je isto nezaustavljiva, ne znam otkud im snaga i sve zivo hoce da dira, i pravo se razmazila ako je samo malo naruzim place ne smiruje se, i ako je ignoprisemo taj plac brzo prestane i ona ode da se igra, pocela je izgleda da ispituje sta i koliko moze

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

(odgovor članu Mya_81 RR)
Neposredna veza do poruke: 829
20.9.2010 10:50:17   
Mya_81 RR
Uh, i Minja odmah u plač ako malo povisim glas...ali tačno se vidi da glumi kad napravi onu grimasu kao da će zaplakati user posted image Uh, koji su to glumci...

I počeli smo se uspavljivati. Nešto što niakd nismo radili sad radimo, jer kad ide spavati plače i po sat vremena onako u krevetu...neće da zaspe ako i mi nismo kraj nje. I ja sad zaista nisam pametna da li da je nastavim uspavljivati ili da se odmah odvikavamo.

I još jedna promjena...sama je pomjerila spavanje na 22h čak i sad kad imamo samo jedno dnevno spavanje od nekih 1,5h...

Najvažnija stvar koju će naučiti s godinama je da ne postoji nijedan način da se bude savršena majka i milion načina da se bude dobra majka.

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 830
20.9.2010 11:05:54   
megi
ja sam bas htjela pitati mame kad su bebaci poceli spavati jednom dnevno
mi jos spavamo po dva put a na spavanje pravo idemo tek u 22.30 nekad i kasnije
sinoc sam probala ranije da je uspavam ali jednostavno nece

a mi se jos uvijek uspavljujemo i bas sam se pitala kad to prestaje kad bebe pocinju same da spavajuuser posted image user posted image
uvijek smo se uspavljivali jer je njoj spavanje sporedna stvar

mrvica nas obradovala 26.juna 2009.
seka stigla 13.aprila 2012.

Neposredna veza do poruke: 831
20.9.2010 11:37:46   
mojbebac
greska

< Poruku je uredio mojbebac -- 20.9.2010 11:45:22 >

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 832
20.9.2010 11:43:45   
mojbebac
ja sam ponovo bolesna, evo vec tri dana mi temperatura nije spala ispod 39 .... upalilo mi se grlo ..... ja ne znam sta je vise sa mnom, malo malo pa bolesna ..... anjica je za sada dobro, nadam se da je nisam zarazila ..... ona je kod bake ..... ovo mi je dobro doslo da vidim kako ce se ponasati posto ja idem na put sledece sedmica .....
mi od osmog mjeseca ne spavamo po dva puta dnevno, ona doduse spava od 12 - 2, i uvece legne oko pola devet i spava do 7 ujutro, ne uspavljujemo je nego joj samo damo flasicu, nekad odmah zaspe, nekad se malo poigra pa zaspe, ali bude sama u sobi .....
ivancice tek sada procitah za povredu, nadam se da je sve ok sada, to oni od dragosti i moja mene pocne udarati kad dodjem a boga mi ima bas tesku ruku .....

mamina i tatina princeza stigla na svijet 14.05.2009

Nas mali princ stigao 07.10.2015. 54cm,4300 gr

(odgovor članu megi)
Neposredna veza do poruke: 833
20.9.2010 13:52:23   
mala86
pozdrav mamicama i bebacama
uh evo nas sa vamauser posted image user posted image user posted image user posted image ,brojali smo mjesece pa dane da vam se pridruzimo!nije nam tamo bilo loseuser posted image ,ali bebice su vecinom male i mirne,nama trebaju ovi veci,zeznutiji user posted image

rodjkas proso super,slavljenik bio raspolozen sve do kraja!vrijeme nas nije posluzilo,ali nema veze i tako smo bili u stanu!

juce smo ispratili i baku na putovanje u Francusku,Spaniju,...falit ce nam user posted image ,ali nadamo se da ce se nauzivat i odmorit

malac spava,meni se nesto neda s njim pa cackam po netu...
pusa za bebice user posted image

Dijete uvijek može odraslog naučiti trima stvarima:
Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

moje sunce 19.09.2009 ¦ ¦

(odgovor članu mojbebac)
Neposredna veza do poruke: 834
20.9.2010 14:51:44   
iv@ncica
hvala  drage  moje  na  podrsci,,,oko  je  bolje...prekosutra  odem  na  kontrolu  i  previjanje..valjda ce  mi  skinuti  ivaj  flaster..pravo s am  smijesna...ali  jos  slabo  vidim  na  oko..oh  ali  proci  ce  sve  nadam  se-....

eee  mi  vam  od  kad  hodamo  tako  i  trcimo..  odavno  spavamo  jednom  pa  negdje  od   11-tog  mjeseca  mislim..pa  niokad  nije  voliop  spavati  niti  bio  spavalica...i  sad  se  uspavljejemo..ali  vise  je  to  tipa  da  sam  kraj  njega....  on  legi u  kreveticu  i  ja  mu dodam par  pauta  cucu...malo  vode....  kad  je  bas  nemiran  moram  ga  malo  lupkati  po  guzi  da  zaspi...nekako  po  danu  prije  zaspe  nego  u  vece...  a od  kad  ide  u  vrtic   vec  je  u 8  nervozan...jer  u  vrticu  spavaju  od  podne  pa  do kad  ih  ko  razbudi..nekad  je   to   1-1,5-2...tako  da  je  uvece  vec  rano  umoran  HBuser posted image ..i  onda  ga  je  oko  9  u  krevetu..a  ljetos nije  htio  spavati do  10,30...inace  se  isto  budi  puno  puta  po  nociuser posted image ..isto  hocu  da ukinem  bilo  kakvo  uspavljivanje..ali  kako  je  krenuo  u vrtic...sve  to pada  u  vodu,  sad  bas  trazi  mene  za  spavanje  i  po  noci  skoci  po  100  puta..pa  ga  moram  smiritiuser posted image

mojbebac-  joj  ja  sam  takva  bila  proslu  zimu-ko  nikad  u  zivotu, stalno  smrcava  i  bolesna...,valjda   nakon  poroda  organizam  oslabi,  jos  tu  stalno  neko  dolazi  pa  ti  donese  svasta  nesto...drz  seuser posted image
mala 86-  dobro dosla  nam  i sretan  vam  roendanuser posted image user posted image

< Poruku je uredio iv@ncica -- 20.9.2010 14:54:44 >

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 835
20.9.2010 15:42:02   
Mya_81 RR
Mala, dobro došli user posted image Baš mi je drago da ćemo se sad opet družiti user posted image user posted image user posted image   Šta je sa Niki? Nisam se s njom dugo srela na RR...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu iv@ncica)
Neposredna veza do poruke: 836
20.9.2010 17:13:37   
mala86
IZVORNA PORUKA: Mya_81

Mala, dobro došli user posted image Baš mi je drago da ćemo se sad opet družiti user posted image user posted image user posted image   Šta je sa Niki? Nisam se s njom dugo srela na RR...

niki uleti kako s vremena na vrijeme!radi u smjenama pa ima nesto manje vremena za rr!
mala Naima je prohodala nedavnouser posted image !

nisam je ni ja dugo vidjela,u petak me zvala ali ja nisam mogla,nadam se susretu ove sedmice jer je ona prva smjena !

da te zovem ako se nadjemouser posted image ?

Da bude veseo bez razloga, da bude uvijek nečim zabavljen i da se zna svom snagom zauzeti za ono što želi

Neposredna veza do poruke: 837
20.9.2010 17:43:09   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: mala86
da te zovem ako se nadjemouser posted image ?

Obavezno  user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 838
20.9.2010 21:57:00   
mala86
joj cure kako sam se danas prepala user posted image

otisli ja i mm u sobu da promjenimo posteljinu i Leon sa nama!mm ga stavi u krevetic dok on digne francuski da ja mogu izvadit sta mi treba! i pravimo mi a Leon nas gleda i skakuce,kad u jednom trenu kako je skocio tako je iskocio iz krevetica user posted image ,sva sreca hvala dragom Bogu pa je mm imo toliki refleks pa ga je u sekundu uhvatio i to u letu!on je skroz napravio salto u zraku

ja sam samo vidjela mm i malog kako ide prema podu ledjima

nema sanse da ga vise ostavim u kreveticu samog,i bas se pitam jel ima kakav produzetak krevetica user posted image ,bas zbog ovakvih scena

Neposredna veza do poruke: 839
20.9.2010 22:06:29   
Mya_81 RR
Joj, Mala, znam kako ste se prepali...mi smo nakon pada i dvije velike čvoruge na čelu odmah odletili u hitnu...prepali smo se nevjerovatno, ali sve je prošlo OK.

Mi smo napravili mali improvizaciju u krevetiću, spustili madrac skroz na pod, a ispod njega savili onu ladicu od krevetića, koja se sad ne može vaditi, ali najbitnije mi je da je stabilno i dovoljno duboko da nema šanse da više izleti...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 840
20.9.2010 22:36:19   
Anoniman
Myaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image to dosla tetka iz Kanade pa te nema...jel...jel...ccccc

Mi smo danas isli na revakcinaciju...tezak je 13 i 100...tri puta ga je bola jer se svaki put uspije osloboditi iz mog stiska...da sam ga na kraju morala drzati rukama i nogama...al bukvalno...tako da jadan sad ima tri uboda...zena se preznojila a i ja...samo je ponavljala...Andrej sta mi uradi....Andrej sta mi uradiuser posted image

trazila sam uputnicu za ortopeda...posto mu none idu malo na x... a tati puno...pa mamu strah da se ne baci na tatuuser posted image pa reko' da ja to odmah ispravljam...
mala...dobrodosla u letaceuser posted image

Neposredna veza do poruke: 841
20.9.2010 22:41:09   
Anoniman
joj ivancice...znam da nije smijesno...al tvoj je tebe do hitne doveouser posted image ...e jesu ova nasa dva A. mali user posted image user posted image

(odgovor članu Anoniman)
  Neposredna veza do poruke: 842
20.9.2010 23:03:05   
iv@ncica
jasta dadada...oooo sta  ce  mi  tek  radit  kad  porasteuser posted image user posted image user posted image

Andrej-06.04.2009 ♥❤♥❤♥

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 843
20.9.2010 23:10:34   
shejla
cao zene...vidim padova raznih user posted image  
da vas priupitam, koliko cesto vase bebe (cuj bebe user posted image  klipace od 18 mjeseci, mashallah user posted image ) jedu slatko??? Pod slatko mislim na monte, kinder, plazmu....i sta vec jedu???

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 844
20.9.2010 23:24:16   
Mya_81 RR
IZVORNA PORUKA: dadada

Myaaaaaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image user posted image to dosla tetka iz Kanade pa te nema...jel...jel...ccccc

Aha...došla i već o'šla...samo 15 dana user posted image

Uh, i mi trebamo na onu strašnu vakcinu s godinu dana...sve nešto odgadjam...baš me strah...a to držanje mrzim...uffffff...kad se sjetim onih silnih injekcija, mada sam se ispraksirala s držanjem, ali svejedno samo čekam da što prije prodje i da bježimo kući...

Shejla, mi rijetko jedemo slatko...možda jednom sedmično...nekad se desi i dva puta, ali rijetko i bude baš malo, obično 1 ili 2 putića kinder čokolade...monte sam joj dala samo jednom i to davno...doduše, ne znam šta tačno jede kod svekrve...jest da sam ih uputila da joj daju što manje slatkiša, a da forsiraju voće, ali garant se ogluše nekad na to...ali zato često jede smoki...

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu Anoniman)
Neposredna veza do poruke: 845
20.9.2010 23:29:57   
shejla
Lamija pravo voli slatko...ja joj isto ne dajem puno, mozda mali keksic ili prutic kindera....svaki drugi dan otprilike. Ali sam primijetila da praaavooo voli i ono bas se obraduje. Danas je, recimo probala Praline (dobili iz Belgije user posted image ) i dala joj malo da zagrize i ja stavila oststak u usta...ja kad je pocela da se dere: "daaaaaj...daaaaaj...Njaaaam..."

29.3.2009. rodila se ljubav najveca...mamina curica Lamija :)

Neposredna veza do poruke: 846
20.9.2010 23:35:14   
Mya_81 RR
Uh, i Minjica voli i slatko i smoki...bude baš simpatična kako odmah otvori onako širom oči kad vidi šta slijedi user posted image user posted image user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu shejla)
Neposredna veza do poruke: 847
21.9.2010 8:53:27   
mala86
jutro user posted image
joj ovo vrijeme me bas ubi,kad vidim odmah ujutro ovu maglu user posted image user posted image user posted image

malac evo voza kamioncic po stanu

i nas ceka sad ta vakcina,vec me strah user posted image ,sljedece sedmice cu ga narucit za 10 mjesec

za vikend i prve dane sljedece sedmice sam u Hr.jedva cekam da malo baterije napunim,sretnem stare prijateljeuser posted image  vec sam rekla mm kad budemo u Kninu da ce on kod svog ujaka spavat a ja cu kod svoje Sandrice na razgovore do dugo u nocuser posted image !samo se nadam se da ce nam djeca dat-Leon je stariji od njenog malca 2 mjeseca user posted image ,nadam se da nece biti tuce,vuce za kosu i ostalih nestasluka user posted image

a i porodiljni mi je gotov,sad cu na biro user posted image user posted image user posted image

ove sedmice cemo na sisanje user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna veza do poruke: 848
21.9.2010 9:18:34   
R&T@
Joj sramote moje...
Mala, ja propustila cestitati prvi veeeeliki rodjendan...
Zelim mu mnogo zdravlja i smijeha, a ostalo ce doci samo po sebi...user posted image

Ja vam se jos "oporavljam" od ekskurzije...samo bih spavala, spavala...
a u mojoj kuci ta radnja je nedopustiva...user posted image

Evo raport, da tema ne zamre, ne dao bog...

Za spavanje: jednom dnevno, uvece oko 9 pa do 7 ujutro, uspavljivanje je mlijeko i neko od nas pored...user posted image

Za letove: davno preselila u putni krevet iz kojeg nema sanse da poleti...user posted image

Za slatko: ne voli slatkise, ali zato smoki i stapici svaki dan...user posted image

Za nanosenje povreda: user posted image svi imamo barem jedan otisak zuba, a sveki je ostala bez komada mesa... ali , hvala bogu, sebe ne povrjedjuje... oprezan je hodac i letac...

Za presvlacnje: ona bi sama sebe da presvuce i tracka kremom, pa svako mijenjanje pelena ona oplace, a ja poludim...user posted image

“One su male, ali su velike, odnosno, hoću reći, nisu više male, ali su dosta velike da ne budu male“... One su T&R...

(odgovor članu mala86)
Neposredna veza do poruke: 849
21.9.2010 11:34:10   
Mya_81 RR
Mala, baš ti zavidim na tim malim noćnim razgovorima user posted image Uh, što to meni fali...doduše, sad mi je bila rodica u posjeti i stalno smo izlazile (ono kao u mladim i slobodnim danima user posted image ) tako da sam bar malo napunila baterije. A Leonu reci da mu je Minja poručila da mu je bolje da sluša mamu tih dana user posted image user posted image user posted image

Joj, presvlačenje mi je svaki put drama...toliko plače, vrišti i otima se da momentalno dobijem osip od živčanoće koja me uhvati user posted image user posted image

Ljubav, 25.06.2009.

(odgovor članu R&T@)
Neposredna veza do poruke: 850
Stranica:   <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Stranica: <<   < Prethodna stranica  32 33 [34] 35 36   Sljedeća stranica >   >>
Idi na:

Anketa

Za dojilje.
пеперутка16

Malo čudno pitanje, ali me zanima: da li su dojilje probale svoje mleko?

Oznake

Prijava
Ime i Prezime
*
Adresa
*
Poštanski broj Grad
*
Broj telefona
*
E-mail adresa
*
Veličina pelena koje dijete nosi
*
Starost vašeg djeteta/vaše djece
*
Ovim potvrdjujem da ču nakon koristenja pelena ostaviti svoj komentar I misljenje o novim Pampers pelenama u okviru Ringeraja stranice. *